Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 29 aprilie 2017

FNF

À tous les Français patriotes le moment est très grave, ne vous laissez pas conditionner par les intérêts financiers des médias, partis politiques, les malfaisants, qui la traitent de façon mensongère de tous les noms. Stop a ce venin.
Chaque jour des politiques honnêtes vous le confirment.
NOTRE PAYS EST EN DANGER DE MORT.
Marine le Pen est la seule véritable républicaine sincère, elle aime la France par-dessus tout.
Au 2e tour de cette élection Présidentielle c’est un choix capital que nous devrons faire, ne le faites pas en aveugle, pensez à votre avenir et à ceux de vos enfants, de vos proches…
Cinp ans de Hollande en pire sera notre fin
Vive la république, vive la France

Crime pasionale 1912

Ilustraţia noastră colorată din prima pagină, este o reconstituire a unei înfiorătoare drame petrecută zilele trecute la Fălticeni. Măcelarul Nicolae Gr. Bucătaru, soldat în Reg. 13 din Iaşi, venind în permisie de Crăciun la Fălticeni, s’a dus la întreţinuta lui, Maria Perju, servitoare a unui domn Wexler, şi după un schimb de cuvinte i-a tras două gloanţe de revolver în cap şi apoi şi-a tras şi lui unul. Amândoi eroii dramei au murit. Cauza e eterna dragoste.” (“Universul Literar” – 16 ianuarie 1912)
Continuarea aici:
Accidente şi crime pasionale din anul 1912
Accidente şi crime pasionale din anul 1912
deieri-deazi.blogspot.be
un
Anunțuri

Voie buna !


COZONAC

UNICEF

Did you know last year we reached 45% of the 🌎’s children under 5 with life-saving vaccinations? #foreverychild #VaccinesWork

FNF

Pofta buna !


Minunate versuri de iubire (ex.ti-am prins vena inimii )

حــــــــــبيبتي
______ما بيـن روحى العاشقـة و قـلـبى الـولهـان
أجدك فى قلبى تسكــن الوريــد والشريـان
_______لحـنـاً بين سطورى يحتل عقلـى و الكيـــان
نغمــة بـ قصائدى تطرب الفـؤاد والوجــــدان
_____وتراً ينظـم دقـات قلبـى بـ أجمــل ألالـحــان
هــمــس هـــادىء يمــلء ليلـى بـ الامـــان
_____قـزحـاً زين سمـاء أيـامى بــ أبهـى ألالـــوان
قلـبـا عطـوف إمــتلك روحــي حــباً وحنـــان
____حـبـاً خــالداً بــ قلبـى يبـقى ما مـر الزمـــان.
. . #عـــــاشق الاحزان
Anu

STIRI

  • Top ISIS leader suspected to be dead after battle that killed two US soldiers in Afghanistan
    Business Insider
    WASHINGTON (Reuters) - Two US special operations forces soldiers killed in eastern Afghanistan on Wednesday may have been struck by friendly fire in an operation targeting the emir of Islamic State militants in Afghanistan, the Pentagon said on Friday. Pentagon spokesman Captain Jeff Davis told reporters that the military was investigating whether the two troops may have been killed by ground fire, either by American forces or Afghan commandos taking part in the raid, though it appeared to be accidental. "We are investigating the circumstances of the combat deaths of the two Army Rangers in the beginning of what was an intense three-hour firefight," Davis said. "It is possible these Rangers were Read More

PRIORITATI

نشرت صحيفة «الديار» اللبنانية الموالية لبشار السفاح امس، أن رئيس النظام السوري: «أمر بقصف 6 صواريخ سكود على القاعدة الجوية الاسرائيلية ايريت غوش، وهددت إسرائيل بقصف عنيف ورد قاسي إذا حصل الأمر، وأبلغت رسالة إلى روسيا بأنها سترد على ذلك بقصف وزارة الدفاع السورية، فتدخل الرئيس بوتين مع الرئيس بشار الاسد لعدم قصف صواريخ سكود، لأن الأولوية الآن للحرب في ريف حماه وريف حلب والرقة ودير الزور وإدلب».
–-
هههههههههههههه شرالبلية ما يضحك
Fotografie
3 +1ri
An

Pofta buna !

Fotografie
15 +1ri
Anu

Revolutia Mexicana


Exemplul Revolutiei Mexicane (reluare oct.2013)Cantecul de lupta al revolutionarilor mexicani(1910-1920) mi-a adus in atentie revolutia lor intinsa pe 10 ani. Asta ne arata ca la noi in Romania nu a avut cum se fie o revolutie in 1989, deoarece dinainte s-a stabilit ca comunistul Iliescu ii va lua locul lui Ceausescu, care va fi executat.
De aceea tara noastra nu progreseaza, ci regreseaza. Acesti lupi tineri  imediat dupa 1989, s-au repezit  flamanzi si nu s-au potolit nici acum din ruperea halcilor din trupuil tarii, au devalizat tara, au facut imprumuturi impovaratoare pentru 100 de ani si si-au asigurat 5 generatii de trai bun  fara munca acolo unde au pofta,  pe tot globul.
Dar nimic nu s-ar face asa de repede ca schimbarea in  cadrul unei revolutii, in cateva ore.
Exemplul cel mai viu este Revolutia Mexicana care pe ansamblu si de-a lungul timpului nu a rezolvat mare lucru. Cu timpul a intervenit coruptia..... hidra cu mii de capete.
In aceasta actiuine militara au fost antrenati sute de mii de  patrioti, din care au facut parte si mai multe femei luptator. Tot Mexicul era in  flacari.
 Dar femeile soldat nu au putut supravietui in actiunea armata, deoarece asta submina autoritatea  barbatilor,  fiind mai multe comandamente. Adelita a disparut dupa primii ani de lupte. Izvoarele orale spun ca ea a fost  obligata sa devina  iubita unui mare sef revolutionar, chiar cel mai mare FRANCESCO MADERO si asa  prin farmecele personale, au fost scoase femeile din lupta. Nici nu aveau cum sa se faca ascultate de  sute de mii de barbati. Cand am mai scris despre acest subiect am spus ca pe Adelita a coborat-o dupa cal si a pus-o la cratita.
Sunt sigura ca si la noi sunt multe femei care s-ar inrola din patriotism pur, in lupta armata pentru schimbarea macazului politicii Romaniei dar, pentru noi este prea tarziu.
Insa sa stiti ca patriotii mexicani nu dorm, ati vazut cum acum  13  ani, au patruns  cu caii in Parlament si i-au dat foc in timp  ce in  prealabil au oprit autobuzul cu  parlamentari si i-au cocosat din bataie. Asta a dus la  securizarea  parlamentarilor care nu au mai mers la Parlament cu autobuzul, ci cu limuzine blindate. Ai nostrii parlamentari  vor  sa aiba acolo ce nici nu au visat, spa, bazin, coafor, farmacie, etc. Nu le ajunge ca au masini de lux,  secretara profesionista de lux, caci ce s-ar face ei faca ar umbla dupa prostituate chiar de lux, folosite de altii si obosite gata, daca nu chiar bolnave de boli lumesti.
Vedeti ce  darnici in cumsecadenia noastra, suntem noi romanii.
Ne dam de la gura noastra si a copiilor nostrii numai ca cei 588 de porci, pardon am vrut sa zic parlamentari, sa se simta bine, mai bine ca in cloaca cu noroi moral in care inotata.
Tot ce v-am spus referitor la Revolutia Mexicana care, pentru ca nu a fost tot timpul sustinuta de popor este un  fiasco, caci Mexicul este in continuare o tara devorata de coruptie, cu polarizarea societatii ca la noi,  putini foarte bogati si majoritatea foarte saraci. Insa acolo mai este o speranta caci luptatorii sunt profesionisti si nu au depus armele dar sunt in ilegalitate. Totul depinde de cei multi care s-au obisnuit cu viata in saracie lucie, fara  tratamente pentru boli dar, cu analfabetismul in floare care este la baza prostirii popoarelor.
Revolutiile trebuie sa mearga pana la capat pe zeci de ani,  asa cum a fost in  Franta,  cand revolutia de la 1789, si-a devorat pana la urma copii (Robespierre).

Mexican Revolution ( spaniolă : Revolución Mexicana) a fost o luptă armată majoră care a început în 1910, cu o revoltă condusă de Francisco I. Madero împotriva unui vechi autocrat Porfirio Díaz , și a durat mai bine de un deceniu pana in jurul anului 1920. De-a lungul timpului Revoluția s-a schimbat de la o revoltă împotriva ordinii stabilite, a unui război civil multi-verso cu frecventa de schimbare in lupte pentru putere. Acest conflict armat este adesea clasificată ca cel mai important eveniment socio-politic din Mexic și una dintre cele mai mari transformări ale secolului 20, care a văzut experimente importante și reformă în organizarea socială.

 După lupte îndelungate, reprezentanții săi au produs Constituția mexican din 1917 . Revoluția este în general considerată a fi durat până în 1920, deși țara a continuat să aibă sporadice, dar relativ minore, focare de război și în anii 1920. Războiul Cristero din 1926-1929 a fost cea mai importantă recidiva de vărsare de sânge.

 Revoluția a dus la crearea Partidului Nacional Revolucionario ("National Partidul Revoluționar"), în 1929, a fost redenumit Partidului Revolucionario Institucional (Instituțional Partidul Revoluționar) (PRI) în 1946. Sub o varietate de lideri, PRI a monopolizat puterea, până la alegerile generale din anul 2000 .
PRI anul trecut au castigat iar alegerile si cred ca vor fi mai atenti caci, Mexicul este a 9-a putere economica a lumii.

Buna dimineata!


vineri, 28 aprilie 2017

Tradatorii Frantei

Seara miere!

مساء العسل حبايب
Fotografie
7 +1ri
An

:)))


Adelita


UKIP


La Urs

Suntem şi azi în restaurantul “La urs” de pe terasa unui block-house din centrul Bucureştiului despre care v-am vorbit în articolul trecut. Jazz-band-ul cântă o melodie antrenantă şi molcomă. Mesele terasei sunt ocupate de clientela formată în majoritate din ruşi şi basarabeni, împestriţată ici şi colo de demimondene şi de curtezane răsfăţate, de cheflii binecunoscuţi ai restaurantelor bucureştene. ”La o masă, o pereche de îndrăgostiţi, cântă o veche melodie rusească. La o altă masă... un bătrân însoţit de două domnişoare – fiicele lui. Trei refugiaţi ruşi şi povestea unei drame care le-a schimbat cândva destinul. Bătrânul – Simeon Curcioglu pe numele lui - a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din Tiflis. Revoluţia roşie i-a ucis într-o noapte de groază soţia, fratele şi cumnaţii doar pentru că erau ‘burjui”.

Citește aici povestea lui Simeon Curcioglu - milionarul cerșetor:

https://deieri-deazi.blogspot.ro/2014/07/marturii-din-infernul-rosu-refugiati.html

FNF


Curiozitate


FNF

Elle appelle à la mobilisation autour de la candidate du FN
Marion-Maréchal-Le Pen: « Sur l’euthanasie, le mariage homosexuel ou la recherche sur l’embryon, il n’y a « pas photo » entre Marine Le Pen et Emmanuel Macron ! »
Marion-Maréchal-Le Pen: « Sur l’euthanasie, le mariage homosexuel ou la recherche sur l’embryon, il n’y a « pas photo » entre Marine Le Pen et Emmanuel Macron ! »
medias-presse.info