Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 23 iulie 2016

ISIS a spart gheata

Turcia lui Erdogan - ISIS a spart gheața: adevăratul CALIFAT abia acum se naște! FASCISMUL ISLAMIC se ridică la Marea Neagră

Autor: Radu Pădure | vineri, 22 iulie 2016 | 12 Comentarii | 8582 Vizualizari
Erdogan înconjurat de ieniceri, pe treptele palatului său, de patru ori mai mare decât Versailles-ul
Ce se întâmplă în Turcia? Aceasta este întrebarea care frământă și îngrijorează lumea întreagă. Expertul geo-strategic Ralph Peters încearcă să răspundă, într-o excepțională analiză pentru FoxNews. Iar concluzia sa este înfricoșătoare.

Dacă liderii occidentali au o calitate comună, aceasta este talentul de autoamăgire. Insistând că terorismul islamist nu are nici o legătură cu Islamul, sau că religia nu are nici o influență strategică, sau că toți oamenii doresc libertate și democrație, liderii occidentali au ajuns să declare că susul este jos, dreapta este stânga și noaptea este zi.
Iar bezna se lasă pentru milioane de turci, în ciuda încăpățânării noastre de a susține că un licăr de opaiț muribund este soarele însuși.
În ultimii ani, mulți americani au auzit cuvântul „Califat” pentru prima dată atunci când ISIS a declarat că teritoriul capturat de la Irak și Siria este un califat reînviat.
Pentru noi, „califat” este un alt termen pentru a desemna o cameră de tortură. Însă pentru sute de milioane de musulmani, mulți dintre ei neavând nici o treabă cu ISIS, califatul este asociat cu o vârstă de aur pierdută și idilică, atunci când califul, care era și sultanul Turciei, conducea toată lumea musulmană.

Stiri

  • AP EXCLUSIVE: Iraq digs security trench around Fallujah
    Associated Press
    BAGHDAD (AP) — The Iraqi military will use a medieval tactic to keep control of Fallujah after recapturing it from the Islamic State group last month: It is digging a trench around the city. Read More

Iulia Timosenki

Julia, și modul umed la arme nucleare!?
Cel important lucru pentru maydavan, pereobutsya timp pentru a sari!

"Secătuirea catastrofală a populației ucrainene, epuizarea resurselor naturale, industriale și intelectuale conduce populația Ucrainei la ideea că fiecare zi trebuie să ispășească pentru păcatele lor în fața Rusiei, pentru dorința a crește nu numai de vecin rahat mult" - spus șeful partidului "All-ucraineană Union Patriei" Iulia Timoșenko într un interviu cu radio BBC.

#Россия #Украина   #Тимошенко  
Fotografie
8
6 comentarii
6
o trimi

Radu Beligan (1918-2016)Un zero barat de care nu a auzit nici Dracul spunea ieri ca maestrul Radu Beligan, un artist complex care, prin tot ce a fost si a daruit  romanilor este de neinlocuit, incepand cu vocea si terminand cu senectutea purtata elegant, ca un mare maestru in  totul....ca....
Imi aduc aminte cand eram mica si tata inca mai construia la casa noastra modesta si nu aveam inca electricitate, la lampa cu gaz, pentru ca difuzorul care nu mergea cu curent electric era  universul nostru permanent. Teatrul la microfon era totul pentru noi copii, ascultand  marile piese interpretate de toata pleiada de actori,( nu dau nume ca sa nu umbresc acest mare nume) care prin vocile lor ne fermecau si ne facea sa ne straduim sa ii identificam. Toti erau foarte buni in totul dar, vocea lui Radu Beligan  se distingea prin nuanta lui  comico-copilareasca si era primul pe care-l identificam cu bucurie si batand din palme. "Este Radu, Radu, Radu...."
Desfind persoana care a putut sa rosteasca acele cuvinte care nu face cinste nimanui, chiar daca ar fi spuse pentru un actor de mana a saptea la moartea sa. Dar despre acest mare si complex artist  nu trebuie rostit numele acelui detractor al sau, fara nici un pic de experienta de viata, fara educatie, fara compasiune, fara nici o apreciere a vietii distincte pentru cei care, cu adevarat sunt de neinlocuit si care pentru mai multe generatii au fost o bucurie in vremuri de rastriste(sub ocupatie ruseasca) si saracie, cand nu avea fiecare casa electricitate, sau televizor, sau cine stie ce aparate de rasfat.
 Am auzit la Europa Libera acum mai multe zeci de ani, ca acest mare actor sensibil la iubire, dupa o deceptie in dragoste, chiar Nicolae Ceausescu i-a oferit o vacanta la Paris pentru a se linisti.
Si acest dictator a apreciat  acest mare artist si noi care am auzit  ne-am mirat ca un zeu al perfectiunii  artistice teatrale a putut ca, pentru moment sa se  destabilizeze emotional,dupa munca artistica cotidiana.
Rog sa fiu scuzata daca an adus din memorie in fata dvs. acest episod trist, dar pur uman, prin care am trecut cu totii. Si stim ca pe atunci se pleca greu din tara dar,  arta lui a gasit inima deschisa la Nicolae Ceausescu (poate de aceea nu l-a refuzat pe Ceausescu cand a fost rugat sa intre in C.C.al P.C.R.)
In copilaria mea, pentru noi era o bucurie si un privilegiu sa ascultan la difuzor sau la galene o piesa de teatru interpretata pe ne-ve de dragii nostrii actori cu voci  inconfundabile unde regina, era vocea acestui mare artist Radu Beligan. Si cuvantul RUSINE  imi este sila sa-l rostesc la adresa acelei Neica Nimeni fara compasiune, macar pentru trecerea in nefiinta  teresta dar,  ramasa  pentru cat vom trai in sufletele noastre,  a celor care  ne-am bucurat de existenta lui, de vocea lui. El cu vocea lui ne umplea sufletele si tot universul, chiar fara sa-l vedem. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l ierte cu toate ca daca a avut pacate, dorim sa fie sterse  datorita universului creat prin arta, in sufletul fiecaruia dintre noi, care l-am cunoscut inainte de ai vedea chipul, doar prin simtul auzului !.
Si cand l-am vazut am zis ca el este, si este perfect armonizat cu vocea!!! Era de acolo!!!!

Tumba


Man.United

 
Zlatan 9? Rooney 10? Marțială 11?

Înscrieți - vă noul kit de acasă acum:http://bit.ly/2aiHa2J
Afișează textul original

Man.United

 
Gata pentru a concura. + adidas Football 16/17 acasă tricoul este aici:www.adidas.co.uk/manchesterunited~~V~~number=plural #FirstNeverFollows
Afișează textul original

Mic dejun sanatos!


DragalaseSiria

 
WATCH: Copiii din sfâșiat de război Siria dețin imagini Pokemon în motiv pentru a fi salvat
Show original text

Buna dimineata!


Yemen

 
CUM Yemeniți obține apă? 1-cisternă, 100 furtunuri, 100, în conformitate cu lui găleți. Milioane trăiesc în acest fel #Yemen din cauza războiului. 
#YemenUnderAttack 
#No2Saudi 
#Yemen 
#Saudisrael
Afișează textul original

vineri, 22 iulie 2016

:)


Melania Trump

Melania Trump
Designer de bijuterii
Melania Trump este un designer Sloven-American de bijuterii și ceasuri și fost model. Ea este căsătorită cu miliardarul american care este afacerist imobiliar și candidat la prezidențialele din SUA pentru anul 2016, Donald Trump. Wikipedia
Născută: 26 aprilie 1970 (vârsta 46), Sevnica
Soț: Donald Trump (căs. 2005)