Reda-i copilaria lui Stefanut

joi, 23 martie 2017

Autodistrugere

 Cu ajutorul caracterelor marunte, se asigura societatea autodistructiva pe care o cladim acum

Foto:Hidra.
În mitologia greacăHidra era un șarpe monstruos din Lerna, avându-i ca părinți pe Typhon și Echidna. Ea avea mai multe capete în locul cărora creșteau altele dacă erau tăiate. Hidra a fost ucisă de Heracle, care și-a otrăvit săgețile cu sângele ei.
Ma apuca o sila incomesurabila, numai cand deschid televizorul si cand vad nemernicia celor vanduti strainilor, cum pun planurile dusmanilor in aplicare, fara nici o tresarire. Si cum mai jucau ei teatru si cum faceau pe filozofii in anii 199o cand spuneau adunand credulii in jurul lor ca, avem dreptul sa huiduim, ca ne-am castigat aceasta optiune. prin  rasturnarea regimului asazis comunist, dar personal al celor 2 batrani uzati in prostie, adica senili. Am huiduit ce am huiduit  si incet, incet  acest avant de libertate s-a diminuat si acum vedem ca s-a ajuns la tradarea de tara in forma cea mai abjecta adica plangandu-ne la Inalta Poarta. Ei lichelele si-au facut  numarul dar, in subsidiar au lucrat pentru interesul lor personal, cu toata trena de meschinarii care ne-au adus in  fata lumii si ne judeca, ca pe ultimul criminal al lumii si vedem cum trage prin chiur un popor vechi aici de mii de ani  poate ca, chiar asa cum se zice, o bariera  importriva barbarilor. O barieta umana de milioane de oameni de-a lungul vremurilor, care in acele timpuri poate neintelegant acel rol  important care se va intoarce in aceste zile mai ales, impotriva intereselor mai marilor zilei autohtoni.
Poate batalia celor cinstiti  dar sabotati de canaliile neamului este pierduta, dar avem datoria fata de noi ca popor sa mergem pana la capat, pana in panzele albe. Asa cum v-am spus, avem soarta sclavilor din arenele romane, adica aceea de a muri cu sabia in mana, fara nici o alta optiune. Suntem sabotati din toate partile din extern si din intern, pentru a pune Romania pe branci si in viziunea lor se lucreaza  incet opunand bazele acestei miselii caramida cu caramida, aspiratiilor noastre. Romania a fost infectata voit  incepnd de la  varful tarii, pana la varfurile  cele mai de jos ale societatilor zonale.
Virusii acumulati sunt hotia, imoralitatea, minciuna si aceste carente grave strecurate in trupul sanatos al Romaniei incet dar sigur, au dus la aceste tradari de tara pe banda rulanta, sabotand  interesul national. Si acum cand ar trebui fara mila sa se reteze radacinile acestui cancer in mertastaza, acum vedem cum cei mai slabi guvernanti spun ca,nu este treaba lor ca programul de salubrizare a societatii este pe 4 ani, in timp loviturile  date imaginei si esentei Romaniei se desfasoara  cu protocol in fiecare secunta, atragand atentia  tuturor mai ales celor care ar fi trebuit sa ne ajute, avand povara vinovatiei celor care ne-au vandut dupa al doilea razb.mondial, ei ne  tradeaza a doua oara surghiunandu-ne in  stagmare si mizerie.pentru sute de ani. Aceste momente sunt hotaratoare pentru viitorul tarii si poporului nostru. cum se spune din popor "bate fierul cat e cald". Nationalistii au fost permanent sabotati  aratandu-se  ca sunt  bau-bau, facandu-se trimiteri in trecutul apropiat distorsionat si vazandu-se puterea  lor in a pune piatra de temelie pentru o societate curata fara minciuni si politicianisme  canceroase, virusate prin tragere de timp, dovedesc ca ei sunt pericolul nu numai la noi ci, la nivel european si mondial.
O societate curata este dusmanul tuturor, de orioce fel si de oriunde ar fi ei, sunt aparatorii bogatiilor spirituale  teritoriale si asta sta in fata globalizarii tradatoare de neamuri .a sabotorilor.
Poate alti nationalisti ai altor popoare cu picioarele mai bine infipte in pamant si mai bogate, vor reusi sa rastoarne caruta cu  distrugatorii omenirii, vor avea  sanse de izbanda si poate si nationalistii nostrii se vor agata si ei  de coada calului care, va alerga spre adevarata libertate si democratie  care, este baza unei societati viitoare scuturata de toate gunoiaiele si puroaiele lumii.
Dar poate noi nu vom mai fi si in nici un caz eu, care....
Episodul de azi de la Parlamentul European, dovedeste cum se simt puternici serpii veninosi pe care i-am tinut la san cind erau inghetati, s-au incalzit si  au scos capetele improscand cu limba venin in toate partile, denigrandu-ne, totul avand la baza ca, tara noastra nu este condusa caci si slabiciunea este cuprinsa in aceasta tradare de tara si face parte din sabotarea viitorului nostru. Nimic nu va mai putea fi recuperat, asa cum spunea un mare nume al culturii noastre, ca "daca ceva nu este facut la timpul lui, nu se mai poate face niciodata".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu