Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 3 iunie 2017

Blandete


Maine la gratar

#улыбнуло #smiled
Что мне снег … что мне зной … что мне дождик проливной … когда я хочу шашлык в свой единственный выходной!!!
Fotografie animată
3 +1ri
Anunțuri


Jean Moscopol


Potopul

Potopul biblic nu este un basm, iar el se poate întâmpla şi în zilele noastre!
Potrivit unui expert în glaciologie, așa-numitul "Marele Potop", care se regăseşte în povestea lui Noe din Vechiul Testament al Bibliei și în diferitele povești folclorice din toate colțurile lumii, nu este doar un basm.
"Nu cred că potopul biblic este doar un basm", spune Terence J Hughes, un glaciolog retras, care (...)

Buna dimineata!


Syria

Il va donc falloir observer avec soin les évènements des prochaines semaines car les incertitudes sont immenses.
Une seule chose est maintenant certaine mais elle est de taille : les islamistes ne prendront pas le pouvoir en Syrie. Les chrétiens syriens pourront donc progressivement reconstruire leurs maisons et leurs églises en remerciant les Russes et les Iraniens de les avoir sauvés d’un génocide programmé.
Parallèlement ils se demanderont longtemps comment leur vieille amie, la France, a pu soutenir avec autant de zèle des bandes islamistes armées et financées par le Qatar et l’Arabie Saoudite.
C’est une honte collective qu’il faudra réparer.
Que cherchent les Américains en Syrie ? – LAFAUTEAROUSSEAU
lafautearousseau.hautetfort.com
Anunțuri
C

vineri, 2 iunie 2017

Happy....


George Toparceanu (1886-1937)


Forever

Fotografie
2 +1

MESAJ PRIVAT

https://plus.google.com/photos/photo/109719952854424807204/6426404170226873410?icm=false&sqid=107413396326116941919&ssid=65f37bad-fbc4-48df-8ab0-d45407f18dad

BUNA DIMINEATA!


CARICATURA ARABA


joi, 1 iunie 2017

Noapte buna !


Cantec vesel


:(


Codex

"Codex Zacynthius" - un manuscris vechi din secolul al VII-lea care va dezvălui secretele Bibliei
O echipă de experți din mai multe universități din Marea Britanie şi-a propus să descopere textele vechi ascunse în manuscrisul Noului Testament, datând din secolul al șaselea și al șaptelea, cunoscut sub numele de "Codex Zacynthius". Acest codex este considerat esențial pentru abordarea oricărui subiect de studiat în Noul Testament.
Experții (...)
Îmi placeVezi mai multe reacţii

Fetita lui Murat


La Multi ani, tuturor copiilor lumii !


miercuri, 31 mai 2017

Alcool

Ştiţi ce se întâmplă atunci când abuzăm de alcool fără măsură? O entitate malefică ne preia controlul asupra trupului…
Foarte multa lume este de acord cu ideea ca alcoolul nu ne face deloc bine. Dar oare de ce? Doar pentru ca el este cauza multor boli grave sau mai e si ceva profund? In acest articol, vom analiza abuzul de alcool din perspectiva spirituala.
Cuvantul “alcool” provine din limba araba (...)
Foarte multa lume este de acord cu ideea ca…
UNIVERSUL BY LOVENDAL - SECRETE, CONSPIRATII, LUCR...

Prioritate


Romanii bogati

EXCLUSIV! N-o să vă vină să credeţi ce mâncăruri senzaţionale consumau romanii bogaţi pe vremuri...
Acum 2.000 de ani, în timpul gloriei Imperiului Roman, nu erau foarte mulți cetăţeni romani bogați. Cei mai mulți oameni erau săraci. Dar unii au fost cu adevărat bogați... Bineînţeles că ei nu puteau să-şi afişeze bogăţiile cu maşini scumpe şi elicoptere ca în zilele noastre, ci altfel.
Astfel, bogaţii aveau (...)
Acum 2.000 de ani, în timpul gloriei Imperiului Roman, nu erau foarte mulți cetăţeni romani bogați. Cei mai…
UNIVERSUL BY LOVENDAL - SECRETE, CONSPIRATII, LUCR...

Ramadan fericit !


Samanismul

Acestea sunt cele 3 cauze reale ale tuturor bolilor… iată ce trebuie să faceţi!
Samanismul este o practica in care un individ poate ajunge la stari modificate ale constiintei, permitandu-i-se astfel sa perceapa lumea spiritului si sa-si canalizeze toate energiile in aceasta lume. Asadar, samanii traiesc intr-o stare de constientizare sporita. Pentru a canaliza aceasta constiinta, ei vor intra adesea intr-o stare de transa, (...)
Samanismul este o practica in care un individ poate ajunge la stari modificate ale constiintei,…
UNIVERSUL BY LOVENDAL - SECRETE, CONSPIRATII, LUCR...

Ceai de zmeura

ceai din fructe si frunze se obtine din 1-2 lingurite de planta maruntita care se pun intr-o cana de apa clocotita si se fierb 1 minut la foc mic, apoi se lasa 15 minute sa se raceasca si se filtreaza.
Este util in caz de :
*tulburari grave de ciclu menstrual au fost stabilizate in cateva saptamani, cu 3-4 cani de ceai consumat zilnic.
*arsuri gastrice, ulcer duodenal: In perioada de toamna si primavara, se va bea regulat ceaiul de zemura, minimum 2 cani pe zi, frunzele sale avand efecte cicatrizante si antiacide foarte bune.
*are efecte vizibile asupra diminuarii ridurilor,

http://www.infuziedesanatate.ro/zmeurul-sursa-de-sanatate/

Femei samurai

De multe ori ne întrebăm dacă femeia poate fi egală, dacă ea poate face ceea ce face şi bărbatul…De multe ori aş răspunde că nu…dar sunt atâtea exemple de femei care contrazic fiecare lucru pe care l-aş spune….aşa cum sunt şi ele….femeile samurai. Da….au existat…şi au luptat alături de bărbaţi…păcat însă că nu sunt chiar atât de cunoscute şi nici menţionate…sau poate….nu le-am întâlnit eu…
Aceste femei samurai erau atât femei care au învăţat sa mânuiască sabia sau naginata, denumite onna bugeisha…Ele aparţineau clasei superioare, dar foarte multe dintre ele răspundeau apelului si se înrolau în armată, luptând cot la cot cu bărbaţii…Ce diferenţă nu? Între femeia care se ştia a fi supusă bărbatului şi femeia stăpână pe sine, stăpână pe ceea ce ştie, convingătoare şi convinsă că poate face faţă oricărei provocări…
Cea mai cunoscută totuşi femeie samurai a fost Tomoe Gozen…Era cunoscută drept o persoană care ştie să călărească, să mânuiască sabia şi un arcaş deosebit. Nu se ştie totuşi cum a murit…unii spun că ar fi murit în lupta dintre clanurile Taira şi Minamoto, alţii susţin că ar fi fugit în pădure, ducând cu ea capul unui inamic sau că s-ar fi căsătorit şi ar fi devenit o călugăriţă după moartea soţului…
O altă luptătoare cunoscută a fost Hangaku Gozen. Ea luptând alături de clanul Taira, care însă a pierdut lupta în favoarea clanului Minamoto.  Yamakawa Futaba…este încă o femeie bravă, demnă de respect…Aşa cum s-a întâmplat şi cu celelalte femei…a fost supusă unui antrenament pentru a învăţa artele marţiale şi a mânui sabia. Yamakawa Futaba a supravieţuit, sprijinind educaţia pentru femei.
Nakano Takeko s-a dovedit a fi cea mai curajoasă după părerea mea…A luptat împotriva forţelor împăratului şi a fost împuşcată. Ştiind că va muri îi porunceşte surorii mai mici să îi taie capul şi să îl îngroape ca să nu cadă în mâinile inamicilor. Capul lui Nakano Takeko a fost îngropat lângă un copac la templul Hokaiji.
     <—Naginata
Curaj…forţă…vitalitate….voinţă de a se face auzită…femeia samurai…voinică…Şi eu aş vrea să fiu aşa…să fiu învăţată de mică arte marţiale…să învăţ de mică acest cod bushido…Din păcate mulţi am uitat ce înseamnă curajul…trebuie să ni-l câştigăm…chiar dacă se va face din cărţi…de la personaje, despre care nu am ştiut nimic dar ne-au impresionat…despre care am fost curioşi să citim şi să aflăm mai multe sau pur şi simplu dobândim aceea voinţă de a face…de a nu rămâne indiferenţi în faţa problemelor sau a sorţii….Eu vă doresc curaj…curajul femeilor samurai!

marți, 30 mai 2017

Serban Bascovici

ȘERBAN BASCOVICI

Noi oamenii suntem cu toţi o apă...
Curg repezi între ţărmuri undele...
O, Doamne, de furtună Tu le scapă
Cu-albastru-ţi scut păzeşte-le şi-ascunde-le,
Căci toate-şi amintesc câte-un izvor,
Chiar dacă-şi duc cu ele mâlul
Uitând să-l lase'n matca lor...

Continuarea aici:

https://parnas21.blogspot.ro/2014/03/bronz-de-toamna.html

La Multi Ani, Doina Cornea!

 Arhitectura


Buna dimineata!


Secrete

O lumină roşie misterioasă a fost văzută în interiorul Casei Albe, sediul preşedintelui SUA. Ce experimente secrete se fac acolo?
Ei bine, această ştire este una cu adevărat bizară! Reporterul Robbin Simmons de la postul de televiziune american WSVN a postat pe Twitter o înregistrare video ciudată în care se pot observa mai multe flash-uri de culoare roşie ce provin din interiorul Casei Albe, reşedinţa oficială a preşedintelui american.
Evenimentul incredibil (...)
Ei bine, această ştire este una cu adevărat…
UNIVERSUL BY LOVENDAL - SECRETE, CONSPIRATII, LUCR...