Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 24 iunie 2017

Un mic bilant

 Un mic bilant inaintea sfarsitului.


Acest comandant militar, mi-a ramas in memorie ca un barbat CURAJOS SI INTEGRU.:(

Nu am stiut cine este decat, dupa ce a murit in lupta.
أخي #القاعد
اتحسب انك بمناصرتك
تنجوا من العذاب
فالله عزوجل
توعد القاعدين عن الجهاد بالعذاب
إِلَّا تَنفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا
Va aduceti aminte versurile cantecului :”Poate spune cine o vrea ca tu esti asa si asa”?
Ma uit ca acum, cand sunt lupte grele la Mosul si in alte orase de pe teatrele de razboi starnit pe acele meleaguri de forte straine si  ei fiind plecati in expeditii de verificare experimentala a ultimelor aparaturi de distrugere in masa, caci acum se spune ca luptatorii sunt inconjurati la Mosul si aproape de a fi distrusi dupa 8 luni de lupte indarjite. Acest final era de asteptat caci  potrivnicii lor, nu au coborat pe pamant pentru lupta corp la corp ci, au stabilit tactica de lupta si loviturile de sus, ei sau cu drone. Orice razboi este nedrept si stiu si eu toate dedesubturile acestui razboi si cine a antrenat, cine a pornit, si toate jocurile murdare precum politica, care este o …
Cat au fost arabii discreditati ca oameni, ca inteligenta sau ca vitejie, acum s-a dovedit ca sunt  printre cele mai viteze neamuri din lume, stand cu cinste alaturi de buri, ceceni(va amintiti romanul scris de Tolstoi, Razboi si pace care, la razboiul cu ceceni se referea). si finlandezi.Aceasta ierarhie am descriso in mai multe articole bazate pe documente istorice.Sa reamintim ca, comandantii militari ai ISIS au fost ceceni, morti si ei in lupte.Sa ne intoarcem in timp.
Pentru mofturile imparatului roman Hadrian, in anul 60, se duc lupte si acum dupa 2000 de ani.Atunci imparatul Hadrian i-a alungat pe evrei  pe motiv ca, i-au ucis iubitul, lucru nedovedit si in 1947 dupa al doilea razb.mondial americanii au zis, sa-i aduca inapoi pe evrei, pe vechile pamanturi sfinte. Si uite asa a inceput balamucul, caci arabii nu voiau sa mai plece si nu a mai fost decat o scaparatura de pietre, pentru a se porni valvataia nestinsa niciodata in acesti 2000 de ani, doar jarul fiind acoperit sub cenusa, asteptand momentul…. Acum vedem cu proprii ochi cat s-a latit incendiul si nu exista semne ca in urmatorul mileniu focul se va domoli.
Dar arabii au dovedit  fara tagada sa sunt viteji, sunt ca argintul viu, nu sunt prosti, nici fricosi, nici analfabeti, nici impotenti(asta am pus-o de la mine caci era la pachet ).
Dar ce a fost mai grav este ca, s-a umblat la  musuroiul cu furnici carnivore decopertandu-l.
Au bagat spaima in  molatecii si fricosii europeni care, tipa ca din gura de sarpe pe toate posturile de televiziune din toata lumea ca este soc, a murit unul sau mai multi oameni ca… Stiu, orice viata este importanta si merita ca posesorul ei sa o traiasca la cote maxime dar, stiti ca si acolo zilnic sunt multimi de oameni nevinovati aruncati in aer, sau bombardati cu zecile, cu sutele, nu numai unul si chiar fiind in  spital, in scoli, in propriile lor case.
De aceea, poate sa spuna cine o vrea ca ei sunt asa si asa, dar au dat dovada de vitejie, de curaj si sunt fara frica de moarte, asta datorita religiei care le spune ca, a muri in lupta sunt mai aproape de inima lui Alah.
De aceea am postat fotografii, videoclipuri, pentru a va arata viata celor de jos, celor multi, care sunt in bataia vantului, cu trairile lor ca si ale noastre, cu iubiri, cu doruri, cu tot ce este omenesc,  cu neinpliniri,….Daca ati citi ce versuri de dragoste frumoase scriu…
Sa fim ingaduitori cu semenii nostrii…numai asa vom raspandi civilizatia asta, pe care inca o mai avem….
Anunț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu