Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 16 aprilie 2016

8 SFATURI

8 SFATURI INCREDIBIL DE USOARE PENTRU A VA AUTO-VINDECA! LE PUTETI PUNE IN PRACTICA IMEDIAT!

BIROCRATIE


Aromele artificiale

CUM AROMELE ARTIFICIALE DIN ALIMENTE NE-AU REPROGRAMAT GUSTUL SI NE-AU INSELAT TRUPUL!

Rador

Casa din Elveţia în care Charlie Chaplin şi-a petrecut ultimii 25 de ani a fost transformată în muzeu şi va fi deschisă publicului larg începând de duminică, 17 aprilie. Reşedinţa este situată în micul orăşel Corsier-sur-Vevey de pe malul lacului Leman, în apropiere de Lausanne, unde artistul a trăit în ultima parte a vieţii alături de soţia sa, Oona Chaplin şi de cei opt copii ai lor.
http://www.rador.ro/2016/04/16/portret-charlie-chaplin-rasul-este-tonicul-este-eliberarea-este-sfarsitul-durerii/
PORTRET: Charlie Chaplin – „Râsul este tonicul, este eliberarea, este sfârşitul durerii”
PORTRET: Charlie Chaplin – „Râsul este tonicul, este eliberarea, este sfârşitul durerii”
rador.ro
 

Adorabil


Anecdote

Anecdotele doctorului Quesnay: cum îşi liniştea acesta pacienţii care aveau şanse de 1% de supravieţuire…

ISIS castiga teren

IS group makes gains in northern Syria from regime, rebels
AFP
The Islamic State jihadist group made gains in northern Syria on Saturday from both government forces and their rebel opponents, a monitoring group said. The northern province of Aleppo borders Turkey and is criss-crossed with supply routes that are strategic for practically all of Syria's warring sides. On Saturday, IS fighters seized another border village in their offensive against non-jihadist rebel groups in the province, the Syrian Observatory for Human Rights said. Read More

ALEXIS


Ion Pribeagu


Ari Lesser pentru inepuizabilul nici dupa moarte, Ion Pribeagu


Ion Pribeagu Scrisoare catre Gheorghe Gheorghiu Dej


Un banc....

Casierul Sinagogii ramasese fara nici un ban cu care sa ajute evreii saraci. In cutia de ajutorare a saracilor nu se mai introduse demult vreun ban. A doua zi dimineata, pe usa Sinagogii a aparut, cu majuscule, o instiintare: „Un barbat  evreu, casatorit, din cartierul nostru, are legatura cu o femeie necasatorita. Daca pana maine dimineata nu apare o bancnota de 100$ in cutia saracilor, … voi fi nevoit sa-i dezvalui numele.” A doua zi, casierul a gasit in cutia saracilor 25 de bancnote de 100$, una de 50$ si un bilet: „Mai amana pana maine, sa fac rost de bani”.

:)


Dezinformare

 
criminali de război ucrainieni. PARTEA V 

Autoritățile ucrainene auto-proclamat în primăvara anului 2014, a lansat o operațiune punitive împotriva populației civile din Donbas, precum și miliții, care au luat armele pentru a-și apăra pământul natal. Kiev a atras pentru combaterea o parte regulată a armatei ucrainene, precum și ultra-batalioane, care s-au dovedit a fi o cruzime extremă față de populația vorbitoare de limba rusă DNI și LC. 

În a cincea parte a comandantului 128 separat brigada de munte infanterie colonelul Serghei Shaptala și comandant adjunct al 55 brigada de artilerie separată de lucru cu personalul, locotenent-colonelul Igor NEMINSKY 

ПОДРОБНО: http://news-front.info/2016/04/16/ukrainskie-voennye-prestupniki-chast-v #новороссия #днр #лнр #украина#донбасс #россия #война #новости goo.gl/9o0vkY
Afișați mai puține  ·  Afișează textul original

The Beast

American tank dubbed 'The Beast' the hero as Iraqi forces retake town of Hit
International Business Times UK
Iraqi forces have retaken the town of Hit (Heet) from Islamic State (Isis) after weeks of fighting with an American tank dubbed 'The Beast' the star of the fighting. On 14 April the Iraqi army said they had purged the strategic town of Daesh (Isis) militants in the latest loss for the jihadis in central Iraq. The town, on the banks of the Euphrates in Anbar Province, fell two months after the capital of the province, Ramadi, was liberated. Read More

Ion Pribeagu


Despre evrei....


Evreii sunt bine mobilati intelectual.
V-am mai spus ca atunci cand m-am angajat in anul 1966(dar sa nu mai spuneti la nimeni) erau angajati foarte multi evrei (in 1967 au fost chemati in Israel, in razboiul celor 6 zile)) dar nici unul la saiba. Lucrau la birouri ca functionari, desenatori proiectanti, sau magazioneri.
Am mai povestit ca o doamna magazionera, nu stiu cum a ajuns in laborator in anul 1976, cand nu stiu in ce imprejurare ne intrebam noi singure, fara sa ne intrebe nimeni, ce a insemnat pentru romani anul 1812, ea ne-a dat imediat raspunsul: Am pierdut Basarabia intr-un troc  intre turci si rusi in timpul campaniei spre  Rusia a lui Napoleon, care a trecut si prin muntii Carpati, pe scurtatura.
Ne-am rusinat ca noi nu am stiut raspunsul dar, o evreica  zgarcita a stiut. V-am povestit ca am vazut-o in oras si pe ea si pe sotul ei imbracati cu salopetele de la magazie cu etichetele pe ele:))) pentru a  nu-si uza hainele personale. Nu-mi luati in nume de rau dar, zgarcenia ia forme hidoase. Eu m-am facut atunci ca nu-i vad, asisderea si ei.
Cand m-am angajat majoritatea bancurilor erau cu evrei, pentru ca erau in tara foarte multi, apoi au aparut bancurile cu Bula:)))
+0
-1
Un rabin se gandeste sa guste si din placerile lumesti. Asa ca merge la un bordel si cere catalogul ca sa-si aleaga o femeie. Dintre toate el o vrea pe Lola. Matroana insa ii spune ca nu poate sa o aiba pe Lola, pentru ca este cea mai cautata dintre
toate "angajatele", deci si cea mai scumpa. Rabinul spune: 
- Nu conteaza, dau oricat, dau 300 de dolari.
- Dar stiti, Lola este ocupata, e cu un client foarte important.
- Va dau 500 de dolari.
- Domnule, dar eu nu pot sa ma duc sa o deranjez in timp ce e cu clientul.
- Va dau 1000 de dolari.
La care matroana schimba tonul, si spune: 
- Stati sa vad ce pot sa fac.
Pana la urma i-o aduce pe Lola. Cei doi se duc intr-un apartament, fac ei ce fac, dupa care Rabinul pleaca.
A doua zi se intampla la fel. Rabinul din nou la bordel, negocieri cu matroana, ofera 1000 de dolari, o ia pe Lola. A treia zi la fel. In a patra zi, in timp ce se giugiulea cu multdorita Lola, aceasta intreaba:
- Rabine, nu inteleg... Nu m-ai vazut pana acuma niciodata, si brusc oferi 1000 de dolari pentru cateva ore cu mine? Acum vad ca incepem sa ne intelegem bine, dar eu nu stiu nimic despre tine. Spune-mi macar de unde esti.
- Sunt din Ashdod, frumoasa mea.
- Aaaa, pai si eu am o matusa acolo.
- Stiu, ti-a trimis 4000 de dolari.

Press TV Iran

 
Iranian football club Persepolis defeats Esteghlal 4-2 to win the 82nd Tehran derby.
Tradu
Iranian football club Persepolis defeats Esteghlal 4-2 to win the 82nd Tehran derby.

vineri, 15 aprilie 2016

Un banc....

Un evreu zgarcit

Fiul unui evreu, aflat in armata, ii scrie tatalui sau:
“Am cunoscut o fata frumoasa, vreau sa ma insor cu ea, trimite-mi doua lire ca sa-mi fac o fotografie cu ea, sa ti-o trimit ca sa stii si tu cum arata”.
La citeva zile, tatal ii trimite o lira, cu urmatoarea scrisoare:
“Trimite-mi poza fetei, pe tine te cunosc”.

CHICAGO TRIBUNE

către mine
BREAKING NEWS ALERT
April 15, 2016
Mayor Rahm Emanuel wants to tear down McCormick Place East to create a lakefront parcel for Star Wars film maker George Lucas' art museum in an effort to prevent Lucas from taking the project to another city, a mayoral administration source said Friday.Breaking news | Weather | Mobile site | Text alerts | Member Center | Manage subscriptions

 

PAPER LACE


Pofta buna !

Hoy traigo unos canapés de dip de atún, que perfectamente podían haberse servido en la última cena antes de que se hundiera el Titanic.
Canapé de dip de atún de la última cena de Titanic | El Baúl de las delicias
Canapé de dip de atún de la última cena de Titanic | El Baúl de las delicias
elbauldelasdelicias.blogspot.com.es
 

Ion Pribeagu


Pofta buna !

Layered salad with chicken | Best Recipes
Layered salad with chicken | Best Recipes
best-recipes555.biz