Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 9 iulie 2016

:)))


Press TV Iran

 
Iran says it will press on with its missile program “with full force” based on its national security needs after German Chancellor Angela Merkel and UN chief Ban Ki-moon claimed that Tehran’s missile launches were inconsistent with a U.N. resolution.

Does Iran have the right to expand its military defense capabilities?
Join us on ‪#‎presstvdebate‬ at 18:33 GMT
Afișați mai puține  ·  Tradu

Pofta buna !

Aquí tenéis 14 recetas con #pasta! Todas direrentes! COMPARTE y guarda en tu muro por que te van a gustar! Gracias corazones!❤
VER RECETA AQUI O PINCHA LA FOTO>>>
http://www.eldulcepaladar.com/2016/07/recetas-con-pasta.html
Recetas con pasta
Recetas con pasta
eldulcepaladar.com
un +1

Press TV Iran

 
Iran's Navy Commander Rear Admiral Habibollah Sayyari says Iranian naval forces will stage large-scale drills to boost and put on display the country’s military prowess.
Tradu
Iran's navy commander says Iranian naval forces will stage large-scale Velayat 95 drills.

Critica

Philippine president blames US for Middle East violence
Associated Press
MANILA, Philippines (AP) — The new Philippine president blamed U.S. intervention for the bloody conflicts in Iraq and other Middle Eastern countries in his latest criticism of Manila's closest security ally. Read More

Lupte

 • U.S.-backed forces drive into Islamic State-held city, monitors say
  Reuters
  U.S.-backed fighters advanced further into the Islamic State-held city of Manbij in Syria on Thursday, as part of a campaign to drive the group from areas near the Turkish border, the Syrian Observatory for Human Rights reported. The latest advance brought them to within 1 km (less than a mile) from the city center and put them in control of its southwestern neighborhoods, the British-based monitoring group said. The Syria Democratic Forces, a U.S.-backed alliance that includes Arab and Kurdish fighting groups, has for more than a month pressed the offensive to drive IS from Manbij, backed by U.S.-led air strikes. Read More

Inca nu m-am trezit


vineri, 8 iulie 2016

Abu spune !

O pivotant care spune despre tine pro !! Și nici nu cred că chiar afara ușa casa ta !!! Așa cum rușine de tine când vezi cei? !! Atunci când vă vorbește pentru jihad și înstrăinat !!
Fotografie
7 +1ri

Scolari


Vreau....


 Vreau sa fiu mai rea ca niciodata (dar nu-mi iese)

Mereu mi-am propus sa fiu cea mai rea dar, niciodata nu am dus gandurile la bun sfarsit. Asta pentru ca unii ar zice ca, nu sunt suficient de rea sau altii ar zice ca, am fost prea rea, prea brutala fata de un subiect asa de vast si poate neepuizat niciodata.
In primul rand vreau sa fac cateva consideratiuni  referitoare la ce se spune ca, se discuta acum de catre marile puteri in Polonia, referitor la  scutul de la Deveselu.
Ca s-a stabilit ca ne-am bagat sub umbrela NATO si putem dormi linistiti ca suntem aparati si de rusi, si de ISIS si de consecintele Brexit.
Nimic mai fals, cred ca ati vazut ce spun comentatorii avizati ca in caz de  invazie ruseasca, in 6 ore ajung la Bucuresti cu tot dispozitivul american, asta pentru ca si americanii sunt ca un elefant greu de sculat, darmite de pus in miscare.
In privinta rusilor, se spune ca au probleme ca fiecare tara dar, sa nu uitam ca o tara odata intrata intr-un conflict militar, calauzeste toate fortele si toata puterea economica, pentru castigarea razboiului cu orice pret.
Asta vad ca se intampla pe fronturile vii, in actiune. Americanii nu se pot mobiliza rapid ca  miscarile teroriste de toate felurile si au  reusite sub asteptari. In privinta Marii Britanii mai devreme sau mai tarziu acest sac carpacit  denumit UE NU MAI POATE TINE CONSERVELE SA NU CADA PRIN GAURILE FORMATE DIN CAUZA LOR.
Daca este sa ne uitam la ISIS acest conglomerat de  miscari ultra radicale islamice, formate cu acordul americanilor stiti dvs. pentru ce, pentru asi incerca armamentul si puterile, de a aduce intriga de cea mai joasa speta adica de mahala, la rand in razboi, vedem inca de acum doi ani cand au scris pe internet ca lupta nu este pierduta  pe campurile de lupta din Orientul Mijlociu pentru ca, vor fi mai puternici acolo unde sunt fiecare. Chiar le-a cerut luptatorilor(cum v-am postat si eu), sa nu comunice pe internet si fiecare sa ramana la locul lui acolo in  orice colt de lume sunt, i-a invatat sa faca bombe,  usor de facut din cutii mici de  bere sau coca cola, sa instaleze amortizoare pentru orice fel de tip de arma. DE ACEEA AM SPUS MEREU CA  ACEASTA VICTORIE CU  BOMBARDAREA LOR IN SIRIA SAU IRAK ESTE FACILA, PENTRU CA SE INTAMPLA CA LA MUSUROIUL DE FURNICI CARNIVORE, ODATA   ZGANDARIT CU BATUL. SE RASPANDESC MILIOANE DE FURNICI IN TOATE PARTILE, IMPOSIBIL DE CONTROLAT,
Pentru violenta extrema se ia ca model alte revolutii, ca in America latina, Rusia, etc. care, asa au procedat si abia dupa instalarea noii puteri incep sa se mai imblanzeasca actiunile  fata de dominarea asupra supusilor noi.
In privinta Romaniei, niciodata nu a fost pregatita dar, nici mai nepregatita ca acum nu a fost niciodata, avand in vedere noile tehnologii.Asta s-a vazut chiar din timpul razb. de independenta, cand soldatii romani erau in zdrente plini de paduchi ca si in primul razboi mondial in care paduchii ii adunau de pe interiorul centiroanelor cu pumnii. Acest fapt a dus la  bolile mizeriei(tifos), alinate pe front de catre regina Maria, care a mers fara frica de a se imbolnavi, in campaniile militare pentru   ingrijirea bolnavilor, numita de ei mama bolnavilor soldati.
Vai de luptatorii care au luptat in al doilea razb.mondial, care au luptat in disperare pana in Muntii Tatra (unde au fost blocati pentru a nu smatani alaturi de rusi victoria asupra nemtilor), pentru a salva tara de la invazia bolsevica. Rasplata lor dupa intoarcerea de pe front a fost puscaria  sau canalul si acolo le-au ramas la multi oasele.
DAR AM AJUNS IN VREMURILE NOASTRE CAND SUNT RASPLATITI CEI CARE NU AU FACUT NIMIC NICI DUPA RAZBOI DAR, BENEFICIARI AI TUTUROR DREPTURILOR CASTIGATE DE VETERANII DE RAZBOI, ACESTE DREPTURI MERITATE SAU NEMERITATE DE ACTUALII REZERVISTI, NEMERITATE DATORITA PUTUROSENIEI IN GANDIRE A MAI MARILOR UE, LENESI SLABI LA .... CARE NU GANDESC PENTRU POIMAINE.
Mai se spune ca liderii nostrii nu au sfatuitori, dar ei ce sfatuitoti au ? Numai in ale furatului?
De aceea s-a ajuns in situatia asta  in Europa cu tarile est europene.
Vreau sa pun in fata dvs. titulatura tarii noastre, sat fara caini de care se profita  din plin prin supunerea in mod umilitor a institutiilor statului si in orasele de provincie, care in mod mizerabil dar miraculos folosesc institutiile pe banii nostri in slujba criminala a scursorilor societatii.
Am sa dau nume si adrese:
Vreau sa va reamintesc ca din cauze independente de vointa mea, am fost autodidact in permanenta chiar si acum!

Dalida

https://www.youtube.com/watch?v=-5kGptOB-sc

Nicolae Labis

Nicolae Labis (1935-1956)

Poezie de dragoste
Nicolae Labis
Am iubit…
Am iubit de când mă ştiu
Cerul verii, străveziu,
Despletitele răchite,
Curcubeiele pe stânci
Ori pădurile adânci
Sub ger alb încremenite.
Mi-a fost drag pe bărăgane
Să văd fetele morgane
Ori pe crestele din munte
Joc de trăsnete rotunde,
Scurgerea cocorilor,
Pacea înălţimilor,
Semeţia pinilor
Plini de scama norilor.
Am iubit iubirea pură,
Floare roşie pe gură
Si in  inima arsura !

Egipt

Vrei sa #Lunch ?! Poftim ♥ 
Peace & Dragoste Be Upon #Egypt . ......... Pământ & You. ...........
Afișează textul original

Tarantella


Stiri

 • Not just Saddam: Other strongmen who have received Trump’s praise
  Yahoo News Photo
  On Tuesday, Donald Trump raised eyebrows by praising Saddam Hussein, the former dictator of Iraq, for his tough approach to terrorists."Saddam Hussein was a bad guy, right?" the presumptive Republican nominee declared at a campaign rally in North Carolina."He was a bad guy, really bad guy," he continued. "But you know what he did well? He killed terrorists. He did that so good. They didn't read them rights. They didn't talk. They were terrorists. It was over."The comments quickly became a small media firestorm, but they were actually very much in line with what Trump has said previously on the topic. Trump frequently argues that the Middle East would have been better off if the U.S. never invaded Iraq in 2003 and ousted Hussein, though he was quoted saying in 2002 that he supported the war.Trump has also offered mixed praise throughout the years for various other international strongmen.See more news-related photo galleries and follow us on Yahoo News Photo Tumblr(Sources: Slide 1 – Hussein, Slide 2 – Putin, Slide 3 – Jong Un, Slide 4 – Gadhafi, Slide 5 – Tiananmen, Slide 6 – Hussein) Read More

ROMANIAN


Pofta buna !

Reteta acestei Duminica: BREVAS Salată HAM.
Am o mare brevas această săptămână, prima recolta acest an, cel mai bun. A fost un cadou la un prieten al meu, nu avea suficient pentru a da prietenia lor, când când mă flatează cu unele produse din livada lor mici. Aceste smochine, având vedere circumstanțele care se întâmplă Jose, au mare valoare pentru mine. Am promis că fac o rețetă cu ei și aici au.
Este o rețetă simplă, cum ar fi Jose, care nu trebuie să pregătească nimic, doar amestecă ingredientele și adaugă un foarte simplu asemenea pansament.
Smochinele sunt fructele primei recolte a smochin. Știi că smochin are două recolte, prima de San Juan (iunie, iulie), Crăciun în emisfera sudică, care ne oferă smochine; a doua are loc două sau trei luni mai târziu și ne dă smochine. Smochinele sunt ceva mai mari decât frații smochine lui și asemenea ceva mai puțin dulce, dar ele sunt mult mai apreciate decât acestea probabil cauza dimensiunii sale, deoarece colecția sa este mai scurt sau tânjește deoarece gustul primele roade ale smochin. altă curiozitate a acestor două culturi cu diferite fructe oferite acest copac este faptul că brevas cresc întotdeauna sub frunze, timp ce smochine face peste frunze. Ambele fructe sunt foarte apreciate inca din mai vechi timpuri și calitățile sale nutritive sunt lăudat de toți, antioxidanți, anti cancer, bogate in fibre, recomandat pentru colesterol ridicat … .in scurt, o minune.
Am pregătit o salată cu alte fructe și cu complementul de șuncă vindecat. Dressing, atât important în orice salata este doar ulei, lamaie, sare si piper, iar data aceasta am adăugat un pic de tarhon. Rezultatul a fost mare, completând foarte bine atingere acidă a acestui pansament cu dulceata fructului utilizat.
Fotografie
3 +1ri

Pleiadienii

Cine sunt pleiadienii? Nişte extratereştri avansaţi din constelaţia Pleiadelor, ce trăiesc la peste 500 de ani-lumină distanţă faţă de noi şi care pot călători în timp şi spaţiu cu ajutorul conştiinţei!

:)HAMAS


Cuplu in impas

Angelina Jolie was furious at Brad Pitt for reaching out to ex-wife Jennifer Aniston
International Business Times UK
Angelina Jolie is reportedly "furious" with husband Brad Pitt after he disclosed that he had "reached out" to ex-wife Jennifer Aniston to offer his condolence following the death of her mother Nancy Dow, who passed away in May at the age of 79. "Angie [Jolie] thought a good one-on-one conversation would enable them to finally catch up on their lives. Then, Brad casually mentioned that he'd reached out to Jen to send his sympathy after her mom passed away in May. He didn't think it was a big deal. Read More

ISIS

The Islamic State doesn't want you to see these photos
USA Today
This is a rare glimpse into daily life for Deir Ezzor, Syria — a city that's been under the Islamic State's grip since 2014. Video provided by Newsy Read More

POFTA BUNA !

38
COPAS DE FRUTAS CON CREMA DE MASCARPONE.
COPAS DE FRUTAS CON CREMA DE MASCARPONE.
doris-miscosillas.blogspot.com.es
un

Executie

Isis has executed 5 Sunni tribesman and beheaded 6 of their own militants for spying
International Business Times UK
The Islamic State (Isis) militant group has executed six of their own fighters and five Sunni tribesmen in Iraq for allegedly spying for their enemies. The jihadists are losing ground in their self-proclaimed caliphate which bridges Syria and Iraq and are becoming increasingly paranoid. Reports have emerged from several news agencies in Iraq that Daesh (Isis) beheaded six of their own fighters in Mosul on Wednesday 6 July on charges of 'treason' after accusing them of leaking crucial security information to the US-led coalition operating in northern Iraq. Read More

Pofta buna !


Constiinta globala

PROIECTUL CONSTIINTEI GLOBALE: CUM MINTILE NOASTRE INTERCONECTATE POT MANIPULA MATERIA, TIMPUL SI SPATIUL COSMIC!

Pofta buna !

Refrescante y sencillo de hacer este helado de Sandia con una salsa de Kiwis. pulsar la foto para ver la Receta
http://kanelamonje.blogspot.com.es/2016/07/roscon-helado-de-sandia.html
Roscon helado de Sandia  Kanelamonje: Recetas de Cocina
Roscon helado de Sandia
    ↔
    Kanelamonje: Recetas de Cocina
kanelamonje.blogspot.com.es
un +1

Brexit

către mine

Ukip claims steel industry will be saved by Brexit

Ukips claims steel industry will be saved by Brexit Ukips claims steel industry will be saved by Brexit
1 day ago

Don't be last to know! Get the latest local news straight to your inbox.

CLAIMS by Ukip that Wales’ embattled steel industry has a better chance of survival as a result of the UK leaving the European Union have been rubbished by opposing AMs.
Ukip tabled a debate in the Senedd today, Wednesday, claiming Tata Steel, which owns plants in Llanwern, Port Talbot and elsewhere in the UK, would benefit from the Brexit.
Earlier this year Tata announced it would sell its entire UK operation in the face of falling profits in the wake of an influx of cheap Chinese steel and high UK energy prices, putting tens of thousands of jobs at risk.
Opening the debate, Ukip South Wales West AM Caroline Jones said the EU had “shackled British business with masses of red tape”.
“Before the British public voted to leave the EU it seemed there was little we could do to save the steel industry,” she said.
Adding leaving the EU would free the industry from European regulations she said: “The new owners of Tata can look for new markets across the world.”
But her claims were met with widespread derision, with Plaid Cymru’s Bethan Jenkins, who also represents South Wales West, calling her argument “absurd”.
Labour Newport East AM John Griffiths said he also disagreed strongly with Ms Jones’ claims.
“The effects of Brexit on the economy will make life more difficult and more worrying for steel workers in Wales,” he said.
And his Labour colleague Lee Waters, who represents Llanelli, blasted the claims as “a sick joke” and “insensitive”.
AMs ultimately voted down the Ukip motion, approving instead an series of motions by Plaid Cymru expressing the importance of access to the single market for Tata.
It is believed a board meeting of Tata is being held in Mumbai on Friday, July 8, when a further decision over the sale may be made.
Share:
 

Press TV Iran

 
UK Foreign Secretary Philip Hammond says it was wrong-planning on the part of the United States that led to the formation of the Daesh (ISIL) Takfiri terrorist group in Iraq.
Tradu
Philip Hammond says it was decisions by the US that allowed Daesh to form.