Janina Matei
Janina Matei a fost una dintre cele mai seducatoare aparitii de pe scena muzicala a epocii ceausiste. A fost nu doar o cantareata de succes, ci a ramas de notorietate povestea de dragoste pe care a trait-o cu „Printisorul” Nicu Ceausescu.

In anii ’80, Janina Matei era una dintre cele mai fermecatoare prezente din lumea artistica.
Janina Matei
Frumoasa, cu un trup foarte bine conturat, cu parul lung, chip ca de papusa si parul lung, ondulat si blond, artista a reusit sa cucereasca instant publicul. Si nu numai. L-a fermecat si pe unul dintre fii Elenei si ai lui Nicolae Ceausescu, Nicu Ceausescu.Janina Matei s-a iubit cu „Printisorul” Nicu Ceausescu, ba chiar s-a spus ca artista a fost marea iubire a acestuia.
S-au cunoscut la malul marii
Janina Matei
Janina Matei si Nicu Ceausescu s-au cunoscut la mare, relatia lor de iubire fiind una plina de pasiune, dar de scurta durata. „Printisorul” era atat de amorezat de tanara cantareata incat venea frecvent la Barul Melody sa o vada.Nu a fost placul dictatorului
Janina Matei
Din pacate, povestea de iubire dintre Janina Matei si Nicu Ceausescu nu a rezistat in timp. Familia dictatorului Nicolae Ceausescu nu a fost deloc incantata de legatura lui Nicu cu artista. Relatia lor nu era vazuta deloc cu ochi buni de familia „Printisorului”. Din acest motiv, Janina Matei a decis sa fuga in Italia. Invitata in urma cu ceva ani la o emisiune de televiziune din Romania, cantareata a vorbit despre povestea de dragoste cu Nicu Ceausescu.„Au fost clipe frumoase şi ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate şti dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se ştie niciodată”, a spus vedeta.
Are afaceri in Italia
Janina Matei este plecata in Italia de aproape 30 de ani. Nu mai canta, ci este implicata in mediul afacerilor.
Janina Matei
„Nu aş numi exil faptul că stau în afara ţării. Am plecat de bunăvoie, stau acolo de bunăvoie, mă întorc de bunăvoie în ţară. Vin de două, trei ori pe an acasă şi merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este… În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câţiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia„, a marturisit ea.
Janina Matei
Chiar daca anii au trecut, Janina Matei a ramas o femeie frumoasa, o doamna care reuseste sa atraga imediat atentia asupra sa.Nicu Ceusescu s-a iubit cu multe vedete
Despre Nicu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, s-a spus ca a trait povesti de iubire cu multe vedete ale acelor vremuri. Printre celebritatile cu care acesta s-a iubit s-au numarat Nadia Comaneci, Daniela Vladescu si Donca Mizil.
00:00
/