Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

.Friedrich Nietzsche


Press TV Iran

 
U.S. president-elect Donald Trump’s recent cabinet appointments had drawn harsh criticism from civil rights campaigners. The cabinet picks have, however, earned praise from white supremacists and neo-Nazis.

What do you think about his cabinet?
Join us on #presstvdebate at 18:33 GMT
Tradu

Situatie ingrijoratoare
Am citit  tot mai multe rapoarte referitoare la situatia dintre Israel si Palestina cum ca urmatorul conflict imediat, va incepe pentru  Gaza, deoarece situatia este incordata prin faptul ca palestinienii au pierdut tot teritoriul. Si din  mesajele trimise frecvent s-a anuntat ca HAMAS si Brigades al-Qassam, sunt gata de razboi. Poate ca aceasta situatie bomba, ne va ajuta si pe noi romanii sa ne tragem sufletul. Si va da o gura mare de oxigen ISIS care se spune ca, lupta rigid. Dar cum vor sa lupte, pentru asi mentine pozitiile ????
Trump nu este interesat de a arunca banii pe fereastra, tinand aici gata de lupta(vorba vine) luptatori americani platiti din banii contribuabililor americani, tot mai nemultumiti de aceasta investitie paguboasa.  DE ACEEA L-AU ALES PRESEDINTE, TOCMAI PENTRU CA A PROMIS RETRAGEREA ARMATEI SUA DE PE TEATRELE DE RAZBOI, UNDE EI NU AU DECAT UN SINGUR INTERES! SA INTRETINA INDUSTRIA LOR DE ARMAMENT.
Am revazut articole scrise de mine in urma cu multi ani, in care spuneam ca fratii musulmani se trag din HAMAS, pe cand este tocmai invers. Dar nimeni nu m-a corectat.
Fratii musulmani sunt la originea gruparilor militare sunite din Orientul Mijlociu,. Fratii musulmani la ultimele alegeri dupa Primavara araba, au avut peste 60%  voturi, dar mai marii lumii au intors rezultatele pentru ca erau mult prea periculosi si ar fi aruncat globul in aer,
Egiptul, o tara condusa sub bocancul armatei!!!

TWIST


SAVARINA


:)))
MAN.UNITED

FT: United 1 Arsenal 1 

+Juan Mata's expertly-taken second-half strike is cancelled out by a late header from Giroud on a frustrating afternoon at Old Trafford.

Match report: http://bit.ly/2fruveH
Tradu

RIGID


STIRI


 • Apologize!’: Trump hits ‘Hamilton’ cast for confronting Pence
  Yahoo News
  The president-elect tweeted out criticism of the cast of ‘Hamilton’ for confronting the incoming vice president the night before. “Our wonderful future V.P. Mike Pence was harassed last night at the theater by the cast of Hamilton, cameras blazing,” Trump tweeted. Read More
 • CAPULING

   
  $raakk

  :)))


  Ce vreti ?


  Press TV Iran

  WATCH: Peppa the pug becomes unexpected mother to 3 abandoned kittens.
  Tradu

  Ion Pribeagu


  Stiri

  • Battle for Aleppo escalates, U.N. sees 'bleak moment'
   Reuters
   By Tom Perry and Lisa Barrington BEIRUT (Reuters) - Syrian rebels fought fiercely with pro-government forces trying to advance into opposition-held areas of eastern Aleppo and warplanes kept up their bombardment of the area on Friday in a renewed bid by Damascus to retake the entire city. The U.N. humanitarian adviser said the besieged population of eastern Aleppo faced a "very bleak moment" with no food or medical supplies, winter approaching, and an increasingly fierce attack by Syrian and allied forces. Violence also escalated in and around Damascus, where government forces bombarded the city's rebel-held eastern outskirts and rebels fired rockets into the government-controlled city center, witnesses said. Read More

  vineri, 18 noiembrie 2016

  Chicago Tribune

  către mine
  BREAKING NEWS ALERT
  November 18, 2016
  A Bolingbrook man accused of trying to fly overseas with his two younger siblings to join the Islamic State terrorism group was sentenced Friday to three years and four months in prison as part of a plea deal with prosecutors.

  ADVERTISEMENT


  Breaking news | Weather | Mobile site | Text alerts | Member Center | Manage subscriptions


  Copyright 2016 Chicago Tribune Company, LLC

  Numerologie secreta

   
  #‎Numerology secrets of angel number 222... ✨
  Tradu
  What does angel number 222 really mean?

  Stiri

  • Trump lawyers negotiating multi-million dollar Trump U settlement: source
   Good Morning America
   President-elect Donald Trump is ready to buy his way out of fraud allegations stemming from the now-defunct Trump University real estate education program, a source familiar with settlement negotiations told ABC News. A potential settlement, in which Trump would admit no wrongdoing, could reach up to $25 million and would resolve three civil lawsuits -- two in California and one in New York -- in which Trump is a named defendant, the source said. Read More

  Murat


  ION PRIBEAGU


  HAMAS


  :)))


  Romania necondusa

  Grecia: Zona rău famată din Exarchia

  To Vima Atena

  În faţa mesajelor ce îi aduc un omagiu lui Alexis Grigoropoulos, tânăr anarhist ucis în cartier în 2008.
  În faţa mesajelor ce îi aduc un omagiu lui Alexis Grigoropoulos, tânăr anarhist ucis în cartier în 2008.
  Piaţa este un termometru al societăţii.

   Ii vedeti in stare pe imbecilii nostrii la O ASA GANDIRE....ADANCA...

  Se spune ca tara este condusa haotic. Nimic mai fals. Tara nu este condusa deloc. A lasa lucrurile si deciziile la voia intamplarii, face ca haosul sa se instaleze fara nici un efort de gandire.
  Sa credem ca guvernantii nostrii fac efort prin  materia cenusie este absurd si le dam o importanta mult prea mare comparativ cu valoarea lor umana.
  Asa ca si cu anarhia. Anarhia este  bine ticluita nu este lasata la voia INTAMPLARII.
  VEDETI ISTORICUL ANARHIEI, VEDETI SI FRATELE LUI LENIN EXECUITAT.
  Sa nu oferim actualilor alesi merite meneritate, fata de aptitudinile lor intelectuale.
  Dobitocilor de acum  nu le sta gandul decat la jefuirea tarii si la tradarea ei instrainand totul inclusiv pe noi.

  In a doua jumatate a secolului XIX si inceputul veacului XX s-a raspandit o forma de terorism de stanga sub deviza generala „Propaganda prin fapte”. Intelesul acestei sintagme era relativ „simplu”: violenta este mai convingatoare decat vorbele. Acest mod de gandire conducea inevitabil la respingerea ordinii de stat si la actiuni extreme in afara legii, care sa „justifice” situatia inacceptabila a paturilor nevoiase ale societatii.
  Revolta si represiune
   Istoricii considera ca artizanii ideilor radicale ale anarhismului sunt italianul revolutionar Carlo Pisacane (1818-1857) si revolutionarul rus Mihail Bakunin (1814-1876). Acesta din urma a elaborat si conceptele de „social-anarhism” si „colectiv-anarhism”, impotriva ordinii de stat. Un promotor al anarhismului in Franta a fost Clement Duval (care a sfarsit incarcerat in Guiana franceza), iar in SUA au fost Emma Goldman si Alexander Berkman (el insusi autor al unui atentat).
   Diversificarea formelor teoretice ale anarhismului – sub dilema: actiune individuala sau colectiva – are o importanta mai mica in contextul de fata. Vom sublinia evenimentele care exprima radicalizarea totala a gandirii anarhice, in diverse tari.
   Anarhistul german Emil Max Hodel (1857-1878), apartinand unei asociatii social-democrate din Leipzig, a incercat sa-l ucida cu focuri de revolver pe kaiserul Wilhelm I al Imperiului German. Era ziua de 11 mai 1878. Kaiserul (81 de ani pe atunci) era intr-o caleasca, la o parada, cu fiica sa Louise de Prusia. Hodel a ratat si a fost decapitat in acelasi an.
   Anarhistul italian Giovanni Passannante (1848-1910), a incercat sa-l ucida pe regele Umberto I al Italiei, la 17 noiembrie 1878. Cortegiul regal se afla la Napoli, si suveranul era insotit de sotia Marguerita si de prim-ministrul Benedetto Cairoli. Passannante a iesit din multime si s-a apropiat de caleasca, avand un cutit cu care l-a atacat pe rege strigand „Viva Orsini! Viva Republica!” (Felice Orsini fusese revolutionarul italian care a incercat sa-l ucida pe Napoleon al III-lea). Pana sa moara intr-un azil, Passannante l-a acuzat pe Umberto I ca a tradat „Renasterea italiana” (Risorgimento).
   In SUA, anarhistul Leon Czolgosz, Muncitor in siderurgie, l-a ucis pe presedintele William McKinley, in 1901. La 6 septembrie, in Buffalo, statul New York, Leon l-a impuscat de doua ori pe presedinte, in abdomen. Dupa 8 zile McKinley a murit din cauza infectiei. Noul presedinte Theodore Roosevelt a declarat razboi total anarhismului si ucigasul a fost executat (foarte repede, la 24 septembrie) prin scaun electric, la Sing Sing.
  Fratele lui Lenin
   Alexandru Ulianov (1866-1887), absolvent de colegiu si Universitatii Sankt Petersburg, a condus grupul anarhist Narodnaia Volia (Vointa poporului), care a incercat sa-l ucida pe tarul Alexandru al III-lea, la 1 martie 1887. La 1 martie 1881, aceeasi organizatie il ucisese pe Alexandru al II-lea. Ulianov (fratele mai mare al lui Lenin) era si ideologul si chimistul grupului, el pregatise dinamita. Cinci dintre conspiratori au fost executati prin spanzurare, printre care si Ulianov. Se spune ca acest fapt l-a radicalizat pe Lenin, care nu a uitat moartea fratelui cand familia tarului Nicolae al II-lea a fost executata, in 1918.
  PAUL IOAN
  Anarhismul (din limba greacă αναρχία - „fără archon”, fără stăpân) este o doctrină și mișcare politică ce a luat naștere in secolul al XIX-lea pe continentul european. Printre primii reprezentanți ai anarhismului îi găsim pe filosoful englez William Godwin, francez - Pierre-Joseph Proudhon, ruși - Piotr Kropotkin și Mihail Bakunin, italian - Errico Malatesta și germanul Max Stirner.
  Anarhismul susține distrugerea statului existent ca principala sursă a asupririi și exploatării oamenilor. Anarhismul distruge un edificiu pentru a crea un altul, ordinea statală este înlocuită cu ordinea născută din libertate. Anarhismul a fost teoretizat, pentru prima oară, de către William Godwin. Primul anarhist declarat este, însă, Pierre-Joseph Proudhon, care, în cartea Que-est-ce que la propriété? (Ce este proprietatea?), realizează prima critică economică a statului.
  Din Europa, anarhismul se extinde și în SUA. Scriitori ca Benjamin Tucker, Lysander Spooner, Josiah Warren pun bazele unui curent anarhist distinct față de cel european, acesta caracterizându-se prin pragmatism și individualism.
  Astfel, există două mari curente anarhiste corespunzătoare locurilor de apariție. S-a conturat un anarhism de stânga (european), bazat pe scrierile lui Proudhon, Nestor Mahno, Errico Malatesta sau Piotr Kropotkin și un anarhism de dreapta (american), fundamentat prin scrierile lui Benjamin Tucker, Lysander Spooner, Murray Rothbard, David Friedman.  DAR NUMAI HAZARDUL DE NECONTROLAT CA FACUT CA UNELE SA FIE SFARSITE INACCEPTABIL PENTRUI CEI IMPLICATI.
  Aceste clarificari venite cam tarziu erau imperios necesare VEDETI CA ACESTE ACTIUNI AU FOST PUSE LA CALE CU METICULOZITATE.