Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

...


Canta la pian cu penisul


Cu patrula prin Statul Islamic


Pofta buna !

 
Buenos dias!! Hoy os traigo Tartas  para preparar sin horno! Compártelas si te gustan! http://eldulcepaladar.blogspot.com.es/2015/11/tartas-sin-horno-1-parte.html
Para este post colaborativo he escogido tartas para preparar sin horno, me encantan este tipo de tartas, además de ser rápidas ( en algunas ocasiones), quedan siempre muy jugosas, muy presentables y casi siempre suav
es y esp...

Bravo!


vineri, 13 noiembrie 2015

....


:((( Rusii au primit mesaj de la ISIS

Trimise prin Atsab
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Socant


Google Earth dezvăluie ceva şocant în Antarctica: un OZN uriaş căzut în gheţuri, spre care sunt îndreptate 4 tancuri mari! Eroare fotografică sau ce naiba…!?

Site-ul The Express.co.uk scria în luna septembrie 2015 cum un utilizator din Rusia, pe nume Valentin Degterev, a descoperit pe Google Earth un OPN (Obiect Pământean Necunoscut) – diferit faţă de OZN (Obiect Zburător Necunoscut) – acesta fiind ascuns în gheţurile din Antarctica. Obiectul avea forma unui peşte, cu lungimea de aproximativ 70 de metri şi a fost fotografiat de Google Earth din sateliţi.
Dar, mai mulţi cercetători ai fenomenului misterios, au găsit în acelaşi loc, în perioada aprilie-decembrie 2011, după observarea a mai multor imagini din sateliţi, patru tancuri uriaşe în mijlocul gheţurilor Antarcticii! Ce caută ele acolo? Canalul YouTube care a postat aceste patru tancuri se numeşte “Third Phase of Moon” (acest canal a fost sursa altor articole de pe acest site, ca de exemplu articolul acesta – Un gigantic OZN se poate observa într-o fotografie de pe Staţia Spaţială Internaţională! Să fie celebrul satelit “Black Knight”, vechi de 13.000 de ani!?).
Aşadar, avem locul de aterizare al unui obiect necunoscut uriaş, iar în apropierea sa, îndreptate înspre el, avem 4 tancuri gigantice! Un scenariu posibil ar fi acesta: un OZN s-a prăbuşit în Antarctica cu cel puţin 3-4 ani în urmă, iar apoi militarii au adus nişte tancuri pentru a-l înfrunta.
Nu toţi însă sunt de acord cu această teorie: tancurile sunt prea uriaşe (20 de metri lungime) pentru a fi de origine umană, aşa că tot ce ne prezintă Google Earth ar fi doar… nişte erori de fotografie! Pe de altă parte, Antarctica e locul ideal pentru a ascunde orice operaţiune militară… însă se pare că Google Earth a deconspirat totul!
Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica
Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica
4 tancuri in Antarctica 2
4 tancuri in Antarctica 3

....

Șters toate publicațiile de Akramen etc. oshen Harte și unor taxe și care Agafo lângă mine mulțumesc fiecare oprire cu dreptul mulțumesc tuturor cuantice
Afișează textul original

ISIS Unul munceste, doi se uita


F.M.

Draga Asiy posibil ceea ce-mi place si diferit cu tine, pentru că ai început cu sângele legământului tău 
Dar Ador solul egiptean Egiptului, dacă te iubesc te iubesc Egipt Abaka 
Dacă într-adevăr nevoie pentru a Htaml Egipt și a ochiurilor de plasă de cuvinte dure, deoarece noi suntem cuvinte bolnavi și promisiunile 
Abaka Eu sunt cu voi și Hdeilk vioara Anasrk Domnul nostru și să vă ajute și să fie un motiv pentru a ridica numele țării noastre Egipt 
Mare între neamuri și sunt foarte sigur că Kteer Biharboa Egipt psihologic, economic, moral și 
Și sigur că Domnul nostru le Hanasrna, cu voia lui Dumnezeu, pentru că poporul egiptean l-noastre cele mai bune Mafeesh 
Deși oamenii crunched de genul asta de oameni smiley de inimă bună și alb și mai puțin nevoie Btafrha 
Egiptul merita tot binele și oamenii merită să fie nevoie dulce în întreaga lume 
Trăiască Egipt Egipt Viva Viva Viva Egipt Egipt trăiască Egipt
Show less  ·  Show original text

CE MESAJ FRUMOS! SEMNEAZA FM EGIPT


Suntem foarte departe în ceea ce privește distanțele și kilometraj, dar cuvintele ne poate afecta și pentru a muta sentimentele noastre, și idei care pot aduce ne zâmbește. Dimineață complet. Zâmbete frumoase!
Afișează textul original

Spirit liber


ISIS face apel

 
Trăim unde suntem. Poate că facem așa cum a făcut tribul ei. . . "Tu și Domnul vostru să meargă la război." . . Facem apel la mujahedinii. .
Show original text

Prietena

 
Am fost început să se simtă Crăciun în acest an să se uite la copac, care este decorat 🎄 
Mă întreb dacă ați venit Moș Crăciun ...? 🎅 

Picătură Marte 🙆🎶 
#おはよう
Afișează textul original

Degradari

 


Ne-a adus noua structură
(Nu constitue-un mister)
Lipsa crasă de cultură,
---Click pe poză---

joi, 12 noiembrie 2015

FM

 felicitare tuturor egiptean 
Sunt egiptean Emad Sultan, fiul lui Mlaenk 
Adora tine, Egipt, mama și a băut din Nalk 
Și personaje din numele tău gravat în inima mea și ochii mei se confruntă cu Achelk 
Egipt și te iubesc, indiferent ce se întâmplă Apreciez ce live de la alții 
Am crescut și tot ce pentru tine, Atalmt Egipt Ayesh de bine dvs. 
Oricare ar fi Am uitat ce-am văzut Omri O Egipt apus Cmsk în inima Nalk 
Choraek și ceruire si o peruca briza Hoaky și prietenii mei, în inima genunchi 
Nu contează cât de obosit și Vena numele tău este singurul Elly Bishvy inimile noastre și altele Mlnac 
Te iubesc Egipt și orice Lasithi Henfdil vă iubim și trăim Menkdarsh ​​decât alții
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Tanar ISIS


Si ei stiu care este mersul razboiului. Sa nu credem ca sunt prosti, dar nu au ce face, odata bulgarele de zapada pornit nu se mai poate opri pana nu ajunge cat un munte.
La noi nu este asa? Nu stim ca ne conduce mafia? Nu stim ca fura totul si noua nu ne dau decat flatulatiile? Si ce putem face? Frectie la un picior de lemn, daca nu ne hotaram sa... odata.
Nu v-am spus mereu ca  sunt destepti ISISEII, si chiar si luptatorii au facultate.
Vedeti ce frumos este? De aceea se duc europencele dupa ei acolo si le fac isisei mici cu par negru buclat si ochi albastri!!!

Situatie incerta


Pe surse am aflat acum peste o luna ca, UE insista fata de SUA sa  se abandoneze Israelul, pentru ca este foarte constisitor si se incalca drepturile omului prin instigare la razboi si crime.
Am spus asta unui ISIS-ist si mi-a spus ca nu crede, ca este diversiune, pentru ai demobiliza.
Dar mi s-a spus de altul ca  SUA este interesata sa intretina starea de conflict din aceasta regiune pentru asi testa si valorifica armamentul. Insa eu in sinea mea vazand zilnic  ce inclestari in lupte grele sunt acolo, ma gandesc ca atunci cand se vor mai usura luptele si se vor trasa noi frontiere, abia atunci  cred ca se va renunta la sprijinirea Israelului si pornirea pe un drum pacifist.
Primind zilnic mii de mesaje din  aceasta zona vad ca, nu va duce nicaieri decat la trasarea unor noi frontiere si la desfiintarea de state. Numai asa de poate  calma  viata zbuciumata din aceasta zona. Dar pofta americanilor de ASI TESTA ARMELE PE  PIELEA ALTORA, TREBUIE PUSA CAT MAI DEGRABA IN CUI. Altfel vom merge cu totii mai devreme spre mai tarziu, pe un topogan care  nu va duce la nimic bun, ne va afunda si mai mult intr-un marasm unde greu se va supravietui.

Pui de lilieci


Un articol cam dezlanat


 Fratia Musulmana din Egipt

Masa de dimineata in Egipt.

Impreuna cu dvs. am inceput si eu sa descurc firele incalcite ale situatiei din Orientul Mijlociu.
Un  lucru il stiu sigur. La originea situatiei intr-un conflict fara sfarsit se afla  hotararea unilaterala a SUA de a impune cu forta in 1947  si apoi in 1967 a unui stat evreu, Israel.
Ne aducem aminte cum au fost alungati de catre imparatul Hadrian evreii fiind acuzati ca au omorat pe  prea iubitul sau, lucru nedovedit. Daca au plecat evreii si-au gasit bine capului asa cum se zice, in toate tarile lumii. A ii intoarce si ai pune in locul arabilor(palestinienilor) a fost o mare crima pentru ca  din acel lucru marunt,  s-a  lungit o lupta  lunga pana acum cu  sacrificii de vieti omenesti fara rost si care a  extins situatia conflictuala si la alte factiuni  mai vechi sau mai noi.
 Spionajul si sabotajul de acum isi are radacinile de atunci, cand au fost alungati evreii.
Acum  americanii ca sa o dreaga au inventat ISIS care sa lupte contra HAMAS si a altora, pentru a se diminua fizic tocandu-se intre ei.
Asta este o gandire criminala pentru ca lucrurile au scapat de sub control, ISIS dezvoltandu-se datorita religiei si  al sacrificiului suprem si  in acelas timp, chiar mai inainte si Fratia Musulmana din Egipt.
 Acum abia incerc  sa aflu care este doctrina Fratiei Musulmane si nu datorita faptului ca sunt eu curioasa si nu pot trai fara sa stiu ci, pentru ca probabil am fost preluata  ca si ceilalti in primavara de la PressTV Iran, care ....imi baga informatiile pe gat cu forta.
Dar lucru imbucurator este ca sunt la fel de politicosi ca si ceilalti si intrevad ca totusi sunt  lideri. I-ati vazut si dvs. pe alt blog  ca sunt oameni ca oricare altii, dar galonati, Vad ca stau pe scaune la masa, de aceea spun ca sunt lideri si mananca gustari frugale imi par mie. Eu ca sa zic si eu ceva, am spus sa nu manance mult seara, dar mi-au raspuns ca mancarea este pe baza de cartofi, rinichi(cred ca de berbecut), piept de pui, orez dar, au spus ca le lipseste  salata.
In privinta fetelor de ele nu intreaba nimeni si ei nu spun nimic.
Numai europenele care s-au dus la ISIS, vad ca dupa ce au desertat sacul in tarile de bastina, s-au intors repede inapoi(sa puna de altul), asta inseamna ca nu este chiar asa de rau acolo la carliontati:)))
Si carliontati daca scapa cu bine din razboi, se duc dupa progeniturile lor in Europa si au tot dreptul deci, aceasta este un pas pus acolo unde trebuie, pentru viitorul lor si al nostru.
Cred ca ati observat in Statul Islamic cati copii blonzi si cu ochi albastri sunt!

Syria


At least 100 fighters killed in Syria during storming of besieged airbase: monitor
Reuters
At least 100 soldiers and fighters were killed in northern Syria in just over 24 hours of fierce fighting earlier this week as pro-government forces reached an airbase that had long been besieged by Islamic State, a monitoring group said on Thursday. Most of those killed were Islamic State militants, followed by government forces and its allies, the Britain-based Syrian Observatory for Human Rights said. The breaking of the siege was the most high-profile military victory for Syria's government since Russia intervened in the conflict with an air campaign on Sept. 30. Read More

Prietena

Curând nu este 2! Începe 🌠 
Prima vreodată ○○ radio, eu nu ratați ascult 🙇💦 


Ultima volum de Orange, a fost plâns (TT) ❤ 
Este într-adevăr cel mai bun. 
Apoi, oamenii de deal casei, pentru a usca lacrimile 

Inutil. Râsul nu se oprește. (Râde)
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Pofta buna !


Curaj


Nahla Ebrahim Egipt

* Problema #مصر nu este rezolvată prin înlocuirea o persoană o persoană, iar această problemă este complet ... * 

#العيب în climatul general și nivelul de conștientizare, defectului tinerii lor și bătrânii lor ...

#العيب în educație și produse de căderea Liaqat mentalitate de urs și de urs ... 

#العيب în modelul de consum de viață și a materialului produs de lăcomia și comportamentul egoist și uzate ... 

#العيب negativ și spiritul de lene, indiferență și lipsă de apartenență ... 

#العيب în cultura de divertisment și omoare timpul, de divertisment mass-media și de teatru umor și jurnalism certurile și cântece de cabaret și bordeluri dans ... 
Show less  ·  Show original text

Prietenele

 
Nu e de azi de 2! Acest doi oameni 🙌❤ 

Miyamae este Metropolitan 🐱 
Am devenit ceea ce a fost ofensator și diverse 🙈💦 

De data aceasta nu este o 2! În primul rând vreodată 🙊 
Va rugam sa ne cereți 🙉🎶 
Afișează textul original

Sunt ISIS!

Ajutor! Sunt ISIS și nu am chiar știu!
Afișează textul original

Pofta buna !

 
¿Teneis naranjas para hacer zumo?, bien entonces, tenéis la base para esta Crema de Naranja con Caramelo
http://kanelamonje.blogspot.com.es/2015/11/crema-de-naranja-con-caramelo.html
Recetas de Cocina, Recetas de Postre, Recetas de Pescado, Recetas de Carnes, Recetas Caseras, Recetas Tradicionales, Kanela

.....


miercuri, 11 noiembrie 2015

Soarta

 
Soartă crudă

Tristă e realitatea:
Prea puţini mai iubesc cartea.
Internet-ul i-a luat locul;
---Click pe poză---

Pe front....


Sa stopam acum


Foto: siit.

Militez cu toata fiinta mea sa trecem la maturarea acestor criminali ai Romaniei si ai poporului roman care,  pe fata chiar si in aceste momente, isi maresc si isi protejaza  hoiturile lor, ale neamurilor lor, ale vampelor lor,  in dispretul total al  durerilor noastre. Nu trebuie sa mai asteptam, sa ne  imbatam cu apa rece. La toate nivelurile si in provincie  "organele" isi fac  de cap  sustinand scursorile  loco, cu toate mijloacele de parca nu ar fi alte probleme de rezolvat si primordial este a trece pe primul plan scursori securisto-comuniste, tiganii romanizati, infractori formati din intregi familii indobitocite, vampe batrane cu nurii vestejiti de prea multa purtare.
Nu mai este vreme de pierdut pentru ca de la 1989 au trecut 26 de ani si in loc ca lucrurile sa mearga spre bine, se perpetueaza si se conserva tot felul de canalii care strica si pe tinerii aparuti ca ciupercile dupa ploaie si care, nu dovedesc decat o stricare a  moralitatii si a gusturilor pentru vampe batrane, infractori si mafioti.
Politia ocroteste hotia, te lasa in curul gol, tine ascuns numele infractorilor si sunt adevarati banditi mai ales ca, au toate fraiele orasului in mainile lor si au liber la purtare abuziva. Strategia este hartuirea permanenta si mistificarea. Energia negativa a acestor rechini nu se disipeaza odata cu trecerea zecilor de ani, tinand treaza animalitatea celor cu mintea scurta, nefiind rejectionati niciodata de nimeni.
Desfid zoaiele care constituie rusinea Armatei Romane si a societatii  noastre si nu ingurgitez  mizeriile flatulate de prostituatele prea  temperamentale. Nu platesc din  taxele si amenzile mele din  infractiuni inscenate, gigolo pentru femei usoare si nici pentru barbati, adevarate tarfe masculine colaboratori ai Politiei.

:)))


Viitorul nostru sumbru


Asteptam cu infrigurare de parca  nu ar fi o alta cacialma aceeasi Marie cu alta palarie, prezentarea ministrilor in noua guvernare.
Situatia de acum din aceasta mai ales ultima luna, ne arata cel mai clar ca suntem pe marginea prapastiei.
Infiltrarea seriviciilor secrete pentru sabotarea multimii adunate ad-hoc in Bucuresti si in tara, arata cine ne sunt dusmanii. Partidele vechi precum PNT-CD, pierdut in neant fara nici o posibilitate de revenire si apoi PNL in care eu am crezut in anii 1990, acum cu cei 3 muschetari, o schilo-papa-alfa, un centenarist de care sa spune ca a fost informator al securitatii(se spune ca toti detinutii politici, erau obligati la iesirea din puscarie sa faca asta)si un buldog care, in orice film  vesel de succes, ar face fata cu brio la premiul 1 ca : "Cei mai vestiti comici ai ecranului", ne arata in cine ne-am pus noi nadejdea viitorului urmasilor nostrii.
Nu mai vorbesc de  continuatorul PCR, PSD care s-a perpetuat  in ultimii 26 de ani la guvernare, naparlind mereu si revenind mai viguros, infiltrat chiar si in  formatiile cele mai curate, dar naive. Asa cum cred ca se intampla si acum cand s-a aprobat infiitarea noilor partide, mai ales in  cele nationaliste care constituie o  primejdie pentru tradatorii si vanzatorii de tara.
Am vazut un domn Alin... care spunea pe sleau ca, nu este  contaminat de  catre..... si ne chema la lupta efectiva.
Tara noastra parca treieste in alt timp si pe alta planeta. Nu vede ce se intampla in jurul Romaniei, ce pericole ne paste si nici ce se intampla in Orientul Mijlociu la o aruncatura de bat de  acesti bicisnici care ne conduc, care  sunt limitati la minte ca niste oi, am avea o alta perspectiva asupra viitorului Romaniei.
Vad  ca pe banda rulanta se voteaza tot felul de legi speciale si pentru alesii locali. Legea martiala le trebuie.Trebuie sa deconspiram si sa alungam in puscarii pe cei care ne saboteaza  dezvoltarea fizica si morala a natiei noastre, prin acest cancer care nu se mai izoleaza din trupul tarii si al nostru.

Observator islamic


:)))


:)))

ههههههههههههههههههههههههههههههههههه

Pofta buna !

 
Una alineación ganadora reservada en el banquillo hasta la llegada de los enanos de la casa que la liquidarán en un par de incursiones. Pippo in cucina Ensalada 4 personas Preparación 15 minutos Fácil INGREDIENTES ...

:)

Nu spune nici întristați buzunar
Afișează textul original