Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 3 octombrie 2015

:)


Prelucrare hrana stationara


Prietena

Mitemi Te 🐤 
Suites Tteyuu Moo-vaca char char 🍮 
Altă zi, pentru prima dată să mănânce a fost ❤ 

Se amestecă și de a face mănânc am fost delicios un foc mic peste 😋🍴💕 


Acum noi Furape de Starbucks este nerabdator 🙆
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Clarificari de la sursa

Notificări

Detalii despre notificare

‫احمد المديني6‬‎
A trimis: Pemimpin Daulah Khilafah Syaikh Abu Bakr Al Baghdady Bukan Peliharaan AS dan Mossad Israel !! Sabtu, 19 Dzulhijah 1436 at Sabtu, 19 Dzulhijah 1436 (Shoutussalam.co)- Pemimpin IS [Daulah Islamiyah]
احمد المديني6 face parte dintr-un cerc din care primești notificări. Mai multe informaţii
 
 
Liderul Khilafah Sheikh Abu Bakr Al Baghdadi nu pe noi și israelian Mossad Permis !! 

Sâmbătă, 19 Dzulhijah 1436 la Sâmbătă, 19 Dzulhijah 1436 

(Shoutussalam.co) - Liderul IS [Daulah Islamiyah] NU antrenat de CIA sau Mossad 

Aici sunt trei reguli generale care se aplică atunci când oamenii vorbesc despre politică: 
1. Pentru a crede ceva care vine de pe internet în cazul în care este în conformitate cu așteptările lor. 
2. Nu este dispus să accepte dacă unul dintre grupului fac lucruri rele 
3. vina întotdeauna SUA sau Marea Britanie pentru aproape toate problemele lumii. 

Exemplele care au avut loc recent sunt: ​​acuzațiile că liderul Sheikh Abu Bakr Al Baghdadi- IS [Daulah Islamiyah] - au fost finanțate sau instruiți de către CIA sau israelian Mossad, care relatărilor a fost dezvăluit de către Edward Snowden. 

Povești care afirmă această afirmație falsă sa răspândit pe scară largă pe Internet (exemplul 1, exemplul 2, de exemplu 3). Desigur, aceasta este foarte fals. De fapt, atunci când un reporter pe nume Glenn Greenwald, cineva foarte aproape de Edward, a cerut să confirme că, prin avocatul său Edward Snowden a confirmat, de asemenea, că știrea a fost falsă. 

Deci, în cazul în care fondurile și arme ESTE [Daulah Islamiyah] provin de la? 

în această scrisoare deschisă eu, ca autor explică: 

"După începerea finanțării acestora prin șantaj, contrabandă, și donații private, este rândul într-adevăr la aur in luna iunie cu 400 de milioane de dolari sub formă de numerar și aur de la Banca Centrală din Mosul. 

"Din acel moment, de asemenea, a relevat domeniile lor de petrol, care produc mai mult de 3 milioane de lire sterline pe zi de pernjualan pe piața neagră 

"Acest grup a fost, de asemenea, modernizarea arsenalul lor și senjata2 kendaraan2 care poate fi văzut de la forțele lor irakiene. 
chiar trupele kurde instruiți a fost speriat și s-au retras pentru a le face față. " 

Dar americanii încă vina, nu-i așa? 
în unele moduri, da. 
The New York Times a raportat recent bahwasannya:

"Pentagonul a declarat că domnul Baghdadi, o dată arestat în Fallujah la începutul anului 2004, au fost eliberate în luna decembrie, cu un grup mare de alți deținuți sunt considerate atât de periculoase. Dar Hisham al-Hashimi, un irakian proeminent care a studiat viața Baghdadi, care devin uneori reprezentant al serviciului de informații irakian, a declarat că Baghdadi a fost zac în închisorile din SUA, timp de 5 ani, ca cele mai multe luptatori este acum, el a devenit mai radicale " 

De acolo el sa alăturat al-Qaeda, și apoi a rupt departe cu un grup și să devină ISIS și IS [Daulah Islamiyah] 

apoi cum să se răspândească foto2? 

Dacă te uiți la orice fotografie membuktika Al Baghdadi intalnesc pe cineva (cum ar fi John McCain!), Totul e fals. McCain sa întâlnit cu liderii opoziției siriene, dar el nu a betemu de Baghdadi. Acest foto2 nu dezvăluie o sursă, ora, data sau locația astfel încât să poată fi verificate. Deci, pot fi determinate a fi false. 

Deci, care este [Daulah Islamiyah] provin de la? 
Are originea de la Al Qaeda 

"Este este cea mai recentă manifestare a Al Qaeda în Irak, care a fost format atunci când Abu Mus'ab Al-Zarqawi a promis să Osama bin Laden în 2004. ISI (statul islamic al Irakului) dideklarasika în octombrie 2006, la patru luni după loviturile aeriene americane ucis Zarqawi. 
aceasta nu este doar o simplă convenție de denumire: 
AQI se elimina la acel moment pentru a stabili instituției de auto-guvernare a al-Qaeda ca o formă de măsuri practice pentru a declara Califatului " 

Dar apoi ISIS despartit de Al Qaeda si ruleaza sa format califat, și ISIS nu mai există și bergantilah Ființa este [stat islamic / Daulah Islamiyah] ISIS anului trecut a început serios în atacul împotriva obiectivelor sale și apoi să devină mult mai puternic decât înainte. 

Deci, acum vă rugăm să opriți răspândirea teorii ale conspirației. 
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

O fereastra intredeschisa spre viata civila


vineri, 2 octombrie 2015

:)))


ISIS despre afectiunea in familie

Construirea bazele un cămin fericit 
Nirvana compasiune afecțiune 
Adică liniște stabilitate psihologică trebuie să fie o soție față de soțul ei, Apple a ochiului nu Aaduha face la celălalt soț ca pe lumina ochiului de a fi soția lui nu crede în celălalt 
Afecțiunea reciprocă, face relație de dragoste sens bazate pe satisfacție și fericire 
Dar compasiunea nu este o culoare de compasiune bara transversală și este un arc de hârtie permanentă și blândețea creației și onora Biografie 
Și când casele de pe carcasa stabilă și prietenia conexe și compasiune Alhani binecuvântările căsătorie și să fie supravegheate de impact Abarakaa 
Deci, ecuația stabilitatea și continuitatea găzduiește o arhitectura bine stabilit 
Înțelegerea dragoste MAED egal un cămin fericit 
Și înțelegerea provine dintr-o alegere bună și capacitatea de reacție psihologică și compatibilitatea între cupluri de bărbați și femei în fault și a Acordului privind băieții și tuneluri și să răspundă la parteneri sexuali 
Iubirea sinceră este tendința spre soțul sau soția care Dumnezeu Qatar, unde bărbații și femeile de pe tendința de fiecare la altul și la omenire și prin linistitor l 
Această tendință înnăscută și omenirii, desigur naturale dispozițional este să se căsătorească și acest lucru este relația dintre Dumnezeu dreapta a prescris pentru bărbați și femei 
Deși casele construite pe dragoste, distrugerea subvențiile Fulbright de sentimente secetă Deși familia în timp contemporană trăiesc în bunăstarea și au o mulțime de plăceri ale acestei lumi pentru exporturile sunt într-adevăr în căutarea pentru fericirea nu este găsit și motivul pentru care sentimentele secat și limitate și a devenit Hishama și în ciuda faptului că toată lumea știe ce este drepturile și obligațiile sale, dar el uită mereu 

Cu toate acestea viata Trafic și lupta cu ritmul de preocupările și obiectivele și perechea de ambițios pot uita sau uita importanța unei soții și să aibă grijă de ei și lemn de dragoste pot să cred că relația dintre cele două bine stabilit și puternic și am slăbi cu trecerea zilelor acel copac 
O necesitate pentru fiecare pereche de nerespectarea unora dintre ceea ce nu-i place să vadă în cealaltă și a pus atât în ​​considerare faptul că, dacă rețeta celeilalte echipe trebuie să fie însoțită de alte rețeta la el și acest lucru este un dat. El a spus, pacea fie asupra lui 
Nu frecat femeie crede că displace unul dintre ei cu un alt multumit 
Relatat de Muslim și alte
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Pofta buna !

 
La merienda está lista, gofres fitness sin azúcar y sin grasas. Feliz tarde amigos.
http://obsesionporloscupcakes.blogspot.com.es/2015/10/gofre-fitness-sin-grasa-sin-azucar.html?m=1

:))


ProfesorIn aceasta fotografie pe masa este  un buchet de flori si la sfarsit profesorul multumit de raspunsurile date de acest elev ISIS la intrebarile lui, ii ofera un buchet de flori impreuna cu o strangere de mana calduroasa.
Am primit din tot felul de unghiuri si un video(pe care acum nu-l gasesc), cu aceasta imagine si pana la urma m-am dumirit si eu ca acolo profesorul a oferit flori elevului si nu invers ca la noi.
In orice caz in privinta educatiei si culturii mie mi-au lasat o impresie de neuitat. Mai ales ca in mesaje se adreseaza cu dvs.Nu inteleg cum au ajuns ei atat de brutali. Poate asa au fost formati de cei care  vor sa faca cartile acolo. Sau asa este legea razboiului la ei.
Ati vazut cum se desfasoara examenele si la sfarsitul cursurilor de antrenament pentru lupte, sunt serioase si civilizate. Dar o sa spuneti ca este pentru propaganda. Pe profesorii de acolo i-ati vazut ???
Ma bucur ca in lumea asta care se sfasie ca, cainii turbati am putut sa zaresc si eu ca civilizatia predata de mii de ani a mai lasat in urma o dara de omenie la cine nu te asteptai.
Poate ISIS gandeste ca dupa ce vor "castiga razboiul", vor pune pe baze solide structura unui nou stat bazat pe cinste, corectitudine, fara urma de coruptie, stiind ce ii asteapta.
Cele ce v-am scris  sunt observatiile mele, vazand diferenta dintre duritatea luptelor si partea educationala.
Zilele trecute au fost publicate  studiile liderilor ISIS, toti doctoranzi ai Universitatilor din Bagdad, toti tineri pana in jur de 40 de ani.
    Ex.Abu Bakr al-Bagdadi liderul nr.1 StudiiIraqi UniversityUniversity of Baghdad si doar 2 neveste.
    In orice caz nu duc conversatii de lunga durata cu nici un lider de opinie, pentru ca nu marsez la... sa nu credeti ca la altceva decat la religie si apoi dansii se repliaza elegant. Eu nu ma tin de ortodoxie, darmite de islam pentru ca vedeti si dvs. ca islamul este o religie grea de invatat si mai ales de practicat.
    Dar  mai evadez si eu din lumea asta  urata plina de politicianism si lasitate.

....


DramaDin poezie am inteles ca, barbatul a murit prins 6 luni mai tarziu

Nu am pus versurile pentru ca erau neclare dar, se simteau TRANSCEDENTAL:).
Nici Champollion (1790-1832)nu se descurca usor.

Socant !


Şocant! Militarii americani care luptă în Orientul Mijlociu şi-au ales o emblemă foarte asemănătoare cu emblema teroriştilor ISIS! Parcă-s identice! Ce vă spune asta?


Fidelitate

 
Sensul de fidelitate □ ■ 
# Străin înstrăinat ♡ 
# Incercand ciudat ♥ 
Deporta #غريبا  
Binecuvântate #للغرباء🌷
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Absolventi Kirkuk

Stare de Kirkuk | absolvire a unui nou lot de tabără șeicul Abu Omar al-Baghdadi
Afișează textul original

Majoritatea nepasatori ca si la noi


:)

 
Mi-ar fi nici o problemă trezesc pentru munca daca acest lucru a fost de așteptare pentru mine. Cel mai bun loc de muncă vreodată. 

Vă rugăm să urmați: + Interesting Things
Afișează textul original

CIA

 
CIA i-au pregătit, CIA le-a pierdut, Rusia le-a gasit? Povestea Wild McCain de Nouă rebeli în One Big Siria Tale 

Citește mai mult:http://sputniknews.com/#ixzz3nLpyoalu 

#McCain #Putin #russian #airstrikes 
#rebel #trained în arta de a #jihad
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original
Earlier on Thursday, Western media reported that Russian airstrikes allegedly hit US-trained Syrian rebels.

HAMAS binecuvanteaza

Hamas: un răspuns practic real crimele ocupației
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Prietena

 
Ieri noapte, vom copt tort brânză 🙌✨ 
E Essey brânză tort, deoarece face cu iaurt scurs fără brânză ... (rade) 

😁❤ că aciditatea este acum răcoritoare și iaurt cake're ascultare 


Miros a fost râde un tort brânză 🙆
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

joi, 1 octombrie 2015

Dormitor ISIS


ISIS CURA DE SLABIRE


:)


Conflict


 La declansarea unui nou conflict


Acum la declansarea unui nou conflict, deocamdata intre marile puteri se vede cel mai CLAR INTROTRO BATE VANTUL.
PE PIELEA UNOR NEVINOVATI, PROFITAND DE CHINGILE RELIGIEI LOR,  MARILE PUTERI ISI FAC JOCURILE EXPERIMENTELOR  LOR MURDARE.
 Bag mana in foc ca au excedent de armament lucrand pe stoc si au hotarat sa vada daca cele invechite mai sunt bune, sau se trece la altele noi.
Va aduceti aminte ca si J.F.Kenndy(1917-1963), a fost ales  promitand prin tatal sau, in noaptea predecenta alegerilor 8 nov.1960, Mafiei Americane ca,  va ataca Cuba pentru ca industria de armament a Mafiei lucra pe stoc , lucru ce nu s-a intamplat si tanarul si nabadaiosul peresedinte, dupa ce a fost ales facand promisiuni desarte, nu s-a tinut de cuvant si a platit scump.

Pe 8 noiembrie 1960, Kennedy a fost ales al 35-lea președinte al SUA, ca primul președinte catolic de origine irlandeză, cu cea mai mică diferență de voturi din istorie: 34.220.984 pentru Kennedy contra 34.108.157 pentru Nixon.

Suntem martorii unei mari nedreptati. Americanii au format ISIS  pentru a lupta contra lui Assad si a altor forte din zona neconvenabila americanilor si acum  dupa ce au fost formati dupa model american inclusiv administratia si au devenit independenti sunt  asmutite contra lor alte tari arabe si acum pe rusi contra lor.
Teatrul cum ca sunt suparati ca rusii nu bombardeaza ISIS, ci pe rebelii care lupta contra regimului dictatorial care a omorat in 4 ani 250 mii de oameni nu pacaleste pe nimeni. Asistam acum la jocuri politice murdare si se vrea a fi scapate lucrurile de sub control, pentru a incepe finalizarea unei noi ordini mondiale bazate de schimbarea granitelor.Noi romanii suntem sub vremuri, pe nimeni nu intereseaza soarta noastra cu toate ca momentan s-au pus la pastrare  conflictele din Ukraina. Este mai urgenta  momeala din Orientul Mijlociu si nu sufera amanare.
In Romania dezbatem pana la epuizarea noastra nervoasa, razboiul dintre palate, dintre palatini si dintre toti prostii care ne-au furat si ne tin pe loc, in afara jocurilor politice zonale din care putem iesi  ciufuliti rau, daca nu scosi din schema viitoare cu cine stie ce granite,  in caz fericit doar ciuntite.
Privim ce se intampla ca simpli spectatori neimplicati dar, care vom suporta consecintele cat de curand.
Foto: azi la scoala in Damascul de sud asediat in  timpul bombardamentelor.
Sa ne ocupam locurile de spectatori neimplicati pana cand ....

ISIS

 
"Exact cum SUA instruit și ISIS armate" 

Publicat pe 03/09/2014 
De îndată ce ISIS (Isil, stat islamic, etc) apărut, oamenii au început să pretindă SUA a fost responsabil pentru crearea lor. La început a fost site-uri de știri doar franjuri, dar acum chiar și CSM nu se poate nega legătura între ISIS și SUA. Rezident discută. 

#extremism #moderate #rebels #Pentagon 
#Homs #Islamist #jihad #DAESH
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Gaza :)

Tu lupta pentru dreptate așa că eu sunt de partea ta ... acum unde e pușca mea? ... 👀💢🌟👌😁 
#FreePalestine Totdeauna ✊✌💘🙏 
Show original text
 
Am învățat lumea sensul bărbăției .. 
Tribut pentru eroul meu <3 class="Apple-converted-space" span=""> 

#Spceial_forceShow original text

Atac

 
* Înainte de a recurge la forță, 
Adunarea Generală, după o lungă perioadă de timp, 
Uniunea Sovietică cu forțele armate irakiene au atacat pe ISIS.
Afișează textul original
 
The Russian Federation is on the political offensive in the Middle East after remaining uncharacteristically silent during the last four years of the Arab