Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Ocultisti

Cei mai controversaţi 8 ocultişti din lume

Sambata, 10 Dec 2016 / 6,787 vizualizari
ocultistiDe-a lungul Evului Mediu și în perioadele Renașterii și Iluminismului, ocultiştii au persistat în preocupările lor mistice și metafizice. Să enumărăm doar câteva nume pe care în mod sigur le cunoaşteţi din istorie: Simon Magul sau Gilles de Rais.
Chiar și astăzi, diverse persoane, inclusiv câteva care sunt renumite în întreaga lume, continuă să fie preocupaţi de aceste domenii. De aceea, în acest articol o să vă prezint o listă cu aceşti ocultişti, atât din timpurile trecute, cât şi din timpurile moderne. Sper să vă placă. Lectură plăcută!
apsethus-libianul1) Apsethus Libianul.
Mai mult decât orice, Apsethus Libianul a dorit să fie zeu. În acest scop, el a umplut cuști cu papagali capturați, învățându-i să repete doar o singură propoziție: “Apsethus este un zeu”. Ulterior, el a eliberat papagalii, aceştia promovând astfel statutul său divin.
Unii oameni, auzind ceea ce spun papagalii, au văzut în spusele papagalilor un semn divin, aşa că ei au început să se închine lui Apsethus, făcând sacrificii în numele lui, un lucru pe care el şi l-a dorit mereu.
Cu toate acestea, un grec înţelept, înţelegând trucul lui Apsethus, i-a învățat pe papagali să spună următoarele: “Apsethus, după ce ne-a pus în cuști, ne-a obligat să spunem: Apsethus este un zeu.”
Libienii nu au fost prea încântaţi să fie păcăliţi, aşa că ei l-au ars pe omul care pretindea că ar fi un zeu.
giges-din-lidia2) Giges din Lidia.
După ce regele Midas a fost răsturnat de cimerieni, el s-a sinucis, iar liderii regionali şi-au creat propriile lor regate. Unul dintre acești lideri a fost Giges, care a fondat și a condus Lidia. Cu toate că istoricul grec Herodot din Halicarnas a scris de Giges, iar Platon a inventat o poveste cu privire la Giges care ar fi deţinut un inel de invizibilitate, totuşi puţine se ştiu sigur despre el.
Giges era un ocultist care a crezut în divinație și a apelat la oracolul din Delphi pentru a-i ghici viitorul. Astfel, aflând ce-i rezervă viitorul, Giges a luat hotărârea să se opună cimerienilor, care distruseseră alte state greceşti.
Există mai mulţi cercetători ai Bibliei care îl identifică pe Giges cu Gog, conducătorul lui Magog, menționat în Ezechiel și în Cartea Apocalipsei.
simon-magul3) Simon Magul
Simon Magul (Simon din Samaria) a fost un predicator gnostic însemnat din secolul I d.C., pomenit în Noul Testament, în scrierile creștine patristice și în scrierile gnostice. Scrierile creștine îl descriu negativ, cele gnostice pozitiv.
Conform scrierilor creștine, Simon Magul ar fi cerut să cumpere puterea Spiritului Sfânt pe bani (Faptele Apostolilor 8, 9-24). De la acest episod, cumpărarea celor sfinte pe bani se numește “simonie”.
În scrierea sa “Apologia”, Iustin Martirul și Filozoful relatează despre un samaritean pe nume Simon din satul Gitta, care ar fi devenit celebru prin minunile sale făcute la Roma, în timpul împăratului Claudius, ajungând să fie socotit zeu de către popor. Hipolit menționează o lucrare atribuită lui Simon Magul (“Marea Revelație”), în care autorul predică omniprezența Forței Infinite, ca principiu a tot ce există.
Simon Magul mai este menţionat şi ca “Iisus-ul Illuminaţilor”.
albertus-magnus4) Albertus Magnus
Născut Albert de Groot, Albertus a adoptat versiunea latină a lui “Groot”, fiind cunoscut ulterior ca şi Magnus Albertus. Fiind alchimist, el a fost primul care a produs “arsenicul în formă liberă” şi care a preparat soda caustică.
El a fost convins că metalele de bază, cum ar fi plumbul, ar putea fi transmutate în aur. Se presupune că Albertus Magnus a deținut celebra piatră filozofală, visul de aur al oricărui alchimist celebru.
gilles-de-rais5) Gilles De Rais
Gilles de Rais a fost un baron (membru al Casei de Montmorency) și alchimist francez. A participat la războiul de 100 de ani, obținând, ca urmare a realizărilor sale militare și a faptelor sale de vitejie, titlul de mareșal al Franței; el a fost, de asemenea, companion al Ioanei d’Arc.
Baronul a fost arestat și executat în baza acuzațiilor de crime în serie, violuri, torționări și necrofilism. A fost sursa de inspirație pentru personajul de folclor „Barbă albastră”.
nicholas-flamel6) Nicolas Flamel
Pentru Nicolas Flamel, alchimia nu era doar o căutare a unei metode de a transforma metalele de bază în aur, ci, de asemenea, şi o căutare a adevărului etern și a înțelepciunii. Piatra filozofală ar aduce o astfel de cunoaștere, credea el, numai dacă putea fi găsită.
Se presupune că până la urmă Flamel a descoperit procesul de transmutare a metalelor de bază în aur și a devenit bogat. El şi-a folosit astfel bogățiile obţinute pentru a-i ajuta pe alții aflaţi în nevoie. Întregul secret a fost descoperit de Flamel dintr-o carte misterioasă pe care a cumpărat-o dintr-o librărie.
Până la urmă cartea misterioasă a ajuns în posesia cardinalului de Richelieu, fostul prim-ministru al Franţei din secolul al XVII-lea.
dion-fortune7) Dion Fortune
Membră a Ordinului Hermetic “Golden Dawn”, Dion Fortune a fost fondatoarea Fraternității Luminii Interioare şi o practicantă pasionată a mai multor tradiții ezoterice și oculte. Medium încă din adolescență, ea a pretins că poate să contacteze spiritele lui Socrate și Merlin, având viziuni ale continentului pierdut Atlantida.
Dion Fortune a crezut în legendele regelui Arthur, spunea că Biblia era una alegorică și că Iisus a fost un profet, la fel ca şi Orfeu, Mithra și Melchisedec.
Fortune a rămas o ocultistă influentă, dar a suferit o “cădere nervoasa”, ca urmare a unor “atacuri psihice”.
gerald-gardner8 ) Gerald Gardner
Unul dintre fondatorii Wicca și a neopăgânismului, Gerald Gardner a fost identificat ca fiind un vrăjitor modern. Nudist, antropolog amator, care a studiat armele şi magie, folclorist, scriitor şi prieten al ocultistului Aleister Crowley, Gardner a studiat și a practicat multe tradiții oculte și ezoterice.
Mass-media din zilele sale l-a numit “vrăjitorul-şef al Marii Britanii” pentru că a popularizat Wicca și neopăgânismul, vizând în special bărbații și femeile tinere. El a fost criticat de vrăjitori, întrucât se credea că el a împărtășit prea multe secrete ale vrăjitoriei, iar comportamentul său a dus la schisme în sabatul lui, “New Forest”.

Press TV Iran

 
Bahrain este îndemnat să renunțe la acuzațiile împotriva jurnalistului de sex feminin Naeeha Saeed.
Afișează textul original
Bahrain is urged to drop charges against female journalist Naeeha Saeed.

Stiri

  • Iraq makes swift territorial gains against ISIS in Mosul
    CBS News
    MOSUL, Iraq -- Iraqi forces have won a string of swift territorial gains in Mosul in the fight against the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS) after months of slow progress. Government troops retook the eastern edge of a third bridge in Mosul Saturday and a cluster of buildings inside Mosul University, according to a senior Iraqi officer overseeing the operation.  Iraqi forces now control the eastern sides of three of the city’s five bridges that span the Tigris river connecting Mosul’s east to west. Warplanes from the U.S.-led coalition bombed the city’s bridges late last year in an effort to isolate ISIS fighters in the city’s east by disrupting resupply routes. At Mosul University, senior Read More

STIRI

  • Frustrations rise in Damascus as water pipes run dry
    Washington Post
    BEIRUT — The guns have fallen silent near Syria’s capital, but war still shapes the rhythm of life. First it was the price of food, which have risen steadily over the years as the fighting spread to nearby farmlands. Then came daily blackouts, affecting poor areas disproportionately and leaving most reliant on generators. But for many in Damascus, the loss of drinking water last month was hardest to take, underscoring as it did the government’s fragile hold on its most important resources as the more than five-year-old war turns in its favor. Three weeks into the crisis, officials said on Friday that repairs had begun on the facility that provided most of the capital’s water before it was damaged Read More

SYRIA


JUVE


Se duce, dar se va mai intoarce ?


Juve

Buon giorno community felice weekend a tutti
Fotografie
4 +1ri

FC Barcelona

‏أكسبرس البريطانية :
شاكيرا قالت لجيرارد بيكيه انها تريد الإنتقال إلى لندن لتجربة الحياة في لندن .
Fotografie
15

Al Capone


Puppet Master!


Maidanul cu dragoste titlu frivol al acestui articol.
Evenimentele politice se desfasoara chiar sub ochii nostrii si ce este valabil acum, nu mai este valabil peste 5 minute.
In primul rand vreau sa atrag atentia ca al nostru Prim in stat a fost pus special ca, un elefant in vitrina cu portelanuri fine, stiindu-se cat este de prost (sau tocmai de aceea), pe principiul "este prost dar pentru noi este numai bun" pentru a bloca activitatile democratice ale alesilor. Are si un atuu valabil, este ardelean, este mai greoi la minte si in exprimare si trebuie tot timpul sa-i lasam o perioada de studiu.
Cand in toata lumea inclusiv in Ungaria este interzisa  activitatea ONG-urilor lui Soros, la noi sunt  ovationate si exponentul pe post de pion principal adica Blandul Ben, blocand toate, initiativele legale, conforme cu aspiratiile unui popor saracit prin furt international prin ONG-urile  celor care, vor distrugerea tarilor si in primul rand cele din fostul lagar comunist, fiind mai naivi si conducatorii mai corupti ca altii.
Nu se vrea obstructionarea acestei cozi de topor, in mainile dusmanilor tarii noastre.
Zicala veche care spune ca chiorul este imparat in tara orbilor, la noi este invers orbul, este imparat in tara chiorilor, ilustrata prin Blandul Ben si poporul roman.
Dupa ultimele dezvaluiri in mass-media, am renuntat si noi la marota asta(sau cutuma) ca, noi am fi decidenti la alegeri adica, decidenti ai viitorului nostru. Nimic nu este adevarat din ceea ce pare. SUNTEM NISTE PRIMITIVI IN GANDIRE SI PE BUNA DREPTATE SUNTEM VICTIMELE UNOR PAPUSARI AI LUMII, DAR GANDIREA NOASTRA FIIND OPRITA IN VARFUL NASULUI, GANDIM LA DEMOCRATIE, LA IMPORTANTA NOASTRA, CARE ESTE CACA LA PATRAT.
Cum ne asternem, asa vom dormi!Sub nasul nostru prin noi chiar, se pun bazele unui viitor nedorit de nimeni si nestiut de nimeni, si prin asta se dovedeste ca  suntem luati in consideratie in mod negativ si tradator, asa mici cum suntem.
Suntem inconstieni de fractura de logica, prin care suntem supusi fara nici o impotrivire.
Anuntam cu mandrie ca Romaniei i s-a trimis(in sfarsit), un mesaj de la Donald Trump, fara nici o  intelegere, angajare sau finalitate, ca pentru oligofreni. Imi pare rau sa spum ca mie  administratia Trump, mi-a trimis mai multe mesaje clare asa cum ati vazut si dvs., postate de mine si pe acest blog, anterior.
Implicarea acum a americanilor in Polonia, ati vazut-o si intelegem oricat am vrea sa facem pe prostii ca, ROMANIA VA FI ABANDONATA DUPA CE A FOST ABUZATA, IN CAZUL UNUI CONFLICT IMINENT IN ZONA CU RUSII!
Dar noi avem treburi mai importante precum, circul mediatic si in caz de forta majora tradatorii tarii, vor fugi de la aeroport in paradisurile fiscale, unde sunt bugetele noastre si noi ne vom uita dupa ei ca, in Vietnam cand americanii au fugit ciucure pe scarile avioanelor militare dar, impuscati de la sol de lunetistii  rusi si vietnameni. Ca si armata americana in 1975 in Vietnam, luptam(noi cu saracia) pana iau ajuns rusii si vietnamezii la scarile avioanelor care, trebuiau sa-i scape din infernul unii razboi crancen si inutil. Dar vom fi la inaltimea evenimentelor si vom intelege in sfarsit ca am fost folositi si aruncati in gura lupului ??? Chiar daca vom  intelege, va fi prea tarziu !:(((
Regia internationala pusa in practica si la noi, prin camarila omniprezenta SOROS, interzisa peste tot in lume,  este impotriva noastra si noi suntem incapabili sa ne opunem, fiind tradati de alesi, pionul principal fiind Blandul Ben, Prin ministrul tehnocrat, ginere al sefului serviciilor secrete din Franta, etc. !!!

Press TV Iran

 
Good Morning From #Iran!
Tradu

BUNA DIMINEATA!


Intrarea Armatei Rosii in Bucuresti


vineri, 13 ianuarie 2017

Man.United

 
Our #ChevroletMascots would love to hear from you! #Discover new stories and send them your own message of support by joining our group: http://s.chevy.com/kwR
Tradu

Dependent#أسعد Allah după amiază dragele
Acolo persoană androgin și un ticălos fost dezvăluit de bărbați și brut fost acuzația care legătura relație romantică cu mulțime de fiicele noastre și este lua fotografiile lor Ahdteke apoi prin calculele mele și fetele Azoro Semitici pentru a discuta cu fetele. S a descoperit și expune Satana #ولسوف_يعطيك_ربك_فترضى  și voi toți știți noi nu îi iertăm cei shemales
#المطلوب banarea acest dependent droguri fatalau și acest lucru este link ul
Vă rugăm partajați publicare pe scară mai largă
ولسوف يعطيك ربك فترضى‏ – Google+‎
ولسوف يعطيك ربك فترضى‏ - Google+‎
plus.google.com