Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 1 august 2015

Raport

Raport de activitatea Oficiului serviciului orasului Shaddadi Califat ISIS

Nu am gasit momentan imagini cu asfaltarea  noilor retele de autostrazi si strazi. Este o munca uriasa facuta la foc continuu. Si nu au „regi ai asfaltului” ca noi. Credeti ca se fura materialele  si nici nu se construieste nimic, ca la noi? Daca fac asa unde le stau picioarele acolo le va sta si capul.:)))la propriu nu la figurat.
Au nevoie sa extinda reteaua de autostrazi.
Vad sa se munceste mult si se lupta mult zi si noapte. Au zilnic pierderi uriase si daca ar fi adevarat ca sunt doar 60 de mii de luptatori, i-ar  termina in 10 zile. Este propaganda.
Nu le iau apararea, daca asta este alegerea lor…dar dezertorii sunt urgent scurtati de cap.
Mie imi vine sa rad si ma gandesc  la vorba aceea de pe vremea comunismului de acum 50 de ani. Cum sa aducem noi pe americani in sapa de lemn? Sa schimbam intre ei presedintii.
Tot asa zic si eu acum, sa schimbam intre noi si ei pe regii asfaltului. Sa vedeti de repede va merge treaba ! Ca unsa. Ati vazut in videoclipuri, cum se aude cum ascut mereu palosurile! :)))Se tocesc de la impartit dreptatea prin pedepse capitale:))) Sa vedeti ce repede muncesc muncitorii la asfaltari, la  intins tot felul de cabluri pe stalpi, ca furnicutele, nu li se vad mainile. Ce stat la umbra la tigare? Ce pauza de masa?Si am vazut  ca si luptatorii se vaita de caldura mare .. O bere si un trabuc le lipseste…:)))
Am vazut in program ca vizeaza sa cucereasca toate lumea. Si atunci  daca prin absurd ar reusi, tot asa  de fiorosi vor fi?
Nu am cautat nici acum programul lor de guvernare. Cand l-am citit ultima oara pe diagonala pentru ca, nu am timp sa citesc nici cat negru sub unghie din tot ce mi se trimite, am vazut ca era un program futurist:))). Chiar azi au dat legi pentru protejarea batranilor in casele de batrani si am vazut si imagini.
Aici trebuie trust de presa, care sa sistematizeze toate informatiile  si sa le publice.
De aici afli in direct cum se desfasoara actiunile si luptele, din raportarile combatantilor. Si din Canada am aflat acum ca  urmeaza recesiune….
Nu v-am spus eu ca  vreau sa nu se mai termine ziua, asa sunt de captivata de tot ce se intampla, in timp ce noi romanii ne ocupam de tot felul de prostii pentru a ne tine mintea ocupata?
Vreau sa fiu nemuritoare….:)))
Daca eram mai tanara si mai sanatoasa, asi fi vrut sa scriu la cald desfasurarea evenimentelor, dar nu ma tin puterile.

ISIS are nevoie de donatii


ارجو دعم حساب الهزبر صاحب منتدى نصرة اهل الشام (دولة الاسلام)اسد من اسود الانصار كتب الله اجره 
Tradu

Promulgarea unei noi legiFoto: Cat mai avem pana ajungem asa???

S-a elaborat o noua lege inca nepromulgata, care condamna nationalismul,legionarismul in toate formele sale.Am inteles ca nicaieri in lume nu exista asa ceva.
Cultul personalitatilor la noi nu exista. Exista doar cult pentru personalitatile feminine, dansatoare de striptis la bara.
Istoricii spun ca este o lege antiromaneasca.
Am rezolvat totul si acum a milioana oara, facem pe plac unor curente politice din afara tarii, care ne-au inrobit facandu-ne slugile tuturor celor care nu au pus decat piedica ridicarii capului din tarana, a neamului romanesc.
In anii 1950 in anii stalinismului noi copii, eram invatati la scoala sa ne iubim tara, ca tara noastra era bogata si frumoasa si intr-un fel ca, noi suntem in centrul lumii, raportat la mintea noastra de atunci.
Acum totul este pe dos, noi romanii suntem niste fiinte  slabe la minte, ne trebuie un baston ajutator  sa ne indrume format din tigani, minoritati conlocuitoare ex.unguri, UE si alte minti infierbantate carora le trebuie un debuseu, ca sa nu le sara capacul din cauza presiunii.
Nu este de ajuns ca aici s-a impus dictatura tiganilor, atarnatorii neamului nostru care nu au muncit niciodata, nu au facut nimic, stau ca niste capuse si chiar cand sunt pline de sange continua sa stea acolo atarnati pana pleznesc. Traiesc si isi intretin hoitul din roadele muncii noastre si acum au ajuns sfernici dar, nu de taina ci cei care bat cu pumnul in  masa  celor slabi de inger si de minte.
Profitori pe toate planurile, exploatand orice deraiere umana sau sexuala, transformand  indivizii respectivi in ingenuncheati in fata lor, in totalitaate si pentru totdeauna.
Eu speram ca vom inainta si macar din spirit de dragoste de neam, vom da legi prin care sa ingradim aceste caracatite, carora daca le dai un deget iti ia toata mana, darmite acum cand UE le-a dat  deplinatatea puterilor conform unei democatii prost inteleasa. Nu stiu ce ne face sa ne legam singuri lanturile in jurul trupului si mintii noastre? Nu mai avem demnitate si ne complacem in slugarnicia fata de cei care ne-au fost robi?  Ce mai inseamna si porcaria asta de lege care si asa  intetosaza gandirea  si asa in ceata dar acum totala, a institutiilor statului subjugati unor dispozitii fictive dar, luate in serios de cei care trebuie sa judece cu discernamant?
Ca sa dau un exemplu concret, Politia Ploiesti este timorata.
Poate cu acesta ocazie reusesc sa dovedesc ca, sunt discriminata ca sunt romanca chiar si de Politie la dispozitia necontrazisa, data de  rusinea orasului si a Armatei Romane.

A murit Lynn Anderson, 67 de ani


Absolvire scoala de lunetisti

 
Lunetisti absolvire (lunetist recente Islamiyah daulah) 
Wilayat Salah al-Din 

Sursa: https://archive.org/details/SalahuddinSniping
Afișează textul original

Educatie ISIS

 
Ne educa fetele noastre pe castitate din copilărie ^ - ^
Afișează textul original

vineri, 31 iulie 2015

Mesaj

 
Mesaj de la soldați stat islamic poporului nostru în Gaza
Afișează textul original

ImplorareZilele trecute am citit un articol pe diagonala, pentru ca nu am timp, despre cruzimea locuitorilor din Nepal, fata de oameni, de animale cu poze si videoclipuri pentru care ar trebui sa ai nervi tari si inima de piatra, ca sa le parcurgi. Si apoi urmau toate  cerintele de ajutorare din mila, pentru populatia nevinovata,  batuta de Dumnezeu la cutremurul care a fost de curand. Nu am citit totul dar, am fost mirata ca pe  pamant sunt coexistentiali ai nostri, care au  trecut in revista  cruzimile ale acelui popor ca si al altor popoare, poate nu asa de nemiloase si care apoi cer ajutor si mila.
Dar cei pe care i-au chinuit in mod brutal pana la moarte, nu aveau nevoie de mila lor? Dupa fapta si rasplata.
Era si o petitie  din America  de la Asociatia de  protejare a aminalelor din care fac si eu parte.Chiar din Chicago  unde nu mi-am tinut promisiunea de a scrie pentru Chicago TRIBUNE!:(((
Am in minte toate mizeriile din tara si din imediata mea apropiere, care imi polueaza existenta si nu vreau ca de la in ceput sa fac  o impresie proasta.

.....


Intransigenta nu are hotar


Acest tanar luptator  cere donatii.

Cu toata raspunderea vreau sa  transmit aprecierea mea fata de administratia  de o moralitate bine structurata, prin propaganda efervescenta, indiferent daca sunt de la Sectorul de Dreapta, Dombas, PressTV Al-Qaeda, PressTV Ansarullah, carora le-am raspuns astazi "Salut voios de pionier", Press tv Iran, PressTV ISIS, HAMAS, Kosovo.
 Spicuind din  mesajele trimise mie de ISIS, vad cum ii multumesc lui Allah ca i-au ajutat sa starpeasca coruptia si promit ca asa vor face in toate teritoriile pe care le vor ocupa de acum incolo, altfel... acolo unde le sta picioarele, acolo le va sta si capul:))))(cand vin si pe la noi dar, daca intarzie inseamna ca, le este frica pentru ca aici vor avea mult de lucru...).
.
Vreau sa ii dau ca model de adresare  pentru Politia Ploiesti, Primaria Ploiesti care sustin  si incurajaza de 13 ani huliganii imbatraniti in rele, hotii, tiganii care au in genunchiat Politia Ploiesti neputincioasa.
Vreau sa  se inteleaga ca partidele, organizatiile, statele numite mai sus le dau clasa. Inca odata imi exprim aprecierea si mirarea ca  nu se ridica LA COMPORTAMENTUL ACELORA NUMITITI MAI SUS.
Educatia exista, daca exista, PESTE TOT IN LUME. NU FAC APRECIERI DE CE SE DUC LUPTE PENTRU  A CREA O NOUA ORDINE MONDIALA. PRIN MIJLOACE PERFIDE DE  SABOTARE A FINANTELOR SI BOGATIILOR TARILOR SE DUC PESTE TOT ASTFEL DE LUPTE, INCLUSIV LA NOI IN ROMANIA.
DAR VORBESC DE FELUL DE ADRESARE la maximum de politete  fara injurii indiferent de amestecarea traditiilor pe teritoriile din Orientul Mijlociu.
Fac apel la Politia Ploiesti, Primaria Ploiesti sa se ridice in  urmatoarea suta de ani, macar la nivelul tarilor asazise tetoriste, dar mai teroristi ca cei de acasa,  in perioada de pace, nu se poate.
Sa nu mai fie timorati si sa-i trimita acolo unde le este locul, la Belzebut! 
Sa nu ne mai fie rusine de inaintasii nostrii, carev se intorc in mormant, pentru ca am transformat locuitorii in slugile preaplecate ale tiganilor si le ascultam in frunte cu Politia,  tiribombele mincinoase ca pe  paragrafe din Biblie ssau Coran.

Asa raspunde ISIS, noi nu avem acest curaj fata de infractorii cei mai DE JOS DIN PUNCT DE VEDERE MORAL.
De ce trebuie ca noi sa ramanem cu 500 de ani in urma, din punct de vedere al eradicarii coruptiei????

Chicago Tribune

către mine

July 31, 2015

Lollapalooza guide: Greg Kot's day-by-day picks
So many bands, so little time at the annual music blowout that begins today. Here are tips on "shows you must see to ones you should catch if you can."
Almost 6 acres of land added near Fullerton Avenue Beach Creating acres of new Park District land
Every day this summer, construction workers are filling in Lake Michigan with dredged material and gravel, which will eventually add up to 5.8 acres of new Park District land.
Curbside cafes could have Chicago diners eating in the street Curbside cafes could have Chicago diners eating in the street
Chicago restaurants could soon be inviting diners to eat and drink in the street under a City Council proposal to allow "curbside cafes."
Aldermen looking to stop stores from getting around plastic bag ban Plastic bags a pain for Chicago recyclers
Firms hope Chicago's new ban on plastic bags reduces sacks that can jam equipment and multiply their costs.
Chicago issues O'Hare plan to cut noise by rotating runways at night Chicago issues O'Hare experiment to cut noise
The Emanuel administration will propose an experiment at O'Hare International Airport to rotate the runways used late at night.
Assistant coach in Illini women's suit gets results - at a cost, critics say Assistant coach in Illini women's suit gets results - at a cost, critics say
As players transferred out of the University of Illinois women's basketball program this past season, then-associate head coach Mike Divilbiss may have had a feeling of deja vu.
Emanuel looks to borrow another $500M but stays mum on specifics Emanuel looks to borrow another $500 million
Mayor Emanuel is planning to borrow another $500 million, some of which will be used to push more debt off into the future at a higher cost to taxpayers.
Those who get Chicago will appreciate this season's 'True Detective' Those who get Chicago will appreciate this season's 'True Detective'
John Kass: It's not Dostoyevsky. It's TV. But it's good. This is LA noir the Chicago Way.
Blackhawks ushering in a new ice age on West Side Blackhawks ushering in new ice age on West Side
After some wrangling with the city, the Hawks will build a state-of-the-art, 125,000-square-foot community training center.
Archery Tag capitalizes on sport's popularity Archery Tag capitalizes on sport's popularity
Mashup of archery, dodgeball, paintball and laser tag is growing in popularity with archery, thanks to "Hunger Games" franchise.
Earlier loud music ban proposal music to some ears Earlier loud music ban is music to some ears
Mary Schmich: Don't put your earplugs in yet. Listen to what Raymond Lopez has to say.
A tribute to 'Mission: Impossible' composer Lalo Schifrin A tribute to 'Mission: Impossible' composer
The new "Mission: Impossible" owes at least some of its coolness to the coolest theme song on the planet.
Chicago-area weather Today's forecast
Mostly clear, high 80s.

Unsubscribe | Privacy Policy | Terms of Service