Reda-i copilaria lui Stefanut

luni, 13 noiembrie 2017

Numai fosti


  Numai fosti nici unul actual.


Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, prieten cu celebrul mafiot John Gotti - VIDEO

Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, prieten cu celebrul mafiot John Gotti - VIDEO 127

Preşedintele ales american Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, Joseph "Joey No Socks" Cinque, care a supravieţuit la un moment dat unei tentative de asasinat şi care s-a declarat prieten cu celebrul mafiot John Gotti, relatează CNN.Deci un fost mafiot.


Pana cand se va remedia situatia impusa de cei rau intentionati, am sa scriu aici ciornele.
Dar pana atunci ca sa nu-mi uit ideea spun ca  televiziunile propaga niste  denunturi necalomnioase,  etichetate drept fost ministru, fosta sefa la casa de pensii. Eu astept cu nerabdare si pandesc sa vad un enunt de genul "fosta virgina". Acesta nu este un pas inainte pentru  stiri, ci este a da unor loaze care si-au batut joc de tara, un atribut de fost "fost  mafiot, fost  ... "si asta poate, ca sa ne  aduca in memorie cum am fost furati, tara jefuita de catre cine si care acum bine merci este invitat nu ca un invinuit ci doar " numai un fost".
Niciodata  de la 1989 noi ca tara si popor, nu am avut abilitatea de a profita de oportunitati, fiind sabotati si de alesi din plin. Daca nu se va ajunge aici la un cutremur politic, noi vom bate pasul pe loc. Trebuie scuturat pomul cu fructe moarte sau intrate in putrefactie, odata si odata. Exprimarea reverentioasa presarata si cu titlul de "excelenta" proferata de moderatorii ad-hoc, nu fac decat sa ne injoseasca si sa le dam aripi banditilor alesi de noi, la nemernicii si mai mari, cu fiecare zi sa fim  calcati in picioare si mai mult pe grumaz, fara a ne da posibilitatea sa ridicam capul, sa  vedem ce este in jurul nostru. Trebuie sa ingurgitam fecalele, produce de acesti nemernici inca mult timp de aici incolo, pana cand, Romania va fi doar o satra de la marginea Europei. Pe cine sa mai invinuim atunci? Pe noi cei care vom ramane, dar cine sa ne mai auda? Tavalugul istoriei sterge sufletele noastre, de pe aceste meleaguri si vor trece, oprindu-se doar sa niveleze locul mai bine, peste scheletele noastre.
Poate in aceste clipe traim o ultima sansa de a ne revansa impotriva umilintelor indurate cu finalitate previzibila, dar vom fi in stare sa profitam de ea ? Timpul imediat urmator ne-o va dovedi !
Ce spunea Cromwell ? Sa pastram praful de pusca la loc uscat ! Asa este ? Este bine uscat si asigurat sa nu ia foc inainte de semnalul "prezent "?

11 comentarii:

 1. Anti-Media
  (ZHE) — At a moment of widespread acknowledgement that the short-lived Islamic State is no longer a reality, and as ISIS is about to be defeated by the Syrian Army in its last urban holdout of Abu Kamal City in eastern Syria, the US is signalling an open-ended military presence in Syria. On Monday Defense Secretary Jim Mattis told reporters at the Pentagon that the US is preparing for a long term military commitment in Syria to fight ISIS “as long as they want to fight.”

  We're revolutionizing the news industry, but we need your help! Click here to get started.
  Mattis indicated that even should ISIS loose all of its territory there would still be a dangerous insurgency that could morph into an “ISIS 2.0” which he said the US would seek to prevent. “The enemy hasn’t declared that they’re done with the area yet, so we’ll keep fighting as long as they want to fight,” Mattis said. “We’re not just going to walk away right now before the Geneva process has traction.”

  Mattis was referring to the stalled peace talks in Geneva which some analysts have described as a complete failure (especially as the Geneva process unrealistically stipulates the departure of Assad), as the future of Syria has of late been increasingly decided militarily on the battlefield, with the Syrian government now controlling the vast majority of the country’s most populated centers.

  Ironically just as some degree of stability and normalcy has returned to many parts of the county now under government control, Mattis coupled the idea of a permanent US military presence with the goal of allowing Syrians to return to their homes. He said, “You keep broadening them. Try to (demilitarize) one area then (demilitarize) another and just keep it going, try to do the things that will allow people to return to their homes.”

  Meanwhile Turkey once again reiterated that the US has 13 bases in Syria, though the US-backed Syrian YPG has previously indicated seven US military bases in northern Syria. The Pentagon, however, would not confirm base locations or numbers – though only a year-and-a-half ago the American public was being assured that there would be “no boots on the ground” due to mission creep in Syria.

  During the last year of the Obama administration, State Department spokesman John Kirby was called out multiple times by reporters for tell obvious and blatant lies concerning “boots on the ground” in Syria.

  Remember this? “We are not going to be involved in a large scale combat mission on the ground in

  RăspundețiȘtergere

 2. Daca un presedinte paralizat a putut ...

  Foto F.Roosevelt in 1938.


  Am revazut acum la tv. un documentar cu singurul Presedinte al SUA, ales de 4 ori la rand, F.Roosevelt (1882-1945).
  Am vazut a mia oara implicarea lui personala, in scoaterea din criza a Americii.
  A inceput cu infrastructura ( ca si Hitler) si a dat curaj americanilor ( in fiecare seara la radio) si incredere in viitoul lor si al Americii, invingand frica de necunoscut. Daca un barbat paralizat purtand un cadru metalic de fier in greutate de 30 kg, apoi in caruciorul cu rotile, a putut sa capteze de 4 ori, aprobarea la vot a majoritatii cetatenilor SUA, de ce la noi unde s-au perindat tot felul de neispraviti, nu se poate face nimic? Patriotismul unui conducator, se vede in munca pentru binele poporului. Sunt vorbe mari, dar am vazut ca acest pres.american s-a implicat in greve (era o perioada tulbure), sustinand comisii de negocieri, in formarea tineretului pentru dragostea de natura(impaduriri). A fost victima dezinformarii cum ca, din cauza bolilor venerice a paralizat (la 39 de ani). S-a spus ca avea poliomielita lucru neadevarat descoperit de curand, avea o boala rara care nu-i afectase functiile sexuale, el avand relatii intime in ultimii 20 de ani cu o fosta secretara, la care se retragea pentru asi incarca bateriile, intr-un loc izolat de lume si unde a si murit. Nevasta avea preferinte feminine dar, pentru binele Americii in probleme politice, colaborau si se completau foarte bine, ea fiind implicata in apararea drepturilor femeilor.
  Daca la intrunirea de la Yalta, cu cateva zile inainte de a muri F.Roosevelt, cu Stalin si Churchil, a lasat garda jos pentru Romania, a facut-o pentru America, mai presus era America decat Romania. Presedintele SUA, nu si-a tradat poporul, nici cand era cu amandoua picioarele aproape in groapa, cu cateva zile inainte de a muri.Si razboiul nu se terminase si Japonia nu voia sa capituleze si stiti si dvs. ca in aug., americanii au fost nevoiti sa dea cele 2 bombe nucleare, ca sa puna capat unui razboi deja pierdut pentru Japonia. Revenind la oile noastre, ma intreb stand stramb dar, judecand drept, de ce un presedinte paralizat a putut sa dea incredere americanilor, in 4 mandate consecutive si pe timp de razboi, a facut cel mai amplu program guvernamental din istoria Americii, neegalat nici pana azi si a spus ca legile pentru a fi aplicate corect trebuiesc facute scurte, la obiect si pe intelesul tuturor si la noi NU! Principiile lui sunt calauzitoare si azi, in timp ce la noi impostorii care ne fura voturile dezinformandu-ne, adica mintindu-ne cu promisiuni desarte, sunt buni zdraveni si nu au alta ocupatie an de an, decat de a devaliza bugetul tarii. Acest exemplu al Pres.SUA, imi apare mereu in imagine cand, vad desfasurarea infractionalitatii in politica de stat aici la noi in Romania, cu alesi grasi ca niste purcei (imbracati in haine de firma) si tot mai grasi pe parcursul mandatelor si unul paralizat, care a scos America din criza si a pus-o pe sinele , care au dus-o la sfarsitul razboiului, la un nivel inalt greu de atins si pe timp de pace si aici acum unde este pace, se saboteaza o tara adica Romania. S-a spus ca America a iesit din razboi mai bogata, lucru dovedit si mai curata.
  Pace, pace intre doua dobitoace, vorbele din copilaria noastra. Cele doua dobitoace sunt guvernantii alesi de noi si celelalte dobitoace suntem noi, poporul alegator ca oile, care se duc de rapa toate, daca primele se arunca in gol. Ce zicea Ioana D'Arc? DACA NU NOI ATUNCI CINE? DACA NU ACUM ATUNCI CAND?(CAND NU VOM MAI FI DECAT O SATRA CU AMINTIRI DIN TIMPURI IMEMORIALE !)
  Publicat de Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. 15 nov., 21:39

  https://www.lci.fr/international/la-coalition-internationale-aurait-negocie-avec-daech-la-fuite-de-plusieurs-centaines-de-jihadistes-de-raqqa-etat-islamique-isis-2070436.html
  La coalition internationale aurait négocié avec Daech la fuite de plusieurs centaines de jihadistes de Raqqa - LCI
  La coalition internationale aurait négocié avec Daech la fuite de plusieurs centaines de jihadistes de Raqqa - LCI
  lci.fr
  niciun co Deocamdata nu pot intra pe acest blog sunt la http://singurafelina.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere

 4. Ion Pribeagu De unde ati cumparat ? (poezii impertinente):)))))

  de Cheefy
  Din înaltul plin de boare rece,
  Curg serpentine de carmin
  Şi un domn – să-i zicem Toma – trece
  Pe bulevardul Bolintin.
  În urma lui, cu doi-trei metri
  Cu pasul rar şi săltăreţ
  Venea Manole zis al Petrei
  Cu nasu-n vânt, cu părul creţ
  Şi cum trecea prin filieră
  Şi parc şi oameni şi decor
  Lui Toma-i scapă-n atmosferă
  Un pârţ urât mirositor.
  Un aer greu, de neft, de varză,
  Ce-i intră în nări, în gât, în oase
  Şi împrăştie, până să se piarză
  Suspecte gaze puturoase.
  Manole adulmecând aroma
  Ce întreaga-i fiinţă îi ispiteşte
  Aleargă iute după Toma
  Şi-l opreşte:
  - Scuza-ţi, vă rog - a spus Manole
  Vibrând cu vocea-i ca o strună
  Dar, de unde aţi cumpărat fasole
  De-o calitate aşa de bună?

  RăspundețiȘtergere
 5. http://singurafelina.blogspot.com Atentat la Siguranta Statului

  RăspundețiȘtergere
 6. 2017
  Unde duce coruptia, la ISIS  Foto: Ciuciulici, noul meu look.

  In mocirla prostitutiei institutionalizate in privincie.
  Pentru cazul in care nu voi mai putea vorbi, vreau sa va fac o ultima recapitulare caci nu s-a schimbat nimic in atitudinea Politiei si Primariei Ploiesti fata de mine. Tot felul de magarii in cardasie cu Politia si Primaria Ploiesti continua. Totul a inceput din initiativa gen.rez.Ispas Vasile care s-a dedat tot felul de mizerii meschine, abuzand de moralitatea lipsa, a unor concetateni.
  I-a indemnat pe toti sa fure, sa-mi strige cuvinte obscene si cel mai grav este ca, a pus pe hotii din apartamente sa-mi fure calculatoarele. De aici a inceput nebunia, pentru ca mi-au lasat unul stricat al lor, eu neantelegand nimic din decapitarile aparute blitz in calculator, abia dupa ce am cumparat altul nou, am vazut ca sunt racordata la liderii ISIS. Dar Cristache Nicu cu fiul lui Cristache Mircea au continuat neghiobia la ordinele lui Ispas Vasile si au intervenit in calculatorul meu, stergand si adaugand functii, inclusiv stergand in urma mea randurile scrise de mine, apoi nerecuperate.
  Vazand ca au mana libera din partea Politiei Ploiesti, au continuat acum sa ma denigreze cu ajutorul functionarelor de la primarie, pentru a arata ca nu sunt zdravana la cap si m-au inscris in ISIS, cerand in numele meu, sa fac instructie la un anume ofiter. Asta era pregatita pentru lovitura finala. Eu am scris cine este ISISIS-tul, cu care am vorbit sa ne intalnim de mai multe ori, dar care mi-a dat plasa mereu.Atunci vazand ca este deconspirat a anuntat sefii ISIS sa intrerupa reteaua aici in Romania. Nu este inventie, este purul adevar, cu Licuriciul am vorbit ultima oara pe 7 iul.2015 si cel mai vechi serviciu secret militar din lume, m-a anuntat ca a fost aici. Dar pe Politia Ploiesti nu o intereseaza decat sa-si bata joc de mine pana acum, chiar azi cerand dublarea consumului la utilitati, circ cu tiganii si cu Ion Daniel jucarica lor, care isi desfasoara metehnele tot timpul sub obladuirea unor parinti ticalosi. V-am recapitulat asta ca, nu este nici o inventie, ci s-au pregatit pentru a ma duce la spitalul de "glumeti". Rol important au avut si cele ce au stabilit fara stirea mea, devalizarea apartamentului si aruncarea la "gunoi" a tot ce aveam, interzicerea mea de a ma atinge de calculator si furtul telefonului. Toate merg mana in mana si vreau ca in caz ca nu ma pot apara, sa se vada si dovedeasca unde duce coruptia si curvasaria intre "organe".
  Poate nu s-a vrut a se ajunge aici dar, neluand nici o masura de inceput, cum a facut tov. militian sef al Pol.Ploiesti Dosaru V., fata de persecutoarele mele, nu se inainta. Lucrurile merg tot inainte, spre ce ? Daca nu ati starpit din fasa aceste actiuni criminale, ati ajuns sa fiti fifty-fifty cu ISIS.
  PS.
  ISIS a divedit de la inceput ca au inteles, au avut tot timpul o comportare ultra corecta si incomparabila cu actorii murdati cu cacat, singuri sau familisti. Nu pot decat la lideri, purtatorii de cuvant si corespondenti de pe front, pentru atitudinea lor civilizata, sa le dau magna cum laude.
  (ISIS s-a dezvoltat datorita americanilor care, i-au instruit pentru a lupta contra pres.Syriei, dar ei au depasit asteptarile datorita sangelui lor arab. Si apoi americanii s-au aliat cu pres.Syriei impotriva lor caci, ajunsesera foarte periculosi dupa cum vedeti).
  Exemplu de comportament fata de tinerii politisti din Ploiesti.
  Sunt gata sa raspund oricand, oricui, in masura in care imi permite sanatatea!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sa o punem de o revolutie :))))


  Foto: noul meu look.

  Ma uitam azi la un documentar despre Revolutia Rusa (bolsevica) din 1917, care a durat tot anul.
  Nu a inceput nimic planificat in detaliu, a inceput totul la plezneala, bazandu-se si incurajand ura armatei fata de continuarea unui razboi care nu se mai termina (Rusia avea atunci 5 fronturi deschise).
  Lenin cel patit nu era in tara, dar ura lui era nepotolita dupa ce Romanovii i-au spanzurat fratele mai mare, declarat anarhist pentru ca, cocea si el uciderea tarului, dar s-a razbunat si a pus sa fie ucisi toti Romanovii contemporani pana la ultimul. Apoi esecul Revolutiei din 1905, pornita tot nepregatita, un fiasco, esec total pentru ca Tarul Nicolae 2, a iesit mai intarit si mai indarjit impotriva poporului. Si in sfarsit la aceasta revolutie inceputa fara un plan beton, lucrurile au mers cu suisuri si coborasuri pentru toti. Scaparea a fost in Armata formata din tarani si muncitori ad-hoc (adevarata armata era pe front), instruita de Trotsky.
  Tot Armata este baza.
  Dar in perioada cand Lenin a avut domiciliu fortat in Siberia a plecat pentru 3 ani el, cu nevasta si cu soacra (amanta Inessa mama a 5 copii a avuto mai tarziu). A avut dreptul la o vaca si o servitoare, o fetita de 12 ani care, dormea intr-un cotet sub scara (statea acolo vara, cand era mai cald cam la -25 de grade:))). Egalitate, dar nu pentru catei. Bolsevismul era cu dus si intors. Intre enunturi tiribombate si realitate era ca de la cer la pamant, valabil si acum.
  Mai spunea Lenin pe langa celebrele cuvinte:"invatati, invatati, invatati" si faptul ca o revolutie nu o poate face talpa tarii, o face clasa de mijloc (noi ce avem la acest capitol, buticari?) restul, pleava, vin ca sa dea "impresie artistica", victime sigure si carne de tun ( sa dea legitimitate noii puteri, ca la noi in 1989) :"suntem cu tontii".
  Apropo, vedeti ca arestul la domiciliu fortat se facea in Siberia, nu in palatele luxoase cu trai Niniaca pe banii Babachii, adica furati de la buget, ca la noi:)))
  Si Lenin nu a mai murit in Siberia unde am vazut ca totul ingheta instantaneu si temperaturile ajung si la -70 de grade.
  Asta le trebuia infractorilor nostrii, pana la inapoierea bugetelor furate, acolo sa mearga sa mai si munceasca, nu sa huzureasca ca aici, cu ganduri de excursii si concedii in strainatate, de maritis, etc. Le pierea cheful de sex la - 70 de grade ca le ingheta ...tot.
  Dar pentru inceput pornim cu dreptul, nici noi nu suntem pregatiti de o revolutie, suntem in plina anarhie politica, financiara, administrativa si sociala. Pana aici este bine. Dar si anarhia este organizata, nu dezorganizata ca la noi.
  Se zice ca nici la razb.de Independenta si nici la cele 2 razboaie mondiale nu am fost pregatiti, dar am mers cu altii si nu ne-am dat decat tributul de sange, altii au gandit pentru noi strategiile si noi am mers ca oile. Dar ce, acum suntem departe ? Tot pe acolo suntem. Am vazut ca s-a votat azi, ca in Europa, UE sa aiba armata. Mai bine ca si asa tot ce intra la mafioti pe mana se fura, mai bine sa se ocupe alti excroci mai mari, de un buget al Armatei mai mare. Noi .... carne de tun la o adica...
  Dar nu se stie cum vom iesi dintr-un conflict militar, ciufuliti rau, sau ne vor prosti sa cedam tara ( asa cum am fost nevoiti sa anulam peste 7 mil. de voturi la Referendum), ce a mai ramas din ea, sa se ocupe altii ca noi suntem ocupati cu furatul si impartitul prazii ca, acum pe scena politica. Acum ar fi binevenita aici pe plaiurile noastre o revolutie, sa aratam ca nu suntem mamaligi si ne-am invartosat, dar cu cine ?? Ioana d'Arc ce zicea? Daca nu noi, atunci cine ? Daca nu acum, atunci cand ?
  Si Cromwell ne spunea sa tinem praful de pusca la loc uscat. De ce ? Stia el ce stia , dar acum ne-am modernizat, tragem cu bombe nucleare, sa nu mai creasca dupa..., nici fir de iarba, milenii de aici inainte!
  Publicat de Odorica la 11:13
  Trimiteți prin e-mail

  RăspundețiȘtergere
 8. 2010

  Samoil Mirza, fotograful Marii Uniri a murit in mizerie.

  Marturia lui Ion Gavrila Ogoranu: “Din când în când auzeam de departe, hodorogind pe uliţă, o bicicletă bătrână şi-n curând apărea la noi fotograful Samoilă Mârza, fotograful Unirii de la 1 Decembrie 1918, (…). Ajunsese rău din punct de vedere material, odată cu decăderea meseriei de fotograf. Din „furnizor al curţii regale”, după ce înainte a avut aceeaşi calitate ca fotograf al curţii imperiale din Viena, a ajuns să-şi caute el clienţii pentru fotografiat. Cât a mai fost în putere se ducea să mai fotografieze nunţile, botezurile şi înmormântările din satele cele mai îndepărtate ale judeţului. Când n-a mai putut, s-a resemnat în sărăcia lui, se împăcase cu soarta, era blând, trăind în apropierea lui Dumnezeu. Din ce-i mai rămăsese alcătuise albume de fotografii ale Unirii, pe care le-a dăruit multor oameni politici, ultimul lui Nicolae Ceauşescu atunci când a fost la Alba-Iulia. Se pare că unii i-au mulţumit, ultimul nu a schiţat un gest de acest fel, dar la faptul că acest om are sau nu ce mânca nu s-a gândit niciunul.
  După un timp, n-a mai venit pe la noi. Soţia a întrebat de el, dar nu ştia nimeni ce-a făcut; apoi am aflat că a fost găsit într-o burdă rece (casă dărăpănată), mort cine ştie de când. După moartea lui, şi după ce „geniul Carpaţilor” ne-a „redat istoria”, fotografiile lui Samoilă Mârza au început să aibă trecere, intrând şi în manualele şcolare. Careva a scos chiar o broşură despre viaţa şi activitatea lui. Dar n-a ştiut sau i-a fost ruşine să scrie că cel care a imortalizat pe vecie Marea Unire de la Alba-Iulia a răbdat mizerie şi a murit de foame.”
  http://roncea.ro/
  http://dariaion.blogspot.com/
  Publicat de Odorica

  RăspundețiȘtergere
 9. CONTINUAȚI ÎNALTUL BROTHER HOOD TODAY și trăiți o viață mai bună și mai fericită. CU PLĂCERE
  La marele templu al bogățiilor și al raiei. Ești o afacere, omule,
  politic, muzical, student și doriți să fiți bogați, puternici și să fiți
  celebru în viață? Puteți să vă atingeți visele prin faptul că sunteți membru al Marii
  Hood iluminati frate. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii pot fi
  Îndeplinește-te, dacă chiar vrei să fii membru al marilor Illuminați
  frate, contactați-l pe Lordul Illuminati acum, Notă: membrii nou-recrutați
  au dreptul la 12 milioane dolari SUA, un inel de aur, care va proteja
  și bresle de dușmani și o viză gratuită pentru Statele Unite ale Americii.
  Vă rog, nu împărtășim sânge. Nu pierdeți această șansă. Data
  Recrutarea de noi membri dragi, sunați și fiți bogați! Acum de DOMNUL MAȘINĂ
  la serviciul pentru clienți ILLUMINATIONELOVE: Motto; Suntem aici să reducem
  sărăcia lumii și pentru a vă face visele să devină realitate. Asteptam
  răspunsul tău, ne poți adăuga pe WhatsApp Mobile și te îmbogăți în interiorul unui
  lună. trimiteți-ne un e-mail: henryfrank485@gmail.com Ce ne puteți ajuta: +1 (662) -362-7440

  RăspundețiȘtergere
 10. Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I hope to read the next your article updates

  Hi, we are team Tangerang digital, just share new article from Masirwin Blog - Digital Inovation Enthusiastic for you...

  - Daftar Harga Hardisk Eksternal 1TB
  - Makna Imlek Tahun Ini
  - 5 Aksesoris Laptop yang Wajib Dimiliki

  See you, from Irwin Andriyanto

  RăspundețiȘtergere