Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Constantin Tanase


:)))


ISIS rapiri

ISIS decides fate of 300 abducted workers after questioning their religion
CBS News
BEIRUT-- The Islamic State of Iraq and Syria (ISIS) has released most of the 300 cement workers it abducted near Damascus after questioning them to find out who were Muslims and killing four who were members of the minority Druze sect, a Syrian opposition monitoring group and a news agency linked to the extremists reported Saturday. The reports came two days after ISIS abducted the cement workers and contractors from their workplace in Dumeir, just northeast of the capital, after a surprise attack on government forces. The Britain-based Syrian Observatory for Human Rights said all those abducted have been released except for 30 people who were guards at the cement factory. It added that the fate of the 30 is unknown. Read More

ISIS

Isis expands as new jihadi group Jahba East Africa pledges allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi
International Business Times ONC UK
The Islamic State (Isis) is set to expand in East Africa as an emerging terrorist group named Jahba East Africa has pledged allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi. A press release issued by the extremists said fighters from Somalia, Kenya, Tanzania and Uganda had all joined the new terror group. In Libya, on the Mediterranean coast where Isis has made considerable gains in the last year, there has been talk that al-Qaeda, Isis and the Muslim Brotherhood could form a shared governing council. Read More

Press TV

 
David Cameron recunoaste ca a beneficiat de încredere off-shore din Panama-prin tatăl târziu 

Protestatarii cer o acțiune dură privind evaziunea fiscală sau demisia lui Cameron
Afișează textul original

Man.United

 
We've kept more Premier League clean sheets this season than any other side!
Tradu

Criza ostaticilor

Criza ostaticilor de la Ambasada SUA la Teheran: 30 de ani de relaţii bilaterale tumultuoase

Mahmoud Ahmadinejad
محمود احمدی‌نژاد
Mahmoud Ahmadinejad crop.jpg

6th President of Iran
In office
3 August 2005 – 3 August 2013
Vice PresidentParviz Davoodi
Esfandiar Rahim Mashaei
Mohammad Reza Rahimi
Supreme LeaderAli Khamenei
Preceded byMohammad Khatami
Succeeded byHassan Rouhani
Mayor of Tehran
In office
20 June 2003 – 3 August 2005
DeputyAli Saeedlou
Preceded byMohammad-Hassan Malekmadani
Succeeded byMohammad Bagher Ghalibaf
Governor of Ardabil
In office
1 May 1993 – 28 June 1997
Preceded byHossein Taheri (East Azerbaijan)
Succeeded byJavad Negarandeh
Secretary General of the Non-Aligned Movement
In office
30 August 2012 – 3 August 2013
Preceded byMohamed Morsi
Succeeded byHassan Rouhani
Personal details
Born28 October 1956 (age 59)
Aradan, Iran
Political partyAlliance of Builders
Other political
affiliations
Islamic Society of Engineers
Society of Devotees
Spouse(s)Azam Farahi (1981–present)
ChildrenMehdi
Alireza
Fatemeh
Alma materIran University of Science and Technology
ReligionIslam (Twelver)
SignatureSignature of Mahmoud Ahmadinejad
Mahmoud Ahmadinejad (Persian: محمود احمدی‌نژاد‎‎, Mahmūd Ahmadinezhād [mæhmuːd(-e) æhmædiːneʒɒːd],[1][2][3] born 28 October 1956)[4][5] is an Iranian politician who was the sixth President of Iran

 

În urmă cu aproape 30 de ani, la 4 noiembrie 1979, o mulţime de studenţi islamişti iranieni a luat cu asalt Ambasada Statelor Unite la Teheran, luându-i ostatici pe diplomaţii americani. Această situaţie a durat 444 de zile, provocând ruperea relaţiilor diplomatice între cele două ţări, relatează luni AFP.
În duminica de 4 noiembrie 1979, între 300 şi 400 de studenţi, în majoritate militanţi islamişti radicali, au sărit gardul în incinta Ambasadei SUA la Teheran, înfrângând vigilenţa puşcaşilor marini americani, care asigurau paza misiunii diplomatice în Iran.
Au fost ocupate puncte-cheie, nu i s-a mai permis nimănui să iasă din ambasadă şi a fost arborat drapelul islamului, în locul celui american.
Peste 60 de ostatici, cu ochii acoperiţi şi mâinile legate, au fost purtaţi prin diferite locuri ale ambasadei. Zece din ei au fost eliberaţi din motive umanitare, iar 52 au continuat să rămână în captivitate.
"Studenţii islamişti" cereau extrădarea şahinşahului Mohamed Reza Pahlavi, care urma un tratament medical în SUA, precum şi predarea averii acestuia noii puteri de la Teheran. Poziţia lor a rămas neschimbată timp de 14 luni, după luarea de ostatici.
Deşi improvizată, criza ostaticilor a fost rapid speculată de noul regim islamic şi manevrată în scopul radicalizării revoluţiei şi pentru destituirea guvernului condus de Mehdi Bazargan, considerat de Teheran o unealtă a "Marelui Satan", SUA.
Criza s-a accelerat după demisia lui Bazargan, la 6 noiembrie a aceluiaşi an, şi preluarea destinelor ţării de către "Consiliul gardienilor revoluţiei", armata ideologică a regimului islamic de la Teheran.
Ulterior, Teheranul a refuzat orice export de petrol în SUA, care la rândul lor au decretat embargou asupra bunurilor de consum cu destinaţia Iran, au îngheţat conturile bancare iraniene şi i-au expulzat pe toţi iranienii.
Nereuşind să ajungă la un compromis cu regimul islamic, Washingtonul a întrerupt relaţiile diplomatice cu Teheranul, la 7 aprilie 1980.
La 25 aprilie, o operaţiune heliportată a forţelor speciale americane, Eagle Claw, trimisă cu scopul de a-i elibera pe ostatici, s-a transformat într-un veritabil dezastru, iar ostaticii au fost dispersaţi în diferite oraşe din Iran.
Captivii au fost eliberaţi la 20 ianuarie 1981, în baza unui acord indirect Washington-Teheran, mediat de Algeria. Evenimentul, facilitat de moartea şahului, la 27 iulie 1980, şi declanşarea războiului Iran-Irak, a coincis cu învestirea pentru un prim mandat a preşedintelui Ronald Reagan, succesor al lui Jimmy Carter, care nu reuşise să mai convingă electoratul, după ce nu rezolvase criza ostaticilor.

Sa gandim

 Sa gandim....cu capul nu cu picioarele
Poate va mirati de ce postez videoclipuri  si mesaje cu continut militarizat.
Primesc sute sau mii de astfel de mesaje, dar nu pentru ca isi pune cineva nadejdea in mine ci, pentru a fi popularizati.
Acum mai dese sunt cele ale palestinienilor si ale HAMAS. Precum ati vazut palestinienii sunt evacuati si casele lor sunt daramate. Daca va uitati pe harta  Gaza vedeti ca au pierdut tot terenul. Si   lobyul Israelului este puternic chiar de la inceputul secolului XX si dupa 1947 cu ajutorul americanilor, vor sa recupereze teritoriul de unde au fost alungati de romani la inceputul mileniului I, deoarece cum am scris de nenumarate ori, imparatul Hadrian s-a razbunat pe ei dupa ce a crezut ca iubitul lui a fost ucis de evrei, lucru nedovedit niciodata de catre istorici.
Asa ca dupa al doi-lea razb.mondial vazand atrocitatile experimentate pe evrei de nemti de nervi, americanii in calitate de invingatori au pornit la indreptaerea abuzului romanilor dinainte,  de 2000 de ani si au alungat pe arabi si prin forta si violenta printr-un razboi tacit au institutionalizat ca, evreii  trebuie sa ramana in locurile lor dinainte si arabii alungati. De aceea s-au instituit mai multe miscari arabe, printre care si HAMAS.Acum HAMAS cu ajutorul Canadei, Japoniei si altii care considera ca Israelul este un stat terorist, vor sa mearga pana la capat ca nu au incotro. Mersul pana la capat inseamna a coaliza toate fortele arabe, sunite in ajutor. S-a spus ca un al trei-lea razboi mondial va incepe de la arabi, sa ne rugam sa nu fie asa si capetele infierbantate ale mai marilor lumii sa accepte cererea UE de acum un an, cand au spus ca razboiul din  Israel este foarte constisitor pentru ei si acest proiect trebuie abandonat, dar asta nu a crezut nici ISIS si nu a lasat garda jos nimeni din fortele combatante.
Ca o paranteza va readuc in memorie  criza ostaticilor americani din anii 1979 cand lucratorii ambasadei americane au fost luati prizonieri de un grup islamist violent, condus de actualul presedinte al Iranului Mahmoud Ahmadinejad(foto)
si care a dovedit prin masurile luate de Presedintele SUA de atunci Jimmy Carter ca, america a fost neputincioasa, cu mainile legate.Mai mult nu va spun, sa nu va plictisesc.
Este stiut ca in Orientul Mijlociu sunt doua forte sunitii majoritari si siitii minoritari intariti acum prin cooptarea Iranului pentru a rupe  omogenitatea arabilor, actiune  facuta de americani. Dupa cum ati citit aceasta noua actiune a americanilor cu formarea coalitiei, va avea urmari uriase prin tragismul evolutiei evenimentelor.
Eu va spun numai ca violenta de acolo se va extinde si de vina sunt cei imputiti din lene si gandire scurta, pana in varful nasului, in a nu face nimic ci, numai a asmuti pe unii contra altora acolo in Orientul Mijlociu, de unde cred cu mintea lor pe bigudiuri ca pe ei nu-i ajunge nimic neconvenabil. Dar SITUATIA ACTUALA CU MIGRANTII, DOVEDESTE CONTRARIUL.
Chiar daca coalitia formata ad-hoc fara o gandire strategica va invinge luprtatorii combatanti de acolo, situatia va continua sa fie nesigura prin actele de terorism care, infaptuite cu o mana de oameni, a bagat spaina intr-un continent intreg.
Ca o paranteza, pe campurile de lupta toti sunt la fel de violenti, toi taie capete, doar reclama se face numai unora, cu toate ca au aparut noi miscari teroriste formate din combatantii actuali rupti din cei vechi, mult mai violenti explicand ca cei actuali, sunt mult prea molatici. Situatia se radicalizeaza si mai mult. Si nu vreau ca lucrurile sa nu fie rezolvate prin discutii  din toate partile, nu ca acum cand au fost scosi unii ca sunt rai, dand posibilitatea astfel sa apara altii mult mai rai. Mai marii lumii care au transformat  lumea intr-un joc de copii pe o tabla de sah, au o mare raspundere. Da-le Doamne minte, ca noi nu suntem cu nimic vinovati pentru ca suntem contemporani cu acesti cataratori in fruntea lumii prin putere financiara furata si vor sa  supuna tot globul. Noi suntem miliarde dar, nu suntem mobilizati, din lene, ignoranta si prostie.

News Front

 
#новости Azerbaidjan tras asupra Nagorno-Karabah Republica
Show original text
Вооруженные силы Азербайджана около 121 раза открывали огонь по Нагорному Карабаху. Об этом рассказали в Министерстве обороны Азербайджана. "С учетом оперативной обстановки ВС Азербайджана нанесли по армянским позициям 121 огневой удар", —

HAMAS

 09:23
 
 
هذه الرسالة خاصة فقط بصاحب المنتدى ‫جهاد مساد
احنا ما رمينا جتتنا على منتداك يامحترم هذا اولا ثانيا وصلتنا دعوة لمنتداك الكريم من Feeda Amer موضوع انك تبعت دعاوي للناس انت او ملاكك او مشرفينك وبالاخير الناس تاخد حظر عندك وهي ملتزمة بالادب والاحترام معك مش حلو اذا انا محترم في غيري ماراح يكون معك وقتها محترم لما يوصلني دعوة لمنتداك وادخله وتبادرني بالطرد وحظر دوائر هي ذي مش علوم رجال عموما ما بيشرفني الدخول لمنتداك بس اذا حضرتك نزلت عندي فمنتدايا ضيف وصاحب مكان ماراح ابادرك بنفس تصرفك لاني بعرف شو معنى ثمن انك تشتري رجال نتمنى فك اسمنا المحظور بدون سبب من منتداك ولك علي ما راح اخش منتداك لابخير ولا بشر حبيت تفكه كان بها ما حبيت بكيفك بس يكفيني جوجل بيعرف مين احنا
Află mai multe  ·  Tradu

Sunt isisistii sanatosi la cap???


ISIS in Africa

ISIS Expanding In African Nations After Jahba East Africa Pledges Allegiance To Islamic State Leader Abu Bakr al-Baghdadi
International Business Times
An emerging terrorist group in East Africa pledged allegiance to the leader of the Islamic State group Thursday in the latest sign the militant Muslim group is expanding across Africa. The group calling itself “Jahba East Africa” gave bayah, or an oath of allegiance, to Abu Bakr al-Baghdadi and recognized him as the “rightful khalifa (leader) of all Muslims.” The group may be made up of former supporters of al-Shabab, a terrorist group linked to al Qaeda that controls much of Somalia and has carried out attacks in Kenya and other East African nations. A spokesperson said the group included fighters in Somalia, Kenya, Tanzania and Uganda and condemned al-Shabab for being a “psychological and physical Read More

:(


Press TV

 
Israel made 124 Palestinians homeless in single day: UN
Translate
The UN says multiple Israeli demolitions in the occupied West Bank left 124 Palestinians homeless in a single day.

Irak

Iraqi forces oust ISIL from key Anbar town
Al Jazeera
Iraqi forces backed by US-led coalition air strikes reached the centre of the western town of Heet, dislodging Islamic State of Iraq and the Levant fighters and evacuating thousands of civilians, state television said on Friday. A local commander said the pro-government forces had routed ISIL from its stronghold in Heet, which had a pre-war population of nearly 100,000, but fighting was still going on. "We are still pursuing them. They have abandoned their families and fled," the commander said in a live broadcast. "Within days, God willing, Iraqis will rejoice at the complete liberation of Anbar province." The recapture of Heet - located on the Euphrates River near Ain al-Asad air base where Read More

Uganda


:)

#صديقي 
♥
Translate

:)))


vineri, 8 aprilie 2016

NEWS FRONT

 
El a fost născut într-o familie săracă din China. Părinții lui erau atât de săraci încât au vrut să-și vândă copilul ei pentru a face capete întâlni, timp de 26 de dolari un obstetrician britanic, care a avut de livrare. 

El sa născut cu o greutate de aproximativ 5,5 kg ca mama ia nascut pe 12 luni, nu am făcut încă o cezariana. Pentru aceasta mama ia dat porecla Pao Pao ( "ghiuleaua"). 

De fapt, el a avut mai multe porecle, cum ar fi, «bâtă de baseball» (pentru care a efectuat cascadorii periculoase). 

Când el a fost în vârstă de șapte ani, părinții săi au mers în Australia, în căutare de lucru, lăsându-l într-o școală internat din Hong Kong. Aici el a primit o nouă poreclă - Big nas, după ce un profesor de școală furios rupt bastonul său nas. În școală, el a învățat acrobații, actorie, arte martiale. 

La vârsta de opt ani, el a primit un mic rol în primul său film, "Big și Little Wong Tin Bar", iar când a absolvit liceul în 1971, el a reușit să joace în șapte filme. 

El detine recordul Guinness pentru cel mai mare număr de nevoie pentru o scenă, iar în 2012 ia acordat recordul Guinness pentru numărul de mențiuni în creditele în același film. În filmul său, el a lucrat timp de 15 posturi: ca scriitor, regizor, actor principal, producător, producător executiv, cameraman, director artistic, producator linie, coordonator de cascadorii, cap de recuzită, iluminat, cascadorie, compozitor, cântec tema interpret, și chiar coordonatorul publicului hrănire 

După efectuarea unui truc într-unul dintre filmele sale, el a avut placa din plastic care acoperă gaura din craniul lui și aproape că a pierdut auzul la urechea dreaptă. 

Apropo, el cântă bine. Din 1984, el a lansat mai mult de 20 de albume cu melodiile sale. Unele dintre filmele sale se termină cu cântecele sale. 

E un perfecționist. Pentru trei secunde scena intr-unul din filmele sale, el a luat în 1600 și durează 2 zile de filmare. 

Motto-ul său: "Frica - Nu există camere duble - nu este egal - nu este nici unul" 

El a declarat o listă neagră a companiilor de asigurări din întreaga lume. Nici o societate de asigurare nu își asumă riscul, cum să se asigure eroul nostru. 

Astăzi, lui 62 de ani. La mulți ani, Jackie! Tu ai făcut lumea cinematografiei лучше. #новороссия #днр#лнр #украина #донбасс #россия #война#новости
Show less  ·  Show original text

HAMAS de peste 60 de ani tine piept Israelului si americanilor


Syria

 
#новости Autoritățile siriene au preluat controlul unor zone întinse ale țării - Ministerul Apărării al Federației Ruse
Afișează textul original
Под контролем правительства Сирии находится значительная часть территории страны, заявил официальный представитель министерства обороны России генерал-майор Игорь Конашенков. "За последние полгода правительственными войсками и

News Front Crimeea

 
MULTUMIM Potemkin și Ecaterina cea Mare: 233- a aniversare a #КРЫМНАШ . ALEXANDER ROGERS 


Istoria de o mie de ani a Rusiei dovedește că tot ceea ce a fost o dată Russ, să fie sigur că va fi din nou. Și chiar mai mult. Krymnash # 

în urmă cu două sute treizeci și trei de ani, la 8 aprilie, 1783 împărăteasa Ecaterina a II-a emis un manifest privind aderarea Crimeea la statul rus. 

"În trecut cu Poarta războiului otoman, atunci când puterea și victoria armelor de noastre ne dau tot dreptul să plece în favoarea Crimeea noastre, în mâinile fostei noastre, SIM-ul și alte câștiguri voluminoase sacrificate, atunci reluarea bună armonie și prietenie cu Poarta otomană, convertește la sfârșitul popoarele tătară la libertate și independența lor de a elimina toate instanțele și căile de ceartă și rece, de multe ori are loc între Rusia și porturile din fostul stat tătare. 

Подробнее: http://news-front.info/2016/04/08/spasibo-potyomkinu-i-ekaterine-vtoroj-233-ya-godovshhina-krymnash-aleksandr-rodzhers/ #новороссия #днр#лнр #украина #донбасс #россия #война#новости goo.gl/NACMKW
Show less  ·  Show original text

Kurzii impotriva ISIS

America’s Kurdish problem: today’s allies against ISIS are tomorrow’s headache
Vox
There's one thing, and maybe one thing only, that American leaders agree on when it comes to the Middle East: The Kurds are our best friends against ISIS. There's a reason for that: Kurdish forces are dedicated, dependable, and successful. In Iraq, Kurdish forces have cut ISIS supply lines in the country's north, laying the groundwork for an Iraqi government assault on ISIS-held Mosul. Read More

Mizerie si nedreptate in avalanse


Avalanse de stiri se pravalesc peste noi precum bolovanii  muntilor cand o iau la vale dupa o ploaie torentiala.
Tot felul de stiri care mai de care mai stiri "bomba", mai crude, mai zdrobitoare, mai demoralizatoare.
Aflam din minut in minut ca, mereu alt  politician este luat la DNA de unde iese cu catuse,  ca s-a produs un grav accident auto, ca un alt artist cu adevarat de neinlocuit s-a dus dintre noi si ne apuca jalea ca nu vedem nici un demn urmas.
Viata noastra se desfasoara cazand printre hopuri, in hartoape.
Pe de alta parte in particular viata noastra este hada, cu mari lipsuri, cu grija zilei de maine si numai aceste stiri bomba ne mai scot din amorteala, la care suntem condamnati nevinovati, fara voie. Daca stau si ma gandesc ma apuca jalea cand vad aceste devalizari nemiloase fata de niste oameni care, au dat cu incredere, toata puterea de a administra  averea tarii, pe mana celor mai inumani, mai verosi criminali, criminali financiari si criminali in fapt pentru ca, ne supun la saracie, boli si in final la moarte, o moarte dureros de lungita pana la final si din aceasta capcana  nu putem scapa.
In zadar asteptam o schimbare a vietii noastre, o mantuire, de aceste lighioane  iesite parca din strafundurile pamantului, intrate acolo acum milioane de ani si parca au iesit acum mai feroce, mai flamanzi pentru a recupera milioane de ani in care au hibernat.
Poate cuvintele mele sunt prea dure, dar sunt dureros de adevarate.
Cu iesirea la iveala a activitatii infractionale in Panama ale  marimilor lumii, am constatat ca  nimeni nu este scutit de ferocitatea din sufletele lor si ne sunt dati exemplu. Dar de exemplu, nu si-au vandut toata tara la pachet, nu au lasat populatia in sapa de lemn la propriu, nu este nici o diferenta intre acesti criminali caci, nu gasesc un cuvant suficient de puternic in exprimare si Regele Soare Ludovic al XIV-lea al Frantei, care in timp ce-si construia palate, poporul pastea iarba si rodea coaja de copac.
Daca ii lasam pe acesti ticalosi sa faca ce vrea cu viata si destinele noastre si nu numai ale noastre ci si ale acestui contingent contamporan al lumii, care vedem cum se zbate in saracie, in razboaie, la pascut iarba ajungem. Acum stim ca s-a LUAT DECIZIA LA NIVEL MONDIAL DE A SCADEA POPULATIA LUMII CU 3-4 MILIARDE DE SUFLETE.
Despre tot ce se sopteste, dar noi nedand crezare, se dovedeste ca este purul adevar.
Sumar este adevarat ca vor sa ne ingroape in saracie, si stingere lenta facand tot felul de experimente prin alimentatie, care nu ar trebui sa fie data nici animalelor. si la noi mai ales mancarea cea mai execrabila,  fata de mancarea data pe munca totala, a altora.
De multe ori vazad evolutia drapelului negru cu furia impotriva conducatorilor lumii(fuck the system) ma gandesc la o posibila divinitate care doreste o pedepsire a lenei,  firii hraparete a celor care conduc destinele lumii si care vor sa fie un presedinte al lumii, un guvern mondial si noi.... cine scapa cu mila lui Dumnezeu, ca niste furnici carnivore orbecaind  cand au  scapat din musuroi la lumina.
Poate noi nu vom mai apuca sa vedem evolutia evenimentelor dar, asa inteligenti si vizionari cum suntem, intuim. Intuim dar, cu cine sa ne bazam sa facem cuplu, care sa rastoarne aceasta  decizie    impusa de altii, care merita dispretul nostru faptic, prin  bratul inarmat ....intr-un tot, al bratelor noastre insumate.

Man.United

 
V-ați introdus nostru David De Gea mănuși competițional? Suntem departe oferind o pereche semnată: http://bddy.me/21wMYXG
Show original text

Pofta buna !

Os traigo estos maki sushi de salmón ahumado y philadelphia, recordando la peli de Sexo en Nueva York.
http://elbauldelasdelicias.blogspot.com.es/2016/04/ura-mali-zushi-rollos-invertidos-de.html
Fotografie
 

A murit Mircea Albulescu

Mircea Albulescu
Mircea Albulescu (sept 2011).jpg
Mircea Albulescu (sept 2011)
Date personale
Nume la naștereConstantin Albulescu
Născut4 octombrie 1934 (81 de ani)
București
CetățenieRomânia
Ocupațieactor
jurnalist
Alte numeIorgu Constantin V. Albulescu
Site oficialtimetv.ro/tag/mircea-albulescu-biografie/
Alte premii
Premiul Național pentru întreaga activitate artistică; Premiul pentru întreaga activitate; Premiul Academiei Române 2004; Premiul de excelență Festivalul Internațional de Film Transilvania; Premiul VI-actorie, premiul publicului; Premiul de excelență Festivalul Comediei Românești; Ordinul Meritul Cultural; Ordinul Serviciul Credincios; o stea pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului.