Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 27 august 2016

Atolul Mururoa

Un blogger a descoperit în atolul Mururoa din Oceanul Pacific nişte creaturi gigantice necunoscute! Aici guvernul francez a făcut o serie de experimente atomice! Ce ni se ascunde?

Press TV Iran

 
The UN’s Committee on the Elimination of Racial Discrimination says British politicians’ “divisive, anti-immigrant and xenophobic rhetoric” during the Brexit campaign fueled a surge in hate crimes immediately following the vote.

What do you think about British politicians fueling hate crimes and racism over Brexit?
Tradu

Siria

 • Turkish army, Kurd-backed forces 'clash in north Syria'
  AFP
  Kurdish-backed fighters clashed with the Turkish military in tanks on the Syrian side of the border on Saturday, a monitoring group and Kurdish sources said. "Turkish tanks advanced today near Al-Amarneh in Aleppo province, south of the border, and clashes broke out between them and fighters backed by Kurdish forces," Syrian Observatory for Human Rights head Rami Abdel Rahman said. A source within northern Syria's semi-autonomous Kurdish region confirmed the clashes between local fighters and Turkey's army which has launched an incursion to expel jihadists from the border region. Read More

G.Yagoda

de Acid Photo 2. ·
Fotografia postată de Acid Photo 2.
CRIMELE COMISE DE EVREI NU SUNT MEDIATIZATE.
„Multumita controlului media de catre evrei, aproape toata lumea a auzit si stie despre Holocaust si aproape nimeni nu stie nimic despre Holodomor, genocidul din Ucraina condus de evrei cu aproape un deceniu inainte. Practic toata lumea stie ca Hitler a omorat 6 milioane de evrei, dar nimeni nu stie ca Yagoda a omorat 10 milioane de „non-evrei”. Da este adevarat, unul din comandantii evrei a lui Stalin, Genrikh Yagoda, care dupa cum se vede in poza de mai sus purta acelasi tip de mustata ca si Hitler, a fost cel mai mare criminal in masa din secolul 20 si probabil foarte putini dintre voi ati auzit de el.”
continuare aici:
http://secretele–sistemului.blogspot.ro/…/secretul-evreu-d…
Nu uita sa dai like si paginii pincipale Acid Photo

Press TV Iran

 
Hezbollah strikes Takfiris on Lebanon-Syria border
Tradu
Hezbollah fighters ambush a group of militants belonging to the Jabhat Fateh al-Sham Takfiri terrorist group in northeastern Lebanon, killing one of the extremists.

Press TV Iran

băiat britanic între cinci copii care execută prizonieri în Siria
Afișează textul original
A shocking Daesh video shows a British boy and four other children executing prisoners in Syria.

Yemen

 
174 școli Distrugere prin lovituri aeriene saudite în#Yemen lăsând 100000s copii fără studii și viitor neclar.
Afișează textul original

....


:)


Dragi prieteni!

Dragi prieteni va doresc un weekend minunat alaturi de cei dragi voua pupici
Fotografie
6 +1ri

Suflete

Suflete din metal sofisticate
Afișează textul original
صباحكم مسك ممكن اضافة لاقدر اتواصل معك لان حسابي جديد #وشكرا - ‫ا سير الاحزان‬‎ - ‪Google+‬‏

Ioana Radu(1917-1990) denigrata de comunisti pentru ca, a fost cantareata preferata a ofiterilor nemti


Buna dimineata!
Press TV Iran


Members of Daesh Takfiri militant group have reportedly executed more than two dozen young men in Iraq’s northern province of Kirkuk as the terrorists continue committing crimes against humanity in various parts of the crisis-hit Arab country.
Tradu
Takfiri Daesh militants have reportedly executed more than 25 young men in the northern Iraqi town of Hawijah.

Stiri

 • US pilots tell of encounter with Syrian jets
  AFP
  Two US fighter pilots have told of a high-stakes encounter over northern Syria, when they stealthily shadowed a pair of Syrian regime jets and were prepared to shoot them down. The US-led coalition fighting the Islamic State group in Syria and Iraq last week scrambled fighters to intercept Syrian jets targeting Kurdish forces working with US advisers near the northeastern city of Hasakeh. The pilots said they got to within 2,000 feet (600 meters) of the Syrian jets. Read More

Press TV Iran

 
WATCH: Batmobile revs its way to Russian capital for rare showcase
Tradu

Press TV Iran

Good morning from Iran!
Tradu

vineri, 26 august 2016

Imi da un sentiment de disconfort psihic :(


:)
Coca Cola

20 DE INTREBUINTARI IN CASA ALE LUI COCA-COLA SI PEPSI: CURATA PETELE, RUGINA, MOTORUL ETC! PARCA AR FI DETERGENTI, NU BAUTURI CARBOGAZOASE!

Papesa

Misterul femeii care ar fi ajuns Papa, in urma cu peste 1.000 de ani.Vaticanul ii contesta existenta

papesa Ioana
Legenda medievala, subiect de roman istoric si scenariu de film, viata "Papesei Ioana" este inca un mister, pentru ca Vaticanul nu recunoaste oficial existenta vreunei femei care sa fi ajuns Suveran Pontif.

Legenda “papesei Ioana” a aparut in secolul al XIII-lea si s-a raspandit in intreaga Europa, fiind considerata o realitate istorica in timpul Evului Mediu.
Prima mentionare a unei femei-Papa a aparut in cronica lui Jean de Mailly, Chronica Universalis Mettensis, fiind preluata ulterior de alti istorici.
Potrivit acestei legende, Ioana a reusit sa urce in ierarhia Bisericii Catolice prezentandu-se drept barbat si chiar a fost aleasa Papa, functie pe care a detinut-o cativa ani.
Secretul ei a iesit la iveala in clipa in care a nascut. Ioana a murit la scurt timp, insa nu se stie daca din cauza naturale sau daca a fost ucisa. Urmasii ei au ascuns orice urma a existentei sale.
desen, papesa Ioana
Iata cum descrie Jean de Mailly povestea Ioanei, pe care o plaseaza in anul 1099:
“Unul dintre Papi nu este inclus in lista oficiala a Suveranilor Pontifi. A fost o femeie care s-a deghizat in barbat si a reusit sa devina cardinal, apoi Papa. Intr-o zi, in timp ce se afla calare pe un cal, a nascut un copil. Imediat, potrivit legii romane, a fost legata de coada calului si tarata si ucisa cu pietre. In locul in care a fost ingropata scrie: “Petre, Pater Patrum, Papisse Prodito Partum” (O, Petru, condamna nasterea femeii Papa). Tot atunci a fost decis un post negru de 4 zile, numit “postul femeii Papa”.
Ulterior, Martin de Opava, in Chronicon Pontificum et Imperatorum, i-a dat si un nume femeii-Papa, precizand ca era cunoscuta drept Ioan Anglicus sau Ioan de Mainz si ar fi trait in anii 850, fiind aleasa Suveran Pontif dupa Papa Leon al IV-lea si inaintea Papei Benedict al III-lea.
Potrivit acesti cronici, Ioan Anglicus a fost Papa timp de 2 ani, 7 luni si 4 zile. Femeia care a devenit papesa era foarte educata si calatorea in haine barbatesti, alaturi de iubitul ei.
La Roma, a fost mai intai profesoara si devenise o figura publica foarte apreciata, de aceea a fost aleasa Suveran Pontif. Ea a ramas insarcinata si, nestiind cand avea sa nasca, a plecat intr-o procesiune prin Roma, nascand chiar pe Via Sacra, unde a fost apoi ucisa si ingropata.
Potrivit altor versiuni, femeia nu a fost omorata, ci a ajuns la inchisoare, iar fiul ei adevenit Episcop de Ostia, poruncind ulterior ca trupul mamei sale sa fie ingropat intr-o catedrala.
In timp, legenda Ioanei a fost preluata si de unii oficiali catolici. Bartolomeo Platina, prefectul Bibliotecaii Vaticanului, a scris despre ea intr-o carte din 1479, dedicata Papei Sixtus al IV-lea.
“Papa Ioan al VII-lea s-a nascut la Mainz si a devenit Papa prin arta malefica, deghizandu-se in barbat, desi era femeie”.
Giovanni Boccaccio a scris despre femeia-Papa in cartea De Mulieribus Claris (1353), iar Cronica din Usk (1404) ii da numele de Agnes.
Un ghid turistic din secolul al XIV-lea, destinat pelerinilor crestini, mentioneaza ca trupul femeii-Papa este ingropat in biserica Sfantul Petru. Tot atunci au fost realizate cateva busturi ale ei, pentru Domul din Siena, pe care scria “Ioan al VIII-lea, femeia din Anglia”, ea fiind plasata in randul altor Papi care domnisera anterior.
papesa Ioana
Preotul Jan Hus, primul reformator al Bisericii, acuzat de eretism, a invocat in apararea sa, la proces, in 1415, existanta “papesei Agnes”. Niciunul dintre oficialii Bisericii nu a contestat acest argument.
Dictionarul Oxford al Papilor precizeaza ca Ioana este doar o legenda medievala, pentru ca nu existe dovezi ale vietii sale.
In 1601, Papa Clement al VIII-lea a declarat oficial ca nu a existat niciodata o femeie Suveran Pontif, iar busturile Ioanei, din Siena, au fost distruse.
Legenda femeii-Papa a devenit subiect pentru multe opere de fictiune. Cel mai cunscut este romanul istoric “Pope Joan” al scriitoarei Donna Woolfolk Cross, publicat in 1996.
Au fost realizate doua filme despre ea, primul in 1972 (Papesa Ioana, trandus in SUA sub titlul Impostorul Diavolului) si cel mai recent in 2009, in regia lui Sonke Wortmann.
stiriproTV

Press TV Iran

 
Bolivia's strinking miners kill deputy interior minister
Tradu
Bolivia's Deputy Interior Minister Rodolfo Illanes is murdered by striking mine workers after being kidnapped.

Stiri

 • Israeli troops kill Palestinian who ran toward them, army says
  Reuters
  Israeli soldiers on Friday shot and killed an apparently unarmed Palestinian who ran toward their position in a Palestinian village in the occupied West Bank, and the incident was under review, a military spokeswoman said. A Palestinian official said the 38-year-old man suffered from mental illness, and several unsourced Israeli news websites reported that no weapons were found on his body. "(Israeli) forces identified a suspect running toward an IDF (Israel Defence Forces) post in Silwad," the military spokeswoman said. Read More