Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 4 februarie 2017

Stiri

  • Macron offers refuge in France to U.S. scientists, entrepreneurs
    Reuters
    French presidential candidate Emmanuel Macron on Saturday called on U.S. scientists, academics and entrepreneurs at odds with Donald Trump's administration to move to France. Read More

Recitalul iubirii

Spune „recitalul iubirii este in inima mea”

انتي معزوفة عشق ستبقى في قلبي للأبد وانا عاشق اتقنت فن العزف على اوتارك…
Fotografie animată
16 +1ri

Experimente

EXPERIMENTELE INCREDIBILE ALE DR. EMOTO DEMONSTREAZA CLAR CUM GANDURILE (POZITIVE SAU NEGATIVE) INFLUENTEAZA REALITATEA SI TRUPUL NOSTRU

Saluti !

Apri la porta !!!
e lascia uscire
tuo fratello....
che ha paura
del mondo!!!

buon giorno
Community!!!
-
Gabriele Corno


Fotografie animată

Wanda


Wanda Jackson Regina rockului


Nu intrebati cine este...


Frederick cel Mare

„Încă mai există judecători în Berlin!”… Iată cum un dictator absolut, cum a fost Frederick cel Mare, s-a temut şi el de justiţie
Unul dintre cei mai mari conducători ai Germaniei (Prusiei), Friedrich cel Mare (1712-1786), a luat decizia de a construi Palatul Sanssouci din Potsdam. Cu toate acestea, exista o moară lângă palat. Din acest motiv, construcția s-a oprit, deoarece proprietarul morii, o săteancă, a respins toate ofertele de bani. În cele (…)


Duo


Alexandra Stan a aratat....


FNFBina dimineata!


Nunca Amei Assim


Amor

... Porquê o Amor verdadeiro é para poucos, uma simples paixão é muito confundida com Amor Verdadeiro... minha caminhada aqui no youtube está difícil mas não impossível... um abraço à todos meus seguidores, e um beijo no coração de cada um!!!
Tradu

vineri, 3 februarie 2017

Stiri

  • Donald Trump's directive that female staff should ‘dress like women’ causes another social media backlash 
    The Telegraph
    Donald Trump has angered feminists all over again, after a new report revealed that he has told the female staff of his administration that they need to always "dress like women" when at work. According to Axios, who spoke to sources inside the president’s team, Trump requires all of his employees to “have a certain look" and “be sharply dressed" at all times. "Even if you're in jeans, you need to look neat and orderly." Insiders also told Axios that women who worked in Trump's campaign field offices and are public-facing, but only on a local scale, “felt pressure to wear dresses” to impress the president. Read More

Margareta Paslaru


Capuling


Margareta Paslaru


Toma Caragiu


Pofta buna !

Buenos dias! Hoy desayunamos MUG CAKE DE ZANAHORIA Y NUECES, Receta: http://www.rezetasdecarmen.com/2017/02/mug-cake-de-zanahoria-y-nueces.html
Mug cake de zanahoria y nueces.
Mug cake de zanahoria y nueces.
rezetasdecarmen.com
4 +1ri

Decredibilizare

Decredibilizarea sustinuta a dat roade


Cei hotarati sa-i debarce pe nou instalatii alesi cu majoritatea dar, cu numai cu 20 % dintre romanii cu drept de vot, prin perseverenta si capacitatea de a aduna pe toti ceilalti se pare ca, vor avea castig de cauza. PSD-ul avea nevoe de o figura carismatica si neavand o tine pe Bunica Iliescu, cum o tinea Bula pe bunica moarta in geam ca, sa mai ia pensia,  pentru a capacita  pe varstnici, pe cei neinformati in legatura cu trecutul lor, dar neputinciosi in a tine piept uraganului care vine, vine, vine si poate ca sunt stimulati din exterior, pentru a darama mostenirea comunisto-ceausista.
Un gust amar lasa si reprezentantii PSD-ului care se prezinta in fata publicului total nepregatiti, spunand ca nu stiu, nu inteleg, in concluzie in ochii mei si poate si ai altora apar ca niste pui de bogdaproste. ACUM Romania are nevoie de un barbat adevarat carismatic pe care, la un singur semn sa-l urmeze neconditionat. Asta au crezut si cei care ii vor pe pesedisti scosi din joc si l-au surexcitat pe molaul sef al statului care, in mod surprinzator a renuntat la  concedii surpriza si chiar a luat calea bisericii. Ce inseamna asta ? Noi suntem  vaduviti de viata  pe care o puteam duce fara aceste lichele, strecurate la sanul nostru ca un sarpe veninos, Acum pana se vor pune lucrurile la punct si numai intr-un CAZ FERICIT, VOM AVEA PARTE NUMAI DE PRIVATIUNI, daca nu de un razboi civil.
Chiar daca vrem sa punem punct trecutului si sa incepem cu dreptul un nou viitor,  suntem, condamnati la neputinta. De cand ma stiu mi s-a spus ca fac parte dintr-o generatie de sacrificiu si dupa aceea va curge numain lapte si miere si acum ce vedem ? Liberul arbitru a dictat in tara noastra si  sloganurile tarilor UE cum ca, sa ne acceptam minoritatile sa ne conduca politic si in fapt, care a dat peste cap ordinea sociala incat tiganii au dreptatea mai mare ca romanii, ungurii au tot dreptul sa aiba  tara lor in inima tarii noastre, drapelul lor, limba lor este pusa in aplicare acum. Amintiti-va ca dupa  razboi ungurii aveau in miezul tarii REGIUNEA AUTONOMA MAGHIARA DAR,   CU GREU DUPA MULTI ANI(17) COMUNISTII AU REUSIT SA-I IZOLEZE COMPLET SI S-AU PREDAT economic si politic. Am avut o astfel de experienta si nu mai avem nevoie de alta acum. Lucrurile atunci in tara mergeau cu incetinitorul si era timp de asteptat, acum nu mai este timp, lucrurile se deruleaza cu repeziciune si ce este valabil acum, peste 5 minute nu mai este valabil,este chiar opus. Drama noastra este ca la aceste vremuri grele in tara, in Europa si in  tarile inconjuratoare, nu ne ridicam prin persoane inteligente si carismatice la cerinte ci, doar de niste mamaligosi semi-cersetori interesati de lucruri marunte precum liderul PSD care, ieri in loc sa aiba un discurs viril, ne-a povestit despre  maruntisuri personale. Acum vocea lui si discursul lui trebuia sa fie mobilizator si  care sa dovedeasca ca, este de buna credinta, gata sa treaca la treaba, nu sa scoata numai niste doamne dragute care, vorba cuiva stau la minister, nu conduc ministerele, nu sunt ministrese.
Daca si-au chemat din strainatate experti in comunicare PSD-ul, sa-i puna la treaba , daca nu altii ca  MAMALIGI  PLATITE  AVEM IN TARA, NU MAI PLATIM SI LA ALTII. VREMURILE SUNT LA RESTRISTE si nu avem nici oameni, nici finante si bugetele se evapora ca zapada dupa primele raze de soare primavara. Cine sa fie  conducatorul ? Bineinteles un NATIONALIST ! Dar nationalistilor li s-a dat cu bata comunista in cap de catre toti si acum nu are nimeni capital politic si nici discursuri fulgeratoare pentru, a se aseza in fruntea maselor  pentru a fi urmat ! DAR  DE UNDE NE SORBIM VIGOAREA, CACI DUSMANII NE INCONJOARA!

:)


Telepatia

TELEPATIA, CEL DE-AL SAPTELEA SIMT! TREI EXERCITII PUTERNICE PENTRU DEZVOLTAREA TELEPATIEI


FNF

 

Frontul National Francez

À TOUTES CELLES ET CEUX QUI SERONT SUR LYON CE WEEK-END, JE VOUS TRANSMETS UN COPIER/COLLER DU COMMUNIQUÉ DES DPS

«Attention les amis...
Si vous êtes dans un meeting ou conférence ne répondez pas aux journalistes, ni aux provocateurs, ne touchez personne, ne poussez personne, s'ils vous agressent prenez vos portables faites des videos, postez les... Tout va être fait contre nous. La moindre chose sera montée en montagne martelée 24h/24 par les raclures merdiatiques du système, les détracteurs seront prêts à tout, au moindre détail pour accentuer une diabolisation sans précédent.

Évitez également de lever le bras pour saluer quelqu'un au loin, vous en connaissez l'interprétation qu'il en sera faite, nous ne devons laisser aucune alternative à quelconque qui pourrait mettre en difficulté la cause que nous défendons, soit la victoire de Marine et les législatives qui suivront.

Excellent week-end à toutes et à tous »

Press TV Iran

 
A se vedea modul în care fetele afgane practică străveche arte marțiale Shaolin din Kabul
Afișează textul original

joi, 2 februarie 2017

Juve


La cort

🔱🔇
مـن گـثـر مَ فَـي صـۆتـهہ نـبـرة دِفَـى ..
، ان قـال ؛ شُـخبـاَركك ؟ گـنهہ يـضمنـي !،
Fotografie
7 +1ri