Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 4 iunie 2016

....


Press TV


The national Iranian football team has climbed three places to the 39th spot in the May edition of the world rankings of the Fédération Internationale de Football Association (FIFA).
Tradu
Iran’s national soccer team moves up three places to the 39th spot in the latest FIFA rankings.

Nastionalisti.ro

Dieta chinezului care a trăit 256 de ani

Acest articol a fost citit de:16395 oriSecretul vieţii chinezului Li Ching Yuen, care a trăit un număr uimitor de 256 de ani, stă în hrana sa zilnică pe bază de ierburi. Prestigioasa publicaţie americană “New York Times” scria în 1930 că Wu Chung-Chieh, un profesor de la Universitatea din Chengdu, a descoperit în documentele imperiale că guvernul chinez l-a felicitat pe Li Ching-Yuen în anul 1827, cu prilejul împlinirii vârstei de 150 de ani, iar documentele de mai târziu relevă că oficialii l-au gratulat în 1877 de ziua lui la 200 de ani.
În 1928, un corespondent al “New York Times” a scris că mulți dintre bătrânii comunităţii sale aveau bunici care l-au cunoscut când erau băieți și că el era deja matur. Conform relatărilor, Li Ching Yuen a avut o carieră de fitoterapeut. Încă de la vârsta de 10 ani aduna ierburi de prin lanțuri muntoase și a deprins tainele naturii privind efectele miraculoase a ierburilor asupra longevităţii. Timp de aproape patruzeci de ani a mâncat doar mâncare de plante, cum ar fi
23 de neveste şi peste 200 de copii
În 1749, la vârsta de 71 de ani, s-a înregimentat în armata chineză, ca profesor de arte marțiale. Li a avut mult succes la femei. A fost însurat de 23 de ori şi a avut peste 200 de copii. În primii 70 de ani a adunat ierburi din Kansu, Shansi, Tibet, Annam, Siam și Manciuria.
Negustor după 100 de ani
După vârsta de 100 de ani s-a făcut negustor. Trăia din vânzarea ierburlor adunate de alţii. El ar fi fost depăşit în etate, potrivit unuia dintre discipolii săi, de un bărbat în vârstă de 500 de ani, care l-a învăţat pe Li exerciții de Qigong şi i-a dat recomandări privind dieta de viaţă lungă. În afară de Qigong şi o dietă bogată în verdeţuri, ce altceva putem învăța de la acest maestru al longevității? Pe patul de moarte, conform relatărilor vremii, Li ar fi spus : „Am făcut tot ce era de făcut în această lume.”
Secretul longevităţii
Li a fost întrebat despre secretul longevităţii sale. Acesta ar fi răspuns: „Păstrați o inimă liniștită, staţi ca o broască țestoasă, plimbaţi-vă sprinteni ca nişte porumbei şi dormiţi precum câinii.” Acestea au fost sfaturi Li date dictatorului militar Wu Pei-fu. Li le-a explicat discipolilor săi că viaţa lungă poate fi obţinută prin menţinerea calmului şi a liniştii sufleteşti, combinate cu tehnici de respiraţie şi mişcări ritmice. Evident, dieta lui ar fi jucat un rol determinant pentru o viaţă atât de lungă.
De ce este atât de greu de crezut? Durata medie de viață, în prezent, în occident este între 70-85 ani, gândul că cineva trăiește peste 100 de ani pare destul de hilar. Mintea umană nu-şi poate imagina cum poate cineva trece de 200 de ani. Pare extrem de suspect cazul. Dar de ce nu credem că oamenii pot trăi atât de mult?
Trebuie să ținem cont de faptul că există fiinţe care nu duc un stil de viață istovitor, că nu trebuie să se confrunte cu stresul datoriei, nu respiră aerul poluat al marilor orașe. Acele persoane nu mănâncă zaharuri rafinate sau făină, alimente cu pesticide, pulverizate peste ele. Ei nu mănâncă carne grasă, deserturi zaharoase și alimentele modificate genetic. Fără antibiotice. Fără alcool și fără tutun.
Dietele lor includ plante aromatice, nu superfoods, ca ale civilizaţiei de azi, cu steroizi care distrug organele noastre şi sistemul imunitar. De asemenea, astfel de fiinţe petrec timpul liber în natură, practică tehnici de respirație și de meditaţie. Toate acestea au dovedit că îmbunătățesc sănătatea mintală, fizică și emoțională. Păstrează cu ei doar lucrurile simple, pentru a avea un somn adecvat.
Petrec o mare parte din timp în natură, sub soare. Atunci când avem o șansă de relaxare la soare, ne simțim instantaneu reîmprospătaţi. Noi o numim „vacanță”. Imaginaţi-vă cum aţi petrece o viață întreagă în munți, într-o armonie perfectă mintală, spirituală şi stare fizică.
Autorul textului este Steven Bancarz, creatorul „Spirit Știința și Metafizică”. Administrează o platformă socială, numită „Conscious Forum”, unde oferă spaţiu de exprimare oamenilor deschiși la minte, pentru a discuta cu cei preocupaţi de starea lor de sănătate.

Hazardul viitorului


Azi am vazut o emisiune in care  subiectul era islamul, jihadismul,
Cea mai raspandita organizatie se spunea ca este HAMAS. Dar cum asa cand vad ca au pierdut aproape toata GAZA?
Poate de aceea mai marii Europei isi spun sa inceteze ajutorul american acordat Israelului, pentru ca  obiectivul a fost atins. Daca nu duceau stabilit din condei, existenta  evreilor depinzand de razboi, nu ii ajuta nici Dracul. Interesul era sa fie tinuti in priza si cu degetul pe tragaci. Unde mai experimentau americanii noile lor arme, decat pe front la cald?
Eu cred ca  principala vina este in anul 1947, cand americanii la 3 ani dupa al doilea razb.mondial, de liniste muncind pe stoc in industria armamentului, s-au gandit sa puna de un pui de razboi,  propunandu-si sa  faca un  stat evreu pe locurile unde a fost acum 2000 de ani, cand au fost alungati de romani, mai bine zis de Imparatul Hadrian pentru o vina  inchipuita nedovedita niciodata ca, l-au asasinat pe iubitul lui. Si in 1947, americanii  au inceput o lupta pentru alungarea arabilor de acolo  unde s-au asezat cand a fost eliberat locul. Uite asa a inceput sarabanda  razboiului violent care a crescut si nu s-a oprit niciodata, acum dand semne ca va cuprinde  tot pamantul, pentru ca nu mai esti sigur nicaieri.Chiar daca  armata multinationala condusa de amenricani va castiga razboiul contra ISIS si a celorlalte miscari islamiste,  totusi  aceasta atitudine a americanilor a pus paie pe foc si acum  carbunii incinsi ard mocnit si se va raspandi in mii de scantei pe tot globul. 
Viitorul imediat al omenirii nu este linistit, cutia Pandorei s-a deschis in 1947 si serpii veninosi au iesit  strecurandu-se, impuindu-se  si acum nu mai pot fi opriti prin discutii diplomatice. Diplomatia  a dovedit ca este numai prostire prin tragere de timp.
Pacat ca in loc sa  fie lasati evreii sa se intoarca dupa razboi, fiecare in tarile unde isi traise viata dinainte de razboi, sa-si faca meseriile pentru care au talent, chiar camataria, au fost luati cu forta, pregatiti militar si tot timpul inarmati chiar si noaptea dormind cu arme sub perna, s-a ajuns acum cand au cucerit teritoriul, dar  stau pe un vulcan, care poate oricand sa erupa. Zarurile au fost aruncate. Si asta pentru un orgoliu sau un interes financiar si militar al altora. Si din Romania au fost cumparati evrei pentru a  mari numarul de locuitori ai Israelului, cand puteau ramane aici, erau bine mersi, nu am cunoscut pe niciunul lucrand la saiba, ori erau ori titrati, ori functionari sau macar magazioneri asa cum v-am mai povestit. Nu stiu ce  au realizat acolo dar, am aflat ca  prioritare erau antrenamentele militare dure, pe langa munca pe care o faceau pentru a se intretine. Si ce este mai grav cu toate ca se spune ca evreii sunt descurcareti si fructifica timpul prin munca, daca se aduna totul si se face socoteala, reiese ca ei singuri nu se pot intretine ci, numai cu ajutor american, deci si permanenta ofensiva militara se intretine cu bani straini si acum tot mai des lenesii conducatori ai UE spun tot mai raspicat ca, evreii sa fie lasati sa se descurce singuri. Dar cum tocmai acum cand se vede ca se incinge si mai tare tarata in Orient. Asa ca numai ISIS si verisorii lor mai poate scoate din stagnarea asta si din amorteala baltita a UE, si a se pune in miscare dricul cu viitorul Europei, al lumii, al nostru pana la urma, pentru ca orice ar fi si noi vom fi loviti de mersul spre bine sau rau al lumii.

Man.United

 
The 2016 Copa America is under way - good luck toAntonio Valencia, Marcos Rojo and Sergio Romero!
Tradu

:)


SUSTINERE LOVITURI AERIENE RUSESTI

Syrian army opens new front as Islamic State's many foes attack
Reuters
By Tom Perry BEIRUT (Reuters) - The Syrian army backed by Russian air strikes has opened a major new front against Islamic State, the third big assault on the self-proclaimed caliphate this week after Iraqi forces attempted to storm a city and a Syrian militia advanced with U.S. support. The week's three big offensives are some of the most aggressive campaigns against Islamic State since it declared its aim to rule over all Muslims from parts of Iraq and Syria two years ago. Heavy Russian air strikes hit Islamic State-held territory in eastern areas of Syria's Hama province, near the boundary of Raqqa province on Friday. Read More

Luptele se intensifica

Iraq: Airstrikes kill dozens of ISIS militants in Falluja
CNN
(CNN)Coalition warplanes bombed ISIS command centers and tunnel networks Friday in Falluja, Iraq, killing dozens of militants, the Iraqi Joint Operation Command said, as the fight intensifies to retake the strategic city. Ibrahim said it was unclear if the ISIS leader was among those killed. Read More

HAMAS


Buna dimineata !


Sunt fara cuvinte fata de combativitatea ISIS

Syrian army opens new front as Islamic State's many foes attack
Reuters
By Tom Perry BEIRUT (Reuters) - The Syrian army backed by Russian air strikes has opened a major new front against Islamic State, the third big assault on the self-proclaimed caliphate this week after Iraqi forces attempted to storm a city and a Syrian militia advanced with U.S. support. The week's three big offensives are some of the most aggressive campaigns against Islamic State since it declared its aim to rule over all Muslims from parts of Iraq and Syria two years ago. Heavy Russian air strikes hit Islamic State-held territory in eastern areas of Syria's Hama province, near the boundary of Raqqa province on Friday. Read More

vineri, 3 iunie 2016

Al Qaeda

An offshoot of al-Qaeda is regrouping in Pakistan
Washington Post
KARACHI, Pakistan – Five years after most senior al-Qaeda leaders are thought to have fled this port city, officials in Karachi worry the organization is regrouping and finding new support here and in neighboring Afghanistan. They are especially concerned about the recruitment of potential foot soldiers for the next major terrorist attack. The resurgencehas been managed by a South Asian offshoot called al-Qaeda in the Indian Subcontinent (AQIS), created by al-Qaeda’s top leader, Ayman al-Zawahiri, in 2014 to slow advances by rival Islamic State militants in the region. Initially, AQIS struggled to gain traction in Pakistan, as it has been the principal target ofPresident Obama’s drone-strike Read More

Pofta buna !

Press TV


PEDOFILIA

Olanda se pregătește să legalizeze pedofilia?

Relaxarea moravurilor sexuale în societatea contemporană pare o hemoragie de neoprit – am relatat deja exemplul Noii Zeelande unde, la câteva zile de la legiferarea „căsătoriei” între homosexuali, se cere deja dreptul la căsătoria în grup. Mai grav, Olanda, prima țară din lume care a recunoscut aceste așa-zise „căsătorii între persoane de același sex” (2001) admite în anul 2013, oficial, existența unui grup de lobby pedofil, ne informează Culturavietii.ro
Fapt este că, peste tot unde propaganda homosexualităţii acționează, pedofilia o urmează ca o umbră, în ciuda eforturilor lobby-iștilor gay de a ascunde acest lucru. România nu este scutită: vă amintiți invitația făcută de Asociația ACCEPT a minorităților sexuale din Româniaprofesorului Gert Hekma, din Olanda, un susținător fățiș al pedofiliei, de a vorbi, în timpul manifestărilor „Luna istoriei LGBT”, la Facultatea de Sociologie din București.
***
Judecătorii din Țara Lalelelor au dat acum câțiva ani o sentință frapantă: o organizație care vrea să legalizeze pedofilia poate continua să existe. Decizia aparține Curții de Apel din orașul Leeuwarden, care a hotărât că nu trebuie interzisă activitatea „Asociației Martijn”. Deși contravine ordinii publice, nu „destabilizează societatea”, au concluzionat judecătorii.
marijin si ad
Președintele și trezorierul asociației
Ce vor cei de la „Asociației Martijn”? Iată: „Oamenilor trebuie să li se permită să decidă singuri pentru ei. Copiii mai mici de 12 ani ar trebui să aibă libertatea de a face sex, a vota, a juca jocuri de noroc și a trăi cu cine vor”. Asociația susține, tot pe site, sprijinirea pornografiei infantile și a tratamentelor brutale, dorind ca și copiii mai mici de 16 ani să poată apărea în filme pornografice. Și face acest lucru în legalitate!!!!!!!!!!!!!!!
În 2011 trezorierul asociației Ad Van de Berg a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că în locuința sa au fost găsite tone de material pedo-pornografic…
Citește mai mult aici: Culturavietii.ro
Nota noastră: Este suficient să ne uităm la fețele acestor oameni ca să descoperim perversitatea, mizeria sufletească, bolile psihice… Iar acești „oameni”, în Olanda, au fost lăsați ani de zile să facă propagandă pedofiliei. De ce? Pentru ca încet, încet, populația să se obișnuiască cu ideea și să se scadă legal vârsta consimțământului sexual la minori până unde vor acești demenți. Ei sunt la vedere. Dar oare câți alți pedofili nu stau ascunși în funcțiile importante ale administrației olandeze? Pericolul ca pedofilia să devină legală nu trebuie neglijat!
UPDATE ora 13:30: Conform site-ului http://www.nltimes.nl, Asociația Martijn a fost interzisă de Curtea Supremă Olandeză anul trecut, după ce asociația a funcționat legal din anul 2013, conform primei părți a acestui material.

Tunel de 4 mile

Battle for Fallujah: Four-mile-long tunnel discovered in Islamic State-held territory
International Business Times ONC UK
A four-mile-long tunnel hidden beneath the Islamic State-held city of Fallujah – where the group's fighters sleep and hide – has played a pivotal role in the militants' counter offensive against Iraqi forces. The Times reported that popular mobilisation forces, predominantly Shia pro-government militias, uncovered a two-meter-high tunnel believed to be the longest such Isis passage ever discovered. The tunnel, discovered in Saqlawiyah, an agricultural area to the north of Fallujah, was described as a vital artery for weapons and supplies in Isis defence. Read More

Pofta buna !

 
Everyone's a fan of chocolate and peanut butter! So when in doubt, make this Layered Chocolate and Peanut Butter Fudge recipe for a crowd!http://kraft.us/17Ejagp 

For more fudge recipes: http://kraft.us/1kRVvXn
Tradu

.....


Algeria - Seychele 0-2


Contra ISIS

Watch a British Reaper drone obliterate an ISIS heavy machine gun truck
Business Insider
The airstrike was conducted on May 31 outside of Fallujah, Iraq. The British airstrikes outside of Fallujah come as Iraqi forces are attempting to retake the city from ISIS. The US has also been actively carrying out strikes against ISIS in and around Fallujah. Read More

Lupte


POFTA BUNA !

Monolog Ion Pribeagu


:)))


Jaf


 Pe ce se duc banii nostrii, orasul Ploiesti fiind in faliment

Sa nu-mi reprosati ca sunt fricoasa si nu spun inaunte caci, dupa razboi multi viteji se arata.Am vrut sa va amintesc acum cu 2 zile intente de alegeri si nu dupa, cine subnt cei care vor sa ne calareasca in continuare pe banii nostrii.
Mi s-a mai reprosat ca sunt lasa si nu am curaj. Asta m-a infuriat de fiecare data.
Uitati am curaj dar infractorii sunt sustinuti de legi strambe si cetateni neinformati.

Stimati concetateni, va readuc in minte  faptul ca aici in Ploiesti, Primaria nu-si merita nici banii, nici functia.
Cheltuiesc banii nostrii pentru a satisface ambitiile tiganilor si tuturor frustratilor impotenti, care treiesc in trecutul functiilor lor  mari dar,  acaparatorii lor sunt mediocri cu suflete mici, in hoituri mari. Numai cati bani se consuma de catre Primaria Ploiesti pentru  ca un fost comandant de UM Negoiesti, 01376, care de 14 ani isi face mendrele, denigrand si indemnand la  infractionalitate violenta, pe cei cu care intra in contact cautati de el. Acest infractor despre care dusmanii au spus cu rautate dupa comportarea lui ca, este pedofil de 10 ani dar acum sigur este impotent, tot dupa comportament, este sustinut prin slugarnicia  functionarilor Primariei, Politiei, Sanepidului, care semneaza toate  procesele abominabile despre mine, find  obligata sa ma apar in instanta. Infractorii, rusinea orasilui nostru ca acest Ispas Vasile fost com.UM Negoiesti Prahova s-a tranesformat in sluga  tiganilor,  amenintand si el ca un pechinez pe langa  pitt bulul, tiganul Micu Vasile, cu moartea, cu bataia, cu 112, apeland la cele mai josnice persoane si familii timp de 14 ani, inclusiv, la inundatii permanente si interzicand maturatorilor  de pe strada sa faca curat pe trotuarul din jurul apart. La asta s-a ajuns dupa 14 ani si Primaria, Politia,Sanepidul  incurajaza infractorii care constituie rusinea orasului, nu dau amenzi promise. Vreau sa stiti ca nu am facut nimic ilegal niciodata, dar sunt doua puncte de vedere. Ori se  bazeaza pe continuitatea  bordelului de la bl.13 bar.Buc.,ca locatie  aducatoare de profituri de toate felurile, sau este o problema politica care vrea anihilarea mea.
Vreau sa stiti cu ce se ocupa  Primaria Ploiesti, Politia Ploiesti care trimite pe pagubas la Protectia Consumatorului, sa spuna ce il nemultumeste la hot, si ca nu este suficient de bolnav sa purceada la recuperarea pagubelor, Sanepidul care spune ca nu exista inundatii, la salariatele Primariei Ploiesti care frecventeaza gigolo din bloc, gen Brandusa.
ORASUL NOSTRU ESTE IN FALIMENT DAR AMBITIILE  SCURSORILOR SOCIALE SI POLITICE MERG INAINTE.
Recurg chiar la contactarea familiei pentru a face ilegalitati condamnabile.
Trebuie sa stiti cu ce se ocupa acesti infractori, pentru care  acest cuvant este prea bland in timp ce un cuvant odios pentru mine din anii 1950 "BANDITI" este mult mai potrivit dar, nu indestulator. Fiti constienti ca DE ATITUDINEA DVS. DEPINDE ELIMINAREA ACESTOR NEMERNICI CARE NE ROD BANII PENTRU  INTERESE PERSONALE, MIZERE, DE A DEMONSTRA CA MAI POT CEVA, DACA....ALTCEVA NU MAI POT.
Va spun cu toata raspunderea, aceste canalii" BANDITI "mai rai ca banditii din 1950 care erau numiti asa pentru ca aveau pamant sau un mic atelier la oras, de cismarie, croitorie, si erau trimisi la moarte la Canal, cand trebuiau incurajati  in timp ce aceste lichele ca General cu cate stele, acest Ispas Vasile sluga a tiganilor care, pune gaj haina militara cu toate stelele, pentru tiganim pentru asi bate joc de toti inclusiv de familia lui. Nu este demn de  banii multi primiti, fara sa faca  decat rau romanilor si a adus  numele armatei in randul hingherilor de animale si oameni, slugarind tiganii si fiind sef al  maturatorilor de pe strada, indicand unde sa mature si unde nu, dar curatenia se plateste Primariei.
Nu sterg nici un cuvant, raspund pentru tot dar, important este ca dvs. sa fiti informati unde se duc banii si cu ce se ocupa oficialitatile orasului,  Rusine ca, sunt pe banii nostrii in sluijba banditilor, cu epoleti,  hartia igienica a  prostituatelor  si tiganilor care nu au facut nimic in viata, decat cea mai veche meserie.
PS Sa inteleaga si autoritatile orasului ca adm. de blocuri nu sunt sefii locatarilor  sa faca ce vor cu ei,  ci sunt slugile lor pentru ca ei ii platesc. Eu nu am sefi si chiar daca mai misc din degetul mic de la piciorul stang spun ca este un BANDIT si nu este seful meu, este sluga mea.
Nu sunt sefii mei cei care au cersit mila publica, sau contra serviciilor sexuale, pentru un  acoperis deasupra capului sau pentru un hogeag pe langa apartamentul primit de-a moaca pentru "servicii militare exceptionale".
Sa-i mai trantim pe acesti imbecili cu grade cu curul de pamant, sa inteleaga unde le este locul si aceste facilitati au fost numai in urma conjuncturii. Daca nu era conjunctura favorabila, tiganii nu-i angajau nici ca grajdari la caii lor.
Sper ca s-a inteles nu am vorbit decat despre Ispas Vasile general in rezerva sluga tiganului Micu Vasile  si a altor loaze.
Nu am sef pe banii mei, sunt sef pana mor pe banii mei.

Lupta dura in Fallujah

Battle for Fallujah: Mothers kill their children as 50,000 civilians become human shield for Isis
International Business Times ONC UK
Families are turning to suicide as the only way out of Islamic State-held Fallujah as the United Nations warns the city's 50,000 civilians are being used as human shields by the militant group. Lise Grande told UN Radio that civilians trapped inside the city, risk being turned into human shields while agencies were doing all they could to protect non-combatants. Aid agencies have also warned that children as young as 12 risk being forced to fight for IS (Isis/Daesh) as Iraqi government forces advance into the city. Read More

Ion Pribeagu


O aventura galanta de Ion Pribeagu


Press TV

 
Mai mult de patru zeci de membri ai grupului terorist Takfiri Daesh au fost uciși atunci când guvernul irakian a lansat o operațiune de combatere a terorismului împotriva extremiștilor din provincia vestică împovărate de conflict de Anbar.
Show original text
Iraqi security forces have killed 50 Takfiri Daesh terrorists south of the western city of Fallujah.

Pofta buna !

Un modo carino per preparare degli antipasti sfiziosi, molto indicati da mettere in tavola con la presenza di bimbi, magari per le loro feste di compleanno o durante una cena con amici.
http://piattogoloso.it/ricetta/coccinelle-di-salmone/
COCCINELLE DI SALMONE
COCCINELLE DI SALMONE
piattogoloso.it
 

Chicago Tribune