Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 24 septembrie 2016

Numerologie secreta

 
"Happiest is the heart that believes in angels."

Decode your destiny: http://numerologysecrets.net/
Tradu

Stiri

  • How ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi came to be
    Newsweek
    This article, written by Assistant Editor Alicia Kort, and other articles about America's assault on its greatest terrorist threat, is featured in Newsweek's new Special Edition, Killing ISIS. In the span of a few years, the Islamic State transformed itself from one of the war-torn Middle East’s many terrorist groups into an organization that controls not only an amount of territory larger than West Virginia, but the imagination and fears of the world. With the exception of a few public appearances, most notably declaring himself caliph in the Iraqi city of Mosul on June 29, 2014, al-Baghdadi seems content to live under the radar, even as the organization he leads and inspires continues to command the world’s attention. Read More

:)

copil la unul orașele Algeria
cazul flori gradina, flori de orașe
asemenea
copil hijab la vârstă fragedă
fel ca cel inscripționat pe piatra
Fotografie
18

Press TV Iran

 
Președintele Parlamentului iranian, Ali Larijani declară ocupația americană din Afganistan și Irak este de vina pentru răspândirea terorismului și extremismului în Asia de Vest și Africa.
Afișează textul original
The Iranian parliament speaker says the US military intervention and occupation of Afghanistan and Iraq spread terrorism.

Isisica mica


:)


Sacrificiu fara rostCe era previzibil s-a intamplat "Cuplul de aur" Brangelina s-a destramat. Ciopartirea trupului de organele cele mai importante ale femeii, nu putea fi trecuta cu vederea de un barbat tanar, frumos si cu multi bani(avarea cuplului se ridica la 500 milioane de dolari).
Cum era sa stea cu o astfel de femeie cu fobii  de neacceptat?
Extirparea sanilor si organelor genitale  prin automutilare constituie o pedeapsa pentru orice barbat
 Si ultimul om al strazii beneficiaza de orice feneie cu inventarul complet. Chiar daca  a fost inselata trebuia sa se astepte la asa ceva adica, sa mai scape si el la cate o filmare caii. Nu-l putea pedepsi la infinit pe un barbat in floarea varstei  pe motivul ca, putea face cancer si sa-l lege  cu 3 copii ai lor si inca trei infiati. Asta este o inconstienta crasa, si suna a puscarie, chiar carcera pentru orice barbat.
Nu poti trai o viata in abstinenta cu Schilo-Papa ALFA, PENTRU CA,  IN REZUMAT ASTA INSEAMNA.
Bravo lui ca a luat o astfel de decizie, dar este cam tarziu, putea sa puna piciorul in prag si sa interzica aceasta mutilare, inainte de a se efectua.
Oricine poate spune ca unul din ochi este in plus si sa ceara sa i se scoata.
Am vazut la  tv. ca o femeie din prea mult bine, a vrut sa fie in carucior toata viata si asta a facut. A cerut o operatie la coloana sa ramana imobilizata in carucior. Trebuiesc legi si pentru acesti  schizofrenici pentru ca, pana la urma vor deveni povara pentru ceilalti si in cazul de fata  inlantuind un tanar barbat, frumos si bogat. Nu are control al furiei si consuma marijuana spune ea ?  Pai saracul ce sa faca ? Mi se pare putin, fata de suferintele fizice si psihice indurate!!!
Eu faceam si mai rau, de la inceput de cand auzeam  aceste dorinte, stiam ca nu este in toate mintile si rupeam orice contact cu aceasta psihopata.

Nigel Farage


Ukip spune

Unitatea nu s-ar putea dori, dar schimbarea vine. Acestea ar trebui să se trezească și miros de cafea!

Yemen

 
Avioanele de război de agresiune saudite bombardarea capitala yemenită Sana'a chiar acum! 
#YemenUnderAttack 
#No2Saudi 
#Yemen 
#Saudisrael
Afișează textul original

Greva foamei

Greva foamei 70 de zile

Fotografie
4 +1ri

:):):)


Carmen Iohannis impotriva scolii acasa.

"Este mult mai bine să fie copilul într-o școală, într-o comunitate. Este în beneficiul lui și al familiei și nu se compară. Nu suntem ființe izolate, suntem ființe sociale, trebuie să fim cât mai mulți împreună pentru că așa ne simțim bine", a spus Carmen Iohannis, duminică, întrebată ce părere are despre ''home school''.

Nesimtirea la fam.prezidentiala nu are limite.
Devoratoarea de buget, consoarta  Presedintelui a pierdut legatura cu pamantul.
Cum este ea, autointitulata  far calauzitor in domeniul invatamantului ea, care  pentru o jumatate de norma, nici aceea facuta in intregime, mai mult fiind plecata in velegiaturi fara nici o noima alaturi de  Boss, cu rezultate insignifiate nevazute nici cu microscopul, ea care face gauri in buget cu totala nesimtire, sa-si exprime gandirea de tarancuta, vrand sa fie luata in considerateie ca o somitate?
Parca ar preda  ultimele cercetari de la NASA SI ESTE  URGENTA deplasarea la Sibiu, asa  se comporta fara nici un pic de mila fata de bugetul prezidential sfasiat si gaurit de doi impostori care,  isi ofera aceasta oportunitate fara a da socoteala si mai ales, de niste nimeni cu  rezultate nule.
Mie mi-ar fi rusine sa mai scot  capul de sub masa dupa aceasta atitudine,  dar sa mai  exprim nu pareri ci, certirudini  despre o noua  schimbare in domeniul  invatamantului, anghilozat  de sute de ani.
Eu cred ca este foarte bine venita aceasta initiativa la noi in tara, pentru ca ma pun pe mine pe tapet, unde asi fi ajuns eu care, nu mi-au placut niciodata stiintele exacte daca, era internet pe vremea mea si puteam sa profit de aceste oportunitati de acum. Este foarte bine pentru parintii cu posibilitati materiale si calculatoare care, pot incepe  o alta actiune bazata de o alta gandire.
Vedem ca acest cuplu, pe care noi il credeam mai avansat in gandire noua si speram sa ne traga de urechi in sus, sunt cei mai inapoiati provinciali, mai in urma in gandire  fata de cei pusi sa ii voteze in necunostinta de cauza. Sa  respingem aceasta  gandire invechita  care se interpune in actualitatea invatamantului cu juma' de norma, cu lipsuri si de acolo de la Sibiu.
La Sibiu nu este o viziune de viitor, nici pentru el sau pentru ea si sa nu-mi aduc aminte ca sunt niste infractori de drept comun care, si-au insusit case profitand ca mama, a fost femeie de serviciu in casa unor proprietari si a sustras actele de proprietate ale casei. Nu mai este suficienta aceasta  hotie, mai vrea sa ne fure si gandirea, prin limitare la mintea ei, obisnuita sa  faca jaf  fara a darui nimic in schimb, imediat inainte de a trage apa:)

Elevii azi

 


Judecând puţin la rece
În prezenta conjunctură,
Doar la şcoală le mai trece
---Click pe poză---

:(


Yemen

 
Martyrs including children and pregnant women.
In the early morning of Thursday 22-9-2016, the US-Saudi aggression attacked the house of
Muhammad Jurtoum, in Razeh district, Mashraqa area of Sa'ada governorate, resulted in 10 martyrs of women and children including 2 pregnant women.
#YemenUnderAttack
#No2Saudi
#Yemen
#Saudisrael
Afișați mai puține  ·  Tradu

vineri, 23 septembrie 2016

Mister

Fenomenul misterios al suprapunerii cuantice: putem exista în două locuri diferite, în acelaşi timp!

Cel mai iubit....

يا شيخ ما غابت قصائد مادح … فيكم فأنتم للكرامة مجمعُ
والشعر فيك اتى بدون ارادة … فكأنه نسْج لمدحك طيّعُ
وأتت قوافي الشعر فيك ترنمت … بضياء وجهك إن وجهك مطلعُ
نور تألق بالمدى يتشعشع … وبه علينا بالبطولة يسطعُُ
أنت الذي ما أُسردت كلماته … إلا وأمر الله فيك المقنع
وقفات عزّك في الحروب شهامة … شهدت بأنك في الحروب الأشجعُ
لا لست أمثال الملوك تكبراً … كلا فشأنك فوقهم يترفعُ
هذا „هنيّة” أي إسم مشرق … هو للضياء وللكرامة منبعُ
Fotografie
3 +1ri
3

Man.United

 
When the #ChevroletMascots  met the #MUFC legends!
Tradu

Discurs

Discurs emoţionant al unui soldat american, ignorat de mass-media oficială: “Adevăraţii noştri inamici sunt miliardarii lumii care vor să se îmbogăţească şi mai mult din războaie!” Cât de mult adevăr…

:)


STIRI

  • After IS, a painful return for residents of Iraq's Fallujah
    Associated Press
    FALLUJAH, Iraq (AP) — In the three days since the Iraqi city of Fallujah was reopened for residents following its recapture from the Islamic State group, just over 500 families have returned home, Maj. Gen. Saad al-Harbea, the head of west Baghdad operations, said. Read More

Buna dimineata!


Pepsi

Marea corporaţie Pepsi recunoaşte că băuturile sale răcoritoare conţin ingrediente cauzatoare de cancer! În sfârşit…