Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 11 martie 2017

Tarul deghizat

Şi prinţii pot deveni aproape cerşători: Petru cel Mare, ţar al Rusiei, a lucrat deghizat, ca muncitor necalificat, într-un şantier din Olanda
Petru cel Mare (1672-1725) a condus Rusia din 1682 până la moartea sa. Însă a fost un ţar extrem de ciudat şi de controversat. Petru cel Mare a avut ambiţia de a face din Rusia o națiune care să rivalizeze cu cele mai mari puteri europene. Pentru asta, Petru a (...)

UNICEF

Our Goodwill Ambassador Orlando Bloom recently travelled to Niger where he met children affected by the ongoing crisis. We’re working to make sure children like this little one are happy, healthy and safe. #foreverychild #ChildrenUprooted
Fotografie

Toma Caragiu, biografie contrafacuta
Foto: Grace Kelly si Toma Caragiu.

Adevaruri ascunse.
Astazi am vrut sa scriu un articol despre adevaruri ascunse pentru 2 personalitati, prima fiind Printesa de Monaco si pentru a doua persoana am ales pe indragitul nostru actor Toma Caragiu, caci aveam o premonitie.
Am ales pe Toma Caragiu pentru ca acum mai multi ani, cand am scris despre el, am vazut ca pe wikipedia deja se faceau modificari adica, a doua sotie, a fost scoasa de tot din enuntul biografiei.
Acum vrand sa  precizez anumite adevaruri am aflat ca, acea a doua sotie a lui Toma Caragiu a disparut de totul si  printr-un furt de identitate, cea de a treia Elena, i-a luat locul impreuna cu biografia celeilalte, in totalitate. Am citit si nu mi-a venit sa cred ca, aceasta falsificare a biografiei unui om si a unei sotii a fost posibila in wikipedia, acolo eu am LUAT TOTUL DE BUNA SI NU AM MAI VAZUT DAR ,NU MI-AM INCHIPUIT CA POATE FI O FALSIFICARE IN TOTALITATE.
INTREBAM IN ARTICOLELE TRECUTE, DE CE SE VREA A SE ASCUNDE CA TOMA CARAGIU A AVUT 3 NEVESTE. OARE ACTORII DE LA TEATRUL DIN  PLOIESTI AU VERIFICAT ACEASTA BLASFEMIE LA ADRESA ACESTUI MARE ACTOR, PENTRU A SE IMPAUNA CEA CARE I-A FACUT ULTIMELE ZILE NEGRE SI CARE LA 4 MARTIE 1977 ERA LA SINAIA(singura?), unde isi plimba catelul in timp ce el era tratat ca un babalac ramolit (la 50 de ani)de catre ea, afona in ale actoriei.M-a surprins ca a venit acum cativa ani sa revendice mostenirea de la Toma Caragiu si a facut un specotacol grotesc la televiziune. A fost calaul sufletesc al lui Toma Caragiu, nu a avut nici o valoare artistica si la vremea respectiva faptul ca il insela pe fata si il trata ca pe o zdreanta sentimentala, inselandu-l fara menajamente pe Toma, care suferea cumplit, nu o impresiona deloc.
Atunci cand am scris eu acel articol s-a  aprofundat  mistificarea chiar in acele momente si eu de atunci nu m-am mai uitat dar, acum vrand sa clarific date din biografia lui Toma, sunt bulversata.
Dupa denigrarea  d-nei Bichman casatorita inainte de cea cu Toma Caragiu, cu dramaturgul Paul Ioachim, nu mai cred nimic, vazand ca se fac  omisiuni grosolane. Tot atunci am vazut ca s-a modificat si aliura celor doua si eu stiam ca d-na Bichman era bruneta cu fire albe ,in timp ce in wikipedia se vorbea de o blonda ????
Nici o "rusinica " de-a dreptul RUSINE!!!
Nu eu sunt cea care  sa vreau neaparat sa  aducem la esenta adevarului biografia lui Toma Caragiu dar, poate vor fi alte persoane, cunoscatoare mai indeaproape si care nu vor avea liniste pana ce nu vor pune in matca lui normala, adevarul. Daca orice pitipoanca batrana, isi bate joc de  trecutul unui mare actor, ce sa mai zicem de cei mai cu staif?
Sa nu ramanem in confuzie totala.Am vazut ca se scrie la wikipedia, ca se poate completa un articol, dar a nu se inventa.
Nu cred acum nici ca  a fost inselat la 2 saptamani de la casatoria cu d-na Bichman, eu i-am vazut mereu de mana si foarte afectuosi unul fata de altul.
Cea de a doua persoana despre care voiam sa scriu dar, nu am apucat a fost Grace Kally, Printesa de Monaco, mai precis referitor la moartea ei. la care este musamalizat adevarul. Eu am citit acum peste 40 de ani ca,  ea s-a dus in America si s-a intalnit cu un  mare sef  mafiot cu care avea o relatie amoroasa in ainte de casatoria cu R. si la intoarcere barbatul Printul R... a pus la cale umblarea la franele masinii, drumul fiind pe serpentine. Nu stiu daca stia ca, este si fata lui in masina, dar se saturase de  escapadele dese in America ale celei mai iubite, mai frumoase, mai cinstite, mai...mai..mai cu care era alimentata in public, casnicia de fatada. Sa lasam budibonderia la o parte si sa privim adevarul in fata, oricat de crud ar fi si sa intelegem ca nimeni nu este scutit de nemerniciile vietii, oricat de mare in rang ar fi si cat sange albastru ii curge prin vene.
Am sa revin dupa ce ma voi informa in amanunt de cele ce v-am scris si in privinta supararii  blasformatorilor, sa ma dea in judecata ca abia astept sa le sar in brate sa ma ingrijasca, pana voi muri la 110 ani. Mentionez ca am mai scris articole despre Toma Caragiu ex. "Regrete","Toma Caragiu vecinul nostru" in 2009 si 2010 dar, inca nu rescriu articolul deoarece inca nu fac modificari. (Cred ca in urma acestui articol se vor face iar modificari la wikipedia).
In concluzie a fost furata identitate d-nei Bichman si atasata la d-na Elena Caragiu. !!!!
Tot ce s-a scris despre plecarea la News York si uciderea de catre un psihopat intr-un taxi a fost trairte de catre fosta si actuala a facut un scenariu stiintifico-fantastic, cum ca de aceea a venit in Romania ca sa CLARIFICE CA NU ESTE MOLARTA, DECAT MOARTA DUPA MOSTENIRE.
Cand ma uitam la tv,. si o vedeam im i era rusin e de rusinea ei.

MOSUL

Iraqi forces advancing towards Mosul mosque where Isis leader al-Baghdadi declared caliphate in 2014
International Business Times
Iraqi security forces are inching towards the famed Great Mosque of al-Nuri in west Mosul from where Isis leader Abu Bakr al-Baghdadi had announced the so-called Islamic caliphate about two years ago. Lt. Gen Abdul Amir Rashid Yaralla of the Iraqi federal police said in a statement on Friday (10 March) that they are now in control of Nabi Sheet and Ukaydat districts in western Mosul, which are less than one kilometer away from the mosque, Rudaw reported. Read More

Creierul

DOUA LUCRURI SOCANTE DESCOPERITE DE MEDICII CANADIENI: CREIERUL FUNCTIONEAZA DUPA MOARTE SI FIECARE OM EXPERIMENTEAZA ALTFEL MOARTEA


Razboi furios

 Razboi furios (asa este denumit chiar de ISIS)

Warzone .. battleofmosul 
11.03.2017 / 12.06.1438
Actualizare informații / Mosulul Wil Ninawa
. Caravana de martiri
luptă continuă împotriva murtadeen – elemente Quafr aka rafidis – militiile siite – American toate
Rapoarte foto ..
. cei care au facut Mujahid periferia istishhadiyyah Amal nhood swest de Mosulul

Vazand aceste ultime imagini cu luptele ISIS din Mosul de ieri, mi-am adus aminte de armata venita in urma  ISIS in retragere si ce au gasit in birourile liderilor de front, Memorii explicative la faptul ca unii luptatori nu s-au prezentat la lupta. Ei fara frica au explicat ca i-au durut capul, au fost deranjati la stomac, si alte maruntisuri inclusiv indispozitie. Nu stiu daca si sefii de front s-au amuzat ca  cei care au citit  sau ca mine. Nimic mai adevarat ca viata este facuta din lucruri marunte si apoi asamblate. Cred ca  de aceea fac  decapitari  dese ca, vor sa-i scuteasca de acest inconvenient pe cei pe care ii doare capul, incat nu mai stiu nici de ce sunt veniti pe front, chiar daca sunt mercenari.
In toamna am pus un protest in corpore al avocatilor din STATUL ISLAMIC care au spus ca nu mai fac fata activitatii fara intrerupere  zi si noapte, incat nu dorm legat nici 20 de minute legat si adorm instantaneu, cerAnd mai multe ore libere pentru a se reface.Probabil pentru opinia publica internationala ISIS, vrea sa dovedeasca, ca au fost angajati si avocati.
Nu mi-am inchipuit  acesti oameni sunt asa de curajosi, dar vedem ca oriunde si in orice conditii si chiar fata de cei mai cruzi oameni ai lumii  oamenii sunt oameni si isi exprima doleantele firesc cu curaj, cu toate ca eu nu stiu care au fost urmarile, daca au fost fericite sau din contra, nefericite.
Asa ca imi exprim  adeziunea mea la demonstratiile din Bucuresti, impotriva celor care ocrotesc coruptia, pentru ca dupa cum se vede,  alesii nu  fac  vitorul nostru apropiat de bun augur,
Si asta ne costa cu fiecare minut de pudibonderie aratata de alesi, fata de infractorii care au ruinat tara si sanatatea si viata romanilor.
PS Am citit multe “snoave” ale luptatorilor naivi  de la ISIS, si le-am publicat dar, acum am vrut numai sa dau curaj romanilor  sa se alature mitingurilor din Bucuresti si peste tot in tara.
Mersul razboiului ISIS era previzibil, dar este rau ca, aceasta furie impotriva celorlalti adica “cruciatilor” cum spun ei, s-a externalizat in lume, mai ales in Europa. Acum este greu a se tine in zagazurile rupte, consecintele  luptelor si tinerea lor pe plan local.


ISIS

warzone .. battleofmosul
11.03.2017 / 12.06.1438
media update / mosul wil ninawa
. ribat of mujahideen
ongoing battle against murtadeen - kufr elements aka rafidis - shia militias - american all
footage ..
. scenes clashes with rafidis outskirts nabi sheet swest of mosul

Pofta buna !

RAPE (COLAS) A LA MARINERA.(menu económico)
RAPE (COLAS) A LA MARINERA.(menu económico)
unadireccionlarga.blogspot.com.es

Buna dimineata!


Stiri

  • Israel warns Russia against Iranian troops buildup in Golan Heights
    International Business Times
    Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has accused long-time enemy Iran of using the Syrian conflict to "gain a foothold to fight Israel" as Iranian troops reportedly straddle the 1967 ceasefire line in the Golan Heights. Iran has long supported Syrian President Bashar al-Assad with deployments of the Iranian Revolutionary Guards (IRGC) and the volunteer Basij militia in addition to funding Israel's arch enemies, Hezbollah. Read More

Juve


vineri, 10 martie 2017

:)


AcceptatSOS


Retete de detoxifiere

Лучшие рецепты детоксикации.
Лучшие рецепты детоксикации.
Лучшие рецепты детоксикации.
krasota.ru-best.com
un +1

Presedinte cu 4 mandate

A young Franklin Delano Roosevelt with a friend, 1913.


Marine

BON WEEK END A TOUTES ET TOUS
ET VIVE MARINE...


Sulina

Sulina, un fel de ţară a lui Cremene, nu-ţi cerea decât să te deranjezi până la dânsa, ca să te îmbrace în fir, pentru o nimica. Era idealul negustoraşilor din porturile mici de alături, prima ispravă matrimonială a însurăţeilor din Galaţi, Tulcea şi Reni: să se repeadă în porto-franco ca să se înţolească ieftin, să târguiască niscaiva mătăsărie pentru mireasă, ceva delicatese pentru nuntă. Vă închipuiţi complimentele!
- Ce bună haină! Ce fini ciorapi! Ce cămaşe frumoasă! Cum le-aţi plătit?
- O bagatelă! Le-am luat din Sulina pe costul fabricei.

Continuarea aici:

https://deieri-deazi.blogspot.ro/2017/03/sulina-cosmopolisul-de-altadata.html