Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 30 decembrie 2016

Bicisnici, apostati si relaps (cuvinte uzuale in presa araba)OARE NU EL A CHELTUIT DIN BANII PRIMARIEI TIMISOARA MII DE EURO, PE TELEFOANE DATE DIN CONCEDIU IN EUROPA?

 Dupa ce ca suntem suparati cu un prost in fruntea statului, il mai cheama sa-si dea cu parerea din mintea aia creata, pe prostul nr.2 Primarul Timisoarei. Oare timisorenii nu gaseau pe altul mai prost ? Prima data a fost ales primar de mila, ca fusese operat la inima. A doua oara ca  nu avea cine tine tira marelui Prostalau. Acum de ce o televiziune il pune mereu sa manance c... sa ne streseza, ca sa-i uram si mai tare ! Ce pui din minte creata ne poate oferi acest impostor care, insala alegatorii cu boala lui si cu ultimele clipe pe care le vrea ca primar si pupincurist al Blandului Ben ?
Daca este adevarat ca, are zilele numarate INSEAMNA CA VREA O LUMANARE IN PLUS!
Mentorul acestui gangav bine ales, pentru a  prosti si deturna orice comunicare, in sfarsit a aprobat alegerea Primului Ministru invingandu-si scarba, de a privi fata in fata pe cei care l-au invins, printr-un comunicat trimis prin posta electronica. Ce sa mai asteptam de la aceste doua podoabe alese de noi ?
Cum este posibil sa ne facem iluzii despre schimbarea acestor bicisnici ? S-a vazut ca s-a suit scroafa in copac, de cand a aruncat paltonul si ca este cu curul afara !
Acum nu mai este nimic de facut decat, de a trece la descalecarea acestui prim  ales, Mare la stat, mic la sfat!
Nu se va schimba decat doar, vom schiopata tot timpul cu acest Neica Nimeni intelectual si patriotic, care, cu puteri autoafisate, va pune piedica la orice  activitate a celor alesi.
Sa facem ce trebuie facut caci,  a avea un asa de mare handicap, cu un  Presedinte al tarii, un taranoi prost, ajuns in fruntea tarii, caruia chiar pentru capatana lui ca un dovleac crescut, palaria de Presedinte al Romaniei, este prea mare.
PS:
.eu/index.php?m=0&cheie=bicisnic
Sinonime: bicisnic, debil mintal(mintal am pus eu),neputincios,; nepriceput, incapabil, prost; nemernic, ticălos, netrebnic, necinstit, păcătos, prăpădit. Neputincios ...la mai mult.
Apostat ) fugit, laș, renegat, transfug, trădător. Sinonime: apostat, blasfemator, eretic, eterodox, heterodox, relaps(separatist) Ex: pupincuristii mei, sunt mai buni ca ai tai:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu