Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 2 aprilie 2016

Ari - HAMAS


Groapa comuna in Syria

Mass grave of victims of IS found in Syria's Palmyra
AFP
Syrian troops have found a mass grave containing the bodies of 42 people executed by Islamic State jihadists in Palmyra, as Washington warned the group's leader will eventually "taste justice". IS has in recent months claimed responsibility for deadly attacks in Brussels and Paris, but has lost ground in Syria and Iraq. Days after Syrian troops backed by Russian forces recaptured Palmyra and its ancient ruins, the army "uncovered a mass grave of officers, soldiers, members of the popular committees (pro-regime militia) and their relatives," a military source told AFP on Saturday. Read More

Pofta buna !

Sorprendente, aprovechar si teneis Mandarinas, para hacer este rico „Pastel”, si quiere guardar la Receta acuerdate de compartir.
http://kanelamonje.blogspot.com.es/2016/04/pastel-de-mandarina.html.
Pastel de Mandarina | Kanelamonje: Recetas de Cocina

Pastel de Mandarina
        | 
        Kanelamonje:  Recetas de Cocina
kanelamonje.blogspot.com.es
 

Nikola Tesla wikipedia (eu cred ca a fost la origine roman)

Foto Nikolam Tesla (1856-1943).

"În realitate el a fost istro-român" este o afirmatie care trebuie confirmata de mai multe surse, pentru ca exista foarte multe alte surse care demonstreaza altceva(pe wikipedia engleza exista o imensa disputa referitoare la originea lui). Cel mai corect ar fi sa se scrie versiunea recunoscuta si sa fie introdusa si posibilitatea ca el sa fi fost istro-roman ca o ipoteza afirmata si studiata de mai multi istorici.--Radufan 29 septembrie 2006 15:24 (EEST).
Pai toti istoricii romani, inclusiv Henry Coanda, care a stat de vorba cu el, au afirmat faptul ca era istro-roman. Numai uita-te si citeste tot articolul de la linkul dat!--Alex:D|Mesaje 7 octombrie 2006 16:27 (EEST)
Am mai auzit chestia că Henri Coandă ar fi zis asta, dar nimeni nu mi-a dat o referință către o carte a lui Coandă sau un interviu cu el în care să afirme asta. Așa pot să spun și eu că Oscar Wilde a zis că Tesla ar fi fost papuaș. New World Order 7 decembrie 2007 15:32 (EET)
În afară de articolul acela, mai există vreo sursă care să zică că Tesla a fost istro-român ? Miki 18 ianuarie 2007 01:31 (EET)
Toți biografii americani spun că el "Vlach". New World Order 7 decembrie 2007 15:32 (EET)
Nu, nu spun toți biografii. Numai prin zvonistică se spune asta, vezi și secțiunile de mai jos: numai zvonistică și site-uri departe de statutul de sursă de încredere. De fapt, etnia nu o poți atribui cuiva, este ceva ce-și asumă fiecare: or, Tesla și-o asuma pe cea sârbă (există o corespondență citată în articol).
Acuma, originea familiei lui e altceva: nu e definitorie pentru etnia sa, și e greu de stabilit. Există argumente probabilistice, dat fiind că satul Smiljan (locuit majoritar de sârbi în timpul lui Tesla), s-ar afla într-o regiune unde exista și o minoritate de istro-români, dar genul ăsta de argumente sunt foarte vagi; dacă nu știm câți strămoși și la ce generați au fost de o anume etnie, chiar nu avem ce scrie în articol. Că speculații nu vom introduce. —Andreidiscuţie 8 aprilie 2013 12:40 (EEST)

Tesla 3

Ce se ascunde în spatele lansării de succes a automobilului electric Tesla Model 3? Oculta Mondială a dat drumul la tehnologia maşinii electrice! De asta preţul petrolului va tot scade de-acum înainte…

Romania sabotata


Foto News Front.

Dupa cum vedeti nu am mai putut sa scriu nici un rand despre  situatia politica si sociala de la noi din  tara. Am urmarit totul si ma mir de calmul societatii noastre civile care,  primeste prostita sau indiferenta, ca un statu quo, fiecare  galeata cu laturi aruncata in cap de  alesii nostrii. Nimic, nimic, nu le tresalta nici un muschi pe fata ramasa imobila vis a vis de a ceea ce este de neconceput. Adica jaful organizat, total, al unui intreg popor si inlantuirea viitorului nostru prin ingroparea in datorii pentru multe generatii.
Aceste adevarate bombe asa cum sunt de numite de catre televiziunile de stiri, prin noianul de bestialitati pravalite peste noi si-a ajuns scopul, scopul fiind de a ne  face indiferenti orice s-ar intampla. Poate sa se cutremure tot pamantul, sa se scufunde Romania, nimic nu ar mai  trezi un licar de demnitate pe fata acestui popor. Un popor adus pe branci, in lanturi, sclavii strainatatii si impachetarea noastra, in halatele speciale pentru casele de nebuni, cu mana alesilor tradatori de tara, pe care suntem gata sa-i realegem.
Daca nici acum nu se trezeste constitiinta unui popor  vinovat prin ingurgitarea tuturor mizeriilor turnate cu haznaua in gura neamului nostru, neprimind nimic in schimb nici macar intrarea libera in UE, nu va mai fi posibil. Acesti imbuibati ai UE, dupa ce ne-au spoliat de bogatii, si nu ne-au dat nimic, doar legi strambe, pentru a ne  face sclavii tututor neamurilor barbare sau tiganesti pentru ca sunt mai violenti si fara frica de legi darnice cu ei, tocmai pentru a ne ingenunchia sau a ne pune pe branci si cu ajutorul lor, inseamna ca suntem lasi, ne meritam soarta cu prisosinta.
Am copilarit sub ocupatia rusa, dar patriotismul ni s-a transmis in permanenta, zilnic si mi-a ramas in suflet pana acum si cat voi trai.
Am avut incredere si cu asta am ramas, in Militia Calare, pe care i-am vazut  mancand pietrele cubice de pe str.Rudului in alergare dupa tigani care se stie ca fiind doi pun la cale o infractiune. Ei militienii calare,( cu care politia actuala nu vrea sa fie asemuita) venisera de pe front si stiau ca tiganii si de pe campul de lupta dezertau in asa fel, chiar de la Cotul Donului trebuiau paziti pentru a nu da exemplu prost luptatorilor romani.
Tiganii acum pretuiti si slugariti de Politia Romana si organele primariilor platiti de noi, sunt a toate stiutori, care dirijaza ce au de facut politistii, apreciaba starea de sanatate a unora, cei care trebuie sa le dea peste bot, iau notite si ii gadila pe burta.
Cu ocazia asta trag iar un semnal de alarma acum inainte de alegeri sa ne intrebam unde se duc banii platiti de noi,(Ploiestiul este in faliment), daca nu cumva sa protejam infractionalitatea, sa facem domni pe gunoaiele oraselor, beneficiari ai locuintelor sociale si canaliile securisto-comuniste, impreuna cu bonjuristele militienilor reactivate si chiar propulsate in gaurile de la svaiterul Primariei.
Va reamintesc ca sunt in greva fiscala impotriva sustinerii pe cheltuiala noastra a tuturor a  infractorilor incapabili nimic bun ci  doar rau si a cheltui  munca noastra prin sustinerea gandirii lor gaunoase.
Nu in ultimul rand este ca se perpetueaza prostia, rautatea, curvasaria  preluata de la vechii militieni cu persoane actuale, dar atunci tinere, care starnesc mila si a celor din linia intai.

HAMAS acum


Pofta buna !

calamari ripieni | la tavola golosa di gio
calamari ripieni | la tavola golosa di gio
blog.cookaround.com
 

News Front

 
#news Erdogan incendiază Nagorno-Karabah. Andrey Polunin - Ce se află în spatele agravarea situației în jurul republicii nerecunoscute? Sâmbătă seara, la 2 aprilie, forțele armate din Azerbaidjan au preluat ofensiva în mai multe zone ale zonei de conflict din Karabah. Acest lucru a fost raportat de către serviciul de presă al Ministerului Apărării al nerecunoscute
Show original text
Что стоит за обострением ситуации вокруг непризнанной республики? В ночь на субботу, 2 апреля, вооруженные силы Азербайджана предприняли наступательные действия по ряду направлений зоны

PRESS TV IRAK

 
Cele mai recente cifre ale ONU arată că violența din stânga 1119 de irakieni morți și 1.561 rănite în Irak martie 2016.
Afișează textul original
Latest UN figures show that violence left 1,119 Iraqis dead and 1,561 others injured in Iraq in March 2016.

Acuze

 13:22
 
#news criminali de război ucraineni. Partea a III-a - Autoritățile ucrainene auto-proclamat în primăvara anului 2014, a lansat o operațiune punitive împotriva populației civile din Donbas, precum și miliții, care au luat armele pentru a-și apăra pământul natal. Kiev a atras de luptă o parte regulată a Ucrainei
Afișează textul original
Украинская самопровозглашенная власть весной 2014 года начала осуществлять карательную операцию против мирного населения Донбасса, а также ополченцев, взявших в руки оружие для защиты родной земли. Киев привлек для

....

 
La mulți ani, Tyler Blackett! #mufc
Afișează textul original

Manipulare


Costurile

 
Arabia Saudită intenționează să vândă activele sale de petrol, pe fondul creșterii costului războiului asupra prețurilor scăzute la petrol Yemen și.
Afișează textul original
Saudi Arabia plans to sell its oil assets amid the rising cost of the war on Yemen and low oil prices.

Multumesc lui Sorin din Diepholz Germania


Pofta buna !


Original


Captura

Turkey captures rebel fighter who killed Russian Su-24 pilot
UPI
IZMIR, Turkey, April 1 (UPI) -- A rebel fighter who admitted killing a Russian pilot last fall after the aviator ejected from his fighter jet, following a shoot-down by the Turkish air force, has been captured along with more than a dozen others, authorities said Friday. Alparslan Çelik has been wanted by Moscow since the Sukhoi Su-24 was downed near the region of Kızıldağ on Nov. 24. The plane was shot down by Turkey's military for violating Turkish airspace, officials said. After the plane was shot, pilot Oleg Peshkov ejected, but was shot by Çelik as he drifted toward the ground. Another pilot also ejected safely but was whisked away by rescuers after landing. Çelik, a rebel fighter who has Read More

Uganda


Cristale

SFATURI EXTRAORDINARE DESPRE CUM SA NE ALEGEM CRISTALELE

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente si/sau medicamente. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

Luptatori antagonisti

2016

Psihopat

Care e diferenţa dintre un politician şi un psihopat? Niciuna!

Razboiul din Syria 1 apr.2016


Fara...


vineri, 1 aprilie 2016

International

 
Faceți cunoștință cu Shania Santana! 
Ea este membru fondator al Alianței Tineretului din Chicago pentru combaterea schimbărilor climatice, o alianță pentru o climă Educație Fellowship Alumni, și un liceu din Chicago. Bine ați venit la Consiliul de Conducere Tineri, Shania! #OurEcho
Afișează textul original

z2zz


nato


...

Turkey Is Playing a Dangerous Game With ISIS as It Seeks Islamic Glory
The Fiscal Times
For many months, Erdogan declined to join the coalition fighting the terrorists, and Turkey was considered a nominal ally in the war against terror. Then, last summer, Turkey joined the U.S. led campaign against ISIS. As a result, the terror group began targeting Turkey, and the U.S. government last September authorized the voluntary departure of 900 family members of personnel stationed at Incirlik air base and the U.S. consulate in Adana. Read More

....

2016

Ion Pribeagu (1887-1971)

Poezii de ion pribeagu

Sonet bohem (Tovarăşului meu întru mansardă)

Aseară mi-a venit proprietara,
Madame Ecaterine Bobnăut,
Punându-mi în vedere să mă mut,
Că n-am plătit chiria toată vara.
Am opinat că timpul nu-i trecut,
Că dacă scriu romanul "Donna Clara",
O să mă proslăvească toată ţara
Din Dorohoi şi până la Sascut
I-am spus, apoi, că noaptea-i aurită,
Că m-a trădat o damă din elită
Şi a fugit c-un prinţ din Slobozia;
Şi-am plâns pe-altarul dragostei defuncte,
Şi m-a îmbrăţişat şi... puncte... puncte...
Şi m-a convins că mi-am plătit chiria.

Turcia

Turkey Is Playing a Dangerous Game With ISIS as It Seeks Islamic Glory
The Fiscal Times
For many months, Erdogan declined to join the coalition fighting the terrorists, and Turkey was considered a nominal ally in the war against terror. Then, last summer, Turkey joined the U.S. led campaign against ISIS. As a result, the terror group began targeting Turkey, and the U.S. government last September authorized the voluntary departure of 900 family members of personnel stationed at Incirlik air base and the U.S. consulate in Adana. Read More

Pofta buna!

Il pesce finto | BLP
Il pesce finto | BLP
bastalapassione.it
Bună ziua!
că astăzi este prima din aprilie, am decis să vă oferim rețeta de pește fals.
Tranquilli nu este o glumă, ci un fel mâncare gustos și plin culoare, care va face să deveniți stăpâni ai iluzie!
Dacă faceți clic pe link ul, veți găsi toate măsurile necesare pentru realiza.
Vei vedea cât ușor este! … Doar pasiunea!