Reda-i copilaria lui Stefanut

duminică, 26 februarie 2017

VIITORUL INGHETAT

Viitorul nostru este un aisberg perpetuu


Ghita nu mai vine la PORTITA.....

Chiar in aceste zile vedem cu uimire cum Blandul Ben si el intr-o pozitie precara, isi pune inca odata nadejdea in OMUL AMFIBIU, cel cu  "sexul cand se intampla", care prin uniforma bleumarin si cu castile pe urechi, i-am vazut fata, ajutat sa-si ia zborul din groapa din fundul oceanului, unde a fost aruncat dupa prestatia tradatoare fata de poporul roman si Romania prin guvernarea dezastruoasa, de care nu credem ca ne vom mai aduce aminte, dar de o intoarcere LA IDIOTOCRATIE nici atat.
Acest nou cuplu crimial, din acesti 2 amploiati ne da, dimensiunea tradarii internationale care se pune la cale impotriva poporului nostru pe termen lung, asta continuandu-ne agonia in mod sfasietor. Am vazut ca s-a spus ca Romania este pusa in situatia sa sara etape,  insumand peste 300 de ani fata de Occident, care nu ne dau posibilitatea de a parcurge in cunostinta de cauza toate etapele civilizatiei. De aceea se spune ca Europa trebuie sa mearga de aici incolo in 2 trepte. Si noi trebuie sa mergem in treapta a doua, fara posibilitatea de a ajunge in urmatorul mileniu alaturi  umar la umar sau, sold langa sold cu tarile europene, dar jefuiti de ultimul metru cub din aurul verde.
Asa ca  aceasta intelegere peste "intelegerea "noastra  este facuta cu cap, pentru distrugerea si prinderea in malul scarbos si lipicios al pierzatorilor permanenti. Nu trebuie sa avem incredere si nici o nadejde NI SE SUGEREAZA, IN ACESTI MINCINOSI CU PAPION, CARE NU AU NICI UN GAND BUN LA ADRESA NOASTRA IN PRIMUL RAND. POATE AR FI TREBUIT SA AJUNGEM LA SLOGANUL LIBERAL DE ACUM 100 DE ANI:"PRIN NOI INSINE".
Speram si eu sa apuc pe ultima suta de metri, o raza slaba din luminita de la capatul tunelului, promisa inca din  prima zi dupa 1989.
Dar nu este asa, chiar daca am vrea sa ridicam capul din namolul  gros, sa tragem si noi in piept o gura de aer, nu este posibil ca vom fi plezniti peste ceafa, de bocancii europenilor cu papion, vajnici dispretuitori ai celor pe care i-au jefuit fata mila. Ce avem de facut ? Ce zicea Ioana D'Arc ? Chemare pana la ultima picatura de sange a NATIONALISTILOR!!! Daca nu noi atunci cine? Daca nu acum atunci cand?
Vedeti ca si  dreapta franceza, FNF are aceiasi abordare, fata de UE ca si UKIP, si cel mai fierbinte exemplu este Donald Trump, pe care eu il apreciez din ce in ce mai mult. Este hotarat, stie ce vrea si orice schimbare cere sacrificii. Chiar daca va fi  debarcat, chibritul a fost aruncat in capita cu  fan. Si in Europa este valabil acelas exemplu prin votul masiv dat Brexid. De ce sa contribuim cu toate fortele la traiul bun a o mana de prostanaci lenesi, care vor sa conduca Europa si de aici inainte si chiar sa conduca lumea.Insasi existenta lor in lux este rodul jefuirii noastre.
Sa facem ce este mai bine pentru noi si Romania si daca va fi sa pierim, sa pierim cu demnitate, darji si nu ca niste sclavi in lanturi.
In concluzie sa nu mai facem jocurile acestor zdrente si jegosi care pregatesc  continuarea  mascaradei oplosita in tara noastra, fara nici o perspectiva de viitor. Viitorul nostru se prefigureaza inghetat ca in Siberia, daca mergem pe acest drum.
Daca mai tinem pe acesti criminali politici la butoane in Romania, sfarsitul nostru ca popor si tara este mai aproape decat ne inchipuim. TRIST DAR ADEVARAT!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu