Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 5 martie 2016

IRAK

US: ISIS is losing, fight against them 'going to accelerate'
Business Insider
Islamic State is losing a battle against forces arraigned against if from many sides in Iraq and Syria and the focus would turn to stabilizing cities seized back from them, the US envoy to a coalition fighting the group said on Saturday. Addressing a press conference in Baghdad, US official Brett McGurk declined to put a timeline on when the group would be defeated or when Mosul and Raqqa, the main cities under its control in Iraq and Syria respectively, would be retaken. McGurk met in Baghdad Iraqi officials including Prime Minister Haider al-Abadi who said in December that 2016 would be a year of "final victory" over the group in Iraq. "Daesh is feeling pressure now from all simultaneous directions Read More

Reziliere contract

 
Toţi sunt ca lipitorile, te-au prins şi nu-ţi mai dau drumul decât prin extirpare chirurgicală. Iar gheara cu care te apucă se numeşte pompos “justă despăgubire” sau “taxă de reziliere”.

Pofta buna !

Soufflè al cioccolato -venerdì film-
Soufflè al cioccolato -venerdì film-
maisonlizia.com
Soufflè al cioccolato venerdì film
Una storia di donne, di aiuto e amicizia, una storia raccontata da tre person
alità diverse e così determinate, raccontata con semplicità e una sottile ironia. Scopriamo insieme a Francesca i dettagli di una scena esilarante e inaspettata che vede protagonis…

Albert


Europarlamentarii


 Europarlamentarilor le este verificata activitatea?

Europarlamentarii beneficiază, pe lângă salariul de peste 6.000 de euro, de mai multe indemnizaţii (pentru cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie), de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum şi de circa 20.000 de euro lunar pentru angajarea asistenţilor.
Mereu am intrebat cine ii verifica PE EUROPARLAMENTARII NOSTRII SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS MACAR ORIENTATIV.
Ei sunt de capul lor acolo, nu dau socoteala nimanui pentru cei 6 mii de euro pe luna, plus dublati de alte facilitati si onoarea de europarlamentar  reprezentand Romania.
Poate leafa per total nu inseamna prea mult la cat se fura, dar imensul deserviciu pe care il aduc tarii noastre este imens. In toate problemele esentiale  care se dezbat acolo, noi nu auzim nici o voce care sa  spuna si punctul de vedere al Romaniei, doar aici pe la emisiuni de dezbateri televizate vedem cum  rotesc ochii si  limba in gura fara nimic coerent.
Despre ei auzim dupa ce a murit ca, nu a fost la sedintele Parlamentului European decat o data sau de doua ori pe an, ca o diva pleostita vopsita s-a indragostit de un secretar de stat american de culoare, acela spunand ca este om serios si insurat de cateva zeci de ani. De parca nu putea sa se indragosteasca tinandu-se si de coada maturii fara venit de 6 mii de euro pe luna, plus ca ii place sa fie plimbata cu masina la infinit de catre personalul  ambasadei platit sa faca munca de administratie,Daca acestea toate ar fi dus la strangerea relatiilor cu alte tari importante si am fi scosi si noi in  evidenta daca nu prin finalizarea unor  propuneri macar sa se stie ca, existam si ca, capitala noastra este Bucuresti si nu Budapesta.
Dar ce este cel mai rau este ca  reprezentantii unei minoritati, initiaza o lege abuziva, pentru alta tara si alta etnie tocmai, odata aprobata sa fie aplicata fara putinta de tagada din partea autoritatilor adormite  romanesti. Trebuie sa vedem intamplator ca, acel tradator de tara este  luat cu asalt verbal,la biroul lui din  Parlamentul European?  Si in continuare pentru a arunca in  desuet se spune  ca acei reprezentanti ai Zorilor Aurii sunt neo-nazisti. Noi suntem neo-blegisti. Trebuie sa  isi ia organele interne indrituite sarcina in serios si sa verifice  acesti excroci numiti europarlamentari, sa le verifice activitatea, prezenta si sa le fie  taiate salariile dupa prezenta in parlament si dupa activitatea lor.. Sa nu asteptam,  totul de la ziaristi caci nu ei platesc salariile babane acestor vesnic leneviti, indragostiti infantil, pe banii nostrii.

Pofta buna !

Delicioso hojaldre de nata y mandarinas que no  puedes dejar de preparar. Comparte esta receta en tu  muro y quedará guardada para cuando la necesites.#hojaldre #nata#postres #postresbaratos #tartasdehojaldre #dessert #delicius #mandarinas
http://eldulcepaladar.blogspot.com.es/2014/02/hojaldre-de-nata-y-mandarinas.html
Hojaldre de nata y mandarinas
Hojaldre de nata y mandarinas
eldulcepaladar.blogspot.com.es
 

Greva fiscala generalizata


Greva fiscala caci hotii aunca bani pe interesele unora fata de alte tari.


La stiride de la DG 24 de dimineata AM VAZUT ACEST EPISOD CARE M-A INDARJIT SI MAI MULT. Scandalul cu europarlamentarul care reprezenta Romania dar, era de la UDMR. Nu vreau sub nici o forma ca din impozitele platite de mine sa  fie intretinut pe picior mare, un dusman al poporului roman la Strasbourg. M-am uitat atenta cand am vazut scandal mare  intre un parlamentar UDMR asa cum am inteles mai tarziu, pentru ca cei doi de la Zorii Aurii care s-au dus sa-i ceara socoteala pomeneau mereu de Romania. Daca acest  dusman al Romaniei s-a apucat sa faca legi  pentru Grecia in atitudinea cu turcii deci, sa bage batul prin gard si acolo, pe banii nostrii inseamna ca  ungurii si-au zis ca romanii sunt prea moi pentru ei si asa sa isi intretina forma vocala, sa se ia de greci caci Zorii Aurii sunt mai vigilenti si  vin la Parlamentul European si isi face si reclama pentru ca cine il vede in scandal cu Zorii Aurii vor zice :"ce tare este bozgoroiul asta de a scos acesti lupi din barlog". 2 membrii ai Zorilor Aurii abia faceau fata la acest ungur, pe care daca l-ar fi injurat de mama si nu ar fi facut atata scandal in mod vehement.Eu pana acum nu am dat de aceasta stire dar, tin televizorul pe DV24, poate vad , caci pe internet nu am gasit inca.
VA ANUNT CU TOATA RASPUNDEREA ASA CUM AM ANUNTAT SI  FATA DE  MAI MARII DIN PLOIESTI CA SUNT IN GREVA FISCALA SI AM SCRIS MAI MULTE ARTICOLE  CHIAR SI CU ACEST TITLU. VIN CURAND CUM AM MAI FOST DE 4 ORI NUMAI LA MAI, DAR FARA FOLOS CA SUNT  INFRACTORI CU TOTII SI SE ACOPERA UNII PE ALTII, DAR POLITIA PLOIESTI SI PRIMARIA PLOIESTI AU LUAT-O RAZNA RAU DE TOT, facand numai infractiuni in cascada de 14 ani.
Sunt in greva fiscala si nu concep sa platesc luandu-mi mancarea de la gura ca,  astfel de indivizi care traiesc imparateste pe banii nostrii ai tuturor, sa faca LEGI IN DEFAVOAREA ALTOR  CETATENII AI ALTOR TARI. GRECII SUNT APARATI DE ZORII AURII, TURCII CU 75 DE MILIOANE DE LOCUITORI GASESC MACAR 2 SA LE APERE INTERESELE,  DAR PE NOI ROMANII CINE NE APARA?.
Vreau sa ne dea banii inapoi nu numai el, acest infractor tradator de tara si bagacios in interesele altor tari  rascolind musuroiul de furnici carnivore ci, si cei platiti din banii nostrii sa stea ca statuile in Parlamentul European. Sa se bata pentru drepturile noastre acolo unde i-am trimis asa cum se batea udemeristul in gura cu  cei 2 membrii  ai Zorilor Aurii care abia ii faceau fata si ii strigau ca reprezinta Romania. Dar asta era cu bataie lunga pentru ca legea odata votata in Parlamentul European se va aplica si la noi in Romania, noua romanilor.
Vedeti ca ma tin de cuvant si vin la PROTEST sapt.viitoare. Doamne ajuta !
PS. DACA NU VEDEAM CU OCHII MEI  SPECTACOLUL UDEMERISTULUI TURBAT CU ZORII AURII NU CREDEAM.
Nu am vazut dar, s-a spus ca a chemat paza sa-i dea afara si i-a reclamat la presedintele UE. Sac!!!

Zorii AuriiFoto Zorii Aurii. Asa am  ajuns ca Zorii Aurii care sunt gratulati ca neonazisti, sa ne apere interesele in dispute verbale cu parlamentari care reprezinta Romania, dar tradeaza interelele ei.
Cand scoatem UDMR-ul din politica mare a Romaniei, sa ramana la politica mica alba-neagra cu tiganii?

Lovitura prin ricoseu, asa se poate numi fara inhibitii interventia parlamentarului, care reprezinta ROMANIA prin UDMR  in Parlamentul European. Activitatea lui ostila Romaniei dar, platita regeste de noi toti,  se desfasoara  pervers aratand ca este preocupat de situatia politica a turcilor din Grecia.
Obrazul Greciei a fost salvat prin interventia in forta a Zorilor Aurii, fiind combatuti ca de un leu (si cincizeci de bani) de parlamentarul reprezentand Romania si pe banii romanilor umiliti si de aceasta data in vazul tuturor mai marilor  PARLAMENTARILOR CU CEAFA GROASA SI MINTE SCURTA.
Sa nu ne inchipuim ca pe parlamentarul de la UDM reprezentand Romania pe banii nostrii, il durea in  chiur de turcii din Grecia, el  avea o lovitura a la long prin ricoseu, pentru a pregati patulul pentru ca in viitor romananii, cand se vor trezi din somnul cel de moarte, sa nu ceara si ei ca si grecii cea mai veche democratie din  lume ca, nationalitatile conlocuitoare sa nu fie de sine statatoare ci, inglobate in masa  populatiei romane.
Dar asta ne arata ca nu avem, sange in inslatatie si cu toate ca mi-a facut placere interventia in forta verbala  a curajosilor membrii ai Zorilor Aurii mi-a dat un  sentiment de rusine ca, noi  avem braga in sange si nu incetam aceasta budibonderie ca, noi suntem democrati si lasam pe toti sa se c... in capul nostru chiar si tiganii, care acum isi cauta origini in  India cand se stie ca, ei vin de mult mai sus de dincolo de India pe langa care au trecut dar nu au fost primiti sa se stabileasca.
Nu este normal ca sa platim sabotarea Romaniei de catre acesti tradatori de tara noastra care, le-a intinas o mana de ajutor acum 600 de ani,cand au avut nevoie mai mult si acum care scuipa mana care le-a intins o bucata de paine si spune ca pentru ei este zi de doliu Ziua Romaniei, 1 decembrie.
Nici acum nu ne este rusine ca au trebuit sa vina altii sa-l blagosloveasca cu vorbe de ocara, pe acest se spune in reportaj Parlamentar  roman in Parlamentul Europei ? La alor nostrii le este frica, rusine ?????
In privinta instalarii migrantilor in tara noastra eu am un singur punct de vedere. Sa mearga acolo unde au fost chemati si sa nu mai vina la noi chiar trimisi, dupa ce au fost cercetati cum spune primul ministru si selectati ca  ouale departajate dupa marime.
Hotii tarii, ne-au transformat pe noi romanii in migranti in propria noastra tara. Ce este de facut ? Stiti dvs. mai bine. Nu scapam de plaga asta purulenta numita politicieni decat  cu forta, daca forta vorbelor nu a avut succes pana acum, cu toate ca se spune ca vorba loveste mai tare ca glontul sau ca palosul, atunci trebuie cu forta fizica.
A cata oara dupa 1989, dam cu piciorul  momentelor favorabile de a scapa de  cei mai nemernici conducatori alesi de noi, din toata existenta noastra ? Acum este unul din  aceste momente, sa fim la inaltimea momentului si istoriei care ne face semn si noi de lemn.:(

vineri, 4 martie 2016

Pofta buna !

Delicioso hojaldre de nata y mandarinas que no  puedes dejar de preparar. Comparte esta receta en tu  muro y quedará guardada para cuando la necesites.#hojaldre #nata#postres #postresbaratos #tartasdehojaldre #dessert #delicius #mandarinas
http://eldulcepaladar.blogspot.com.es/2014/02/hojaldre-de-nata-y-mandarinas.html
Hojaldre de nata y mandarinas
Hojaldre de nata y mandarinas
eldulcepaladar.blogspot.com.es
 

Pofta buna !

Tonno rosso, salsa teriyaki e semi di papavero
Tonno rosso, salsa teriyaki e semi di papavero
motorediricetta.com
 

Groapa Marianelor

Sunete incredibile şi nelumeşti au fost înregistrate în Groapa Marianelor, cel mai adânc punct de pe Pământ!

Ramadi

Ramadi’s destruction is ‘staggering' and worse than anywhere else in Iraq
Business Insider
BAGHDAD (Reuters) - Destruction in Ramadi is "staggering" and worse than anywhere else in Iraq, a U.N. team concluded this week after making the first assessment visit to the city since its recapture from Islamic State. It said the main hospital and train station had both been destroyed, along with thousands of other buildings. Local officials told the UN team 64 bridges and much of the electricity grid had been ruined. Iraqi forces declared victory over the jihadist group in Ramadi in December and has since cleared most of the western Iraqi city. Islamic State fighters still hold pockets in the northern and eastern outskirts. Its recovery boosted Prime Minister Haider al-Abadi in his campaign Read More

Andre Rieu Fiesta Mexicana


Manchester United

 
Louis van Gaal has provided the latest #mufc  team news with a positive update on three players: http://bit.ly/1p4N1hC
Translate
Louis van Gaal discusses his options for Manchester United's visit to West Brom on Sunday.

OJ Simpson

nife Found Buried on OJ Simpson's Estate Years Ago Finally Turned Over to LAPD
Mic
The bloody knife reportedly found on O.J. Simpson's estate was stored in a police officer's house for years. Read More

Dezbatere

GOP debate winners and losers
The Hill
The Republican presidential debate on Thursday night will be remembered for its insults, showdowns, and one very personal declaration from GOP front-runner Donald TrumpDonald TrumpGOP debate winners and losers Rubio on insults: I wouldn't do anything 'Jesus wouldn't be proud of' Rubio, Trump share awkward fist bump after rancorous debate MORE about his anatomy.  Here’s a look at the winners and losers from a chaotic and memorable night in Detroit only two days before the next round of contests, as the challengers seek to shake Trump out of the top spot. WINNERS  Fox News Moderator Megyn Kelly                     “Mr. Trump. Hello. How are you?”  Those words from Megyn Kelly kicked off the first Read More

Syria 3 martie 2016


Tratament

Tratament Hernie inghinala

Tratament hernia inghinala
Comunitatea medicala spune ca hernia inghinala nu se poate vindeca.Hernia inghinala trebuie operata.Hernia inghinala nu are medicament,se repara doar prin metode chirurgicale.Chiar credeti aceste prostii?
Hernia inghinala se poate vindeca fara metode chirurgicale,fara medicamente.
Va prezint mai jos metoda eficienta 100% pentru vindecarea herniei inghinale.Metoda functioneaza 100%, si aplicand cele scrise de mine in randurile de mai jos nu doar ca va veti vindeca hernia,dar va veti intineri si detoxifica organismul.
Pasul 1
Orice boala apare mai intai la nivel psihic.Deci in primul rand vei lucra la mintea ta.Pana cand nu iti purifici mintea,nu te vei putea vindeca.In primul rand trebuie sa accepti faptul ca hernia inghinala se poate vindeca.Daca nu crezi din suflet acest lucru,poti sa iti suni chirurgul,pentru ca acolo vei ajunge.Trebuie sa crezi cu adevarat ca tu ai puteri nelimitate,si sa crezi ca te vei vindeca,si trebuie sa excluzi din mintea ta optiunea metodei chirurgicale.NU VEI AJUNGE PE MASA DE OPERATIE.Lasa-i pe cei slabi in caracter sa ajunga acolo.Tu te vei vindeca doar folosind plante,produse naturale,si CREDINTA.
Pasul 2
Modifica-ti dieta!Daca vrei sa te vindeci,vei introduce in organismul tau doar ce bun si sanatos.Foarte multe legume,dar MAI ALES CEREALE INTEGRALE.Alege o zi din saptamana in care sa mananci doar cereale cu lapte.in aceea zi nimic altceva.de asemenea,in restul zilelor mananca in jur de 300-500 grame de cereale integrale(iti recomand cerealele cu fructe uscate "Musli" de la Kaufland,sunt cele mai bune).Cerealele contin FOARTE multe vitamine,minerale,si mai ales fibre.Cerealele au efect anticancerigen,si detoxifica organismul.De asemenea,tranzitul intestinal iti va fi imbunatatit.Poti sa incluzi in dieta si carne de pui,pe care o poti prepara dupa gustul tau.Iaurtul si ouale sunt de o sursa bogata de proteine,vitamine si minerale,asadar sunt recomandate.Foarte important este sa bei cel putin 2 litri de apa PLATA in fiecare zi.
Pasul 3
Cele mai importante elemente din tratamentul herniei inghinale sunt plantele medicinale.Ceaiul de cretisoara,traista ciobanului si coada calului este un adevarat miracol.Ceaiul trebuie sa fie foarte puternic,va trebui sa fie de culoare maro inchis,fara zahar.Se beau 5-6 pahare de 200 ml pe zi.De asmenea,pe umflatura(hernie) va trebui sa aplici cu o batista de unica folosinta tinctura de traista ciobanului din abundenta.Vei face acest lucru de 4-5 ori pe zi.
Pasul 4
Vei avea nevoie de un boost de aminoacizi,vitamine si minerale in organism,tocmai de aceea va trebui sa administrezi suplimente nutritive:

 • -Calciu-Zinc-Magneziu de la firma BioTech USA,este un supliment deosebit,care in afara de cele trei elemente minerale mai contine si aminoacizi importanti,cupru,siliciu(este foarte important in intarirea si regenerarea tesutului care sprijina intestinele),bor,coada calului,acid stearic,etc. Este foarte important sa luati acest supliment pret:26 ron
 • -Vitamina C Este foarte important sa luati acest supliment
 • -Glutamina (ajuta la intarirea si regenerarea musculaturii)
 • -Creatina (ajuta la intarirea si regenerarea musculaturii)
 • -Arginina (ajuta la regenerarea tuturor tesuturilor importante,stimuleaza secretia hormonului de crestere)
 • -Tyrosina
 • -Taurina


In timpul tratamentului nu vorbi nimanui despre hernie ta inghinala,nu te plange,si sa nu iti fie frica ca vei ajunge pe masa de operatie.Trebuie sa fii sigur ca te vei viindeca.TE VEI VINDECA 100%.
Dupa ce incepi tratamentul,la 2 saptamani vei simti efectele.Iar in 3-4-5 luni te vei vindeca,si il vei uimi pe domnul chirurg,care va spune ca nu este posibil asa ceva.

joi, 3 martie 2016

Clima

The Climate Reality Project info@climatereality.com prin bounces.salsalabs.net 

22:47 (Acum 21 de minute)


către mine
Get the answers to some of the most common questions about our climate >

DoWNLOAD: 12 QUESTIONS EVERY CLIMATE ACTIVIST HEARS   
 
Dear Odorica,
We’ve all been there.
Maybe you’re at an office holiday party and your coworkers are enjoying the eggnog a little too much. Before you know it, the questions about our climate begin.
Or maybe you’re at a family dinner and your brother-in-law asks, “But if there’s a snow storm outside, can the climate really be warming?”
No matter the situation, the questions always seem to hit the same points. That’s why we’ve created our latest e-book, The 12 Questions Every Climate Activist Hears and What to Say, where we detail the most common misconceptions and arguments against the reality of man-made climate change – and simple ways to explain why they’re totally wrong.
      DOWNLOAD NOW
In this free e-book, we teach you how to answer the most common questions every climate activist hears, including:
 • How can the Earth be getting warmer if it’s cold out today?
 • What about the “global warming pause”?
 • How can scientists predict climate change if they can’t always predict the weather?
 • How do we know it’s because of us, and not a natural cycle or the sun?
 • Is it too late to do anything? 
 • And more
As a climate activist, you already know the climate is changing and we need to do something about it. We hope this e-book provides clear, understandable answers to these confusing questions. And if you find it useful, share it with a friend!

Thanks for all that you do to protect our planet,
- Your friends at Climate Reality
www.climaterealityproject.org
 
 
 
  © 2015 The Climate Reality Project. All rights reserved.
Click here to unsubscribe.
facebook twitter google+ youtube