Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Kisss

Cele mai bune urări pentru tine, pentru mine, pentru tine ...... 
Fly "" "" 
Kissssss
Afișează textul original

Al Baghdadi Lider ISIS

Fotografie veche de șeicul Al-Baghdadi lupta americani 
https://youtu.be/ptMEl4avvtw
Afișează textul original

:(((


Siria Good afternoon, Odorica Saturday, September 19
Qaeda in Syria executes 56 regime troops: monitor


AFP
Members of Al-Qaeda's Syrian affiliate and its allies sit on a Syrian army MiG-21 fighter jet after they seized the Abu Duhur military airport on September 9, 2015
.
View photo

Members of Al-Qaeda's Syrian affiliate and its allies sit on a Syrian army MiG-21 fighter jet after they seized the Abu Duhur military airport on September 9, 2015 (AFP Photo/Omar Haj Kadour)
Beirut (AFP) - Al-Qaeda's Syria affiliate and its Islamist allies have executed at least 56 regime troops at a military airport they recently seized in the northwest, a monitoring group said Saturday.
Al-Nusra Front and the Islamists shot dead the regime fighters, who were being held as prisoners, "execution-style" inside the Abu Duhur airport, said Rami Abdel Rahman, director of the Syrian Observatory for Human Rights.
He said the killings in Idlib province had occurred earlier this week but his monitoring group -- which gathers news from sources on the ground -- confirmed them on Saturday.
Al-Nusra is a leading member of an alliance of jihadist and Islamist forces called the "Army of Conquest" that overran the Abu Duhur military airport on September 9.
When it overran the airbase, the Army of Conquest killed dozens of regime loyalists and took others captive.
The powerful coalition has seized almost all of Idlib province except for Fuaa and Kafraya, two regime-controlled villages inhabited by Shiite Muslims.
The Army of Conquest ramped up its assault on the two villages on Friday, detonating at least nine car bombs, seven of which were suicide bombers, the Observatory said.
The attack left at least 21 regime loyalists and 17 Army of Conquest militants dead.
One of the suicide bombers managed to enter Fuaa itself and killed seven civilians, including two children, Abdel Rahman said.
Fierce clashes and heavy shelling on the two villages continued on Saturday.
Fuaa, Kafraya and the rebel stronghold of Zabadani in Damascus province were at the centre of two failed attempts last month to secure broad ceasefire deals.

Si sobolanii sunt draguti si inteligenti


Victime

 Victime ale ambitiilor straine
Foto: Putin facand cu ochiul smechereste.

Sa nu judecam cu rautate situatia din Orienul Mijlociu. Vinovati de 2000 de ani despre aceasta situatie sunt mereu altii. Fitilul l-au aprins romanii cand imparatul Hadrian a alungat de pe teritoriile lor pe evrei, sub acuzatia nedovedita ca i-au omorat iubitul. Locul lor l-au luat arabii. Dupa al doilea razboi mondial americanii neavand ce face decat sa bage batul prin gard, a stabilit formarea unui stat evreu si alungarea arabilor de pe teritoriile ocupate  de la romani. Si de aici a inceput  degringolada cu  un razboi violent dar surd care, nu prevesteste o incetinire in urmatorul mileniu. Al-Qaida a fost formata de SUA pentru a lupta contra rusilor care au ocupat Afganistanul in 1979 sub motivul de a transforma tara intr-o tara comunista, asa cum a facut si cu tarile africane. Dar UPS, afganii s-au impotrivit si nu au vrut sa fie comunisti. Lupta a fost permanenta si sustinuta de Al Qaida finantata de americani si impunerea unui lider  cu talent de lider Osama Bin Laden. Dupa ce URSS s-a transformat in Rusia si a pierdut  tarile adiacente care faceau parte din URSS, Al Qaida a continuat lupta contra americanilor, care au profitat de dizolvarea URSS si de ajutorul dat afganilor si-au zis ca este un loc liber pe care sa-l ocupe. Dar nu a fost asa. Opozitia contra noului stat Israel a continuat prin formarea rezistentei HAMAS. (Ati vazut ce lupte grele au fost azi noapte,  Gaza si HAMAS fiind atacate de armata israeliana.).


Foto: ISIS.

Americanii ca sa nu stea degeaba si sa-si  verifice noile arme pe spinarea altora,au rupt o bucata mare din Al-Qaida si au formato in ISIS ca sa lupte  contra formatiunii mame.
Si acum ISIS, lupta contra americanilor asa cum se intampla mereu si in viata reala dintre oameni.
Dar  lucrurile au luat o intorsatura urata pentru ca pe teriroriile ocupate din Irak si Siria de catre ISIS au bagat spaima in locuitori prin comportamentul lor violent si populatia  si-a luat lumea in cap.
Daca a fost mana rusilor prin Putin care sustine  militar  guvernul lui Assad contra ISIS alaturi de IRAN, nimeni nu stie, dar parca cineva cu o bagheta magica  incurca lucrurile care, se desfasoara sub semnul dezastrului. Acum se  hotaraste atacarea cauzei adica a ISIS, din aer, pentru ca la sol pana acum sunt neanvinsi si aproape mereu victoriosi. Indoctrinarea lor religioasa ii face  de neoprit si de un curaj mortal. Moartea nu este un obstacol pentru ei, ci o binecuvantare pentru ca ei cred ca vor  ajunge langa Alah. Eu privesc cu mila cum atatia tineri frumosi, isi sacrifica tineretea si viata in lupte grele in loc sa-si traiasca viata la maxim asa cum merita. Ce ar fi putut face acesti tineri in reconstructia acelei parti a Orientului Mijlociu asa cum am spus mereu ca, reprezinta leaganul civilizatiei  lumii, cand aici in Europa se traia in comuna primitiva.
Cele spuse de mine se confirma prin educatia civila a liderilor la Universitatile din Bagdad, cu studii umaniste, filozofice care ar pune  Sorbona la colt. Nu stiu mai multe dedesupturi care ii impinge la cruzimi  intalnite numai acum 5000 de ani, probabil isi doresc cu ardoare ocuparea a  cat mai multor teritorii, insa este o falie  larga intre comportamentul si vocabularul liderilor si cele ce se petrec pe campurile de lupta. Si tactica dupa cum vedeti este studiata si aplicata pentru  victoria maxima. Tactica cu luptatori la distanta a fost preluata si predata si la  scolile militare din America. In subsidiar aceasta tactica este  rezultatul victoriilor terestre.
Inca odata consider o nedreptate starea de razboi permanent din Orientul Mijlociu si tocarea vietilor atator mii de tineri zilnic, pentru experimentele civice si brutale ale unor minti incinse de groaza ca industria lor de armament lucreaza pe stoc. Cu Dumnezeu inainte si cu studierea adevaratilor vinovati si poate curand vor fi pedepsiti pentru ceea ce fac, adica a arunca nevinovati in fata altor nevinovati, in lupte nesfarsite numai pentru a le disipa energia si a le toca vietile marunt-marunt profitand de religie.

Ghinion

 
Abuaber ♓ ♓ ♓ ♓ Abuaber 👇 👇 👇 👇 👇 👇 😂😂♓♓♓♓♓alguenas ♓ ♓ ♓ ♓ ♓ ♓ ♓ ♓ ♓
Afișează textul original

Gaza

 
Gaza sub atac acum 
Ambulanțe pe drum. Nici un raport încă pe victime. Nord #Gaza
Afișează textul original

Prietena

Contactați yo 👋😃☀ 

Toyosuta 👀📷✨ care a fost luată pantalonii gaucho, în final, am fotografii noi costume 

Pantaloni Gaucho place 🙆
Afișează textul original

Ora 2 noaptea

GazaUnderAttack 

Avioane de luptă israeliene bombardeze nordul Fâșiei Gaza
Afișează textul original

Bombe cu dispersie

 
Arabia Saudită folosește bombe cu dispersie pe yemeniți
Afișează textul original

ISIS la brutarie

Orice har Trgeonha în țară a fost motivul Dmarkm ... dar nu va ajunge până la umilire 
#نازحون 
Aici soldat #الخلافة coapte pentru musulmanii obișnuiți 
Plutitoare Fattaih numai produse de panificație în #ليبياse distribuie gratuit pâine
Afișează textul original

Yemen Masacru

Saudi Fighter Jets Pound Yemeni Provinces, Kill Scores of Civilians
+United Nations guilty #Genocide_Yemen 
TEHRAN (FNA)- The Saudi-led coalition's warplanes, in fresh round of air attacks, conducted massive airstrikes on residential areas in Yemen, leaving a group of civilians dead and injured. [VIDEO]
Află mai multe  ·  Tradu

Pofta buna ! Reteta Java Centrala

Masakan si mbok

Aneka Resep KUE Kering  -  07:48

vineri, 18 septembrie 2015

Fumatoare inraite


:(((


Fuck???


Poate ma repet dar, am mai scris ca orasul Ploiesti a fost primul oras tiganizat din Tara Romaneasca. Asta pentru ca in anul 1775 cand Ianachi Moruzi  fost domnitor al Moldovei, i s-a dat mosia Ploiestiului pentru a o stapani, impreuna cu  Costache Caragea, stramosul Brianei Caragea. Si CUM IN MOLDOVA IN IASI DOMNITORII SI BOIERII AVEAU  TIGANI ROBI,  A ADUS CU EL SI 14.000 SAU 40.000 DE TIGANI ROBI, cifrele fluctueaza. ASA CA NE-AU PROCOPSIT CU ACESTI INFRACTORI DIN NASTERE, CARE IN 1840 AU FOST DEZROBITI.
Dezrobirea lor a aruncat in  locuitorii pasnici o haita de lupi flamanzi si turbati, de care nu am scapat nici pana acum, ei avand infractiunea si nemunca in  ADN-ul lor.
Acum abia inteleg de ce nu intelegeam cand eram copil, ura locuitorilor orasului fata de tigani si cerinta lor vehementa pentru a fi neutralizati chiar prin elminarea fizica a tiganilor.
Dar dupa 1989, odata cum implementarea de catre UE a tiganilor, am pasit cu increderea mielului la taiat, la a pune semnul egalitati romanilor cinstiti si muncitori  cu acesti  ATARNATORI CARE TOATA EXISTENTA LOR ESTE  JALONATA DE INFRACTIUNI.
 Nu orice infractiuni, ci infractiuni capitale, pentru a le oferi asa cum spune si Primaria Ploiesti confortul  peste capetele noastre si in detrimentul nostru, al locuitorilor orasului Ploiesti.
Pentru satisfacerea unor cerinte bolnave ale unor canalii securisto-comuniste cu ajutorul Politiei si Primariei se dezlantuiesc fara oboseala pe termen foarte lung ca slugi ale monstrilor adancurilor.
Politia daca are aceasta slugarnicie fata de tigani, tradatori securisto-comunisti si  vivandiere bastrane sa ii ia acasa sa le lustruiasca bastoanele si bijuteriile, nu sa se amuze pe margine chibitand ca tiganii de la alba - neagra.
 Apropo Politia tine umbrela la rudele lor infractori, hoti din apartamente precum Cristache Nicu care  zburda nepedepsit  pe motiv ca Politia a ruda lui chiar de la a 7-a spita, dar il ocrotesc.
 Acest avantaj l-am avut noi ploiestenii care nu ne-am amestecat niciodata cu tiganii si tradatorii de tara ca acum, dupa democratia impusa de gusatii de la UE.
Imi pare rau ca revin cu amintirea  celor care fac rusinea si de ras orasul Ploiesti, Armata Romana si slugaresc pe cei care nu merita nici un scuipat.
Nu stiu decat sa denigreze si sa hartuiasca fara incetare, schimbandu-se mereu, neobosind niciodata.
Dar ce este mai tragic este ca gasesc familii de huligani care trec cu arme si bagaje de frica tiganilor ca si Politia SI PRIMARIA DE PARTEA LOR.
Pentru a nu se face confuzii cu locuitorii orasului Ploiesti, oameni respectabili in marea lor majoritate, le dau numele si adresele celor infierati mai sus, data viitoare pentru ca ii pun in  pericol.
Orasul nostru nu are nevoie nici de tigani, nici de scursorile securisto-comuniste, nici de golanii care fac pe handicapatii in fata autoritatilor. 
Ploiestenii veritabili au fost si sunt constiti.
Cea mai mare dorinta a mea este sa fiu odata EXHAUSTÍV, -Ăexhaustivi-e, adj. (Livr.) Care epuizează un subiectcompletîn întregime. [Pr.: -ha-us-- Din fr.exhaustif.
Dar nu am nici o zi fara a mi se aduce aminte ca acest subi8ect este inepuizabil, aparand  tot timpul actiuni noi.
V-am mai spus vin la capitala cat de curand pentru a face greva foamei, protestand  impotriva Politiei si Primariei Ploiesti, care doar ma anunta ca stiu dar nu fac nimic:)))

....


ISIS distributie

 
Distribuție al revistei electronice moale pe musulmanii din orașul Mosul _ starea de Ninive 
Afișează textul original

ISIS Comandant militarOne of ISIS' top commanders was a 'star pupil' of US-special forces training in the country of Georgia


Business InsiderView gallery
.
Al-Shishani isis chechen
(AP Photo/militant social media account via AP video) This image made from undated video posted during the weekend of June 28, 2014, shows Omar al-Shishani standing next to the group's spokesman among a group of fighters as they declare the elimination of the border between Iraq and Syria. Aside from ISIS' 'caliph' Abu Bakr al-Baghdadi, the Georgian ex-commando Omar al-Shishani might be the most recognizable and popular of the powerful militant group's leaders. Sporting a recognizable red beard and happy to pose for photos, Shishani has acted as a very public face for some of ISIS' most notorious successes.
It was Shishani who posed with the stolen US Humvees that ISIS had seized from Mosul and brought back into Syria.
And it was Shishani who had led successful ISIS military campaigns throughout Syria as well as a blitz through western Iraq that put the group within 100 miles of Baghdad.
These military successes are not simply the result of any innate military capabilities. Instead, Shishani spent years conducting military campaigns against the Russians, first as a Chechen rebel and then as a soldier in the Georgian military. During Shishani's four years in the military, from 2006 to 2010, his unit received some degree of training from American special forces units. 
“He was a perfect soldier from his first days, and everyone knew he was a star,” an unnamed former comrade who is still active in the Georgian military told McClatchy DC. “We were well trained by American special forces units, and he was the star pupil.”
“We trained him well, and we had lots of help from America,” another anonymous Georgian defense official told McClatchy about Shishani. “In fact, the only reason he didn’t go to Iraq to fight alongside America was that we needed his skills here in Georgia.”
In 2008, when Russia and Georgia briefly went to war over the Georgian breakaway province of South Ossetia, Shishani reportedly was a star soldier. Although Russia quickly won the war, Shishani and his special forces unit caused asymmetrical damage to the invading Russian forces, including the wounding of the Russian commander of the 58th Army. 


View gallery
.
ISIS Commander Omar Al Shishani Chechen
(AP) Omar al-Shishani appears in this image made from an undated video posted on an ISIS social-media account in late June.
Shishani ultimately fell out of favor with the Georgian military and was arrested for 15 months for illegally harboring weapons. In 2012, after serving his sentence, Shishani fled Georgia and went to Syria via Turkey. 
However, his history of asymmetrical fighting against the Russians in the Caucasus, both before and after having received American training, has played a key role in defining Shishani's military and command style. 
"Shishani is somewhat unique among ISIS’s commanders. Shishani is fighting like an insurgent," Daveed Gartenstein-Ross, a senior fellow at the Foundation for Defense of Democracies, told Musings on Iraq. "He’s using a complex style in Anbar [province in western Iraq], relying on a very small force ... Shishani’s forces emphasize speed and agility."
"They’ll hit multiple targets on the same day, and engage in harassing attacks to try to draw out the enemy, the Iraqi Security Forces or the Sahwa [Sunni tribes aligned against ISIS in Iraq]. Then he loves trapping the people he’s able to draw out that are in pursuit of him." 


View gallery
.
September 15 ISIS Syria Iraq map
(Institute for the Study of War)
These tactics have worked extremely well for Shishani throughout Iraq. Despite US-led coalition airstrikes and the combined forces of the Iraqi Security Forces and Iranian-backed militias, ISIS has continued to seize territory and embed itself deeper into Iraq's Anbar province. 
And more concerning is that even if ISIS were to lose ground, there is no clear indication that it would make Shishani any less dangerous. Having trained and specialized in insurgent-like, asymmetrical warfare, Shishani would be just as much of a danger to Iraq even should ISIS begin to lose territory.
NOW WATCH: Pablo Escobar: The life and death of one of the biggest cocaine kingpins in history

Willie Nelson


IRAK


Pofta buna !

 
un secondo dal profumo di mare Ingredienti per 4 calamari: 4 calamari 1 fetta di pane casareccio 20 g. di parmigiano 1 uovo medio 2 spicchi d’aglio 1 bicch

Prietenele

 
Performanță K2, mergi 🙋🎶
Afișează textul original

joi, 17 septembrie 2015

UKIP

UKIP_logo.png

Odorica --UKIP Leader Nigel Farage and MEP Tim Aker will be in Purfleet, Essex tonight for the next Say No to the EU Tour event. Once again, you will be able to watch the whole Public Meeting on our Live Stream from 7.45pm tonight here, or by clicking below.

watchthestream.png

Thank you for your continued support.

UKIP
http://www.ukip.org/
UKIP · Lexdrum House, King Charles Business Park, Newton Abbot, Devon TQ12 6UT, United Kingdom
Created with NationBuilder, the essential toolkit for leaders.

Tribunul a urcat la cer


Cu toata expresivitatea  tunatoare  domnului Corneliu Vadim Tudor nu i se poate  trece cu vederea patriotismul lui, patriotism care a scutit de iesirea in fata a acelora care clamau ca sunt patrioti dar, erau doar niste lasi si preferau sa se ascunda dupa fustele oricerei femei.
Asta dovedeste si atitudinea necrestineasca a parlamentarilor care fac de rusine breasla lor de hoti.
 Atitudinea lui de NATIONALIST  convins pur sange, a tinut flacara dragostei de patrie sus si nestinsa. Spun aceasta pentru ca acum se intreaba unii cine ii va lua locul pentru ca, nu se vede nimeni pe baricade la orizont.
Eu acum cand aceasta voce tunatoare s-a stins, sunt sigura ca vor scoate capul ca niste ghiocei primavara tineri, care nu vor mai fi la umbra lui Corneliu Vadim Tudor  palind  la discursurile lui, si cu curaj, pieptis vor prelua stindardul nationalismului patriotic curat, sprijinit de cei cu inima curata si incredere in viitor.
Rusine pentru Parlamentul format din oameni marunti dar, infractori mari ai Romaniei care, nu a primit  trupul neansufletit in Parlament si pentru cei care nu au avut un cuvant  frumos si L-AU INFIERAT CA SI CUM AR FI PUTUT SA LE DEA REPLICA, SI RUSINE SI MATRAFOXATULUI CARE  L-A TRATAT CA SI PE ULTIMUL PAHAR GOL DUPA O BETIE CRUNTA.
Sa nu uitam ca hotararea UDMR a pecetluit acest act las, de a nu-l primi pe Corneliu Vadim Tudor pentru cateva ore in Parlament, ceace pentru parlamentari mai marunti s-a putut fara comentarii.
Sa avem un gand pios pentru acest nume, care va ramane in istoria tarii si va fi purtat cu cinste de urmasele lui si sa spunem crestinescul Dumnezeu sa-l ierte!  

Terorist blond


Pofta buna !

 
Bună prieteni,
Salata Papaya cu creveți la grătar. Creveți poate fi servit fiert. Rosiile sunt opt. (1-2) trimestru. Acest fel de mancare se face să fie mai puțin etnice, și aroma usoara. Minunat pentru aperitiv sau masă ușoară ......

Rețete de la carte de bucate mea. Vă rugăm să citiți pe Kindle Unlimited. Sau du-te la dvs. Kindle Proprietar Biblioteca și împrumuta o. Multumesc.

http://www.amazon.com/Cambodian-Cooking-Southeast-Asian-Style-Recipes/dp/1494762625
Afișează textul original

miercuri, 16 septembrie 2015

Fatimah

Shared publicly  -  10:53 PM
 
Printesa de Arabia Saudită Fatimah Kulsum

UKIP

mine
UKIP_logo.png

Odorica --UKIP Leader Nigel Farage and MEP Tim Aker will be in Purfleet, Essex tomorrow night for the next date on the Say No to the EU Tour. Once again, you will be able to watch the whole Public Meeting on our Live Stream from 7.45 onwards here, or by clicking below.

watchthestream.png


ukipdonny-ANOTHERONE.png

Don’t miss Conference next week. 

Bookings are still open – and tickets going fast – for the UKIP National Conference and Gala Dinner in Doncaster next week.
Friday 25th September
A stunning line-up of guest speakers from the UK, Europe and the Commonwealth – PLUS Nigel Farage’s keynote speech of the year.
Saturday 26th September
The Great PR Debate, plus launch announcements about Elections 2016 in London, Scotland, Wales and N Ireland.
Come and hear the OUT Campaign take off – be part of this historic event.
Book NOW at www.ukip.org/doncaster
Or call 0333 800 6 800

Thank you for your continued support.

UKIP
http://www.ukip.org/
UKIP · Lexdrum House, King Charles Business Park, Newton Abbot, Devon TQ12 6UT, United Kingdom