Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 15 august 2015

Brazilienii nostrii veseli


Kurdistan


Viol legat si repetat ???

2015

Liderul ISIS zice ca, a facut viol in repetate randuri si a legat-o. E tare

Bakr al-Baghdadi, liderul statului #الخرافيه violate#عشرات femei, inclusiv legat #كايلا-مولر

A spus că părinții #الرهينة american #كايلا-مولر care a fost ucis la începutul lunii februarie a acestui an după ce a fost răpit în Aleppo

Unde a lucrat în domeniul #الإغاثة-الإنسانية că liderul organizației #أبوبكر-البغدادي violat #ابنتهما în mod repetat ca le-a spus de către guvernul Statelor Unite
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Ferice de iubitul hamasist Karina este din Singapore

Goodnight toate vedem mâine 
+ ibrahem palest rău inima mea CNT coll timp atât de mult timp te iubesc
Afișează textul original

Baiat ISIS de 3 ani arestat

 
Militar conducător b #سيناء arestat băiat de trei ani de la poala mamei lui, deoarece el nu a găsit tatăl său să-l aresteze 

#يـــــارب familia ta Sisi este cu el și armata sa și poliția lui 

Domnul a comandat Iată totul 
Dumnezeu este de ajuns și da, agentul
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Prietena noastra ne anunta ultimile noutati

 
Narumiga 誕 pre mi-a dat ☺ 
Și scrisoarea dumneavoastră cu 💌 

Ar răsfățați absorbție peste (˙👄˙) ← 


Oh, nu este rasfatata, pentru că Haru-chan, de asemenea, Reborn pre-mă (rade) 
Am fost de ajuns pentru a râs și mult mai mult sta-up-uri colaps astăzi. 
Mă întreb dacă într-o zi arată off poate fi. (Râde)
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

HAMAS
A fost zilele trecute  o dezbatere la tv. despre ce este de facut cu aceste lupte crancene din Orientul Mijlociu si Africa. Pentru ca si in Africa  este un razboi sangeros dar, mai rudimentar decat acesta din Orientul Mijlociu si se spunea ca singura solutie este sa le preia tarile care le-au ocupat pana la  castigarea independentei si sa incerce sa puna ordine acolo si sa le administreze intr-un mod  democratic. Ce au castigat daca au capatat independenta, s-au afundat in primitivism si fortele occidentale fac experienta pe ei cu armamentul fabricat de el?.
Sincer imi este mila de aceste lupte fara nici un scop, fara nici un obiectiv, si sacrificarea atator tineri.
Numai HAMAS care lupta pentru recapatarea teritoriului pierdut are o noima, restul sunt tocati marunt si prajiti la foc continuu.
In Ucraina sunt lupte grele mai ales in Dombas, dar noi avem alta treaba mai importanta,  neconducerea tarii.
Nu am mai pus imagini si videoclipuri de la luptele din Dombas pentru ca este greu sa fi echilibrat intre doua forte potrivnice dar puternice.
Publicitatea negativa de razboi, este in exercitiul functiunii.
In timpul acesta Romania ce face ? Freaca menta!!!!

Se va termina vreodata ???


Camping


Pofta buna !

 
Buon ferragosto!
Già vi vedo tutti indaffarati a preparare il pranzo di ‪#‎ferragosto‬! Io vado controcorrente e vi propongo una ricetta che si prepara in 5 minuti! Vi manca l'antipasto?! Questo lo potete preparare subito subito! I ‪#‎fichi‬! Chi li mangia con la focaccia.. chi li mangia con il pane... questa è la colazione che da bambino facevamo sotto l'albero che avevamo in giardino!

http://bit.ly/panino-fichi
Estate e tempo di fichi! Cari mariti nel panico, mariti imbranati e sfaticati... vi basteranno 5 minuti per prepararvi questo panino o antipasto sfizioso!

Barba falsa ???


Poarta preocuparile natiunii si barba falsa de imprumut????

De cand am citit ca in Statul Islamic se poarta  si barbile inchiriate sunt suspicioasa. Daca aceasta este uniforma "cu barba" si eu as fi inchiriat una cat mai mare, stufoasa si lunga pana mai jos de brau.
Sa o folosesc ca batista, prosop, servetel si chiar ca hartie igienica, pentru ca daca dau un ban pe  imprumut sa iau una de folosinta multilaterala. Dar acest tanar suntem anuntati ca a murit in lupta.
Sa-i fie tarana usoara si sper ca rudele au inapoiat barba dupa ce l-au imbalsamat si s-au folosit de barba, in chipurile enuntate mai sus.

Slogan

 
Iamslm țineți capul sunteți în epoca de credincioși armatelor Cross convingătoare, apostazie 
Maulana Imam Abu Bakr al-Qurashi salva Dumnezeu.
Afișează textul original

Zambet copil ISIS

 
Hovtha cel mai frumos zâmbet în viața mea 
Zâmbet #ألــم_و_أمـــِل Fda spiritual گ tine copil
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Daca si liderul nr.1 ISIS violeaza, ce pretentii sa mai avem la ai nostrii!!!!.Good morning, Odorica
Saturday, August 15

US hostage raped by top IS leader before death: report


AFP

An image grab taken from a propaganda video released on July 5, 2014 by al-Furqan Media allegedly shows the leader of the Islamic State jihadist group, Abu Bakr al-Baghdadi addressing Muslim worshippers at a mosque in Mosul, Iraq
.
View gallery

New York (AFP) - US hostage Kayla Mueller was raped repeatedly by Abu Bakr al-Baghdadi, the self-proclaimed caliph of the Islamic State jihadist group, before her death, US television reported.
Top IS leader Baghdadi personally brought the 26-year-old aid worker to be imprisoned inside the home of the group's top financier, ABC News reported.
The television network quoted US counter-terrorism officials and spoke to Mueller's parents, who confirmed being told by government officials that their daughter was sexually assaulted by Baghdadi.
"We were told Kayla was tortured, that she was the property of al-Baghdadi. We were told that in June by the government," Carl and Marsha Mueller told ABC News.
The Iraqi extremist regularly visited the compound to meet his financial lieutenant, Abu Sayyaf, and to sexually assault Mueller, ABC said.
IS fighters claimed Mueller, who was kidnapped in the Syrian city of Aleppo in August 2013, was killed in a February 6 coalition air strike that buried her in rubble.
US officials say the circumstances of her death remain unclear.
Abu Sayyaf was killed on May 15 in a rare US commando raid on the town of Al-Omar inside war-torn Syria.
The fresh revelations about Mueller's ordeal shatter rumors that she cooperated or was a willing spouse, which had deeply upset her family, ABC said.
It said the information about Baghdadi's direct role in her abuse was drawn from a variety of sources, including US debriefings of two Yazidi teenage girls held as sex slaves in the Sayyaf compound and the interrogation of Abu Sayyaf's wife.
Mueller would have turned 27 on Friday.
Republican Senator John McCain, from the Muellers' home state of Arizona, has called on the government to explain why Sayyaf's widow was not extradited to the United States to stand trial.
Although the White House said she was "complicit" in Mueller's captivity, she was handed over to Kurdish authorities in Iraq. McCain questioned the reasons for her evading US justice.

Din negura timpului


APUCATURI VENITE DIN NEGURA TIMPULUI

Foto: Pazuzu regele flatulentelor in mitologia babiloniana.

Ca in fiecare an, M-AM UITAT SCARBITA LA  INCONJURAREA MANASTIRILOR SI BISERICILOR DE CATRE  TOATE BABELE IN GENUNCHI, UNA CU NASUL IN CHIURUL ALTEIA.
Nu intelegem odata ca am evoluat si nu mai suntem in  perioada medievala din  Europa?
Nu intelegem sa dovedim lumii ca nu suntem ramasi in urma cu sute de ani, fara posibilitatea recuperarii intelectuale?
Ce avantaj avem ca se dau in balci acele babe? Doar  eliberarea metelor de flatulatii. Si se mai zicea acum un an ca de la vaci este  poluarea pentru ca, scapa flatulatii cu nemuluita pe camp cand pasc.
Chiar si in Anglia s-a spus ca nu mai trebuie sa se manance fasole chiar la micul dejun, pentru ca intretine poluarea. Asa ca trebuie sa nu mai fim de rasul lumii inclusiv  de rasul musulmanilor, care gasesc si ei grotesc acest obicei fara nici o noima doar ,pentru, injosirea neamului nostru transpusa prin activitati dezgustatoare.
Asa cum s-au interzis  petrecerile de pe langa manastiri  de Sf.Maria, tot asa sa se interzica aceste apucaturi grobiene venite din comuna primitiva, cand se faceau apeluri la o divinitate pentru a se indura si a da ploaie.
Si asa toata aceasta seceta este cu semnul intrebarii pentru ca, se stie ce experimente se fac acum si poate noi romanii suntem in prim  plan, pentru ca suntem saraciti si am devenit saraci  lipiti pamantului si apoi suntem lasi, nedemni de a stapani aceste meleaguri  poate cele mai bogate de pe planeta dar,  Iluminatii lumiii prin mana mortii a conducatorilor alesi de noi, deveniti  prostii Europei asta se dovedindu-se prin  inconjurarea unor lacasuri sfinte in  genunchi, pentru eliberarea  copaii de mate ale babelor.
Gasesc ca aceasta activitate folosind numai la rasul societatilor civilizate, dovedind cat de inapoiati suntem, inclusiv a musulmanilor care  au fost la intemeierea leaganului civilizatiei lumii, care  prin obligatii habotnice impuse pentru mentinerea in functiile de lideri ai momentelor, au ajuns  de o cruzime nemaiantalnita  fara nici o noima, doar pentru distrugerea unor popoare care, nu stiu pentru ce lupta si care va fi finalitatea.
O spun  cu TOATA RASPUNDEREA CA  NEOPRIREA  ACESTOR BABE FARA MINTE, FOLOSESTE NUMAI PENTRU SPALAREA CREIERELOR UNUI POPOR HARNIC, FOST DEMN, DAR INTELIGENT,
NU ESTE TOTUL PIERDUT SI PUTEM INCEPE CU ACESTE ACTIVITATI INCURAJATE DE BISERICA ROMANA CARE, LOVESTE IN DEMNITATEA SI VIITORUL NOSTRU AL TUTUROR. STOP ACESTUL OBICEI CARE NE FACE SI DE RASUL MUSULMANILOR. SA NU LE CALCAM PE URME PENTRU CA, VEDETI UNDE S-AS AJUNS ACOLO.
VA ADUC AMINTE DE  BILANTUL BISERICII CARE  A SFARSIT PRINTR-UN  BENEFICIU DE ZECI DE MILIOANE DE EURO.
ACESTI BANII AU FOST STORSI SI DE LA ACESTE BABETE CARE,  NU ISI FAC TRATAMENTUL SI NU SE ALIMENTEAZA  BINE IN NADEJDEA CA, DACA INCONJOARA O BISERICA SI INSPIRA CU NESAT FLATULATIILE BABELOR DINAINTEA LOR SI CARE TIN CALEA  IMPUTICIUNII, ISI  REZOLVA PROBLEMELE DE SANATATE.
SI BANII STRNSI IN TOT ANUL, IL DAU BISERICII, CARE PLEZNESTE DE BOGATIE.

Tata nefericit

 
Tatăl nefericit care a pierdut copiii bombardat de câini sioniste pe plaja, Meskine an ... mă simt rău pentru el, serios ....... :(
Afișează textul original

Calugarite si luptatorii din rezistenta

Călugărițe și luptătorii din rezistență palestiniene 
Unite pentru o #FreePalestine
Afișează textul original

Umil

 
Acest umil Sheikh Zahid este Salahuddin 
Plăcută lui Dumnezeu
Afișează textul original

Cuvinte intelepte

 
"Don't ever put your happiness in someone else's hands. They'll drop it. They'll drop it every time. "
Tradu

Aftab Lahore Pakistan


Cea inalta este prietena noastra

 
Visul lung de labirint 🎀 
Na Minna sau alte MV mi-a dat o privire? 

De fapt, acest costum, 
☺❤ fost aromă non potrivire corect 

și am observat oameni de peste ??? #あくまでも風味 
#今やったら女装
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

vineri, 14 august 2015

....


Mica dansatoare chinezoaica


Plans


Mesaj de la micuta japoneza

 
Naștere programul festivalului a fost anunțat (• ω •) ✧ 
8/18 din 18: 30 ~ ✴ 

Spectacole de două ori masa de prânz este, de asemenea, performanțe limitate elev (³) 


Fotografii ale anului trecut ❤ 
Luna praf de băț, și a fost fericit hella 😀
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Pofta buna !

 
Ochelari pepene galben & feta 
În pahare sau salata, aceasta este o idee perfecta pentru un weekend de vară răcoritoare :) 

Pentru a vedea rețeta, faceți clic pe link-ul următor: 
http://gastronoome.com/products.php?pid=716 


#recette , #melon , #feta , #entree , #verrines , 
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

ISISEL alaptat


ISISICA


Ce am sa va povestesc nu o sa va vina sa credeti!Prietena noastra japoneza  niciodata nu poate fi tradusa cu un inteles. De aceia pun toata postarea pentru ca poate dvs, sunteti  mai intuitivi. Zilele trecute am tradus un mesaj de la ISIS. Era un decalog si incepea cu litere mari PI..DA.
Dar nu era vorba despre femei, era vorba despre barbatii lasi.
Am ramas siderata dar, nu am facut copy-paste pentru ca fiind cu sanatatea in pioneze m-am gandit ca poate veni cineva si  va spune :"uite cu ce se ocupa asta"!
De remarcat ca acest cuvant care probabil are aceiasi corespundenta si in limba noastra si in acel comentariu caracteriza barbatii lasi, a fost scris cu claritate.
Vinile  celor catalogati asa erau mici probabil pentru ca, daca era vorba de dezertare de pe linia frontului, am vazut ca au tragatori pe marginea formatiei de lupta si daca  iese cineva din rand il ochesc drept in cap.
Eu cunosc niste creaturi pe care ii denumesc cu aceasta  denumire(investivi mai sunt isisistii si eu credeam ca nu stiu de asa ceva), cei numiti in articolele precedente: rezervisti, tigani, travestiti,   niste lasi care  sustin buna dispozitie a politiei.

ISIS

 
#ISIS folosit o bombă TRUCK sângeros !: "Mulți au fost uciși și părți ale corpului au fost aruncate în partea de sus a clădirilor din apropiere"
Afișează textul original

Strabunicul zambeste

Pentru că e weekend şi pentru că trebuie să mai şi zâmbim uneori, am cules pentru voi câteva glume drăguțe din numerele anului 1884 ale “ziarului săptămânal ilustrat” <<Cimpoiul>>  Glume de acum mai bine de un veac care ne fac să zîmbim chiar și pe noi, cei de astăzi:- Cum te cheamă fetițo?
- Pungășoaică, hoață, drăcușor.
Așa mă cheamă tata...
ECONOMIE

Doi bancheri români de peste Olt căutau să se laude unul în fața altuia:
- Ei, cum îți merg treburile? – întrebă unul.
- De minune, nene.
- Ei, cum ?
- Păi, să vezi. Ca să-și dau numai o idee: pentru corespondența firmei noastre cheltuim 2500 de lei pe an numai pentru cerneală!
- He, he! – răspunse celălalt – asta nu e nimic, nene... Eu economisesc pe an la vreo 4000 de lei numai nepunând puntele pe i.
EMISFERE

La un banchet se bea , după obicei, pentru sănătatea femeilor. Dl. B. zice:
- Beau în sănătatea sexului frumos din cele două emisfere!
-Iar eu, răspunse dl. C., beau în sănătatea celor două emisfere ale sexului frumos! 
JUMĂTATEA MEA...

- Spune-mi te rog, Iorgule, de ce te duci așa des
 la berărie și niciodată la universitate?
- Pentru că berării sunt multe și...
Universitate numai una !
- De ce ești necredincios soției tale? – întreabă un duhovnic pe un bărbat.
- Pentru că nevasta e jumătatea mea!
- Asta așa e, negreșit...
- Da, dar eu am vrut una întreagă. De aceea mi-am mai luat o jumătate!FOARTE TRIST...

Discuțiune:  Între un domn în doliu și un preot se discută despre organizarea unei înmormântării de a doua zi. Preotul, cu tariful în mănă, spune:
- Cum să nu-ți trebuiască lumânări ? În sfărșit, fă cu voiești, dar să știi că va fi foarte trist…DOLIU

O pariziană avea amant un negru. O amică a ei o întâlni plimbându-se pe stradă cu el.
- Ce ai pățit, draga mea, săți iei amant un negru? – zise dânsa.
- Dacă sunt în doliu...MOARĂ DE VÂNT

Un țăran trecea prin fața tribunalului. O sumă de avocați urcau și coborau în grabă scările tribunalui cu mapele la subțioară. Țăranul îl întreabă pe unul:
- Dar oare ce să fie palatul ăsta?
- Moară de vânt !-răspunse în glumă cel întrebat.
- Ei, ca să vezi ! Nu-mi dădea prin gând; uite ce de măgari se suie cu sacii!


- Spune-mi Emilio, de ce nu îl iei
 pe locotenent în căsătorie?
-Dar gândește-te mătușă!
 Mi-aș pierde cel mai asiduu curtezan!
FEMEILE...

Femeile sunt pentru jumătate dintre bărbați calea cea mai scurtă de la avere la sărăcie și pentru cealaltă jumătate calea cea mai scurtă de la sărăcie la avere...


DINTR-UN ALBUM

Citită într-un album: “ Cireșele roșesc când sunt coapte. Femeile, pe vremea aceea, de mult nu mai roșesc.”

ARITMETICĂ

Pentru cine sunt cele patru operațiuni matematice:
Adunarea pentru zgârciți. Scăderea pentru pungași. Înmulțireapentru evrei. Împărțirea pentru socialiști.BERE

Băutorul: - Berea asta e așa de prostă încât de’abia poți să o bei.
Berarul: - Închide numai ochii și înghite-o.
După zece minute:
Berarul (către băutorul care plătise numai jumătate din consumație) – He! Dar asta e prea puțin…
Băutorul: -Închide numai ochii și bagă-i în buzunar!TINEREȚE

Micul George este întrebat despre logodnicul surorii sale:
- Și ce vârstă are?
- Nu știu…
- În sfârșit, e tânăr?
- Cred… Nici nu i-a dat părul până acum.Surse:

- glumele au fost culese din ziarul „Cimpoiul” – numere din anul1884;

- desenele sunt din Calendarul „Moftului Român” pe anul 1902.

#umor #glume #caricaturi #1884
deieri-deazi.blogspot.com