Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 20 august 2016

Primite acum
Stiri

 • Who is Kasi Bennett, the secret girlfriend of Olympic champion Usain Bolt?
  International Business Times UK
  Usain Bolt has solidified his status as one of the greatest athletes in history after the sprint legend ended his Olympics career in Rio by winning a ninth gold medal in the men's 4x100m relay. While many fans are still stunned by the record-making feat, there is one person that never once doubted his ability to get the unprecedented 'treble' – his girlfriend, Kasi Bennett. During his time in Rio, Bennett has been supporting her man either on social media or in the stands. Read More

Buna dupa-amiaza!

Buon pomeriggio OCEANIA :))
Fotografie animată

Al Capone


Savarina


Bancuri...

Doi nebuni mergeau prin pădure, bucurându-se de răcoarea pe care le-o oferă aceasta. La un moment dat, unul vede o puşcă. O ridică şi, mirat, îl întreabă pe celălalt:
– Măi, ce-o fi asta?
Şi se uită pe ţevi. Al doilea se apucă şi mângâie arma întrebându-se ce-o fi şi îi spune primului:
– Uite, am găsit aici ceva şi se mişcă.
Apasă pe trăgaci. Cel care se uita pe ţevi cade desfigurat, la care al doilea îl întreabă:
– No’, amu’ de ce faci faţa asta, că şi eu m-am speriat?!
***
Gigel intră în biroul șefei lui și o plesnește peste fund zicându-i:
– Ce mai faci, păpușă, mai merge una mica?
Șefa, indignată:
– Gigel, dar cum îți permiți?
– Ete, așa vorbesc eu cu tipele cu care am dormit împreună! 
– Da’ când am dormit noi doi împreună, Gigele?, replică nedumerită șefa.
– Ieri, la ședința de analiză a rezultatelor departamentului nostru…

Pofta buna !

Estas tortugas de chocolate blanco son deliciosas por su relleno de cajeta combinado con el sabor de las nueces. Además que se preparan de una manera sencilla.
Fotografie
2 +1ri

:(


Revolutia franceza 1789Contractul social
„Libertatea nu constă în faptul că oamenii pot face tot ce doresc, ci în faptul că ei nu trebuie să facă ce nu doresc.”
„A trăi nu înseamnă a respira, ci a acţiona.”
„Omul s-a născut liber, dar pretutindeni este în lanţuri.”
„Aş fi vrut să mă nasc într-o ţară în care nimeni nu este mai presus de lege.”
„Aş fi vrut să mă nasc într-o ţară în care suveranul şi poporul sunt unul şi acelaşi lucru.”
„A renunţa la libertate înseamnă a renunţa la calitatea de om.”
Jean-Jacques Rousseau and the Symbols of the Revolution, painting by D. Jeaurat, c. 1794

Societatea franceză a suferit o serie de transformări profunde. Privilegiile feudale, aristocratice și religioase au dispărut, iar principiile vechi despre tradiție și ierarhie au fost brusc răsturnate prin formula sacră „Liberté, égalité, fraternité”. La nivel global, revoluția a accelerat ascensiunea republicilor și instaurarea democrațiilor, răspândirea liberalismului, naționalismului, socialismului și secularismului, dezvoltarea ideologiilor moderne și conceptul de război total. Unele dintre documentele sale importante, cum ar fi Declarația Drepturilor Omului și ale Cetățeanului, au lărgit sfera drepturilor omului, incluzând femeile și sclavii.
Revoluţia franceză a fost sursa conceptelor comuniste, anarhiste şi socialiste; concepte care, atunci când au fost duse până la capăt, au necesitat instalarea unui “sistem de drenaj” a torentelor de sânge care au curs din ghilotinele franceze. Aceleaşi “concepte” au fost aplicate şi în secolul al XX-lea.
Uitasem de revolutie ! De mult nu i-am mai luat pe revolutionari in tabarca. Asta pentru ca ei sunt considerati vinovati de inventarea comunismului, care a dus la atatea  nedreptati si crime. Ei au fost primii care s-au ridicat la lupta pentru " libertate, egalitate, fraternitate"! Si ce lupta, inventand chiar si masina de decapitat pentru ca, era aglomeratie mare la  ghilotina si coada era mare ca la  tigai la deschiderea vreunui Mall sau, la coada la pasapoarte in  perioada sarbatorilor si vacantelor. Dar sa nu uitam ca revolutia si-a  devorat copii. Insusi La Fayett care a fost  bagat la coada decapitatilor in fata pentru ca, avea maxilarul de jos rupt si ii atarna, avea dureri mari incat, a trebuit decapitat peste rand, pentru ai curma mai repede suferinta. Sa nu-l uitam nici pe Marat.
David îl vizitează pe prietenul său Jean-Paul Marat, unul dintre cei mai radicali conducători ai Revoluției Franceze, pe 12 iulie 1793 și îl găsește în cadă, deoarece politicianul făcea zilnic baie din cauza unei boli de piele de care suferea. În aceeași cadă va fi înjunghiat în ziua următoare de către adversara guvernului terorii, Charlotte Corday.
Avea lângă el o cutie de lemn iar pe ea hârtie și cerneală, căci cu mâna ieșită din cadă așternea pe hârtie ultimele sale gânduri despre națiune - descrie David propria sa viziune despre Marat.

Moartea lui Marat
Sper ca la noi, la urmatoarea  mutare pe tabla de sah a istoriei sa nu patim ca revolutionarii acelor vremuri care au tocat totul la ghilotina, incat au fost nevoiti sa  stopeze acest mecanism de  desfiintare fizica a oamenilor, a ordinii publice si statale, care se impunea dupa acel macel. Pe vremea aceia  duduile de Plescoi dupa ce erau ucise, se mergea cu capetele lor in lanci si spade cantand in semn de victorie. Dar pana se vor face si la noi liste cu indezirabili, mai este si trebuie ca actorii de atunci ai revolutiei viitoare sa fie vigilenti, sa se opreasca inainte de a  matura totul in cale, nemaiavand sa puna nimic in loc.
De aceea la asa zisa noastra caricatura de revolutie, revolutionarii manariti, nu au maturat toata clasa comunista si a mai lasat cate un lastar firav au crezut ei, din care a rasarit ditamai padurea de(uscaturi) copaci care ne fura si ne inabuse si acum, impiedicandu-ne sa vedem si sa mergem inainte.

Gaza

2016

Eruptie de sinucideri in Gaza

LE ‪#‎MAL‬ ‪#‎SIONISTE‬
TRADUCTION DE L'ARTICLE: ‪#‎Suicide‬ à la hausse à ‪#‎Gaza‬
Posté sur 18 août 2016par Alaa
L'horizon complètement fermé pour les gens de Gaza, ils commencent à penser que rien et aucun espoir pour eux, qui était ce que (A, S) a écrit dans son message après avoir commis le suicide dernier jour 17/08/2016
Une éruption de suicides a frappé la bande de Gaza depuis Février, avec 7 personnes auraient prendre leur vie depuis le début du mois, une hausse significative par rapport à des taux de suicide l'année dernière.
La vague ne se caractérise pas par un certain groupe d'âge ou le sexe de se suicider, comme il l'a inclus à la fois les hommes et les femmes, les adolescents et les adultes. Les méthodes de suicide les plus courants chez les habitants de Gaza sont suspendus et en sautant d'immeubles de grande hauteur, tandis qu'une personne de la ville méridionale de Khan Yunis, qui a connu quatre suicides ce mois-ci, lui-même mis le feu. Avant de s'enflammer, le 32 ans homme, (A, B) a écrit sur sa page Facebook: «Je l'ai vécu toute ma vie et maintenant je veux mettre fin à ma vie et atteindre mon refuge."

Stiri

 • U.S. appeals men’s 4x100-meter relay DQ, decision expected Saturday
  Fourth-Place Medal
  USA Track and Field has filed an appeal over the men’s 4×100-meter relay team’s disqualification from Friday’s final. The Americans crossed the finish line in third place, behind Japan and Jamaica, but their bronze medal was taken away after it was ruled that leadoff runner Mike Rodgers’ baton pass to Justin Gatlin fell outside of the takeover zone. A decision on the USATF’s appeal is expected to be reached by Saturday morning. Read More

Press TV Iran

 
Seyyed Hassan Nasrallah, secretarul general al Hezbollah, spune că mișcarea de rezistență libanez va învinge Israelul în orice confruntare militară potențial nou purtată de regimul din Tel Aviv.
Afișează textul original
The secretary general of the Hezbollah says the Lebanese resistance movement will defeat Israel in any potential new war.

PRIMITE ACUM
Buna dimineata!


Man.United

 
United 2 Southampton 0. Zlatan Ibrahimovic's double gives the Reds another three points. Get in! Match report: http://bit.ly/2btUGme
Tradu

Primite acum
vineri, 19 august 2016

Stiri

 • Ryan Lochte issues half-hearted apology via Twitter
  Fourth-Place Medal
  Team USA swimmer Ryan Lochte has broken his silence and issued a half-hearted apology via Twitter saying he’s sorry for the behavior that led to an altercation with security guards at a gas station, but he doesn’t apologize or take responsibility for embellishing — or fabricating — the story that made the entire situation worse. Read More

Press TV Iran

Daesh claims responsibility for attack on police post near Moscow
Tradu
Daesh claims responsibility for a recent terrorist attack on a traffic police post outside Moscow, Russia.

Mania poporului

 

 Mania poporului incontrolabila... Nu intindeti coarda pana se va rupe...

Revolutia franceza – motiv de bucurie? „Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot”

Posted in REVOLUTIA FRANCEZA by saccsiv on iulie 14, 2013
The execution of Louis XVI, the executioner displays the severed head of the king.

   Se bate moneda mereu de nestiutori sau nu, pe faptul ca, sa stam linistiti ca in toate tarile inclusiv cele mai dezvoltate din lume exista coruptie. Nu numai la noi. Dar nu se vrea a intelege ca in timp ce acele tari s-au dezvoltat in sute de ani si de aceea acolo viata este la un nivel de neimaginat pentru noi, in timp ce Romania a fost data cu buna stiinta pe mana unor infractori si tradatori de tara, care au jefuit tara din perioada post comunista a  democratiei din fasa, care pentru a ne prosti ne-a bagat pe gat pe langa  nemernicii fara nici un patriotism de fatada macar, chiar vanzatori de tara si tot felul de  reguli menite pentru a ne trage in jos mai mult decat eram si de cat erau pregatiti criminalii lumii sa accepte. Adica sa aiba tiganii drepturi mai mari ca ale romanilor, sa se incurce numele dandu-le  numele de rromi confundandu-se cu romanii, si astfel sa fim dispretuiti si alungati de toti,
Nici o tara din lume nu spune la tigani altfel decat tigani dar, care ne obliga pe noi prin alesii nostrii ingenunchiati in fata si spatele tiganilor, sa fim pedepsiti daca ii jignim numindu-i "tigani".
Mi se pare ca in mod voit se face acest experiment de 26 de ani si care trebuie sa continue, pentru a se vedea cat poate fi de injosit romanul, pana unde se poate merge. Eu cred ca acest experiment periculos care se face pe spatele romanilor li se va intoarce cat de curand cu varf si indesat, celor care au pus la  cale acest plan diabolic. Romanii sunt rabdatori dar pana cand? In  privinta ungurilor vechii huni sa ne aducem aminte ca Zidul chinezesc a fost construit chiar impotriva hunilor in principal, care  au fost considerati cei mai periculosi de catre chinezi, dintre popoarele migratoare.
Nu vreau sa trec peste acest subiect Zidul chinezesc, fara sa va reamintesc ca acolo au muncit  in primul rand cei pedepsiti, in caz ca mureau ei le luau locul toti ceilalti membrii ai familiilor lor, pe rand.
Inca o nedreptate dar, fara sacrificii umane nu se putea continua pana acum, cand am vazut la cucerirea cosmosului ca, singura constructie de pe Tera care se vede din spatiu este Zidul chinezesc. Dar dupa urma noastra ce ramane peste milenii ?
Nimic notabil decat un popor paupertizat pana la animalitate morala si fizica ?
Nu este timpul trecut pentru a schimba aceasta situatie jignitoare la adresa romanilor, timpul este CHIAR ACUM BINE VENIT.
NE VOM RIDICA NOI LA INALTIMEA INAINTASILOR NOSTRII? TIMPUL SCURT RAMAS,  NE-O VA ARATA.

Press TV Iran

 
Takfiri terror propped up by Israel: Hezbollah
Tradu
The Lebanese resistance movement of Hezbollah says Takfiri terrorism is propped up by the Israel regime.

Press TV Iran

 
May government urged to vote against Saudi UNHRC chairmanship
Tradu
Pressure is mounting on British Prime Minister Theresa May to vote against Saudi Arabia’s retention of the United Nations human rights council chair.