Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 11 februarie 2017

Emoticoanele

Ştiaţi că... emoticoanele (folosite azi pe Internet sau în SMS-uri) au apărut pentru prima dată într-un document din 1635?
Oamenii de știință au descoperit ceea ce ei cred că este cel mai vechi emoticon din lume (o față zâmbitoare, tristă sau nervoasă folosită des pe Internet în zilele noastre) într-un document juridic care datează din 1635. Aşadar, se pare că istoria emoticon-ului este mai veche decât se credea anterior.
Emoticon-ul (...)

Sa nu pierdem trenul


Sa nu pierdem trenul si de data asta, ca de fiecare data cand am fost chemati la apel.

Frica de Putin, jihadisti si refugiati schimba Europa de Est: Cortinele de Fier care se inalta acum

Vad ca in acest moment  mersul lumii este diametral opus mersului cuminte, de perpetuare a comunismului neabandonat in Romania in 1989, prin democratia originala impusa de Ion Iliescu.
Chiar daca  vrem noi sa fim de fatada cuminti si cu unghiile curate, nu mai tine ! Suntem dati la o parte ca inapoiati, retrograzi si noua  conceptie mondiala este spre nationalism, spre a ne apara interesele noastre si nu ale altora.
Trebuie sa intelegem noul drum pe care merge omenirea si in primul rand Europa.
Politica democratiei cu capul spart si rupt in chiur, a apus. S-a vazut falimentul enuntat, sa omogenizam pe toti, tiganii sa se pupe cu lorzii, infractorii cu pagubitii. Nu mai tine, acest gen de politica, va fi dus la indeplinire in urmatorul mileniu dar, noi traim acum sub o suta de ani(in cel mai fericit caz) si nu putem sa asteptam. Poate nu va ajunge nici o VIATA DE OM PENTRU, A  CALIBRA MACAR DIRECTIA IN CARE SA MERGEM. Profitorii tuturor regimurilor si popoarelor,  au sarit etape si acum ni s-au urcat in cap si ne fac caca cu spor.
Acum este al 13-lea ceas in a pune piciorul in prag, cutitul la brau asa cum zicea Oliver Cromwel(lord protector), sa tinem praful de pusca la loc uscat si palosul ascutit tot timpul. Numai asa ne vom apara daca nu cucerirea noastra, macar temperarea  actiunilor infractionale vijelioase venite de la cei care au fost tot timpul lipitori si capuse pe trupul nostru. Chiar daca mie mi se blocheaza comunicarea, cu partidele de dreapta nationaliste si cu cei pe care i-am preluat de la hotii calculatoarelor mele, ocrotiti si colaboratori cu politia, nu inseamna ca evolutia societatilor va ramane pe loc.
Drumul a fost trasat cu jeturi de foc si cale de intoarcere nu mai este. Este important ca noi romanii sa fim cat mai repede conectati, la mersul si evolutia lumii, sa intelegem ca noi nu trebuie sa mai pierdem si acest tren care s-a pus in miscare si noi romanii cu Romania, stam inca pe loc ne gandim sau poate dormim in opinci.
Sa fim activi, puternici si sa ne gandim la Ioana D"Arc, care ne da lectii valabile si dupa 600 de ani.
Vedeti ca si in Franta campania electorala facuta de FNF are ca stindard Ioana D"Arc.
"Daca nu acum atunci cand? Daca nu noi atunci cine"?
Sa fim atenti la evolutia evenimentelor si sa ne incadram si noi in cadenta lumii cat mai repede.
Sa fim cuminti in patratica noastra nu mai tine, s-a dus vremea spuselor comunistilor, sa nu ne uitam peste gard la altii !
PS.Vad ca abia acum se pune problema  INFRACTORULUI nr.1 al lumii G.Soros care a speriat mapamondul. 

Stiri

 • Turkish forces and opposition groups enter Syrian town of Al-Bab held by Isis
  International Business Times
  Turkish troops and Syrian opposition groups have reportedly entered the Islamic State (Isis) stronghold of Al-Bab on Saturday (11 February). The British-based Syrian Observatory for Human Rights said allied soldiers from both groups entered from the western edge of the town where heavy clashes ensued. Al-Bab is the last town held by IS (Daesh) in Aleppo province, after the Syrian government recaptured the city of Aleppo in December 2016. Read More

BDS

:)


Civilizatie scufundata

Scafandrii au descoperit un monument vechi de 10.000 de ani, sub Marea Japoniei – dovada că o veche civilizaţie s-a scufundat în adâncurile Oceanului Pacific…
Japonia este una dintre cele mai misterioase țări ale lumii. Timp de sute de ani, Japonia a rămas închisă pentru restul lumii și o mare parte din istoria acestor insule a fost ținută secretă de restul lumii. Dar există încă secrete despre care nici măcar oamenii japonezi nu sunt conștienți. (…)

HAMAS al-Qassam


Stiri

 • Coalition strike in Mosul reportedly killed top Isis militant who plotted many foiled attacks in France
  International Business Times
  The US-led coalition force recently targeted a top Islamic State (Isis) commander in Mosul, Iraq in one of its latest air strikes. The militant, Rachid Kassim, is believed to have guided a huge number of foiled attacks against France in 2016. The Pentagon confirmed on Friday (10 February) that their strike targeted Kassim, but could not say if he was killed. Read More

FNF

:)


Nigel Farage

Nigel Farage susține că liderii europeni nu ar fi trebuit să permită aderarea României

11 februarie 2017 14:44
Nigel Farage susține că liderii europeni nu ar fi trebuit să permită aderarea României

Nigel Farage a afirmat în timpul unei dezbateri radio că liderii europeni nu ar fi trebuit să permită aderarea României la blocul comunitar, deoarece țara noastră nu a reușit să facă o tranziție completă de la regimul comunist. Controversatul politician britanic de la UKIP a fost catalogat drept rasist de un ascultător, care a intrat în timpul dezbaterii la radio, scrie Daily Express.
”Dacă eşti un funcţionar public şi ai furat doar 35.000 de lire sterline, atunci e ok, primeşti doar o palmă peste spate. Sincer, nu ar fi trebuit să primească niciodată permisiunea de a intra în UE”, a declarat Nigel Farage referitor la România, în timpul unei dezbateri.
Farage a sugerat inclusiv că acesta este cel mai potrivit moment pentru ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană, pentru că ”nu poate să creadă” de ce britanicii sunt într-o uniune politică cu România. Un ascultător a intervenit în timpul dezbaterii radio şi l-a catalogat drept rasist pe policianul eurosceptic de la UKIP.
”Cred că eşti un rasist şi chiar mă simt jignit de modul în care vorbeşti despre români şi România”, a spus Tony din Tottenham.
Farage s-a apărat şi a susţinut că în societatea română corupţia este endemică, iar din acest motiv Marea Britanie nu ar trebui să fie într-o uniune politică cu România.
”Mai mult, este o ţară în care până la patru milioane de oameni sunt discriminaţi într-un mod oribil din cauza rasei şi îmi vine greu să cred că suntem într-o alianţă politică cu o ţară care este în situaţia României”. Europarlamentarul a încheiat dezbaterea aprinsă precizând că “asta nu înseamnă că românii sunt oameni răi”. “Am întâlnic foarte mulți români minunați”, a conchis Nigel Farage.

:(


MARION


STIRI

 • Watch a US-led airstrike destroy one of ISIS's favorite weapons in western Iraq
  Business Insider UK
  While Iraqi forces have turned their attention to the western half of Mosul, ISIS's last stronghold in the country, strikes against the terrorist group have continued elsewhere. With a January 21 strike near Ar Rutbah, in the western part of Iraq's Anbar province, US-led coalition aircraft knocked out an ISIS vehicle. The strike was one of six conducted that day in Iraq. Read More

Scipione Serbanescu

“Zeppelinul și-a făcut din nou apariția astă noapte după ora 12 și după ce a planat câtva timp deasupra Capitalei aruncând câteva bombe s’a îndepărtat în urma tirului artileriei și mitralierelor noastre. Cinci copii au căzut victime acestui atac și câteva case au fost avariate.” Noaptea de 26 spre 27 septembrie 1916 a adus prima victorie a artileriei noastre antiaeriere în lupta cu Zeppelinul: tunarul Scipione Şerbănescu, originar din Giurgiu, a reușit să lovească cu două lovituri de tun „monstrul” care plana deasupra Capitalei.

Povestea românului care a doborât un Zeppelin, aici:

Press TV Iran

 
Iran și Suedia au semnat cinci documente de cooperare în diverse domenii în timpul unei vizite de prim-ministru suedez în Iran.
Afișează textul original
The documents were signed during a visit by the Swedish prime minister to Iran on Saturday.

Conway Twitty


FCB

تأسس نادي برشلونة عام 1899 على يد مجموعة من اللاعبين فقط من أربع جنسيات سويسرية وإنجليزية وألمانية و إسبانية بقيادة خوان غامبر ، والله أصبح من أعظم فرق العالم .
Fotografie
9

Juve

Buon sabato
Fotografie
un 

FCB


Micul dejun


Buna dimineata!


Stiri

 • Nordstrom Respond to President Trump's Angry Tweet
  Cosmopolitan
  Apparently, Ivanka Trump was personally informed of the company's decision earlier this year. Read More