Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 10 septembrie 2016

:)


.....


RICCHI E POVERI


ALO...


:):):)

Habibt marcă pe tine inima mea Gloucheh seara Massa lamaie dulce ochii
Massa rodie scump pentru oameni
insule Massa ale cele mai frumoase luna
Massa ananasul a mai buni oameni
banane Massa pentru ochi Nuc
up uri Massa salata verde Elk
Fotografie
13 +1ri

STIRI

 • Israel 'strikes Syrian army positions' after Golan fire
  AFP
  Israeli aircraft struck Syrian army positions on Saturday after fire from its war-torn neighbour hit the Israeli-held zone of the Golan Heights earlier in the day, the military said. "The Syrian government (is) accountable for this blatant breach of Israeli sovereignty, the IDF (Israel defence forces) will continue to act in order to safeguard Israel and its civilians," it added. A military spokeswoman said the projectile was most likely unintentional "spillover" from the internal fighting in Syria. Read More

:)


Pesimism total


Dimineata cum ma scol primul gand este, cum se prefigureaza existenta mea imediata si pe termen mediu si lung.
Atunci ma  napadeste o deznadeje care, nu se va schimba curand, poate niciodata.
Este suficient sa ma gandesc la palavrele  goale de continut spuse de toti la tv. si cele care sunt in curs imediat.
Traiesc sentimentul ca, am suferit un retard mintal si la tv. se vorbeste numai pentru cei cu acest deficit fara nici o justificare decat de, dispret fata de locuitorii acestor meleaguri.
Fara sa vreau ma gandesc la vremea  tineretii mele, cand lucrurile erau mai asezate si fara sa stiu misculatiile din bucataria partidului, eram mai linistita si cu mai multa incredere in viitor, bineinteles nu totala.
Rau s-a facut ca s-a dat liber acestor haite de lupi vesnic flamanzi, numiti in mod eronat politicieni.
A facut pentru Romania si pentru romani, tot ce era mai rau a se putea face si asta le-a reusit din plin.Romania este  atacata si din afara si din interior,  este roasa  ca de un castor care vrea sa-si faca casa cu distrugerea definitiva a tot ce este in jur, mai rau ca un razboi nuclear  folosit impotriva noastra de forte dusmanoase straine de neam.
Urmasii ne vom condamna la uitare si blesteme si inaintasii se vor zvarcoli in morminte.
Lasitatea noastra a celor multi care, ne uitam ca la un spectacol, este rusinoasa.
Acesti asazisi politicieni, experti numai in furturi si devalizari incontrolabile de noi, dar perfectuibile de ei,nu ne-au adus si nu ne va aduce nimic bun, doar suferinta in neputinta, acceptata de  noi toti.
Vazand ce se intampla in lume constat cu rusine ca parca poporul roman este cel mai las si de aceea este cel care se demoleaza  moral  si financiar, chiar sub ochii nostrii, fara ca noi sa schitam un pic de opunere de forma.
Dar nu este asa si de aceea nu mai vreau sa fiu martora eliminarii Romaniei de pe harta Europei, cu toate ca,  se clameraza ca suntem in Europa dar, suntem doar la ghena de gunoi a Europei, pana cand va mai fi nevoie de noi, inainte de a fi absorbiti de cei mai  razbatatori.
 Inteleg perfect de ce si-au luat romanii lumea in cap.
Eu am devenit o pesimista irecuperabila.
Mafiotii care ne conduc, sunt ca puii de pasare rapitoare care odata iesiti din ou, lupta sa arunce din cuib pe altul, rivalul sau la hrana adusa de parinti.
Nu vreau sa fiu  EU vestea rea dar, stiti din istorie, chiar si cea recenta ca, astfel de situatii fara iesire pentru tarile si popoarele implicate, se rezolva intr-un mod catastrofal.

IMAGINATIE CULINARA


Press Tv Iran

Good morning from Iran!
Tradu

Revelion 1959


Ilinca Cerbacev


Stiri

 • Air strike kills top jihadist rebel commander in Syria
  AFP
  The commander of Syria's largest rebel coalition has been killed in an air strike near Aleppo, in what analysts say is the biggest blow to the alliance since its formation. The strike on a meeting of leaders of the Army of Conquest came after a major defeat for the rebels, which saw them once again besieged inside Aleppo after a pro-government advance this week. Former Al-Qaeda affiliate Al-Nusra Front, renamed Fateh al-Sham Front when it broke ties in July, announced on Twitter "the martyrdom" of commander Abu Omar Saraqeb in an air strike. Read More

 • Buna dimineata!


  :)  vineri, 9 septembrie 2016

  Fara protectia consumatorului


  Grav bolnava

  Un profesor de medicină consideră că Hillary Clinton mai are maxim 1 an de trăit, fiind grav bolnavă! Atunci, de ce mai candidează ea la preşedinţia SUA? Jocurile cui face?

  :)


  Iubire


  O sa te scot


  Stiri

  • We are watching Da'esh, no matter where they are': The US-led coalition has a new tactic for ISIS
   Business Insider
   US-led coalition airstrikes have continued to target ISIS positions and infrastructure in northern Iraq in recent weeks, as Iraqi ground forces move closer to the terrorist group's stronghold in Mosul, the largest city it still controls. On the task force's Facebook page, the same version of the GIF above was posted with the message: "When Da'esh can't quite get up to 88 mph...," using a pejorative name for ISIS, and included the hashtags #defeatdaesh, #nottodayisis, #backtothefuture, #bttf, and #onemissionmanynations. Read More

  Bombardamentul aliatilor


  Buna dimineata!


  joi, 8 septembrie 2016

  Impresionant

  Povestea impresionantă a sosiei Angelinei Jolie---->http://stirilekanald.ro/68677

  Bine ai venit pe pagina de Facebook a Stirilor Kanal D! Da Like daca vrei sa fii la curent cu toate stirile si cele mai tari reportaje.
  STIRILEKANALD.RO

  Acesti luptatori au rapit romanul de care nu stim nimic

   
  femeile yemenite au demonstrat în capitala Sana'a. Ei au exprimat sprijinul pentru luptători Ansarullah și aliații lor armată care sunt implicați în atacuri împotriva Arabia Saudită, ca răspuns la războiul său cu privire la Yemen.
  Afișează textul original

  Concluzie

  Concluzie şocantă a cercetătorilor de la Universitatea Rice: viaţa pe Pământ este de origine extraterestră! În trecut, Pământul s-a ciocnit cu o planetă… şi de acolo e originea vieţii!

  Ari Lesser


  Stiri

  • North Koreans are defecting from the country in droves
   Business Insider
   With everything from the fear of deadly snakes to alleged executions by anti-aircraft... Read More

  Fara cuvinte


  Press TV Iran

   
  "5.000 de teroriști Daesh se află în UE"
  Afișează textul original
  An estimated 5,000 members of Daesh are living in the European Union countries and most of them are themselves Europeans, Press TV reports.

  ISIS

  لا تخشـى أن تصنـف إرهـابيآ وقـد سبقـك لهذا الشـرف قادة الجهاد وعلماء الأمة الصادقين في السجون وقد ابتلي الأنبياء والرسل من قبلك بالعدواة
  من يعش في خوف من الناس لن يكون حراً أبداً ولن يرتاح
  #تصميمي_بفضل_الله
  Fotografie animată