Reda-i copilaria lui Stefanut

joi, 29 decembrie 2016

TOT RAUL SPRE BINE !


 FOTO: CAM TARZIU, ZARURILE AU FOST ARUNCATE!
România va ajunge în elita mondială.(prognoza avizata)
Si asta numai NATIONALISTII o pot face!
"Tot raul spre bine" si "Tot patitul este priceput". Aceste doua zicatori demonstreaza cat de intelept este poporul roman!
Ceea ce se intampla chiar acum, demonstreaza  ca, raul care ne este facut noua de catre Mafia internationala prin clanul "Soros", dovedeste  prin radiografia politica a tot ce patimim noi, fara voia noastra, ca este valabila.
Fara tagada se impune ca o datorie patriotica de onoare, instalarea in tara noastra a unui partid NATIONALIST, singurul care prin  exprimarea numelui sau, sa dovedeasca  ceea ce sunt. Aceasta  scindare a nationalistilor din Romania de stanga si de dreapta, a fost facuta special de fortele oculte internationale, bazandu-se pe faptul ca nationalismului pur romanesc, i sa dat mereu la capatana si a fost prezentat ca Bau-Bau si s-a considerat ca este subred si aproape de moarte clinica. De aceea a fost pus un partid la inaintare, ca pe un iepure, cei corora locul in Parlamentul Romaniei era dat ca asigurat. Tocmai pentru asta a fost impins in neant NATIONALISMUL adevarat, cel de dreapta ca, altfel nu-si avea justificarea pe scena  Romaniei.
S-a jucat o carte mare pentru a ingenunchia inca odata NATIONALISMUL, dusmanul de moarte al globalizarii, europenizarii si in esenta,  afirmarea patriotismului absolut. Vorba inteleapta romaneasca ne da solutia, Tot raul este spre bine, si ajung la vorba mea din  trecut, acum vedem cu adevarat pe ce picior dansam si asta este bine. Super BINE este sa stim acum, care este  deviatia in politica romaneasca. Si mai ales care este tratamentul.
De aici  urmatoarele: "Tot patitul este priceput" care dovedeste ca acum NATIONALISTII adevarati trebuie sa dea masura capacitatii lor intelectuale si organizatorice si asta constituie prima masura organizatorica dupa revelion.
Inceputul noului an, trebuie sa-i gaseasca pe nationalisti in linia intai, pentru a se putea impune prin programele lor pe scena politica miscatoare care, poate duce la mari schimbari  si ei in primul rand, NATIONALISTII trebuie sa fie gata, pentru orice, si a face demersurile necesare volubile in orice moment. Aceasta perioada de calm, de privitori la scenetele comice  impuse de altii  dar, nefondate ale politicii, trebuie sa le dea masura implicarii lor  in forta, pe scena politica de care s-a saturat de la Vladica pana la opinca.
Cu toata forta data de raspunderea mare, fata de poporul nostru chinuit si prostit impotriva vointei sale si doar NATIONALISTII, pot fi porta vocea lor.
Sa lase pudibonderia la o parte, sa traga concluziile necesare dupa acest scheci comico-grotesc, oferit de clasa politica in totalitatea ei si sa urmeze cuvintele unei fete de 19 ani de acum 600 de ani si anume Ioana D'Arc: Daca nu noi atunci cine? Daca nu acum, atunci cand? si a celui care a spus ca sabia trebuie tinuta ascutita si praful de pusca la loc uscat mereu, acela fiind Oliver Cromwell, lord protector, care a decapitat un rege si a bagat spaima in Parlamentul Angliei (spaima valabila si acum dupa aproape 500 de ani, cand este pomenit cu groaza, stafia lui umbland prin Parlamentul Marii Britanii la toate sedintele).
Acum pentru cei alesi, este de maxima urgenta a demara actiunile propuse, in primul rand suspendarea acestui Malai Mare, pedepsit de altii sa fie GICA CONTRA IN TARA CARE L-A ALES, IN LOC SA FIE CU BURTA LA SOARE LA MIAMI BEACH.
PSD, aparati votul poporului roman. Este ratiunea existentei voastre!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu