Reda-i copilaria lui Stefanut

marți, 27 iunie 2017

Lupta pentru ciolan

Lupta pentru ciolan se apropie de sfarsit, mai este un hai-rup doar.


TENSIUNE MARE, TARA ESTE PE BUTUCI SI SE AGEGE PREMIER.
Acum alegerea a fost facuta ! Alegerea care da masura neputintei noastre. Un incapabil de a face ceva in viata decat inseland,  dar securist cu patalama la mana. Mereu ma intreb cum de s-a putut extinde precum un elastec. bugetul tarii umflat pentru ei,  indivizi  submediocri.
Nu am vazut  in aceste zile nici o minte agera ci, doar niste stereotipuri de nulitati.
Nici cei chemati pe la  talk-show-uri sa invioreze atmosfera politica, nu sunt mai demni de aparitia pe ecran. Si cei care au intr-adevar ceva de spus sunt intrerupti cu miorlaituri cacaite, din partea  moderatoarelor. IMI ESTE SILA SI MI-AM DAT SEAMA CA, NOI SUNTEM LA DISTANTA DE ANI-LUMINA FATA DE CEI DIN OCCIDENT PE CARE VREM SA-I AJUNGEM COPIINDU-I .
Nimic nu merge la noi prin comparatie, vazand ca alegerile din Marea Britanie si Franta s-au terminat dar propagandistii, actioneaza in continuare cu si mai multa inversunare lupta politica.
Si vedeti doar cu toata incisivitatea campaniei electorale, nu au ajuns sa puna mana pe putere.
Dar in Romania chiar daca se pune mana pe putere de catre partidele nationaliste, tot nimic nu se va face in urmatoarea suta de ani. Radacinile tradatoare infipte adanc in pamantul tarii, se raspandesc in  forma de evantai si au cuprins si pe cei cu minte agera si pe cei cu mintea plumbuita.
Auzim tot timpul expresia "se consulta", dar unde se consulta, la inima caci, minte nu au cei consultati?
Variantele prefigureaza iar o armata de ministrii incolori consusi de un Neica Nimeni absolut.
Interesant este doar Ministerul Muncii, care toaca tot timpul ca, se maresc pensiile, ca se dau drepturile si pensionarilor care au grupa 1 si 2, dar despre acest subiect, nu mai auzim nimic.
Un domn a facut apel la memoria lui  J.  HOFFA PRESEDINTELE SINDICATULUI CAMIONAGIILOR DIN SUA,cu 1,5 milioane de membri, care din cauza luptei pentru pensii dintre Hoffa si Mafia Americana din Chicago, si-a gasit moartea, deoarece a vrut sa-si ia inapoi activitatea, dupa iesirea din puscarie dupa o treime din pedeapsa, adica  dupa 5 ani, tot datorita Mafiei Americane, care a mituit  pe Pres.american Nixon cu 300 000 dolari  pe el, impreuna cu cei implicati. Suma infima fata de tunurile ce se dau la noi, intr-o tara saracita, tradata si neputincioasa. Bugetul pensiilor este raiul excrocilor fiind un fond imens neverificat si necontrolat de nimeni niciodata. Este ca la fondarea unor banci. Dintotdeauna de cand s-au infiintat bancile in lume s-a mizat ca, o treine din fonduri, raman bancherilor si nu se vor recupera niciodata de catre nimeni.
 Asta datorita deceselor chiar ramase nestiute si fara mostenitori, deponenti care au pierdut actele, mintile. Asa si cu pensiile noastre platite de cotizanti si daca cel de sus ii ia la el, nu se mai plateste nimic din ce s-a platit, urmasilor.
Cele doua bande mafiote de la noi, au ajuns la o intelegere provizorie. Noi romanii unde suntem in acest mis-mas mafiot ? Mai intereseaza pe cineva ?
Sa nu uitam ca "Experimentul Pitesti ",nu s-a putut face in nici o tara comunista ocupata de rusi si nici in Uniunea Sovietica, ci numai in Romania. De ce ?  Noi romanii ne tradam pe noi si familiile noastre. Nu acuz pe nimeni doar mentionez pentru aducere aminte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu