Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Siria


Syria insurgents recapture town in northern Aleppo province from army and allied forces
Fox News
BEIRUT –  Insurgents say they have seized a town in Syria's northern Aleppo province from troops and allied Shiite forces amid intense fighting. A coalition of rebel groups and insurgents that includes the al-Qaida-affiliated Nusra Front announced Saturday that it took back control of Tal Bajer in the southwestern countryside of Aleppo after losing it to Syrian troops backed by Lebanese Hezbollah militiamen and Iranian forces two weeks ago. The Nusra Front released drone footage that purports to show Iranian fighters fleeing from rebels advancing on the town with tanks. Opposition forces have inflicted painful losses on Syrian troops and their allies in the area, successfully repelling their Read More

....


...


Prietena

❤ fost o unitate de azi Festival 

Și a arătat pe o melodie de Craciun din jurul în faptul că un pic mai devreme Craciun fericit, dar mi sa permis să-și arate balet la tine și Eva Crăciun în 💫 

7 ani este cum nu a fost, de asemenea, anxietate, deoarece umple martor în experiența de aproape, dar balet multe în membrii, și eu sunt mândru că oaspeții pot alege. 


Chiar membri care nu știu că este ca baletul dansul este mult a fost uimit de repetitii Dar, de asemenea, a fost bucuros pentru a ridica moralul sa întâmplat la locul de desfășurare atunci când numele a ieșit pe monitor (1'ڡ`1) ♡ 

Toată lumea, vă mulțumesc ❤
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

:)


Isisica mica


Frank Sinatra


Bucuria pentru membrele industriale


Ochi negri


Misterul oamenilor cu ochi întunecaţi: cine sunt ei şi de ce sunt atât de diferiţi faţă de noi? De ce provoacă ei atâta teamă?

Ei au fost întâlniţi peste tot în lume. Ochii lor sunt total negri, fără nicio culoare. Cine sunt ei şi de ce sunt ei atât de diferiţi faţă de restul dintre noi? Există mai multe povești cu întâlniri cu aceste ființe ciudate, care par a fi inumane din cauza culorii neobişnuite a ochilor lor și a comportamentului lor ciudat. Oamenii care i-au întâlnit pe aceste persoane misterioase au avut un sentiment ciudat de groază. Există explicații raționale pentru aceste întâlniri remarcabile?
Unii spun că ochii sunt fereastra sufletului nostru. Aţi întâlnit vreodată pe cineva al cărui ochi nu sunt nimic altceva decât un întuneric complet? Cei care i-au întâlnit pe oamenii cu ochii negri spun nu numai că ochii lor sunt întunecaţi, dar şi întreaga lor ființă. Este ca și cum sufletele lor ar fi învaluite în întuneric.
În lumea paranormalului, există şi poveşti despre întâlniri cu oamenii cu ochii negri. Negrul nu este o culoare naturală a ochilor. Partea albă a unui ochi uman este numit scleră și cuprinde 5/6 din suprafața exterioară a ochiului. Fiecare persoană sănătoasă, indiferent de rasă, are o scleră albă. Problemele de sănătate pot provoca, uneori, ca sclera să devină galbenă sau chiar roşie. Animalele, pe de altă parte, pot avea o scleră foarte întunecată. Câinii, caii și șopârlele, de exemplu, de multe ori au o scleră neagră.
Dar, persoanele umane cu ochi negri, au toate componentele globului ocular negre: sclera, irisul şi pupila. De asemenea, atitudinea şi comportamentul acestor fiinţe sunt diferite. Ele provoacă un sentiment de frică intensă celor cu care se întâlneşte. Aceste persoane sunt, de obicei, îmbrăcate în negru, sau în haine de modă veche.
Să examinăm câteva povestiri care povestesc despre întâlnirile cu aceşti oameni cu ochii negri. Unul dintre martorii oculari, Chris și soțul ei, călătorind în Michigan, atunci când au decis să facă o oprire la un popas. Iată ce spune femeia:
“Am intrat în toaleta femeilor. Când mă pregăteam să părăsesc sala, am observat deodată o femeie subțire, cu părul negru şi uitându-se direct către mine. Am simțit imediat un sentiment teribil de groază, ca și cum era ceva nefiresc în legătură cu ea. Am observat apoi ochii care se uitau la mine cu răceală, iar ei erau complet negri. Nu avea vreo altă culoare în ei. Am simțit o nevoie puternică de a mă îndepărta de ea cât mai repede posibil, deoarece simţeam că mă aflam în pericol. Privirea ei era lipsită de orice emoție.
Sentimentul meu instant a fost acela că ea nu era om. Nu ştiu ce m-a făcut să nu cred asta, dar aşa am simţit. De asemenea, am simţit la ea că ar fi fost asemenea unui prădător care îşi vâna prada. Am plecat cât mai repede posibil şi am simţit o mare eliberare atunci când m-am întors la maşină. Trebuie să spun că aceasta a fost una dintre experiențele cele mai tulburătoare pe care le-am avut vreodată în prezenţa unei persoane”.
O altă povestire ciudată provine de la Tee, administrator de imobil în Portland, Oregon. Tee, care a lucrat timp de 20 de ani, era obişnuită a se întâlni cu oameni de toate rasele şi vârstele, și totuși când a întâlnit un tânăr cu ochi negri, pur și simplu şi-a dat seama că acea persoană nu este una normală: “Era tânăr băiat de aproximativ 17 sau 18 ani. El m-a întrebat despre un apartament de închiriat. Eram tare speriată de aspectul său, mai precis de ochii săi. Îmi amintesc cum mi s-a ridicat părul de pe spate”. De asemenea, Tee a simţit un sentiment de maleficitate în acel tânăr: “Nu l-am putut privi drept în ochi. Nu ştiam cum să scap de el. Simţeam că mă aflam în pericol extrem”.
Un caz uluitor despre întâlnirea cu o fiinţă cu ochi întunecaţi l-am scris în 2011, în cadrul acestui articol: Moartea poate veni de la o femeie cu ochi negri, fără emoţii şi fără viaţă. Martora, o femeie din SUA, povesteşte starea ei când a dat faţă în faţă cu o asemenea fiinţă: “Când am deschis uşa, am rămas înmărmurită. În faţa mea stătea o femeie care părea că nu are ochi. Imediat, o senzaţie de frică imensă mi-a copleşit tot sufletul. Mă uitam la femeia aceea şi părea că nu avea nimic: nici ochi, nici emoţii, nici viaţă. Părea că este însăşi moartea. Era doar întuneric”.
Dar, oare de unde vin aceste fiinţe cu ochi negri? Provin ele din copiii cu ochi negri, despre care am vorbit într-un articol de anul trecut (Armata de copii cu ochi negri se află printre noi! Ei sunt rezultatul unei încrucişări genetice între extratereştrii Nephilim şi femeile umane!)? Aveam atunci următoarea ipoteză: că aceşti copii cu ochi negri reprezintă un program secret de încrucişare hibridă şi de schimbare a ADN-ului nostru. Ei ar putea fi rezultatul unui program secret de încrucişare între extratereştrii Nephilim din Biblie (urmașii lui Satana) și femeile umane, rezultând un hibrid, care are un corp uman şi care nu poate fi diferenţiat cu adevărat de o ființă umană, decât faptul că ochii săi sunt negri. Hibrizii au capacitatea să-şi lege minţile între ei, să citească gândurile şi emoţiile oamenilor obişnuiţi. De asemenea, ei pot să-şi schimbe forma sau au capacitatea de a deveni invizibili. Această specie-hibrid s-ar putea afla la toate nivelurile societății noastre: în mass-media, muzică, artă, politică, corporaţii, educație, guvern. Ei stau ascunşi printre noi și servesc o agendă satanică. Planul lor este acela de a conduce cât mai mulți oameni spre Satana, urmărind a ne “fura” sufletele.
lovendal.ro

vineri, 27 noiembrie 2015

Guantanamo


Once in Guantánamo, Afghan Now Leads War Against Taliban and ISIS
New York Times
KABUL, Afghanistan — Hajji Ghalib did just what the American military feared he would after his release from the Guantánamo Bay prison camp: He returned to the Afghan battlefield. But rather than worrying about Mr. Ghalib, the Americans might have considered encouraging him. Lean and weather-beaten, he is now leading the fight against the Taliban and the Islamic State across a stretch of eastern Afghanistan. His effectiveness has led to appointments as the Afghan government’s senior representative in some of the country’s most war-ravaged districts. Afghan and American officials alike describe him as a fiercely effective fighter against the insurgency, and the American military sometimes supports Read More

Fara protectia consumatorului


:)


DACA NU ACUM, ATUNCI CAND?


Foto: Ioana d'Arc (1412-1431)

Nu am putut sa mai scriu pentru ca nu m-am putut concentra la sistematizarea evenimentelor fiind uimita ca, peste asteptarile mele toata aceasta gloata de mafioti, a  folosit toate oportunitatile pentru a  mulge si ultima picatura de lapte care a dat-o tara.
Totul a fost sub actiunea unui grup mafiot organizat, dar grobian. S-a actionat in mod grosolan de parca noi toti in frunte cu institutiile tarii care, trebuiau sa intrerupa acest  suvoi de infractiuni facut fara nici o jena, in  modul cel mai labartat cu putinta, am fost orbi.
Somnul natiunii si al ratiunii naste monstrii.
Degeaba suntem dusi toti cu zaharelul ca,  vom fi compensati cu praful de pe toba, cu ce le curge infractorilor printre degete. Spun asta ca s-a devalizat tara de  peste o mie de miliarde de euro si  recuperarea se refera la cateva  milioane sau zeci de mii de euro. Banii jefuiti sunt pusi bine la pastrare si dupa cateva luni sau ani de puscarie,  10 vieti le sant asigurate in lux infractorilor.
Suntem prostiti in continuare ca justitia isi va face treaba. Justitia este corupta si de  cativa derbedei violatori, pedofili sau chiar criminali, lucru care ar justifica perfect actiunea pentru a le da o riposta, sa o tina minte 5 generatii, dar aici cand este vorba de peste o mie de miliarde de euro! Nu pot fi mituiti cu cateva milioane ?
Daca nici acum in al 13-lea ceas, nu lasam deoparte pudibonderia cu acesti criminali ai unei natiuni, nu mai avem nici o asteptare de la viitorul nostru. Viitorul nostru va fi sumbru daca nu trecem la fapte, caci acest ragaz tot timpul, nu duce decat la slabirea vigilentei si vointei noastre. Ce poti face azi, nu lasa pe maine.
Nu am sa mai reiau acest subiect decat, cand  para va fi coapta(si va cadea in gura lui Natafleata). Nu stiu in cati ani se vor mobiliza partidele mici nou infiintate dar,  ele vor fi permanent sabotate si ridiculizate si fara o vointa de fier al unui lider feroce si o propaganda  vioaie, vom balti in aceasta hazna imputita si peste 100 de ani, daca vom mai fi in aceeasi situatie tragi-comica  plina de haz, dar nu pentru noi ci, pentru dusmanii nostrii.
S-au prabusit imperii care au stapanit lumea, dar  Romania noastra, o bijuterie plina de bogatii dorite de  dusmani si inconjurata de lupi flamanzi si costelivi!
Eu nu mai am rabdare sa ascult la prostiile care vor sa ne convinga ca justitia isi va face datoria :))), sa credem in justitie, pana cand nu vom mai avea nici pielea pe oase ? Asta este o tragere de timp.
Daca nu ne conducem de vorbele Janei d'Arc : "Daca nu acum atunci cand, daca nu noi atunci cine?"  vom zace ca un caine rabciugos la marginea satului, adica la marginea Europei care, nu ne va mai recunoaste nici ca ruda lor cea mai saraca, ca acum.
Cand veti avea nevoie de mine, eu voi spune PREZENT, in orice situatie fizica as fi!!!

Pofta buna !

 
Reteta caracatiță galiciană sau caracatiță Feira 

Caracatița Feira numele de la cel utilizat pentru a servi târgurilor. Este un fel de mâncare festiv prezent la orice partid sau echitabil în Galicia. Astăzi, caracatiță galiciană pot fi găsite în mai multe restaurante, baruri și chiar în multe case. Astăzi, de obicei, a servit ca un capac. 

Caracatiță galiciană este un caracatiță întreg fierte într-o oală, până se înmoaie. După caracatița a fost dat o bătaie, el a lovit pe o suprafață pentru a înmuia. Astăzi, aceeași caracatiță este lăsat în congelator cel puțin 2 zile, pentru a înmuia fibrele. 

Caracatiță galiciană sau caracatita tradițională Feira se taie în felii aproximativ un centimetru și cachelos cartofi sau felii, dar ne-ar fi vrut să dea o diferență de atingere și au pregătit această extrem de arătos. 

Știați că: 
Caracatița este unul dintre animalele marine cele mai inteligente. Ei sunt capabili să memoreze și să învețe pentru a rezolva problemele și a depăși obstacolele. O caracatiță, de obicei, trăiesc între două și trei years.The caracatiță în amestec cu mediul și sunt foarte puternice. Caracatițe sunt surzi. Caracatițe au opt picioare cu ventuze convergente independent pe corpul principal, caracatița are trei inimi. Comune caracatiță poate creste pana la trei metri și cântărește aproximativ 12 de kilograme. Speciile mai mari pot creste pana la sase metri și cântărește 70 de kilograme. Caracatița se hrănește cu pești și crustacee, dar poate lăsa, de asemenea apa în căutare de moluște mici. 

http://cangrejogrande.blogspot.com.es/2015/11/receta-de-pulpo-la-gallega-o-pulpo-feira.html
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Ma predau


Pui kurd


LUPTE


Sirens ring out as air strikes hit IS Syria stronghold
AFP
In the Islamic State group's Syrian stronghold of Raqa, sirens ring out whenever a warplane approaches as jihadists flee their posts and vehicles to hide, activists say. A US-led coalition and Russia have stepped up air strikes on the jihadists' de facto Syrian capital since IS claimed to have downed a Russian passenger plane over Egypt's Sinai in October and the deadly jihadist attacks in Paris two weeks later. "The sirens are on the roofs of high buildings, in the squares and in the streets," Taym Ramadan, a city resident and anti-IS activist, told AFP. Read More

Savarina


joi, 26 noiembrie 2015

Danny Boy


Pofta buna !

Cooking with Kelly Chan:
Watch „Stir Fry Noodles” on YouTube
https://youtu.be/0jCHwzQYiRU
For recipe, click on arrow after the video is finished when viewing from the cellphone.
Delicious and easy to prepare! Stir-fried bean thread noodle with prawns. Cambodia’s style. Dry baby shrimps are usually used in this dish. However, it’s ok if you prefer not to use it. Dry shrimps will add strong aroma to the dish. Salt and pepper to taste, optional. Served immediately, for lunch or dinner…… Enjoy!
Please don’t forget to check out my cookbook. On Kindle Unlimited, or go to your Kindle Owner Library and borrow it. http://www.amazon.com/Cambodian-Cooking-Southeast-Asian-Style-Recipes/dp/1494762625
Fotografie

Vorbe de dragoste in Egipt

Draga, duhul meu și inima mea și viața mea și Ahqy nebun 
Darling are un milion de voturi percepe vocea mea uniformă inima 
Darling are un milion de miscari inima mea zâmbet ochii uniforme zâmbet 
Pat ești Ahqy și nebun și iubirea este secretul unei creativ și static 
Draga Te iubesc, indiferent cât de departe de Knin ochii mei și te iubesc cu inima, ochii mei 
DARLING tur nevoiași Ihtweini primăvară feminitate și mi-e sete Va rugam sa ne 
Darling de iarnă rece și PDF Hanank Ahtweiny și sânul inima ta Ahoudnny 
Rebobinare Darling și Hases zile, înstrăinat de la alții și să ne bucurăm în inima mea fericită și altele 
Darling Benady inima ta și inima mea Bbarkh frecvente durerea altora, draga mea și Hhetny 
Darling orice BDY însemnat Club Aliki Dmany și inima mea decât altele Mesh Ayesh și Bicolk și Oouhhetny
Show less  ·  Show original text

:)))


:)))

Copilul de suflet al Mafiei Americane


Prietena

Voi mâncat granola de a mânca în supă Nagatanien pentru mintea si corpul la cald în seara asta ☺❤ 
Și m-am dus și am mâncat gust primul 

Vreau să mănânc de dimineață cu lapte rece 💘 
Probabil dependență ......!
Afișează textul original

Savarina


Prietenele

 
Bună seara 😊 

Astăzi, a fost HKT48 4 Concert aniversar. 
De asemenea, a doua zi acest memorabil a fost întâmpinat, este toată lumea mulțumită fanilor care au ma de bucurie mereu. Mulțumesc mult. 


Acum astăzi patru ani, am o clasă a absolvit a fost tot de la care incepe teatru. 

Oh, în timp ce conectarea mâna este foarte nostalgic Când am fost un spectacol 😭 La urma urmei, spectacole puternic pasiunea Naa decât ton mână alte spectacole pentru noi 😊✨ 

Plâns, râs, luptă, în fiecare zi că în timp ce, am avut o performanță în fiecare zi griji. Am nu numai cu care se confruntă înainte, s-ar putea fi de timp care a fost cel mai tineri. 

În teatrul de noi care sunt cultivate, și eu sunt încă un teatru de noi a avut ochii pe mine. 

Patru ani, într-adevăr vă mulțumesc. 
Este ceea ce privește, de asemenea, al cincilea an. 
Pentru a spune așa, vreau să transmit sentimentele de gratitudine la teatru. 

Pentru totdeauna, originea pentru noi este teatru. 
Tot timpul, în viitor, va continua să cânte în acea locație, și să continue dansul, vreau să continue să strălucească. 

Din nou, 
Happy Birthday HKT48! 
Viitor, nu se oprește încă! Cheer HKT48 Mulțumesc. 

De asemenea, din nou, vă rog să-mi scrie despre roșu și alb. 

Deci, noapte bună o cireașă. 

Sakura floare! 
Show less  ·  Show original text

In Belgia

2015

In Belgia

În Belgia, un umorist a fost condamnat la 2 luni de închisoare pentru antisemitism! Băgăm de-acuma scriitorii, jurnaliştii, criticii de artă la închisoare pentru exprimarea unor opinii, oricât de dure ar fi acestea!?

Eu am fost şi voi fi întotdeauna adeptul libertăţii de exprimare. Iar dacă cineva jigneşte pe altcineva sau o comunitate, ar trebui cel mult amendat, dar în nici într-un caz băgat la închisoare. Iar ştirea de mai jos mă îngrijorează pentru că un umorist a fost condamnat la închisoare în Belgia! Iar Belgia e o ţară occidentală, democrată, nu? Repet: dacă a greşit, trebuia AMENDAT, dar NU ÎNCHIS. Pentru că a face închisoare pentru a spune unele vorbe, convingeri sau jigniri mi se pare o întoarcere la Evul Mediu sau în epoca lui Stalin, atunci când pentru orice opinie puteai ajunge la închisoare sau chiar ars pe rug sau omorât! Ce facem? Regresăm sau progresăm?
Citez de pe hotnews.ro:
Umoristul francez Dieudonne a fost condamnat în Belgia la 2 luni de închisoare cu executare şi 9.000 de euro amendă pentru antisemitism, scrie AFP. Acesta a fost declarat vinovat, potrivit avocatului Eric Lemmens, care a reprezentaţi organizaţiile evreilor din Belgia, de incitare la ura, difuzare de afirmaţii care instiga la ură şi negaţionism.
Dieudonne era acuzat pentru afirmaţii făcute într-un spectacol susţinut în martie 2012 la Herstal, în regiunea Liege, în faţa a circa o mie de spectatori, şi care a fost înregistrat de poliţie. Sentinţa poate fi atacată în apel. Umoristul nu s-a prezentat la proces.
Interzis de majoritatea canalelor mass-media, Dieudonne rămâne foarte popular pe Internet, unele dintre înregistrările sale video, în special cele în care le răspunde criticilor săi, fiind vizionate de peste două milioane de ori.
P.S. Ca să fie clar. Sunt total împotriva antisemitismului şi împotriva negării Holocaustului. Am mai povestit şi altă dăţi pe site că am mărturii DIRECTE de la martori că Holocaustul şi progromurile evreieşti din timpul celui de-al doilea război mondial au fost reale şi nu văd de ce mai sunt unii care le neagă. Dar, consider că acele persoane care fac glume împotriva evreilor, sau scriu negativ despre ei, ar trebui amendate, după un proces corect, în niciun caz băgate la închisoare, pentru că ne reîntoarcem la Evul Mediu sau în epoca stalinistă, de care credeam că am scăpat. Libertatea de exprimare nu poate fi înlăturată printr-o măsură drastică de restrângere a libertăţii, cum este închisoarea. Şi nu numai în cazul evreilor. Ar trebui ca această regulă să fie universal valabilă pentru orice naţiune: români, maghiari, ruşi sau francezi.
Să nu uităm ce spunea cardinalul Richelieu acum 3 secole şi jumătate, cel care conducea Franţa cu mână de fier: “Daţi-mi şase rânduri scrise de cel mai cinstit om din lume, şi-i voi găsi ceva în ele ca să-l spânzur!” Aşa vreţi să ajungem? Să ne mai fie frică să scriem sau să spunem ceva?


lovendal.ro

UKIP

UKIP_logo.png
Dear Odorica --
We are approaching the final stages of the Oldham West & Royton by-election campaign. The bookies have slashed UKIP’s odds of winning from 16/1 at the start of the campaign to 3/1 now with just 7 days to go. We have an excellent chance of winning here and John Bickley needs your help to push him over the finishing line after coming so close in Heywood and Middleton last year.
If you have any spare time between now and December 3rd, there are plenty of doors to knock on and many more leaflets to be delivered. Call 07555 136 601 or visit UKIP Campaign HQ on 18 Market Square, Royton OL2 5QD to get in touch with the team.
We look forward to seeing you in Oldham West & Royton.
UKIP
http://www.ukip.org/ UKIP · Lexdrum House, King Charles Business Park, Newton Abbot, Devon TQ12 6UT, United Kingdom

Poezie de dragoste

O privire de la tine 
Am întoarce împotriva trecut 
Mâna pe obrazul meu 
Prezența sufletul simt 
O mângâiere de la tine 
Văd viitorul atât de luminos și clar 
Un cuvânt de dragoste în urechea mea 
Sunt pierdut în timp 
Ca vântul accident vascular cerebral parul meu 
Un fior în pielea mea 
Văd fața în fața mea 
Pentru totdeauna esti iubitul meu 
Un zâmbet pe buze 
Mă simt o lacrimă în ochi 
Mâna mea caută 
Mă simt imbratisarea ta calda 
Brațele tale jurul meu 
Închid ochii și auzi inima ta 
Un cuvânt de credință în urechea mea 
Sunt pierdut în sufletul tău
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

miercuri, 25 noiembrie 2015

Adamo


....


Tata plange

Ce-o lume nebună! Ce se întâmplă dacă tata curajos care este stânca familiei sale pierde speranța? Cine va explica acest băiat nevinovat mic de ce Papa lui plânge? Ce știe el despre inumanitate și politică ... fi binecuvântați, tată și fiu curajos! 
Un băiat atinge capul tatălui plângând, încercând să-l consoleze după refugiaților din țările-rupt non-război au fost refuzat intrarea la Macedonia la granița cu Grecia. 

Macedonia a început de screening refugiați pe baza naționalității și care să permită intrarea doar a celor din Afganistan, Irak sau Siria. 

Cei care vin din Iran, Myanmar, Sri Lanka, Libia, Sudan, Sudanul de Sud, Nigeria, Maroc, Republica Democrată Congo, Liberia și Pakistan poate frontiera de stat nu transversale mai, deoarece aceste țări nu sunt oficial în război, conform clasificarii UE. 

Solicitările de azil este un drept universal și nu este acordat exclusiv persoanelor din (clasificate UE) țările devastate de război, cum ar fi Siria, Irak și Afganistan. 

Orice ființă umană care a fost persecutat sau are teama de a fi persecutat pot solicita azil și ar trebui să se acorde azil dacă poate dovedi că el are o temere bine întemeiată de persecuție, dacă el ar fi trimis în țara sa de origine pe motive de rasă, religie , naționalitate, și / sau apartenența la un anumit grup social sau opinie politică. 

Închiderea granițelor în fața solicitanților de azil este o încălcare pură a Convenției de la Geneva și un act de discriminare bazată pe rasă și naționalitate. 

Data: 19.11.2015. 
Foto: Georgi Licovski, EPA. 

#savesyria #savesyrianchildreen #oneummah 
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Instinct

ههههههههههههههههههههههههههههههه

Nervos

 
Phil inervat
Afișează textul original

In costum de baie


Caldura

 
Căldura, bat-o vina

Dăm vina vara pe căldură
Când suferim peste măsură
Iarna, balanţa se înclină...
---Click pe poză---

Prietena

 
❤ bea ceai fierbinte Soi 
Dimineața Matcha Soi este cel mai bun alarma ✨😌 

Mă simt toamna pentru că a fost în aroma castan astăzi 🌰 
Oh, ai terminat un alt toamna ☺ 


Mă întreb ce am de iarnă de alimentare ??? 🎁⛄🎄
Show less  ·  Show original text

marți, 24 noiembrie 2015

...


...


ISISEL SCUMP


DE CE?


Un elefant şi-a petrecut 11 ore săpând în pământ cu trompa! Veţi rămâne impresionaţi când veţi afla de ce…

Este un fapt cunoscut că elefanții sunt unele dintre cele mai inteligente creaturi de pe această planetă, fiind foarte dezvoltaţi din punct de vedere emoțional. Ei îşi făuresc legături de familie foarte puternice și complexe, la fel ca legăturile pe care noi, oamenii, le creăm cu cei dragi de lângă noi. Iar atunci când elefanţii pierd pe cineva, ei simt aceeaşi durere pe care şi noi o simţim.
În videoclipul de mai jos, apare un elefant, care a stat numai puţin de 11 ore pentru a săpa o gaură masivă în pământ. Dar oare de ce o făcea? Localnicii s-au adunat pentru a afla motivul, fiind foarte curioşi. Atunci când au aflat de ce, inimile lor s-au înmuiat şi au simţit o profundă compasiune pentru elefant. În timp ce elefantul-mamă şi bebeluşul ei, elefănţelul, se plimbau în acea zi, cel mic căzu într-o fântână şi era în imposibilitatea de a ieşi. Mama a intrat atunci în acțiune și era clar faptul că ea nu se va opri de la nimic în a-şi salva copilul şi a început să sape cu trompa. Din păcate, ea a făcut şi mai mult noroi în gaura accidentului, dar, din fericire, câţiva localnici au sărit şi i-au dat o mână de ajutor.
După mai multe ore, perechea adorabilă a plecat de la locul accidentului, bucuroşi că s-au regăsit: mama şi bebeluşul. În timp ce noi, oamenii, ne considerăm a fi singurele fiinţe inteligente şi inimoase de pe pământ, este clar că există şi alte fiinţe care se aseamănă mult cu noi. Ca orice mamă, acest elefant a făcut orice în lumea aceasta pentru a-şi salva bebeluşul.
Urmăriţi mai jos videoclipul şocant…

lovendal.ro

Papusa kurda


Mancare pentru luptatori

Prelucrare și distribuție a produselor alimentare pe frații staționate 
http://justpaste.it/p71a
Afișează textul original

:)


Citate si rime

Ca să faci un tun, iei o gaură și o învelești de jur-împrejur cu oțel– spunea un hâtru cândva. Ca să atragi mușterii pentru produsele tale, iei un redactor al revistei “Furnica”, îl cinstești poate cu un pahar de vin bun la Bodega Mircea’n bulevard, iar acesta va scrie cu umor câteva strofe pe care le va publica în revista umoristică de mare tiraj care apărea la începutul secolului trecut. Urmarea?  Ne-o spune “Sărmanul Dionis” – redactor al revistei:

“Și cum reclama este sufletul comerțului, M-me Gâscă ori D-l Gurăcască, intră zăpăciți în prăvălia cu firme poleite și vitrine sclipitoare, iar D-l Șmil cu nasul adus ca ciocul păsărilor de pradă își vinde marfa, care de cele mai multe ori e mai proastă decât reclama.”

Nu e cazul magazinelor “Mercur”, “Stirbey” sau “Au bon goût”. Nici al „Bodegii Mircea” sau al cinematografului „Clasic”. Așa că vă invit să citiți câteva reclame în rime - pline de umor şi de sloganuri atrăgătoare - de la începutul secolului XX:


Interviu cu o distinsă gospodină

- Madam, eu știu că’ntre femei
  Ai un menaj de mâna’tâi.
  Două cuvinte dacă vrei...
- Întreabă, domnule, și trei.
- Vin la Crăciun de care bei?
- Acasă bem doar vin Știrbey.
- Sparanghel, bame și ardei,
  Conserve’n fine o să iei?
- Firește, tot de la Știrbey.
- Dar unt, mălai, făină? – Hei...
- Bine’nțeles de la Știrbey.
- Dar toate astea costă lei !?
- E foarte ieftin, jur pe zei !
- Și calitatea? – Des merveilles !Au bon goût

Am dat iubitei ‹‹rendes vous››,
Ah, o iubesc la nebunie,
E-așa de șic c’o pălărie
Luată de la ‹‹Au bon goût››.

Nu mă încântă chipu-i, nu!...
Deși fermecători sunt ochii-i...
Ador mai mult fasonul rochii
Ce’și cumpără la ‹‹Au bon goût››.

La ‹‹rendes vous›› nici el, nici tu,
Nu veți afla ce se petrece;
Dar… veți găsi-n pagina zece
Anunțul firmei ‹‹Au bon goût››.Nu mă duc la moși!

La Moși e murdărie, praf,
Deci eu prefer să stau acasă.
Și, pe onoarea mea, nu’mi pasă!
Căci știu că mâine voi vedea
La ‹‹Clasic - Cinematograf››
Mișcându-se pe o perdea:
Pungași, cocote și gomoși,
Maimuțe, turte dulci, gogoși,
Cheflii cu nasurile roși,
Consoarte svelte, soți borțoși,
Tramvaie, muscali cu galoși...
În fine, tot ce-a fost la Moși!
Aperitivul și natura

E iarnă, viscol, promoroacă,
Galoși, căciuli, blăni de samur...
Mă duc să mă’ncălyesc o leacă
C’un vinișor de la ‹Mercur››.

E primăvară. Firea’nvie,
Ce dulce-i cerul de azur!
Am să mă’mbăt de bucurie
În magazinul ‹La Mercur››.

E vară. Soarele pârjolește.
Păcat că n’are abat-jour!
Aprinsu’mi gât îl răcorește
Numai un șpriț de la ‹Mercur››.

E toamnă. Frunza’ngălbenită
Cade din pomi jur-împrejur.
Ah, inima’mi este mâhnită,
Și’nnec necazu’mi la ‹Mercur››!În schimbul unei mese

În Patheon eu spe să am un loc,
Căci – fără modestie – ’s un bun bard;
Doar la Bodega Mircea’n bulevard
Eu masă seara nu găsesc de loc!...
Mă duc mereu, dar soarta mea’i haină:
Persecutat de’așa crud ghinion,
Oftând ca și’un ocnaș de la telega,
Cedez chiar locul meu din Pantheon
În schimbul unei mese la bodega!...
O poveste adevărată
(sau… “Cum se îmblânzesc soacrele”)


Aveam o soacră îndrăcită - .
Nici n’ați văzut așa ceva,
Sunt sigur că Satan, el însuși,
Nu avea soacră mult mai rea.

S'o îmblânzesc n’am fost în stare
Nici dându-i bani, nici rochii mii,
Degeaba îi luai de toate
Din sutele de prăvălii.

M'am plâns atunci din întâmplare,
Unui prieten de la Gorj,
El mă’ndemnă să merg cu dânsul
La magasin, la Musiu Jorj.

Acolo, poruncii la icre,
La cașcaval de Penteleu,
Salam si vinuri negre bune
Ce te fac tare ca un leu.

Lacherdă proaspătă, sardele,
Delicatese fel de fel,
Din bunătățile alese
Luarăm noi câte nițel.
Și Musiu Jorj, băiat amabil,
Cinstit și iute ne-a servit...
Când am dat soacră-mi acasă
Ce'i luasem… zău, a înlemnit.

Și fața ei morocănoasă
De-o dată'n bine s'a schimbat,
lar de atunci, ca s'o fac bună,
Tot de la Jorj am cumpărat.

De vreți l'a voastre soacre rele
Să le- astupați gura cu anu,
Le dați delicatese luate
De la musiu Georgès Grideanu.

(George Grideanu, magazinul cu coloniale, delicatese și vinuri alese
La strugure”  din str. Academiei No.6,  vis-à-vis de Hotel Bristol)

deieri-deazi.blogspot.com