Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 11 iulie 2015

Z.E.R.A.


Si arabii au femei tragatoare


Anonymous

ReviewTechUSA, Made a post denouncing those who are harassing you. I hope it helps you Rich. Much love to you and yours man. Stay strong and know that you have people here who love you.
Tradu

.....


20 de ani de la masacrul de la Srebrenita


ANALIZĂ: Bosnia marchează 20 de ani de la masacrul de la Srebreniţa

Bosnia marchează sâmbătă 20 de ani de la masacrarea a aproximativ 8.000 de bărbaţi şi băieţi musulmani la Srebreniţa, un carnagiu catalogat drept genocid de către justiţia internaţională, dar care provoacă, în pofida acestui verdict, dezbateri controversate, relatează AFP în pagina electronică.

DurerosIubire


Dragostea in asteptarea implinirii

Fete ca aceasta din fotografie sunt indragostite de luptatorii HAMAS din Rezistenta Palestiniana si de liderii lor, militar si politic.
Scriu cuvinte nemaipomenite (de mine).Va amintiti desigur expresia „traiesti in respiratia mea”. Le-am spus sa nu-mi mai scrie mie despre asa ceva ca, deja m-am indragostit si eu 0,00000001 %.
Si evreii mai spun ca  luptatorii din HAMAS sunt mici si rai;(
Eu nu v-am mai pus astfel de ravase pentru ca, imi inchipui sa sunteti invidiosi.
Dar mai bine asa, sa nu fiti pe front.

.....

Les USA se trompent énormément en pensant que la vassalité des pays du monde lui procureront bien-être et sécurité. Car pour l'obtenir les USA ont agresse et défait des pays. Et chaque agression apporte un nouveau contingent d'ennemis.
Tradu

Vitejia este o artaAm pus poza acestei tinere ucrainiene luptatoare pentru ca din Ucraina primesc cele mai multe mesaje, mii zilnic, apoi Kosovo, Serbia, Moscova si din  toate tarile si de pe toate fronturile din Orientul mijlociu, dar tot cu miile. Imi este greu sa le triez pe cele mai interesante. Alegandu-le numai prin sondaj, caci sterg siruri intregi, ma gandesc la dvs,. care nu aveti posibilitatea mea de a fi deschis cutia Pandorei. Si poate altele ar fi imaginile si videoclipurile pe care le-ati alege. As vrea sa fiu nemuritoare, as vrea sa nu mai aiba sfarsit derularea imaginilor si videoclipurilor.
La loc de cinste trebuie sa evidentiez Chicago Tribine Alert si Bizwrap. Sunt tinuta la curent cu tot ce se intampla acolo zilnic, nu am voie sa imi scape ceva. Va pun un articol de azi chiar acum.L-am si pus.
"Nu vremurile sunt sub om, ci bietul om sub vremuri", se plangea, acum trei sute de ani, cronicarul. 
Daca ar fi sa apreciez acum cu experienta pe care o am, adevaratii luptatori pentru cauze subiective sunt cei din Orientul Mijlociu. Pe celelalte teatre de lupte din lume, luptatorii sunt impinsi de politica din tarile lor, deci sunt obligati, dar cei despre care v-am spus trateaza lucrurile ca fiind cerintele impardonabile ale divinitatii. Si se avanta cu disperare pentru a fi alesi martiri, fara nici o opreliste data sentimentul de conservare.
Este uimitor si tulburator totodata.
Nu mi-am inchipuit niciodata ca exista acest concept de neanfricat, de a se arunca in lupta cu bucurie, dar si odata prinsi, umili in fata vointei divine asa cum o considera ei si nu rezultatul unei vointe, a cruzimii umane, asa cum consider eu.
Chiar daca aceasta sarabanda diavoleasca se va domoli in timp si va sfarsi fiind invinsa, este un pericol  pentru civilizatie, indarjirea lor care nu se compara cu felul in care privesc europenii lupta. Lupta lor este pentru asi pastra  independenta statala si privilegiile, in timp ce arabii de toate culorile lupta pe viata si pe moarte pana la epuizare, Eu cred ca le cunosc destul de bine, mentalitatile, nu sunt bautori de bauturi alcoolice, isi pastreaza cu stoicism sarbatorile, care ii priveaza de a manca si bea toata ziua si in privinta femeilor, sunt mai putin interesati.
Niciodata nu-si va parasi  drumul croit de comandantii lor bazati pre concepte religioase pentru o femeie. ORICUM FEMEILE SUNT UN FEL DE SEFI ALE ANIMALELOR.

Chicago Tribune (asa cum am promis)

Top news

PS. Eu nu am avut timp pana acum, sa scriu nimic pentru aceasta publicatie.

Cateva imagini....

 Serparia care ne sugruma


Foto: Cuibul de serpi pe care ii incalzim la san si ii hranim cu sangele nostru.

Cat imi este de scarba de toata sarabanda asta de  nesimtire si magarie dusa la extrem.
Norocul meu este ca ma refugiez in activitati extra politicii romanescti.
Infantilitatea oligofrena a primului nostru, DAUNEAZA NOUA TUTUROR SI IN EXTERIORUL TARII.
Cum sa le dam munca noastra celor care organizati ca in cea mai criminala mafie ne fura intr-una munca, sanatatea, educatia, intr-un cuvant viitorul?
Nu merita nimic pentru ca  nu au nici o responsabilitate si nu vor plati niciodata  raul pe care ni l-au facut si ni-l fac.
Hotii isi satisfac stagiul de puscariasi la munte, la mare, cu averea pusa bine, traind ca si cand erau pe val si  furau cu gentile, valizele, cu sacul sau chiar cu avionul.
Am sa cred ca alesii sunt iubitori de tara si se sacrifica pentru poporul roman, cand vor refuza sa primeascac salariu si vor face voluntariat.
 SA TRAIASCA DIN OSANZA PE CARE AU STRANSO PANA LA VENIREA IN FUNCTIE.
Sa nu ne calareasca in continuare pana va scoate din noi si ultima picatura de sudoare( era sa scriu ultima flatulatie, asa cum merita).
Dupa acest dus rece cu Grecia cred ca, mult nu va mai  exista aceasta UE, resuscitata, ramanand in moarte clinica inca.
De prea multe zeci de ani uniunea asta  formata fortat, a putrezit si pute infect.
A venit vremea primenirii si cu voia sau, fara voia noroadelor se vor  deznoda interesele abjecte, fara a pune in plan egal cu ele si popoarele saracite prin furt si neachitarea de catre cei care  considera pe altii datori, in timp ce ei nu si-a platit datoriile niciodata.
Dar acum cand si noul ales presedinte, si-a dat arama pe fata si are o atitudine de pampalau in fata  cuibului de serpi gasiti pe scena politica, a dovedit ca, nu este perspicace si este molatic si in gandire, nu numai in vorba.
 Ce mai facem? Asteptam inca 5 sau 10 ani ca atunci sa  suflam in dramba? Va readuc in memorie acel presedinte al unei tari dintre cei 4 tigri asiatici care dupa 5 luni de la alegere, a fost condamnat la moarte pentru ca nu facuse decat asi alege 5 amante si s-a preocupat sa le faca 5 casoaie, nu palate. Dar asiaticii nu au mai asteptat sa puna tara pe butuci, au cerut moarte si s-au indurat sa  transfere pedeapsa cu moartea, in inchisoare pe viata. Asa mai zic si eu barbati puternici si societate  cu viziune. Ce putea sa le ofere acest afemeiat care a pus inainte de toate  destrabalarea? Putea sa o faca dar mai cu perdea, dupa ce tara era pusa pe linia de decolare  din aeroport.

Pofta buna !

 
O reteta nou postata pe blog, salata de fructe, un desert simplu si delicios de vara! Reteta o gasiti aici:http://www.caietulcuretete.com/2015/07/salata-de-fructe.html

Palestina

 
Dumnezeu dă minuni pentru cei care cred, curajul de a celor cu credință, speranță pentru cei care viseaza, dragoste pentru cei care acceptă, și iertare celor ce cer ... 

Necunoscut 

Libertății și justiției pentru Palestina ........ 

Ei bine, eu nu va renunța la noi (nici eu nu renunț) 


Copiii din Palestina vor fi niciodată uitat .. 


Peace✿
Show less  ·  Show original text

:)))


Pofta buna !

 
Un postre refrescante: #Bavarois de #sandía
Fácil #receta casera paso a paso, incluye vídeo.#golosolandia

http://www.golosolandia.com/2015/07/bavarois-de-sandia.html
Tradu
Bavarois de sandía, como hacer en casa este postre. Receta sencilla y un detallado paso a paso. Incluye vídeo explicativo os encantara este fresco dulce

Pofta buna !

 
Strawberry Panna Cotta :)

To see the full recipe visit__
http://www.recipeandmore.com/2015/07/strawberry-panna-cotta/


Panna cotta is a very popular Italian dessert recipe — the name means “cooked cream” in Italian. There are many variations of the recipe. Elegant, and refreshing strawberry panna cotta, perfect for summer days. You can replace strawberries with other berries, cherries, peaches or apricots :) :)

Here I used china grass which I one kind of vegetable gelatin. Strawberries and cream make this luscious dessert worthy of a standing O! Panna cotta is one of my FAVORITE desserts when prepared properly :D :D

ISIS pedepseste spioni


Paine si circ

 
Panes et circens (Pâine şi circ): premierul Victor Ponta

Acum vreo două mii de ani
Se practica des la romani
Să dea mulţimii circ şi pâine,
---Click pe poză---

Interzis

 
Militanți Isil Takfiri interzice rugăciunile Eid ul-Fitr in Mosul Irak
Afișează textul original
Residents in the militant-held northern Iraqi city of Mosul have been banned from performing Eid al-Fitr prayers.

:)))


vineri, 10 iulie 2015

Chicago Tribune

Top news