Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 3 februarie 2017

Decredibilizare

Decredibilizarea sustinuta a dat roade


Cei hotarati sa-i debarce pe nou instalatii alesi cu majoritatea dar, cu numai cu 20 % dintre romanii cu drept de vot, prin perseverenta si capacitatea de a aduna pe toti ceilalti se pare ca, vor avea castig de cauza. PSD-ul avea nevoe de o figura carismatica si neavand o tine pe Bunica Iliescu, cum o tinea Bula pe bunica moarta in geam ca, sa mai ia pensia,  pentru a capacita  pe varstnici, pe cei neinformati in legatura cu trecutul lor, dar neputinciosi in a tine piept uraganului care vine, vine, vine si poate ca sunt stimulati din exterior, pentru a darama mostenirea comunisto-ceausista.
Un gust amar lasa si reprezentantii PSD-ului care se prezinta in fata publicului total nepregatiti, spunand ca nu stiu, nu inteleg, in concluzie in ochii mei si poate si ai altora apar ca niste pui de bogdaproste. ACUM Romania are nevoie de un barbat adevarat carismatic pe care, la un singur semn sa-l urmeze neconditionat. Asta au crezut si cei care ii vor pe pesedisti scosi din joc si l-au surexcitat pe molaul sef al statului care, in mod surprinzator a renuntat la  concedii surpriza si chiar a luat calea bisericii. Ce inseamna asta ? Noi suntem  vaduviti de viata  pe care o puteam duce fara aceste lichele, strecurate la sanul nostru ca un sarpe veninos, Acum pana se vor pune lucrurile la punct si numai intr-un CAZ FERICIT, VOM AVEA PARTE NUMAI DE PRIVATIUNI, daca nu de un razboi civil.
Chiar daca vrem sa punem punct trecutului si sa incepem cu dreptul un nou viitor,  suntem, condamnati la neputinta. De cand ma stiu mi s-a spus ca fac parte dintr-o generatie de sacrificiu si dupa aceea va curge numain lapte si miere si acum ce vedem ? Liberul arbitru a dictat in tara noastra si  sloganurile tarilor UE cum ca, sa ne acceptam minoritatile sa ne conduca politic si in fapt, care a dat peste cap ordinea sociala incat tiganii au dreptatea mai mare ca romanii, ungurii au tot dreptul sa aiba  tara lor in inima tarii noastre, drapelul lor, limba lor este pusa in aplicare acum. Amintiti-va ca dupa  razboi ungurii aveau in miezul tarii REGIUNEA AUTONOMA MAGHIARA DAR,   CU GREU DUPA MULTI ANI(17) COMUNISTII AU REUSIT SA-I IZOLEZE COMPLET SI S-AU PREDAT economic si politic. Am avut o astfel de experienta si nu mai avem nevoie de alta acum. Lucrurile atunci in tara mergeau cu incetinitorul si era timp de asteptat, acum nu mai este timp, lucrurile se deruleaza cu repeziciune si ce este valabil acum, peste 5 minute nu mai este valabil,este chiar opus. Drama noastra este ca la aceste vremuri grele in tara, in Europa si in  tarile inconjuratoare, nu ne ridicam prin persoane inteligente si carismatice la cerinte ci, doar de niste mamaligosi semi-cersetori interesati de lucruri marunte precum liderul PSD care, ieri in loc sa aiba un discurs viril, ne-a povestit despre  maruntisuri personale. Acum vocea lui si discursul lui trebuia sa fie mobilizator si  care sa dovedeasca ca, este de buna credinta, gata sa treaca la treaba, nu sa scoata numai niste doamne dragute care, vorba cuiva stau la minister, nu conduc ministerele, nu sunt ministrese.
Daca si-au chemat din strainatate experti in comunicare PSD-ul, sa-i puna la treaba , daca nu altii ca  MAMALIGI  PLATITE  AVEM IN TARA, NU MAI PLATIM SI LA ALTII. VREMURILE SUNT LA RESTRISTE si nu avem nici oameni, nici finante si bugetele se evapora ca zapada dupa primele raze de soare primavara. Cine sa fie  conducatorul ? Bineinteles un NATIONALIST ! Dar nationalistilor li s-a dat cu bata comunista in cap de catre toti si acum nu are nimeni capital politic si nici discursuri fulgeratoare pentru, a se aseza in fruntea maselor  pentru a fi urmat ! DAR  DE UNDE NE SORBIM VIGOAREA, CACI DUSMANII NE INCONJOARA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu