Reda-i copilaria lui Stefanut

miercuri, 1 februarie 2017

Mintea cea de pe urma


 Mintea cea de pe urma a PSD-ului.


Foto: gand de maritis  nu de puscarie ! Nici de inapoierea macar a unei parti din miliardele furate, nu se sufla o vorba.

Nu am zis eu degeaba ca PSD-ul actual este un lup castrat.
Din toate actiunile lor de pana acum am vazut ca, nu mai exista nici acel neuron vestejit in taratacuta lor. In loc sa  purceada la  rezolvarea problemelor pentru care au fost alesi,(eu nu i-am ales), s-au apucat in mare graba in toiul  scandalului sa aprobe chiar si noaptea,  ordonantele prin care sunt achitati  in dispretul public otova, cei indreptatiti cu cei implicati politic precum Ion Iliescu in derapajul Romaniei dupa 1989. Daca nu era Ion Iliescui teleghidat de forte rusesti, alt parcurs avea Romania, alta faina se macina si alta paine se cocea la cuptorul ei acum. Acest criminal, trebuie sa plateasca chiar numai si daca ar face puscarie o zi si dupa aceea ar muri, dar nu trebuie sa fie cap de lista  si nici cei care au devalizat tara si acum ne canta in zdramba de pe marile, scumpele si sofisticatele  plaje ale lumii.
Si asta, cu toate  bugetele tarii la ei la loc sigur, ba chiar au si  planuri de nunta:(, in timp ce noi o ducem zgariat de pe o zi pe alta. Daca PSD-ul nu renunta la interesele marunte ale unor infractori de toate felurile, de la tradatori de tara ca Ion Iliiescu, presedinte de onoare al PSD(iar o bila neagra), vor fi dati jos din masinile de lux, cu capul de caldaram. Ei cu mintea scurta nu au observat ca Malai Mare  prin impunerile fortelor oculte straine, vor sa-i dea jos cu orice pret si in loc sa evite aceste revolte si fara achitarea obligatiilor lor fata de infractori, sa mearga mai departe cu  achitarea obligatiilor fata de cei care i-au ales, merg din gard in stalp pe un drum cu gropi, care nu va duce nicaieri ci, doar de a baga caruta tarii cu oistea in gard. In concluzie sa vedem ce va urma, si poate vom vedea cum un partid care  a castigat alegerile confortabil, va fi aruncat in  sant cu un sut in chiur, de catre cei  nealesi dar horatiri si bine ghidati de proferionistii  daramarii guvernelor exersate, pe  toate continentele lumii si pentru care PSD nu este decat un soricel lesinat de frica, in ghearele unui cotoi batran si flamand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu