Reda-i copilaria lui Stefanut

joi, 5 ianuarie 2017

Consolare

Sa ne mai consolam putin, ca si altii au suferit....

Acum 9 ani am lansat o provocare pentru barbati. Si am spus  daca mai exista barbati ca Lenin care, a avut  si o amanta cu 5 copii, sa ma anunte urgent!!!
. Dar nu asa cum am mai vazut eu la tv. ca, aveau amanta cu 5 copii acasa la ea, nu asa, amanta sa-si aduca  copii la amant acasa si sa puna nevasta impreuna cu soacra, pe post de bone si sa faca toate obligatiile menajului la ei 4 adulti si cu amanta, plus la cei 5 copii. Va dati seama ce de treaba era acolo in 2 camere in Elvetia, plus viitorii revolutionari care veneau acolo si puneau de-o revolutie la cale.
Lenin era sub papucul soacrei, era tot timpul calcat pe mandrie si asta in fata prietenilor care veneau la Lenin acasa in vederea  punerii la cale a Marii Revolutii Socialiste din octombrie 1917. Si ei au spus ca nu au vazut in viata lor, o soacra asa de rea ca cea a lui Lenin.
Lenin saracul a  pritocit bine ce are de facut si cand s-a hotarat sa aduca amanta Inessa Armand, cu copii acasa,  a pus piciorul in prag si celor doua, le-a pus adevarul in fata, ori amanta in casa, ori "usa" pe care o tinea larg deschisa. Si ele neavand alt venit decat cel oferit de Lenin, nu au avut incotro si au acceptat. Stim cu totii de unde erau banii, din cotizatiile comunistilor din Germania si din talharii efectuate cu trupa de asalt, mai ales de Stalin, preot ortodox la baza(ati vazut cum au furat 75 de mii de marci/ruble, jefuind un camion in drum).Era banet nu gluma.
Asa a gasit ac de cojocul celor doua, Lenin. Dar numai soacra era inveninata. Nevasta Nadejda Krupskaia, asa cum era "revolutionara de mucava", nu avea nici o personalitatea decat numai cea contrafacuta ca, sa dea bine la "bobor".
V-am mai spus ce a zis Stalin la capataiul lui Lenin mort, cand nevasta spunea ca, ea a fost nevasta, el a replicat: taci ca acum spun sa afle toata lumea, ce fel de nevasta ai fost tu pentru Lenin:))) Nevasta de pripas!!!
Sa nu uitam ca atunci cand a murit amanta(1920)dupa 9 ani de convietuire in 9, numai Lenin a mers (s-a scris acum ca au fost mai multi), cu capul descoperit in urma unei carute asazisa dric saracacios(razbunarea zgripturoaicelor).
Dar pana acum nici un barbat nu mi-a spus ca el a adus amanta cu 5 copii, peste nevasta si soacra in casa, ele devenind servitoare cu staif:))) Lenin nu are concurenta !!!!
 De ce nu mi-ati spus ca sunteti in aceiasi situatie privilegiata, eu nu spuneam la nimeni, ramanea secretul nostru? Sau va fost frica de  bone:))
Am scris timorata despre Lenin ca, de fiecare data cand am postat  despre el si amanta, am fost apostrofata ca: ce am cu Lenin. Nu am nimic, il admir neconditionat pentru ca a aratat cine este barbatul in casa si noua, cine este cel mai cel revolutionar, dar era personaj negativ de tot rasul el, care era strategul  impreuna cu colaboratorii sai, ai celei mai mari revolutii din istoria omenirii care, au intors nu numai Rusia pe dos, ci tot globul, sa fie bataia de joc a unei revolutionare de mucava impreuna cu zgripturoaica de soacra-sa? Cuvintele ca,  Krupskaia i-a permis, ma fac sa rad de parca ea il intretinea pe Lenin.:))) Lenin este si acum la Mausoleu, sau, poate cati de "Lenin" l-au inlocuit de acum  100 de ani pana acum, cand medicina nu era asa de evoluata!
Sa reamintim ca  fratele lui Lenin Alexandr, a fost condamnat la moarte si executat prin spanzurare, ca anarhist pentru ca, a complotat pentru uciderea tarului Alexandru al 3-lea al Rusiei. Fratii aveau sange fierbinte, dar te pui cu femeile sau cu soacrele??? Cu migala, le pui la colt pe coji de nuci, pana la urma, daca nu esa era permanent deschisa!!!!

 "NEVASTA ERA PREA INGADUITOARE", DE I-A PERMIS LUI LENIN SA ADUCA AMANTA CU 5 COPII IN CASA SI EA SA DEVINA SLUGA LA DARLOAGA!!!! E DE RASUL CURCILOR!!! DAR PARCA ERA DUPA EA ???? Usa era larg deschisa si Lenin abia astepta sa scape de cele doua ...intretinute:)))
Cine le mai intretinea pe ele ca Lenin ???? Cred ca in aglomeratia aceia mai incapeam si eu !!!:)))

Noi mai cunoastem un singur caz, A.I.Cuza, care a avut 2 baieti cu amanta, pe care o tinea cu el in pat si nevasta care era bona la baieti in camera alatura, asa cum a fost gasit in noaptea cand a abdicat.
Stiti ca, este interzisa pomenirea lui in Bisericile romanesti deoarece A INFIINTAT LEGEA SECULARIZARII AVERILOR MANASTIRESTI si mai avea si amanta umilindu-si nevasta.
Cum stiti, cei 2 baieti  au murit tineri, unul dintre ei s-a sinucis, al doilea s-a insurat  si bolnav fiind  a trecut Palatul de la Ruginoasa pe numele nevestei Moruzzi(care apoi a avut un copil cu un celebru prim ministru Ionel Bratianu, copilul era istoricul Ghe.Bratianu mort in gulagul de la Sighet) si dupa moartea baiatului lui Cuza, in luna de miere, crescut de Elena Cuza, pe Elena a alungat-o din palat, ea ducandu-se la Piatra Neamt si a infiintat primul orfelinat din Romania la Iasi. Se zice ca a murit in saracie in 1909. Am scris si despre acest subiect de nenumarate ori asa incat....s-a banalizat.
Eu cat am stat la Piatra Neamt in anii 1950 am stat in casa unde a locuit Elena Cuza, pe strada cu Gradina Zoologica (vis a vis). Fratele lui tata la care am stat, impreuna cu tata si alti 7 frati, au fost urmasii indepartati ai  Elenei Cuza si cel de acolo Gheorghe, a fost lasat sa stea intr-o camera despartita printr-un perete de scandura, de o familie de chiriasi, (dar in casa erau mai multi chiriasi).
Am trecut in fuga peste amanunte pentru ca, am scris de prea multe ori si veti spune ca, iar va plictisesc.
Sa fim tari, caci si altii au suferit!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu