Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Stiri

 
Khilafah News este incantata de a vă prezenta: 
"Raportul Khilafah Daily" pentru statul compilate de știri de zi cu zi islamice. 
Acum, nu trebuie să pierdeți nici o veste Khilafah! Ia-l în dvs. de zi cu zi la Raport Zilnic 23 Mosul Timpul. (GMT +3) 

🔵 #KhilafahNews 
http://justpaste.it/KhilafahNews 

Știri pentru ziua de azi: 
🔻🔻🔻🔻 
🔘 Simbata nouăsprezece/12/2015 

http://justpaste.it/pseg
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

:)))


Prietena

 
Cuitte de EEG brânză tarta va 🎵 
cot la cot a fost bun de peste ✨ 

Sunt Torottoro ☺❤ 
Încerc alături După toată lumea Meieki veni 🚀
Afișează textul original

Pofta buna !

Purceddhruzzi
Purceddhruzzi
blog.giallozafferano.it

Savarina


Prietenele

 
Obraz nepoata primit 🙌💫 
Buze ...... 🙍🙍💔 

Noroc de nastere pentru lucru bun 😌💓 
Ochi sincron A fost frumos naștere Festivalul avea debordant! 

Aspect de nepoata pentru a spune cuvintele greu spre timp stângace de asemenea, fanii și a venit de mult la piept 😢✨ 
Nepoata de 18 ani Felicitări!
Show less  ·  Show original text

vineri, 18 decembrie 2015

Discutie

Dumuzi™ (shep™)
16 dec. 2015
 
Răspunde
 
+ Odorica Ion Sunteți întotdeauna oferindu-mi degetele în sus și în acord cu ceea ce spun, dar nu am vorbit unul cu altul în toate aceste luni ... ai rămas cu mine prin atât de mult și prezența dumneavoastră în viața mea este foarte apreciat, chiar dacă esti foarte linistita! ... esti ca îngerul meu păzitor! ... 😍😇❤💘 ... Sunt atât de binecuvântat să te cunosc și să spui sooo mult pentru mine o dulce ... mă rog tine si familia ta sunt bine și vă rugăm să știu vă aflați în inima mea mereu ... ✋❤🙏 ... Aș vrea să vă dau o îmbrățișare și sărut în viața reală așa până atunci o voi face digital! ... xx / oo 
🙌🙏😙😚❤💘 
Sper să spun ceva înapoi! 😉 
Binecuvântat să fie doamna mea ... ✊✌💘🙏 
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

.....


Excroci

Excroci la nivel inalt

Azi mi-a luminat ziua printesa Cruela, cu a ei aparitie adolescentina, cu urechile ascutite din  Avatar si cosita neagra, dar alba la radacina, intr-o parte. Facand cuplu cu Printul de tinichea,ne arata caricatural cum  Matrafoxatul a impus acesti doi excroci internationali in viata noastra,  oferindu-le nemeritat  averi  nemasurate. Cred ca radeau  de noi prostii,  cand erau in baie ca, si-au faurit o viata ca din fratii Grimm. S-au culcat golani saraci si s-au sculat la frageda varsta de 60 de ani putrezi de bogati, au mai facut si un puradel  la eprubeta, ca nu aveau cui lasa averea.
Asta pentru a cimenta ambitia unui marinar, contra familiei regale.
In ce tara din lume acesti excroci patentati, mai puteau sa vina calare pe bat si sa isi insusasca  trei sferturi din ea?
Nu sunt asa de naiva sa cred ca, valoarea grosului  averii nu a fost insusita chiar de Matrafoxat si camarila lui.
Cand va plati Matrafoxatul pentru tot raul facut Romaniei, avand ca efect imediat neputinta redresarii financiare, nici in 50 de ani ?
De ce spun ca trebuie  taiat raul din radacina, fara a putea lasa mugurii  nermerniciei sa se dezvolte,  decimand in continuare tot ce le iese in cale si a arunca Romania cu secole in urma U.E., care este direct interesata!!!

Pofta buna !

Il pane “Ghirlanda di Natale” | BLP
Il pane “Ghirlanda di Natale” | BLP
bastalapassione.it
Buon pomeriggio!
Cos’è per me la passione per la cucina?
Girare tutte le macellerie del quartiere, per trovare il taglio di carne ideale; provare una ricetta 11 volte in due giorni, finché non è perfetta; avere lo sguardo perso nel vuoto, pensando a come si può migliorare un piatto; passare due notti insonni, per capire come una ciambella di pane possa avere l’aspetto di una ghirlanda natalizia.
Ci sarò riuscito?
Se credete che la risposta sia „Si!”, allora cliccate sul link e potrete stupire i vostri commensali con una preparazione colorata e ricca di gusto!

Femeie ISIS isi asteapta barbatul cu dor

 
Domnul گ o în inima vina soțului meu întârzie întâlnirea noastră 
P Nq ہ Mn ہ گ un discurs și Aleghana 
گ An și vina în inima mea întârziere întâlnirea noastră 
P Ngueni Mn ہ گ un discurs și Aleghana #يَآربْ 😌 

Atabna Fraaaq Îndrăgostiților ... 😔😔
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Mos Craciun

De Crăciun în lumea interbelică: Statele Unite ale Americii

     
Santa Claus venea în anul 1929
cu avionul...
Crăciunul american era în perioada interbelică  - la fel ca și astăzi de altfel – o împletire a tradițiilor tuturor popoarelor care alcătuiesc “marea națiune americană”. Se poate spune așadar că americanii sărbătoresc Crăciunul adunând într-un conglomerat plin de farmec toate obiceiurile Pământului. Ei au adăugat însă acestei sărbători grandoarea specifică Americii și mai ales… comercialul dus la extrem. Americanii sunt părinții onorifici al celebrului Moș Crăciun (Santa Claus) și al celebrei lui sănii trase de reni – urmașul strălucitor al europeanului Moș Nicolae.
 Bradul de Crăciun din fața Casei Albe este cel mai stralucitor și cel mai spectaculos din lumea întreagă și este aprins în fiecare an de președintele Americii. În celebrul Rockefeller Center se împodobesc brazi de zeci de metri înălțime. În Boston principala atracție de Crăciun o reprezintă un mare festival al colinzilor. În New Orleans un bivol – cel mai mare bineînțeles – este plimbat împodobit pe arterele principale. America este de asemenea la originea impresionantelor spectacole de artificii de azi: americanii își felicitau de Crăciun vecinii îndepărtați cu focuri de arme sau cu focuri de artificii.

Un articol publicat de revista “Realitatea ilustrată” în anul 1929ne spune – cu umor -prin ce se deosebește Crăciunul american de cel al tuturor celorlalte popoare ale lumii:
  
Crăciun strălucitor
 marca Hollywood
 Prin ce se deosebeste Crăciunul american de celelalte Crăciunuri? Toate persoanele care au întrebuințat transatlanticele vă vor răspunde: prin “colosalul" său. Oamenii din cealaltă parte a mării au legături de rudenie cu toate rasele pământului. Ei pot să revendice toate tradițiile. Ei își însușesc, în bloc, obiceiurile cele mal disparate. Ei nu țin să fie originali, ci “să bată recordul". Și ei bat și recordul Crăciunului. Crăciunul este cea mai copilărească dintre sărbători. Dar americanii au geniul disproporției, după cum îl au și pe cel al măsurii. Ei, pe 25 Decembrie, îl fac grandios, tot astfel cum procedează cu celelalte 364 zile ale anului.

Toți anglo-saxonii mănânca la banchetele de Crăciun, “curcan”, pudding și “mince-pies". Dar un american nu admite să se găsească în altă parte decât în America o pasăre atât de colosală, făină de calitate atât de bună, struguri atât de gustoși: am cunoscut unul care se găsea la această epocă a anului prin modesta noastră Europă și care se întorcea grăbit, până la San Francisco, ca să caute “materiale" convenabile pentru “mince-pies-ul", pudding-ul și curcanul tradițional.


Femeile... curcan
 Bietul brad german, cu fructele sale, cu nucile aurite și lumânările lui, îi face să râdă. “Ah, e atât de mic"- spun ei. Americanilor le trebuie un copac întreg din pădure, al cărui vârf să atingă plafonul și care să poarte baloane de celuloid luminate cu electricitate. Ei atârnă, tot ca noi, jucării. Dar ce jucării și ce bibelouri, ce giuvaeruri, ce daruri de preț atârnă dânșii! Căci la ei sărbătoarea copiilor e și a oamenilor mari. Aceasta pentru că acolo, bătrăn sau copil, are același suflet simplu și arzător, aceeași candoare, aceiași sănătate. Mama și tata, în costume somptuoase, petrec tot atât cât și copiii.

Toți s'au sculat de dimineață spre a vedea ce le-a adus Santa Claus, care a venit cu sania în timpul nopții și a aruncat lucruri în numeroșii ciorapi atârnați pe marginea căminului. Copiii noștri pun ghetele lângă cămin, dar ghete mici; ciorapii lor au însă o capacitate considerabilă. Cred că și copiii americanilor împrumută la nevoie ciorapii părinților lor. Și dacă, întâmplător, acești tineri Guliveri aveau la dispoziție ciorapii uriașului Brobdingnac, e foarte probabil că pe aceștia i-ar fi prezentat lui Moș Crăciun. Fiți siguri ca Moș Crăciun, miliardar, ar fi găsit mijlocul să-i umple.”

Surse:

- articolul “Crăciunul la diferite popoare – Crăciunul în Statele Unite” – semnat Abel Hermant -  Realitatea ilustrată” din 21 decembrie 1929

- articolul “Datinile de Crăciun în diferite țări” – Realitatea ilustrată” din 20 decembrie 1938
deieri-deazi.blogspot.com

Ministerul de Justitie

Citiți "deja": 
- "Justice" anula crearea de clădiri judiciare în unele centre, costul depășește valoarea efectuate 200 de ani. 
http://sabq.org/sWOgde 
- Accentuat salva Zmilleteha după Saigahn moarte pe drumul spre grindină. 
http://sabq.org/sWOgde 
- "Saudiții" optimist ", a Mohammed bin Salman:" Văd că scrie viitorul nostru. 
http://sabq.org/aVOgde 
- Pentru al doilea an .. "Ibn Rushd Specialist" singura referință științific la Orientul Mijlociu german Zeiss. 
http://sabq.org/6uNgde 
- Într-una din cele mai mari operațiuni de contrabandă .. "ulei" contracara contrabanda de nouă milioane de litri de motorină. 
http://sabq.org/2UOgde 
- "Coaliția de Taiz" confirmă non-sosirea orice ajutor în zonele asediați. 
http://sabq.org/IXOgde 
- Cauta "legile penale ale Mecca" Catching gasca jefuit expati. 
http://sabq.org/GXOgde 
- "Oraș civil" este deviată 80 purtând Hotelul "în reparație" regiunea centrală. 
http://sabq.org/EXOgde 
- Regele Salman Center se bazează 100 de mii de pachete cu alimente la provincia Taiz. 
http://sabq.org/2XOgde 
- Asiri: 158 în încălcarea armistițiului din Houthis și să fie pacient pentru succesul "Geneva 2" 
http://sabq.org/0XOgde 
- Vezi .. salva mâna unui copil atârna în interiorul carnea Concasor în Riyadh. 
http://sabq.org/uXOgde 
- Comisia limita studenți lipsă după un incendiu la Universitatea Taima. 
http://sabq.org/sXOgde 
- Un asteroid se apropie de Pământ în zorii zilei de sâmbătă pentru aproape gama. 
http://sabq.org/qXOgde 

(Mobile de mai sus)
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original
عبدالله البرقاوي-سبق-الرياض:أكد المستشار والمتحدث الرسمي لوزارة العدل الشيخ منصور القفاري بأن الوزارة أجرت مراجعة شاملة لمشاريع المباني العدلية, التي سبق الإعلان عنها, وفق معايير دراسات الجدوى التي يراعى فيها الجوانب الاقتصادية والاحتياج والكفاءة في تصاميم المباني بما يتلاءم مع احتياجات مرفق القضاء والعدالة بالمملكة, وبناء على هذه الدراسة تكشف أن تكلفة إنشاء بعض المباني ف

Pofta buna !

pasta all’insalata di mare | Le ricette di mamma Concy
pasta all'insalata di mare | Le ricette di mamma Concy
blog.giallozafferano.it

Kiki Safutri

 
5 Obat Herbal Untuk Mencegah Kanker yang terbukti ampuh,((( bagikan info nya jangan sampai putus di tangan kamu,karna sekali saja kamu membagikan nya,sangat bermanfaat buat seratus bahkan seribu orang yang mendapatkan manfaat nya.
5 Obat Herbal Untuk Menghindar Kanker-Beberapa orang tidak paham bila terdapat banyak tanaman yang bisa jadi obat hingga bisa menghindar kanker.  Obat yang datang dari tanaman umumnya dimaksud dengan obat herbal lantaran terbuat berbahan alami jadi tidak pe...
Afişaţi mai puţine  ·  Tradu

"Trandafiri seara " in loc de "Pofta buna "!

 
Bună seara seara seara Roses Dragostea în oamenii de soluție sale bani 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Show original text

Ari Margaered

Anda Mengalami Susah Tidur,..? Jangan Kuatir Semua itu Dapat Di Bantu Dengan Mengkonsumsi Makanan Yang Sehat Ini,..Berikut Penjelasannya,..?!!

  Makanan dengan kandungan yang berbeda, menaruh manfaat tidak sama juga untuk tubuh manusia. Jadi janganlah heran bila sebagian makanan dengan cara unik dapat membuat Anda yang sedang mengalami masalah tidur, jadi lebih mudah tidur nyenyak. Penyebab…
Afişaţi mai puţine  ·  Tradu

Isus

Iată cum ar fi arătat Iisus Hristos, conform unor experţi medicali! Cam ciudăţel…

infatisarea lui IisusUitaţi de înfăţişarea “clasică” a lui Iisus Hristos, pentru că, cel mai probabil, vă înşelaţi. Un grup de experţi medicali s-au reunit pentru a recrea înfăţişarea Mântuitorului, prin studierea craniilor semite.
Artistul medical Richard Neave l-a înfăţişat pe Iisus cu păr negru şi cârlionţat şi o faţă largă. Se crede că aşa ar fi arătat evreii din Orientul Mijlociu, din nordul Israelului, acum 2.000 de ani. Se pare că dr. Neave s-a folosit de antropologia legistică, cât şi de informaţii adunate din Biblie, pentru a obţine o înfăţişare cât mai apropiată de realitate.
Echipa dr. Neave a făcut, de asemenea, şi o reconstrucţie 3D a craniului, calculând cam cum ar fi arătat pielea. În schimb, pielea şi ochii au fost creaţi mai mult pe “ghicite”, folosindu-se de informaţiile din Biblie. De exemplu, în Biblie se spune că Iisus ar fi avut păr scurt, pentru că Sf. Apostol Pavel a spus: “Dacă un bărbat are păr lung, e un lucru neplăcut pentru El”.
Sursa: metro.co.uk
P.S. Despre cum ar fi arătat Iisus Hristos am scris mai multe articole pe site. De exemplu, vedeţi articolul meu din februarie 2011: “Enigma înfăţişării lui Iisus Hristos: avea Fiul lui Dumnezeu părul lung?” Citez din acel articol:
* Nimeni nu ştie cum arată Iisus Hristos, întrucât primele Sale reprezentări n-au fost făcute decât după câteva sute de ani de la moartea şi învierea Sa.
* În timp ce noi nu putem şti cum arăta Iisus Hristos, ştim însă cum nu arăta El. Nu a fost Iisus cel care l-a inspirat pe apostolul Pavel în a scrie în Biblie următoarele? “Nu vă învaţă oare însăşi firea că necinste este pentru un bărbat să-şi lase părul lung?” (1 Corinteni 11:14). În afară de această regulă privind părul la bărbaţi, Biblia mai conţine câteva dovezi circumstanţiale care presupun că Iisus n-a avut părul lung.
* Poate că cea mai puternică evidenţă apare atunci când Iuda îl trădează pe Iisus, care va fi identificat de către soldaţii romani prin sărutul pe obraz pe care-l va da Iuda lui Iisus. De ce trebuia Iuda să facă acest lucru? Pentru că Iisus arăta ca un om obişnuit în zilele Sale, şi astfel soldaţii n-ar fi putut să-L identifice decât printr-un semn.
* Pe 4 februarie 2004, într-un articol apărut pe Associated Press şi intitulat “Iisus nu avea părul lung”, antropologul Joe Zias, cel care a studiat sute de schelete găsite în săpăturile arheologice de lângă Ierusalim, a afirmat următoarele: “Evreii din antichitate nu purtau părul lung”. În plus, textele evreieşti îi ridiculizau pe cei care aveau părul lung, ca grecii sau romanii, aşa cum crede expertul de la Universitatea din New York, Lawrence Schiffman.
lovendal.ro