Reda-i copilaria lui Stefanut

miercuri, 15 martie 2017

Importanta alegerilor din Olanda


 FOTO : Geert Wilders 53 de ani, favoritul alegerilor.

Geert Wilders, liderul Partidului pentru Libertate: Nexit e cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. Am redeveni şefi în ţara noastră, am recăpăta cheile de la uşa propriei case. Cui nu i-ar plăcea să aibă cheile propriei case, să poată decide pe cine primeşte înăuntru şi pe cine nu? Am calculat foarte serios toate aceste lucruri, domnule Rutte, cu ajutorul unei companii care a câştigat premii. Iar concluzia este: economia noastră va creşte, vom avea putere mai mare de cumpărare şi vom avea mai multe locuri de muncă.
Indiferent care ar fi rezultatul alegerilor din Olanda,  chiar daca nu vor castiga categoric alegerile Dreapta NATIONALISTA,  este un inceput pentru demolarea actualei ordini strambe impuse cu forta de actualii decidenti din UE. Trebuie sa se termine cu  promovarea scursorilor politice si nu numai ale oraselor si ale tarilor, pe post de guru, trebuie ca odata si odata valoarea sa-si puna amprenta pe societate. Organele care trebuie sa decida vegherea corecta la viitorul nostru moral si financiar, sa nu mai fie prizonierii  cretinilor si tuturor cretinismelor.
Sa nu mai fim tributari nulitatilor, prostituatelor, tiganilor, infractorile de ori ce fel si la orice nivel social si de toate culorile politice, pentru ca de aceea suntem in situatia actuala, o tara de mana a 7-a  acceptata in UE  la viteza a doua care pana la urma, ca intr-un carusel jignitor pentru noi romanii ne vom desprinde si vom fi aruncati in  primitivismul civilizatiei de acum sute de ani.
Si nimeni nu este de vina decat noi, cei care ne vom complacem in faurirea unei societati comode, unde cei mai rai si fara scrupule vor invinge, societatea dornica de progres de evolutie dar...bla..bla..bla..
Ce zicea Ioana D'Arc acum 600 de ani ?.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu