Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 13 mai 2017

De la Murat


Mafia calabrese


Mesaj privat

https://plus.google.com/photos/photo/101566916514527020840/6419561423965377010?icm=false&sqid=101596331858875133964&ssid=ceaee60d-6499-4c20-9bdb-325212e50048

STIRI

  • Russian Military to Launch Drills That Could Defeat NATO Forces in Less Than Two Days
    Newsweek
    Canada is preparing to deploy troops to Latvia as part of a NATO plan to bolster the Western military alliance's borders with rival power Russia, but Moscow has plans for a show of might that will likely dwarf NATO's efforts. Latvian ambassador to Canada Karlis Eihenbaums said Friday that his nation, which has previously expressed concern about Russian military activity in Europe's Baltic region, was particularly on edge ahead of its neighbor's quadrennial defense maneuvers called Zapad, or "West," due to be held in August and September. Eihenbaums said the drills, which date back to the Soviet period, have left Latvia uneasy in past years, but that this year's exercise would be especially concerning given the dueling military buildup that has occurred between NATO and Russia in the past few years. Read More

MANASTIREA CERNICA

La numai 12 kilometri de București, amplasat pe două dintre insulele lacului Cernica, poate fi vizitat și astăzi unul dintre cele mai frumoase complexuri monanale din România. Frumusețea locurilor i-a îndemnat probabil pe ctitorii mănăstirii să aleagă acest loc. Sau poate că motivul adevărat a fost cel bănuit de un țăran înțelept descusut cu iscusință în anul 1929 de reporterul revistei “Ilustrațiunea Română”:
“- Nu știu, boierilor, cine a zidit mănăstirea și cine i-a ales locul. Știu însă că i-a găsit loc bun la porțile Capitalei, pentru că păcatele orașului sunt multe și grele. Creștinul care fuge măcar pentru câteva ceasuri din Gheena Bucurestilor, găsește fără să vrea, în liniștea mănăstirei, odihnă, reculegere, mângâiere și aducerea aminte de Cel care ne stăpânește. La oraș, stricăciune multă, taică. Cu cât se înmulțesc becurile de electricitate, se înmulțesc și păcatele. Ardeam lumânări de seu și pe vremea aceea era mai bine. Creștinul știa cel puțin să facă cruce, cum a învățat din strămoși. Astăzi tineretul învață carte, dar nu se închină și nu mai crede în Dumnezeu. Părinții împart păcatele cu copiii și nu știu dacă Dumnezeu nu-și va arăta mânia.”

Continuarea aici:

https://deieri-deazi.blogspot.ro/2017/05/despre-credinta-pacate-si-blesteme-la.html


Stim

متابعة
ادري نضوجكم من ننشر حسابات بس خطية حسابه ضعيف شربوة دكسن☹🌚
ابن بغداد
ابن بغداد
plus.google.com
un

Bruce Lee

Legenda incredibilă a lui Bruce Lee, cel mai mare actor de filme cu arte marţiale
Bruce Lee a fost primul chinez-american care a atins statutul de supervedetă internaţională, iar datorită lui, industria de filme din Hong Kong, pe care a revoluţionat-o, a fost propulsată în întreaga lume. Şi tot Bruce Lee a fost acela care a netezit drumul către marele ecran a numeroşi prozeliţi sau simpli imitatori.
Bruce Lee a fost primul chinez-american care a…
LOVENDAL.RO|DE ROMEL COJOCARU

Buna dimineata!


vineri, 12 mai 2017

Al Capone


Maria, veterana de razboi

către mine
Dear Odorica,
 
Meet Maria.


Maria is one of IAVA's amazing member leaders. She is a United States Army veteran who deployed to Iraq. She wore the uniform for 7 years.

She is also a really great mom.
 
Screen Shot 2017-05-12 at 10.06.32 AM


Sunday is Mother's Day, and IAVA is proud to honor Maria and all the mothers who have bravely worn the uniform. Thank you,

Paul
Iraq War Veteran
Founder and CEO, IAVA

Fetita stie


India motorizata :)))


Energie


Antifa Resist


Virusi giganti

Avertisment al oamenilor de ştiinţă: viruşi giganţi, de zeci de mii de ani vechime, se pot trezi la viaţă oricând
Oamenii de știință avertizează că printre pericolele încălzirii globale, unul este înfricoșător dincolo de orice îndoială: virușii morți care au rămas latenți timp de milenii ar putea acum să se "trezească". Pe măsură ce clima se încălzeşte, agenți infecțioși - dintre care mulți au fost responsabili pentru cele mai mari (...)

Pofta buna

Pastelitos de hojaldre con crema de limoncello y merengue suizo, un pedazo de postre más que rico. También lo podemos hacer en formato tarta, a si aún será más rápida de preparar y para cualquier ocasión es una opción ganadora.
Pastelitos de hojaldre con crema de limoncello y merengue suizo en la Comunidad de Cocina – Hogarmania.com
Pastelitos de hojaldre con crema de limoncello y merengue suizo en la Comunidad de Cocina - Hogarmania.com
hogarmania.com
Anu

Man.United

FT: United 1 Celta Vigo 1 (2-1 on aggregate)

We're into the Europa League final!

Match report: http://manutd.co/WB


Buna dimineata!


joi, 11 mai 2017

Mesaj privat

https://plus.google.com/photos/photo/105727919456299119426/6418785990260661874?icm=false&sqid=108700248931622608660&ssid=45e55e8e-892c-4d2e-bab9-abe6fbda3d51

Voluntariat pentru femei

اذا فتحت الحكومة التطوع للنساء بالجيش
#البنات تقبلين تطوعين
#الشباب
#مع أم #ضد
تطوع النساء
Fotografie
un

Pofta buna !

9 +

Cuplul prezidentiaol al Frantei


Intoarcere in timp

Intoarcerea inapoi in timp cu peste o mie de ani

Cand am citit acum  40 de ani(:() Marirea si decaderea Imperiului Roman nu am inteles fibra care a condus la acest adevarat cataclism pentru evolutia civilizatiei omenirii.
S-a spus ca la baza  decaderii in sec.V-lea, au fost popoarele migratoare in frunte cu hunii. Sa nu uitam ca marele zid chinezesc s-a construit tocmai pentru a opri pe huni care, vandalizau teritoriile Chinei de atunci. Barbarii din estul Europei au dat navala pentru un trai mai bun in Roma si societatea nu a putut absorbi avalansa asta de sute de mii poate chiar milioane de oameni barbari care, voiau numai roadele civilizatiei, ei necontribuind cu nimic ci, doar cu  ultimul sut pentru descompunerea unei societatii formate in sute de ani, bazata cuceriri militare si pe legi. Dar nu numai acest aspect este vinovat, vinovat este deopotriva si macinarea societatii romane, in lupte interne pentru suprematie, pentru instalarea noilor imparati aparuti, dintre victoriosii generali ai  armatei. Dar aceste doua aspecte s-au imbinat de minune pentru a da lovitura de gratie imperiului Roman, care a supravietuit in rasarit pana la caderea  Constantinopolului si Imparatul Constantin al XI-lea, a cazut sub loviturile turcilor condusi de Sultanul Mehmed al 2-lea, la 29 mai 1453 (prin tradare).
Acum spuneam ca inteleg cel mai bine acest aspect si vad cum dupa ce tarile civilizate ale Europei si America, au umblat la musuroiul de furnici carnivore din Orientul mijlociu, care pentru asi testa noile arme, au dat foc  si Europei, si se vaita cand mai prmesc si ei  cite o smetie de la  asazisii teroristi, radicali rebeli. Ce am vazut in ultimii ani este o mica demonstratie de forta care, este doar deschizatoare de drumuri. Acest fluviu cu furnicarul de oameni din Orientul mijlociu se va  largi si se va aduna ca in piesa  pe care eram obligati sa o vedem cand eram copii(1960) :"Marele fluviu isi aduna apele"(referitor la Partidul Comunist Roman), caci multimea pornita spre  Europa fagaduintei pentru un trai indestulat pentru toti, este de neoprit si in scurt timp, vom  privi la situatia actuala, ca la o situatie idilica de neinstaurat in continuare si agravata  de la an la an, pana la aducerea acestui rai in stadiul de teren minat.
Vinovati sunt cei care s-au bucurat de jupuirea popoarelor foste comuniste si beneficiari fiind doar o mana de imbecili care dau lectii, pe munca si bogatiile altora, adica a celor jupuiti de ei.Stiti proverbul romanesc :"Lenesul ne da povata, dar pe sine nu se invata ".
Parca prea vizibil, societatea de atunci din sec.V, este pusa in oglinda cu societatea de acum. Suntem contemporani cu reluarea  la scara mai mare a acelor greseli care, au dus lumea civilizata inapoi cu cel putin o mie de ani.
Noi acum incotro mergem in pas cadentat, pe topoganul istoriei ? Catre dezastru, catre intoarcerea in istorie si pentru viitorii cetateni ai Terei vom fi subiect istoric negativ, asa NU...
Ce avem noi de facut acum ? Sa ne mobilizam energiile pozitive ! Si apoi ?....

CapulingMICUL DEJUN


TIMPUL ARE 2 DIMENSIUNI

O nouă teorie revoluţionară: timpul are 2 dimensiuni, formând o buclă! Astfel, e posibilă călătoria în timp...
Nu puteți intra într-o "altă dimensiune", așa cum vrea să ne facă să credem literatura SF, ci, mai degrabă, dimensiunile sunt modul în care trăim în lume. Dar, conform unui om de ştiinţă, dr. Itzhak Bars, de la Universitatea California de Sud, timpul nu are una, ci două dimensiuni. Dacă (...)
Îmi placeVezi mai multe reacţii


EXCEPTIONALA


BUNA DIMINEATA DIN BULGARIA !


Hahaha


Mamaliga

Mămăliga curăţă, luptă împotriva cancerului şi ajută inimă. De ce să n-o consumăm?
Mamaliga a fost si este inca mancarea traditionala a taranilor romani. Ea se face din malai (faina de porumb) sau chiar din gris, aducand beneficii importante organismului. Oricum, mamaliga este, poate, cea mai sanatoasa dintre alimentele pe care le putem consuma, iar motivul sta in porumb.
Porumbul contine nutrienti, vitamine (E, (...)
Mamaliga a fost si este inca mancarea…
UNIVERSUL BY LOVENDAL - SECRETE, CONSPIRATII, LUCR...|DE ROMEL COJOCARU
Îmi placeVezi mai multe reacţii