Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 22 octombrie 2016

:(


VICTORIE GAZA


Bongo cha cha cha


:)

Pennichella …
Fotografie
6 +1ri

Juve

Tu ești un cucui frumos.
Fotografie
10 +1ri

JUVENTUS ESTE DEJA IN MILANO


O MARE ARTISTA DAR DEFAVORIZATA DE UN FIZIC MAI PUTIN ATRAGATOR IN VREMEA LUI MARILYN MONROE


Banc...


Trei cowboy joacă poker.
- Eu am trei aşi, zice unul.
- Eu am patru aşi, zice celălalt.
Al treilea tace.
- Dar tu ce ai? întreabă ceilalţi.
- Eu am două pistoale.

La pescuit


Planeta X

Descoperire epocală a oamenilor de ştiinţă americani: planeta X înclină Soarele! De unde provine ea?

Stiri

  • SitRep: ISIS Hits Kirkuk Hard; Russian Warships Cruise Through English Channel
    Foreign Policy Magazine
    Turks Pound Kurds; Impossible Choices for Mosul Civilians; And Lots More Read More

Buna dimineata!


vineri, 21 octombrie 2016

Numerologie secreta

#Numerology 101: how it works...
Tradu
What is numerology and how does it work?

Traiasca Legea Talionului!!!Foto : Grigori Efimovici Rasputin (în limba rusă Григо́рий Ефи́мович Распу́тин) (10 ianuarie 1869 (stil vechi) 22 ianuarie (stil nou)  17 decembrie (stil vechi) 30 decembrie (stil nou) 1916) a fost un mistic rus care a avut o mare influență asupra familiei ultimului țar al dinastiei Romanov. Rasputin a jucat un rol foarte important în viața țarului Nicolae al II-lea, a țarinei Alexandra și a unicului lor fiu, țareviciul Alexei, care era suferind de hemofilie.

Am pus acest paragraf pentru ca ma simt in plin misticism. Totul se petrece aievea si parca nu este adevarat !!!

Cu cat patos se  marcheaza de catre invitati si moderatori ca, la orice  hotie se pune punctul pe I ca, justitia si Constitutia trebuiesc respectate in litera legii si spiritul legii si ca si in alte tari, printre cele mai dezvoltate din Europa, exista coruptie. Imi vine sa rad ca, cu acesti mafioti imbecili care au furat tara cu tot cu locuitorii ei, trebuiesc respectate legile tarii :)))
 Sunt pentru "Legea Talionului: Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte!"
Numai asa putem sa mai punem frana  macar cea de mana, asupra acestor prostalai hoti fara constiinta, fara mila, fara patriotism, fara dragoste de tara.
Dar intr-un mod criminal trebuie actionat, incat  sa se propage  reverberatiile peste secole, nu ca cercurile formate dupa aruncarea unui bolovan in balta. Nu asa cu manusi si sa ne uitam ca niste prostalai la  infractori, cum ne dau lectii, cum se distreaza in continuare pe banii furati de la noi si cum spun ca adevarul va iesi la iveala, sac. Adevarul a iesit, numai banii furati nu au iesit. Adevarul este relativ, depinde de cine il scuipa mincinos in obeazul auditoriului. Dar stiu precis ca nu noi sintem aceia. Suntem mintiti dar, pavaza unei legi drepte dar aplicare stramb, ne tine pe loc, pana intr-o zi cand ne vom satura si noi sa nu mai acceptam sa fim prostalaii Europei.

Stiri

  • Iraqi special forces join battle for Mosul, US soldier dies
    Associated Press
    BARTELLA, Iraq (AP) — In a significant escalation of the battle for Mosul, elite Iraqi special forces joined the fight Thursday, unleashing a pre-dawn assault on an Islamic State-held town east of the besieged city, and the U.S. military announced the first American combat death since the operation began. Read More

:)


Press TV Iran

WATCH: Peshmerga forces shoot down a Daesh drone during Mosul advance
Tradu

Press TV Iran

Foreign sponsors attempting to delay defeat of terrorists: Iranian official
Tradu
Iranian official says foreign patrons of terror are trying to save it from imminent death in Iraq and Syria.

Om mare, mic caracter

Acum cand am vazut la tv. ca Blandul Ben a mai gasit in America o batrana(contra cost) sa depuna marturie ca nu exista nici un dubiu, casa este a lui si mopul soacrei a facut minuni, precum Samantha.
Dar mie mi-ar fi rusine sa mai scot capul din casa dapai sa mai fac  apel la inscaunarea justitiei in Romania.
Era de asteptat la Repetitia generala de la concertul Wagner cand s-a repezit la futu-i pomana sa fie el acolo motul la c… si cei tineri care au fost invitati nu au mai avut loc.
Senin  acest  zgarcit a spus ca, erau toate locurile ocupate. Dar cei carora le-a fost oferit concertul stateau si printre randuri si pe jos si in picioare.
Mare pacat ca avem un astfel de posibil infractor,  pana la proba ca locuinta era a lui. Si la moartea soacrei sale toti spuneau ca, era o credincioasa absoluta si dedicata bisericii unde era nelipsita chiar si de doua ori pe zi.
Dar in ce credinta se ruga cand a pus la cale insusirea cu ajutorul mopului a unei locuinte a celor care au fost proprietari si ea a beneficiat de posibilitatea de asi insusi si revendica actele. Dumnezeu nu vedea? Si credincioasa absoluta nu cerea ginerului ajuns Presedinte, sa lase totul balta ca, nu-i plangeau copii de foame. Rusine!
PS.Eu nu inteleg muzica lui Wagner, o muzica bubuita si astfel obositoare dar, poate datorita subiectului, insa daca asi fi avut posibilitatea asi oferi bilete celor care studiaza din placere muzica lui.Acest zgarcit cu diploma Blandul Ben, trebuia sa mearga la prima reprezentatie cu plata, sa plateasca 2 bilete si sa ofere din bugetul presedentiei o prima grasa  muzicienilor. Dar la asa un mare om, un asa de mic caracter…. Si cu consoarta se potrivesc  precum Tan si Tana ce bodeala Dacului, ca teatrul jucat ca, sta la Sibiu pentru ca are grija de mama, a cazut din prima zi ca, orice minciuna gogonata are picioare scurte. Inca odata RUSINE!

:)


Press TV Iran


Kirkuk governor says most of Daesh terrorists attacking Kirkuk killed, rest of them under siege

Ma predau ....


Inchisoare?

LE DATI COPIILOR IN SPECIAL LEGUME SAU FRUCTE? PUTETI FACE 4 ANI INCHISOARE! II DUCETI LA FAST-FOOD-URI? E OK… TRAIM INTR-O LUME NEBUNA!

Press TV Iran

 
Daesh terrorists storm power plant near iraqi city of Kirkuk killing at least 16 people
Tradu

Man.United

FT: United 4 Fenerbahce 1 

Două sancțiuni, două Screamers. Pogba (2), Martial și Lingard țintui victorie pentru Reds, cu Robin van Persie de compensare la întoarcere pentru oaspeți. O noapte bună! 

Raportul de meci: http://bit.ly/2dtsfSh
Afișează textul original

Press TV Iran

The British government should be “ashamed” of its unconditional support of Saudi Arabia despite the kingdom’s many atrocities against the people of Yemen, Syria and Bahrain, says a British scholar.
Tradu