Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 27 mai 2017

:)


De la Murat


Zucchero


:))))


:(


Pofta buna !


Biserica Stavropoleos

Puţini bucureşteni îşi vor fi aducând aminte că biserica aceasta avea aproape în stradă o clopotniţă cu patru clopote. Unul mare şi ceva mai nou, iar trei mici, cu sunet de argint, cari s'au pus din dania boierului Stavrake Clococenu, cum iscăleşte el pe acte în anul de graţie 1812, adică în anul când Basarabia a trecut în robia rusească. Ienachie Stavropoleos, călugărul după numele căruia se trage numele bisericii e, după câte se pare, strămoşul boierului Clococeanu. Acesta a lăsat cu limbă de moarte dispoziţia asezării celor trei clopote mici, de aramă, care au dăinuit multă vreme. Acum, după dărâmarea clopotniţei însă, nu se mai ştie de soarta lor.

Citiți legenda acestor clopote aici:

https://deieri-deazi.blogspot.ro/2014/10/biserica-stavropoleos-si-blestemul.html

Palestina

Au cœur du mensonge historique… L’origine hébraïque du takfirisme
“Après 70 ans d’excavations et de fouilles extensives sur la terre d’Israël, les archéologues ont trouvé que les actions du patriarque sont des histoires de légende ; nous n’avons pas séjourné en Egypte, ni fait un exode, nous n’avons pas conquis la terre. Il n’y a pas non plus de mention de l’empire de David et de Salomon. Ceux qui s’y intéressent savent tout cela depuis des années, mais Israël est un peuple têtu et ne veut pas en entendre parler.”
~Professeur Ze’ev Herzog, chef du département d’archéologie et d’études de l’ancien Proche-Orient à l’université de Tel-Aviv, dans un entretien avec le magazine Ha’aretz le 29 octobre 1999~

Au cœur du mensonge historique… L’origine hébraïque du takfirisme
resistance71.wordpress.com

Juve

Buongiorno
Felice sabato
un +1

Pofta buna!

Salad „Mouse” | Recipes, Beautiful, News
Salad "Mouse" | Recipes, Beautiful, News
recipes555.biz
3 +

Clovis

27 mai 1653 : Découverte de la tombe de Childéric
Le 27 mai 1653, un maçon découvre à Tournai, en Belgique, près de l’église Saint-Brice, la tombe de Childéric 1er, père de Clovis, roi des Francs !
Fotografie
nic

HAMAS


Primite acum

 HAMAS

 Hamas Kills Three Accused of Assassinating Commander in Execution Streamed on Facebook
Newsweek
Palestinian militant group Hamas has killed three men accused of assassinating a senior commander in the Gaza Strip. The executions were reportedly partially streamed live on Facebook by an onlooker. Hamas's Interior Ministry confirmed the group hanged two men and killed the third by firing squad on Thursday, after they were charged with killing 38-year-old Mazen Faqha. Read More 

Trump

Trump a déjà une relation très hostile avec l'Allemagne et Merkel, mais Merkel n'est certainement pas intéressé par Trump. Comme nous le savons ici en Amérique, Trump ne se comportera pas bien pour les gens qui ne tenteront pas au moins de masser son ego.
De nombreux membres de l'Union européenne sont également du côté de Merkel. Donc, il semble que le résultat final sera que les États-Unis ne continueront pas d'être le leader du monde libre. On ne peut pas diriger si personne ne suit.vineri, 26 mai 2017

Olivia si John


DESCOPERIRE SOC

Descoperire-şoc făcută de cercetători: oamenii nu se trag din maimuţele din Africa, aşa cum se credea până acum, ci provin de undeva din apropierea României
O remarcabilă nouă descoperire paleontologică în Europa ar putea rescrie istoria evoluției umane. De-a lungul anilor, s-a înțeles, în general, că oamenii s-au despărțit de maimuțe cu aproximativ 7 milioane de ani în urmă în Africa, unde au trăit încă 5 milioane de ani înainte să se răspândească în întreaga (...)

Pofta BUNA !

A Must Try Crock Pot Pepper Steak – tender beef sirloin slowly cooked in thick flavorful sauce.
Crock Pot Pepper Steak Step By Step Recipe – Munchkin Time
Crock Pot Pepper Steak Step By Step Recipe - Munchkin Time
munchkintime.com
2 +

Adrian Paunesu

Adio, mamă patrie, adio!”

Probabil, mâine-aici va fi pustiu
Şi toţi în pribegie vom porni-o.
Drum bun, popor pierdut la un pariu,
Adio, mamă patrie, adio!

În loc să fim o ţară numai fraţi,
Simţim, în noua epocă barbară,
C-am fost în viaţa noastră blestemaţi
S-ajungem chiriaşi la noi în ţară.

Din tot ce facem, nu avem nimic,
Ne macină străine interese,
Făina noastră n-are spor nici pic,
Nici pâinea în cuptor nu ne mai iese.

Trăim acelaşi tragic simţământ
Sub politicieni şi sub contabili,
Că noi, ca neam, avem destinul frânt
Şi suntem de prisos şi nerentabili.

Umili, ne cerem scuze de la toţi,
Că nu ne-au chinuit destul în viaţă,
Şi ne conduc nişte fanarioţi.
Ce pe cei mici trădarea îi învaţă.

Poet nebun, ce vorbe mai îndrugi,
Când am ajuns în ţara noastră slugi
Şi suntem cerşetori la noi acasă?
Şi vii, şi morţi, amestecaţi, acum,
Dispuşi să emigreze, se arată,
Mormintele se pregătesc de drum,
În România deromânizată.

Sus-puşii nu mai au nimica sfânt,
Ca pe cravate, jurământu-şi schimbă,
Nu mai avem nici fabrici, nici pământ,
Vorbim şi limba noastră-n altă limbă
Şi-acum, se aude clopotul final.

Vin vremuri de urgie şi de grindini
Şi este seara ultimului bal,
Din zori, vom fi români de pretutindeni.

Probabil, mâine – aici va fi pustiu
Şi toţi în pribegie, vom porni-o,
Drum bun popor pierdut la un pariu,
Adio, mamă patrie, adio!
............................... de Adrian Pãunescu

Twist


Tiraspol

“- Vasia! Vasia!
– Ce-i Tasia?
– Uite românii!
– Care sunt
– Cei de lângă “tov” Rudia.
– Dar sunt ca noi – exclamă mica Vasia cu uimire. Seamănă cu “tovii” noştri numai că sunt altfel îmbrăcaţi…
Acestea au fost primele exclamaţii, spuse într’o dulce moldovenească de două “comsomoloaice”, abia trecute de vârsta copilăriei, care ne-au întâmpinat la trecerea noastră pe pâmântul Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice. E semnificativă uimirea naivelor cetăţene ale Republicei Moldoveneşti, care credeau că românii sunt un soi de fiinţe ciudate, căzute de pe alt tărâm. Deşi românce ca noi, apa tulbure a Nistrului ne despărţea în două lumi, despre care nu puteau ajunge dintr’o parte în alta, decât zvonuri tendenţioase. De fapt, din scurtul nostru popas, pe pământul Sovietelor, am putut vedea că oamenii, aici ca şi dincolo, sunt la fel în sărăcia şi durerile lor. O primă impresie…”
Continuarea aici:
În vizită la Tiraspol
În vizită la Tiraspol
deieri-deazi.blogspot.be
A

Murat ne serveste


Heruvim special

هلو حبايب
حبيت أسوي كروب خاص
الي يحب أضيفه يكتب تم ويدزلي ع خاص
اسمه
Fotografie
4 +1ri

HAI, HAI!


LADY


:):):)


Buna dimineata!


joi, 25 mai 2017

Hahahaha


Copil kurd


Razboi termonuclear

Război cu arme termonucleare!? Ferească Dumnezeu...
V-aţi întrebat vreodată, ferească Dumnezeu, dacă s-ar declanşa un război cu arme termonucleare pe Terra? Bombele care ar fi explodat în apropierea solului sau în sol ar fi creat în punctul de impact pulberi de o extremă fineţe, cu diametre de ordinul micronilor. Căldură imensă care domneşte în fiecare "bilă (...)
V-aţi întrebat vreodată, ferească Dumnezeu, dacă s-ar declanşa un război cu arme termonucleare pe Terra? Bombele care ar fi explodat în apropierea solului sau în sol ar fi…
UNIVERSUL BY LOVENDAL - SECRETE, CONSPIRATII, LUCR...

:)

يارب
Fotografie
12

Jorge Negrete


Cine esti tu ???


Zmeura alba


:)


Nu vrem

Nu vrem sa fim magarii nimanui....

Un magar nu va deveni niciodata cal de curse.
Ampla este paleta celor care intra in mars fortat in aceasta multinationala.
Cu fiecare minut vad zadarnicia eforturilor noastre. Niste smecheri globieni, fiind sustinuti de o populatie pauperizata, astfel indolenta lasa este periul prietenos.
Tarile asazise dezvoltate si cu prezenta  civica, au la baza ani de  progres si ajutoarele date de SUA dupa razboi. Tarile foste comuniste nu au nimic in spate si ajutorul programului Marsall oferit de americani a fost refuzat de Stalin si asa ne-a condamnat la reverberatia anilor inapoi in timp. Nu este nimic de facut ! Dar asta nu in seamna sa ne resemna cu situatia de blestemati ai soartei. Sa jucam, si noi la cacialma pentru ca, numai cei indrazneti inving, daca nu sunt indrazneti merita sa moara in obscuritate, ca niste caini jigariti, cu care nu vrea sa aiba de-a face nimeni.
Dar aceasta atitudine a celor procopsiti de soarta se vede la lumina zilei si noi suntem oaia neagra a Europei mai ales ca, aici pe plaiuri mioritice, acceptam pe cei de care ne-a fost mila, considerandu-i  cu handicapul lenei si hotiei ca un dat, sa-i pupam precum pe tigani in cur, dandu-le totdeauna dreptate, fapt ce ii face sa creada ca ei sunt cei alesi si noi cei dispretuiti, buni de  functia de sclavi.
Aceasta situatie se va adanci pe parcurs si acum in al 13-lea ceas, daca nu se vor mobiliza NATIONALISTII, CARE IN PRIMUL RAND SA NU SE LASE INFILTRATI SI APOI CONDUSI DE CEI RAI, CARE AU SARCINA DE A DISTRUGE FENOMENUL IN FASA, NU AVEM DECAT SA NE OBISNUIM CU GANDUL CA SUNTEM O TARA PARIA.
Paria prin atitudinea noastra, prin ignoranta, prin lene, prin indiferenta si lasitate si abia in ultimul rand asezarea noastra istorica la rascruce de vanturi nimicitoare, mai ales moral.
Eu nu am putut sa sustin nationalismul fizic din Romania decat, doar prin scris, conform principiului "cuvantul, loveste mai tare ca palosul sau ca glontul", dar aici in Romania NATIONALISMUL are dusmani feroce care actioneaza la butonul rosu, al celor care vor o noua ordine mondiala si cel mai mult incurca NATIONALISTII, asa cum se facea si in perioada interbelica si asta fiind cel mai mare pericol pentru punerea in practica a ideilor lor megalomane, de a conduce o lume, cu un singur guvern, cu un singur presedinte, cu un singur program destructiv pentru organizarea societatii moderne, bazate pe  societati mici private, actionand pentru folosul celor  mici dar, avand puterea votului de fatada, deci a democratiei care se confrunta chiar acum cu lupta  fizica si nonintelectuala.
Pentru beneficii mici se gasesc oricand chiar din randul celor care au obligatia de a conduce masele pe drumul bun, tradatori pe doi firfirei.
Prima obligatie este sa intarcam acesti imbecili distructivi de la sanul nostru, sa-i aruncam acolo unde le este locul, in haznaua cu cacat a istoriei si cei scapati prin smecherie, in flacarile iadului.

Pofta buna !

diet,slimming, Curd cake with blackberries | Recipes, Beautiful, News
diet,slimming, Curd cake with blackberries | Recipes, Beautiful, News
recipes555.biz
12