Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Fara protectia consumatorului


...


Vietnam


FCB

 
Luis Enrique speră team've lecția învățate de la Vigo:http://ow.ly/SETRc #FCBLasPalmas 

Luis Enrique: "Esperem înfrângerea Vigo serveixi com stimul" http://ow.ly/SEPAB 

Luis Enrique: "Ne așteptăm ca pierderea Vigo servi ca un stimul" http://ow.ly/SEPGK
Afișează textul original

:)))

1:08/1:08
10.457.093 de vizualizări

Evaluare

 
O evaluare secretă de informații din SUA prezice că Rusia va lansa lovituri militare în Siria pentru a stimula guvernul președintelui Bashar al-Assad și a opri avansuri de Daesh (Isil) teroriști.
Afișează textul original
A secret US intelligence assessment claims Russia will launch military strikes in Syria to boost the Assad government.

Mister

Pește într-un ou 

In 2006, un grup de oameni de pe o excursie la Alpii francezi într-un iaz mic găsit absolut tot oul de rață, și a simțit ceva mișcare în interiorul acestuia. Când a rupt, au găsit în interiorul trei pești vii 

Ei apelat la ajutorul experților, dar în ciuda cunoștințelor lor, biologi recunosc că sunt uimit, și nimic ca nu s-au mai văzut până acum. 
Matthew Cobb, lector în comportamentul animalelor la Universitatea, a declarat: "Ca oameni de știință ai secolului 21, credem că este puțin probabil ca acest lucru reprezintă un pește în creștere în ouă, precum și sejur lor de mult acolo, deoarece din punct de vedere biologic, este imposibil. 

Academicieni spun că nu au existat fisuri în ou. 
Și, după cum biologi de la Universitatea din Manchester a încercat să ajute în investigarea acestui miracol, trei pești în interiorul oului. 

"Poate că oul a căzut în iaz, după orice atac, dar suntem confuzi cu privire la modul de a trăi pește au fost înăuntru." 

Matthew Cobb și colegul său, Henry McGee, șef al Muzeului Științe Naturale din Manchester, a scris în articol New Scientist cu privire la situația în speranța că cititorii vor ajuta la rezolvarea misterului.
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

vineri, 25 septembrie 2015

Tupac


O teorie a conspiraţiei pe care am susţinut-o acum 5 ani, pare a fi adevărată! Un poliţist recunoaşte că a participat la falsificarea morţii celebrului rapper 2Pac (Tupac) Shakur!

Pofta buna !

 
Blueberry Cheese Delight__recipe saga for Eid-ul-Azha :)

To see the full recipe visit__
http://www.recipeandmore.com/blueberry-cheese-delight/

Looking for a tasty dessert that will be a hit at your Eid celebration? This blueberry delight recipe is just that a Delight! Creamy light dessert that compliments only dinner! Everyone will love this recipe! The Blueberry Cheese Delight is easy, kid friendly and delicious :)

Try this different kind of dessert alongside with all those traditional dessert on the Eid :) :)
This blueberry delight recipe is just that a Delight! The Blueberry Cheese Delight is easy, kid friendly and delicious. Try this different kind of dessert

Concurs de frumusete 1912

1912 : Primul mare concurs de frumuseţe din Bucureşti


V-am povestit într-un ciclu de articole mai vechi despre primul concursMiss România – organizat în România în anul 1929 de săptămânalul “Realitatea ilustrată”. Succesul concursului naţional din anul 1929 nu a venit din însă din neant. Încă de la începutul secolului au început să fie organizate în România concursuri de frumuseţe de mai mica amploare. Consursuri de frumuseţe pentru femei sau chiar pentru copii organizate pe baza fotografiilor trimise la redacţii am găsit în paginile revistelor de modă ale vremii.

Primul “concurs de frumuseţe între doamne şi domnişoare” de amploare a fost însă cel organizat în 1 iulie 1912 de ziarul “Minerva” din Bucureşti. La eveniment au participat peste 10.000 de oameni. Iată cum este descrisă desfăşurarea concursului în Calendarul Minervei :


Parcul Otetelesanu
10000 de oameni in 1 iulie 1912
 in Parcul Oetelesanu la primul concurs de frumusete
Acesta fiind întâiul concurs de frumuseţe din ţara noastră, e foarte lesne de înteles că în ziua de 1 iuliefrumosul Parc Oteteleşanu nu mai putea să încapă valurile de lume ce soseau într’unaîngrămădindu-se la un loc pe puţin zece mii de inşi.

Şi cu toate că un asemenea concurs la noi, unde apucăturile patriarhale înca mai dăinuiesc, cu toate că  o întrecere de frumuseţe între femei s’ar fi părut cu neputinţa de înfaptuit, cu trei zile mai nainte un număr de peste doua sute de concurente s’au prezentat la Administraţia Institutului <>, înscriindu-se şi fotografiindu-se în acest scop.

 
Aşa ca vioiul şi inteligentul public bucureştean a avut cu drept cuvânt de ce să se puie in mişcare, grăbindu-se fiecare să ocupe un loc cât mai potrivit în vastul Parc Oteteleşanu. Pe scenă luară loc concurentele, pe câteva şiruri de scaune, rânduite înaintea mesei ocupate de juriu, care era alcătuit din pictorii Costin Petrescu, Nicolae Vermont, C. Artachino, d-na Constanţa Hodoş, d-nii Hugo Zaigler,G. Filip – directorul Institutului Minerva, Paul Botzan şi N. Pora.


În momentul începerii concursului, în vreme ce muzica militară executa cele mai frumoase arii, priveliştea înfătişată pe scenă şi în întregul <>  era cu adevărat măreaţa. O imensă mare de capete ţi se înfăţişa ochiului, răpindu-te farmecul şi bogăţia exuberanta de culori ce o da oriunde, şi mai ales vara, toaletele femeilor. Parcă concursul nu se dădea numai între frumuseţile înscrise şi prezentate pe scenă, ci el lua proporţie dat între zecile şi sutele de spectatoare, care îşi răsfăţau frumuseţea fizicului şi aceea a toaletelor până în cele mai depărtate colţişoare ale <>.
 
Şi cu toate că un cer din ce în ce mai noros nu prevestea o vreme pe deplin frumoasă, lumea aceea liniştită aştepta începerea concursului care şi fu vestita la orele 3 cu un marş executat de fanfară. Începură apoi, în ordinea înscrierei să se prezinte pe scenă în faşa juriului fiecare din concurente, care trebuie să vie gătite cât mai simplu şi fără să întrebuinţeze prea mult mijloace false de înfrumuseţare.

 
E uşor de înteles, deci, că multe adevărate frumuseţi s’au înfăţişat în acest întâi concurs de frumuseţe de la noi. Şi fiecare din concurente, în clipa în care trecea în faţa juriului, dacă era o frumuseţe cu adevărat, cu tunete de aplauze şi urale o saluta mulţimea, atât la venire cât şi la plecare. Iar nemărginita greutate a selecţiei este cu atât mai uşor de înţeles cu cât pentru câteva premii ce trebuiau acordate, era vorba de ales dintr-un număr cel puţin îndoit de fermecătoare frumuseţi femeeşti !


Miss
1 D-ra Viorica Predescu, 2 D-ra Mimi Marchand, 
3 D-ra Valerica Sabin
 
De la farmecul frumuseţii nevinovate, de lafrumuseţea naivă a fecioriei, şi până lacaptivanta strălucire a femeii ce farmeca ochiul artistului şi lasă în uimire, în treacăt, armii întregi de bărbaţi, între aceste două extremităţi o gama întreagă de capriţioase şi răpitoare motive de îngemânare a frumuseţei femeeşti cu capodoperele plăsmuite de sufletele marilor artişti.

 
Dar cea mai nobilă încoronare a creaţiei a fost sărbatorită femeea în acea zi memorabilă, deşi nu au putut obţine premii decât D-ra Viorica Predescu (Puia Milea) (pr.I - 500 lei), D-ra Mimi Marchand (pr.II – 200 lei), D-ra Valeria Sabin (pr.III – 100 lei), D-ra Silica Georgescu (pr.IV – 50 lei), D-ra Maria Bădulescu (pr.V – 50 lei), D-ra Anicuţa Mateescu (pr.VI – 50 lei), D-ra Ecaterina Pavel (pr.VII – 50 lei), celorlalte concurente oferindu-li-se câte un obiect de toaletă.

 
Ceea ce este demn de notat e febrilitatea şi însufleţirea unanimă cu care s’a făcut acest concurs de frumuseţe deşi, către sfârşit, ploaia s’ar fi părut că goneşte mulţimea.Cu ovaţii şi aplause frenetice a condus mulţimea pe premiante, ducându-le cu un adevărat alai, ca în poveste, până departe pe străzile Capitalei.

Miss
4 D-ra Silica Georgescu, 5 D-ra Maria Badulescu
 6 D-ra Anicuta Mateescu, 6 D-ra Ecaterina Pavel
 
Aşa ca acest dintâi concurs de frumuseţe a avut darul pe deoparte să-i dea publicului bucureştean unul din cele mai fermecătoare spectacole ce se pot închipui, iar pe de alta sa strângă şi mai mult raporturile de caldă cordialitate între mulţime şi ziarul <>, care a luat această frumoasă iniţiativă.
Nu-i deci de mirare că această splendidă sărbătoare a frumuseţii femeeşti, a rămas şi va rămâne multă vreme în amintirea publicului, dovedindu-se odată mai mult inteligenţa şi dragostea de frumos ce caracterizează publicul bucureştean.”Aşadar o primă sărbătoare a frumuseţii femeieşti din Capitală. Şi pentru ca acest eveniment să mai răna o vreme în amintirea noastră, l-am “cules” dintre paginile îngălbenite ale <> pe anul 1913, şi prin intermediul articolului <> semnat sub pseudonimul "Spectator"  îl aduc în memoria colectivă..vituală.Prietenii mei

 
Join the world and play #FIFA16! Get your special#FCBarcelona club cover here: http://o.ea.com/44254

Fes com tothom i juga al #FIFA16 Descarrega't la caràtula especial del #FCBarcelona aquí:http://bit.ly/1MIIElV

¡Haz como el resto del mundo y juega a #FIFA16! Descárgate la carátula especial del #FCBarcelona aquí:http://bit.ly/1MIIElV
Afişaţi mai puţine  ·  Tradu

UKIP


Watch Live : Nigel Farage's speech at the UKIP conference

Mesaje primite
x

UKIP prin sendgrid.info 

12:39 (Acum 39 de minute)


către mine
Odorica -- 

Our annual conference has now begun, where we will be showing how we can be better off out of the EU.

If you have not managed to make it, you can watch Nigel’s speech and the Friday afternoon session here on our live stream.
nigel_tune_inEMAIL.png

Watch Conference Live


With the focus of this conference being on our efforts to win this referendum, we need your help more than ever to get the resources we need for the fight ahead.

UKIP
http://www.ukip.org/
UKIP · Lexdrum House, King Charles Business Park, Newton Abbot, Devon TQ12 6UT, United Kingdom 

Logica

Organismul omului - 80% apă (logică-ncâlcită)

Lui logica îi scapă,
E greu de priceput:
"Conţin atâta apă
---Click pe poză---

Pofta buna !


Prietena

 
Akarin și lui DoCoMo 
iPhone 6S, 🙌❤ că mi sa permis să participe la evenimentul de lansare iPhone 6s Plus 

Tokyo locul Mitsuki Takahata-san, Nagoya loc am fost Akarin și am releu de asemenea, să ✨ 


Alții s-au reflectat în știri Chorotto dimineață 🎵 
Dacă ați care au văzut, vă mulțumesc 🙇 Când este de a extrem de rapid în rețea devine țării cel mai rapid 262.5Mbps, schimbarea-friendly, deoarece iPhone 6S, nu căutați mai departe de portofel când porniți 
Vă recomandăm anii DoCoMo 🙋💗 

De asemenea, am spus a fost plasat într-o mână de aur trandafir !!! 😳
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

joi, 24 septembrie 2015

Domnisorica


FARA PROTECTIA CONSUMATORULUI


Sectorul de dreapta

 
Videofact: BLOCUL Crimeea efort REZIDENȚI pe regiunea Herson, care este gata pentru a merge la război cu "sectorul din dreapta" 

VIEW ВИДЕО: http://news-front.info/2015/09/24/blokada-kryma-bet-po-zhitelyam-xersonskoj-oblasti-kotorye-gotovy-idti-vojnoj-na-pravyj-sektor/ #новороссия #днр #лнр#украина #донбасс #россия #война #новостиgoo.gl/BQ1yy6
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

....


Prietena

 
A fost Ume-mi pozitiv astăzi 🙆 

Deci, unitate ploios pianist 🎹🎵 
Kana te-ai gândit? 


Maine Bali până la începutul anului 👯 muncesc din greu 💕
Afișează textul original

...fara cuvinte....


Fapt divers 1932

Aşa cum v-am obişnuit deja, voi evita şi în acest articol lumea mult prea tumultoasă a politicului interbelic. Vom da însă împreună o raită prin cotidianul acelei lumi. Aşadar un articol cu  “ştiri” despre cursele de cai, despre ploaia cu muşte, şlagăre, yo-yo şi despre… laptele la metru,selectate din cuprinsul rubricilor „Cronica” apărute în săptămânalul„Ilustraţiunea română” pe parcursul anului 1932:


Derby-ul României la hipodromul Băneasa


Hipodromul Băneasa
Leu soseşte la potou
 bătând confortabil pe
 Ţin'te bine şi pe By-by
“ Cu toată criza, clasica cursă a Derby-ului român s'a alergat şi în acest an în faţa unei imense mulţimi, pasionate de lupta care avea să arate pe cel mai bun cal roman de trei ani, născut în ţară.
Conform prevederilor, această probă a revenit lui Leu, calul d-lui Negroponte;jockeul M.Czillag a pilotat pe câştigător, învingând doi cunoscuţi jokei străini, aduşi special pentru această cursă: pe francezul Lyne şi pe ungurul Esch.
M. S. Regele a onorat cu prezenţa această probă urmărind cu interes fazele cursei.Pe hyppodrom se afla şi nefericitul aviator Ghica, care în această noapte avea să-şi găsească tragicul sfârsit.” ( “Ilustraţiunea română” din 8 iunie 1932)

  

Ploaia cu muşte din Bucureşti Zile le trecute s'a abătut asupra Capitalei o ploaie cu muşte. Specialiştii au studiat de îndată fenomenul, stabilind că această neobişnuită invazie se datoreşte unui “vânt de la est", care a adus, nici mai mult nici mai puţin decât 200 miliarde “musculiţe cu aripi". Mai bine ar fi adus vre-o 200 miliarde lei... S'ar fi bucurat cetăţenii Capitalei şi ministrul de finanţe, care mai ales la debutul noului Cabinet are mare nevoie de o asemenea minune financiară! ( “Ilustraţiunea română” din 26 octombrie 1932)


Yo-yo – o nouă modă pe străzile capitaleiO modă nouă în 1932
Copilul şi o nouă modă:
Yo-Yo
Yo-Yo" e o născocire care a adus multe milioane în buzunarul fericitului ei inventator. Cum se întâmplă întotdeauna în asemenea ocazii, gelozia contemporanilor a trebuit să aduca fabricantului acuzarea de plagiat; ci-ca Ludovic al XIV-lea, sau mai ştiu eu care moştenitor al tronului Franţei, se îndeletnicea cu un joc asemănător, în timpuri destul de îndepărtate. Şi apoi, mai spun detractorii: ce haz pot găsi oamenii în înfăşurarea şi desfăşurarea unei sfori în jurul mosorului de lemn ?
Dar, vocea poporului e vocea zeilor; şi faptul că moda a prins, îndemnând pe mic şi pe mare să zvârle cu dexteritate în sus şi în jos vârtelniţa enervantă, e o dovadă că adesea critica e doar un mijloc de a stimula curiozitatea şi a provoca efectul invers celui scontat.

Yo-yo
Copii preocupaţi de noul 
joc... la modă Yo-Yo 
Şi în definitiv “Yo-Yo" are poate şi un rost mai tainic... De vreme ce doamnele elegante şi domnii gravi l-au adoptat ca pe un tovaraş de ispravă, care te consolează de trădarea prietenului, de scăderile bursei, de farsele pe cari ţi le joacă politica, se vede că mica jucărie conţine într'ânsa şi ceva simbolic: firul ce se deapănă e cursul precipitat al vieţii, urcuşurile şi coborâşurile sunt situaţiile strălucite şi cele penibile pe cari ni le oferă destinul.
Mai cu seamă politicianul regăseste în “Yo-Yo" întreaga lui activitate: în primul rând... învarteala, apoi jongleria şi apoi... trasul sforilor. Încurcarea sforilor, caăerea sau rezistenţa “Yo-Yo"-ului simbolizeaza desigur greul timp... al opoziţiei.
De aceia să nu socotim ultima importaţiune doar drept un joc nevinovat ci desluşindu-i tâlcul ascuns, să recunoaştem, că în vremile astea de criză, de neplată a salariaţilor, de stadiu critic al al pactelor de neagresiune, “Yo-Yo" nu este doar un divertisment. ci mai mult o diversiune!...” (“Ilustraţiunea română” din 16 noiembrie 1932)


Prefectura şi… muzica: Prefectura Poliţiei Capitalei luat o măsură civilizată: muzicile, megafoanele şi oricare alt mijloc de tortură acustică din localurile care sunt împrejmuite de imobile să înceteze după ora 1 noaptea. Măsura, ca oricare altă măsura bună, a rămas... “un document" sub formă de ordonanţă; barbaria continuă spre mulţumirea chefliilor şi a oamenilor fără griji.” (“Ilustraţiunea română” din 20 iulie 1932)

Cu cărămida în cap… Neagu Bălăbăneanu, cetăţean paşnic din Calea Dudeşti No.28, pe când şedea în poartă a fost lovit cu o cărămidă în cap. Din acest “fapt divers" al Capitalei se poate vedea că nu numai oamenii politici, ci şi simplii cetăţeni se pot pomeni cu... cărămida în cap.” ( “Ilustraţiunea română” din 26 octombrie 1932)


Beau , Mi-a murit norocul
Ionel Fernic în paginile
"Ilustraţiunii române" -1932

Ionel Fernic – două noi şlagăre
 D. lonel Fernic e un compositor norocos. După cunoscutele lui “şlagăre" : “Minciuna”, “Dar eşti la fel”, “Minte-mă”, el lansează acum două noi cântece: “Beau" şi “Mi-a murit norocul”, cari par să aibă aceiaşi şansă.” ( “Ilustraţiunea română” din 30 noiembrie 1932)Musca ferăstrău În sfârşit, avem şi “musca ferăstrău”, insecta care a atacat grâul din câteva judeţe. Într'adevăr  e tocmai ceea ce ne mai lipsea la o producţie redusă şi la necazurile plugarului nostru. Apoi n'aveam noi destule... “ferăstrae” cari ne sărăcesc şi cu care se irosesc atâtea avuţii?
Deocamdată entomologii cercetează provenienţa acestei curioase muşte care posedă un adevărat instrument de tăiat. Se zice că, în disperare de cauză, aceste muşte ar fi fost aduse de peste mări şi ţări de câţiva buni români... să taie degetele prea lungi ale unor anumiţi politicieni.”(“Ilustraţiunea română” din 20 iulie 1932)


Lapte… la metru50 de perechi cununate în acelaşi timp
 la o biserică din şoseaua Pantelimon
 Pe viitor laptele se va vinde... cu metrul. Să nu credeţi că este vorba de vreo năzdrăvănie a ingeniosului nostru primar Dobrescu sau a lăptăriei noastre comunale. Nu! Este vorba de ceva serios: invenţia unui savant danez care a găsit mijlocul să solidifice laptele şi să’l transforme în foiţe subţiri. Aceste foiţe păstrează multă vreme neatinse proprietăţile laptelui integral. Astfel se poate vinde… cu metrul şi prezintă avantajul că... nu poate fi botezat cu apă, cum se întâmplă cu laptele proaspăt.
Hârtia de lapte va putea fi întrebuinţată la scris sau tipărit. În aceste condiţiuni manuscrisele proaste, scrise pe astfel de hârtie, nu vor mai fi aruncate la coş ci înghiţite de secretarii de redacţie. Şi funcţionarii de ministere se vor bucura de o asemenea invenţie căci, în lipsă de salarii, se vor putea hrăni cu petiţii... comestibile.” (“Ilustraţiunea română” din 19 octombrie 1932)