Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 10 iunie 2017

Incognito


 Cred ca nu m-ati parasit inca, acum cand am mai mare nevoie de dvs.:)


Stimati cititori, vedeti ca am fost blocata pe blogurile cele mai citite http://singurafelina.blogspot.com, http://odorica.blogspot.com  http://singurafelina2.blogspot.com etc. dar, anulate  platile dintotdeauna.
Hartuirea mea este permanenta de 15 ani chiar dinainte de a avea o opinie ferma,  in legatura cu NATIONALISMUL. Sper ca acum cand am mai mare nevoie de dvs. nu ma veti parasi.
Daca nu ar contibui in mod hotarator Politia Ploiesti si Primaria Ploiesti, lucrurile se puteau linisti de multi ani. Dar politistii se prefac ca sunt prosti si nu inteleg si vin la tot felul de chemari  cu motive mirobolante fara adresa si astfel haina lor platita de noi, face impresie ca ar fi ceva legal.Nu este adevarat caci pe urma rad si te iau in bataie de joc, V-am mai spus ca, chiar pe data de 3 iun. 2 politisti tineri de la Sect.a 4-a Sud Ploiesti,au facut acest lucru si vreau si eu procesul verbal, dar  fac pe niznaiul ca nu stiu nimic.
Ce este mai grav este ca mi-au indepartat familia care, in necunostinta de cauza  nu ma apara ci, ma acuza ca fac reclamatii, asta pentru ca nu am recuperat nici un capat de ata, cand mi s-a furat totul, inclusiv sanatatea.
Contez pe dvs. pentru ca, imi veti oferi ajutorul macar moral, cu toate ca vad ca sunteti incognito.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu