Reda-i copilaria lui Stefanut

marți, 27 decembrie 2016

Sabotaj


Pentru situatia de acum cu balbaiala anuntarii Primului Ministru se potriveste, bancul cu Bula: De ce nu ai anuntat ca ti-a murit bunica ? Am tinut-o in geam ca sa-i mai iau pensia. Tot asa si Blandul Ben trage de timp si ne tine incordati, frustrati si abandonati, cheltuind cu drumurile, asta pentru a da ragaz tehnocratilor sa fure si sa ofere tot ce se mai poate  hotilor si strainilor sub comanda de la foc continuu. De unde aceasta aptitudine pentru a ramane in tara de sarbatorile de iarna, cand el este tot timpul in sarbatoare si cu gandirea inceata, cand el este un lenes fara pereche si un  cacait de neimaginat pentru un  presedinte ales? Din  ordin de mai sus de noi romanii.
 Este bunica moarta din geam, pentru  devalizarea tarii in timp util.
Dar nu pot sa nu amintesc de  analistii PSD, viitorologi ce nu au  putut sesiza in timp util, catre ce ne indreptam cu totii, totul fiind din partea Blandului Ben pus de altii, un sabotaj ordinar, la adresa poporului roman.
Pentru asta nu ii mai consider pe PSD-isti un leu si cincizeci de bani ci, nici macar cinci zeci de bani asta  ma mai gandesc  pana dupa revelion.Un bob zabava ca mai este de furat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu