Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 30 mai 2015

Pentru inviorare


Pofta buna !

 
¡¡Un postre elegante, colorido y exquisito!! ¡¡Toda una oda a la primavera!!

Va doresc un weekend plin de sens


Vremuri tulburiISIS coruptie, nepotism 

Sunt dezamagita acum, cand am aflat ca nepotismul se practica la ISIS. Faptul ca este coada mare la aruncat in aer, ma face sa-mi schimb parerea pe care o aveam ca, era lipsa de  executanti si credeam ca erau luati cu arcanul.
Am vazut ca acolo o viata nu face nici cat o ceapa degeratea.
Dar daca stam stramb si gandim  drept in situatia noastra si a Romaniei vedem  ca, societatea in ansamblul ei este intr-o stare de putrefactie ireversibila.
Spun asta pentru ca in anii 1960.. se spunea ca societatea s-a degradat si oamenii sunt imorali, violenti, din cauza ca  sunt frustrari in societate si energiile sunt stavilite.
 Si pentru a se descatusa se simte nevoia unui nou razboi asa cum se spunea ca, era periodic pentru a-si putea oamenii impune prin forta armelor punctele lor de vedere.
Poate  ceva din aceasta conceptie futurista pentru acele vremuri, care erau de un calm angelic fata de ce este acum, este valabila acum.
Acum cu adevarat societatea noastra de la Vladica pana la opinca este o societate bolnava, o societate plina de violenta extrema , fara nici o justificare.
Este o rasturnare a valorilor prin care, nonvalorile conduc chiar si microsocietatea.
Dar dupa acesti 25 de ani si mai ales in ultimii 10 ani avem exemplul cel mai concret de,  perpetuarea mizeriei morale ridicata la rang de filozofie apostolica.
Noi toti nu avem nici o sansa de  echilibrare a societatii romanesti, deoarece nu avem pe cine sa ne bazam. Nimeni nu ne arata exemple concrete despre oameni morali, care sa constituie faruri pentru noi, care nu intelegem ca, toate puterea de schimbare se afla in noi. Sau este prea tarziu? Daca este prea tarziu inseamna ca, totul la nivel chiar mondial este premeditat.
Privind nu numai in Romania dar si in situatia internationala vedem cum, pe toate planurile se fac pregatiri pentru schimbari mari si radicale, poate nu lipsite de violenta .
Finantele lumii ne pregatesc o  lovitura ucigatoare, pentru toata suflarea omenirii. Vedem cum UE si America, dar mai ales Occidentul s-a imbatranit in stagnare  si automultumire, in timp ce Orientul mijlociu vioi, sunt  pregatiti pentru o ofensiva mondiala. Asta ce ne arata ? Ca mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa privim in fata crudul adevar, pentru care nu suntem pregatiti si sustinem ca, ne va ajuta NATO, pentru ca noi ne multumim sa facem dezbateri pentru probleme marunte, precum cele de alcov.
Ne dam batuti noi romanii, inainte de inceperea bataliei bazandu-ne pe UE, pe NATO, pe altii si nu pe noi.
Vad ca se pune intrebarea daca  se va ivi un atac armat de oriunde, cat va rezista Romania pana la venirea NATO, parca 72 de ore?
NATO este aici dar, carnea de tun trebuie sa fie a romanilor, ca de fiecare data.
Chiar daca nu avem noi romanii sanse de izbanda in orice, macar sa dam dovada de  demnitate ducand lupta, pana cand se va sfarsi orice impotrivire.
Am ridicat un colt al plapumei  privind in situatia din Orientul mijlociu si vazand situatia grea a populatiei de acolo, care  asteapta cu infrigurare o schimbare radicala, este ca o oala sub presiune, de o violenta maxima si care nu-si mai poate incapea in carapacea  initiala. In Ucraina nu este o situatie mai roz. Si acolo se intampla atrocitati de neimaginat poate, facute doar in vremuri medievale.
Pentru schimbarea macazului evolutiei omenirii s-au mobilizat fortele negre din Orientul mijlociu, fiind sustinuti de populatia disperata sa scape din situatia grava si fara nici o perspectiva de viitor, in care se afla.
Doar gusatilor din UE le convine situatia actuala si nu sunt pregatiti nici pentru o ofensiva a Rusiei si nici a ISIS.
Ei traiesc foarte bine cu totii, fara a face nici un efort, doar beneficiind de mulsul popoarelor aduse la stadiul de contributori, fiind indatorati la maximim precum grecii, de catre ei camatarii lumii. Si nu in ultimul rand beneficiind de bogatiile furate prin santaj,  pentru beneficii viitoare inchipuite.
Noi ce avem de facut? Sintem singuri, inconjurati de dusmani si nu putem a ne pune contra curentului navalnic al omenirii. Stam si asteptam cu demnitate ce va urma, ce va fi in viitor.
Poate se va adeveri  spusele viitorologilor, care au prevestit ca, aici pe aceste meleaguri, va fi raiul pe pamant. Dar asta dupa ce se vor termina convulsiile de toate felurile pe care trebuie sa le suportam si noi romanii, caci suntem in calea celor 4 vanturi.
Curaj gaina, ca te tai!

Presstv Iran

 
12 fete lăsa Australia să se alăture Isil în căutarea de "viata romantica"
An Australian police officer says at least 12 women have left the country to join the ISIL Takfiri terrorist group.

vineri, 29 mai 2015

Jean Moscopol

Pofta buna !

 
Que fresquita,,,,,,,,y rica !!!!!
Feliz fin de semana
Besitos !!!!
Un dels postres preferits a casa meua,  molt natural, amb fruita del temps!! Ingredients per a 4 persones per fer el granissat de maduixa 400gr. de maduixes 90gr. de sucre 1 cullerada de suc de llimona per la xocola.......


Intalnire secreta


La Londra are loc o întâlnire secretă a bancherilor, pentru a pune capăt banilor de hârtie! Un analist financiar renumit avertizează că acest lucru ar duce la o “nouă ordine economică mondială”!


  societate  fara bani de hartieSite-ul armstrongeconomics.com al renumitului analist financiar Martin Armstrong a scris un articol pe 3 mai 2015 în care se vorbeşte despre o întâlnire secretă al mai multor bancheri la Londra, la sfârşitul lunii mai 2015, în care se va discuta despre eliminarea totală a banilor de hârtie/monezilor din lume şi înlocuirea lor doar cu bani electronici. Astfel se va trece la o “nouă ordine economică mondială”, în care va apare statul economic totalitar. Nimeni nu va mai putea vinde sau cumpăra ceva în mod anonim… un “Big Brother” ascuns va şti orice tranzacţie care se va desfăşura în lume. La această întrunire secretă vor participa băncile centrale din Elveţia, Danemarca şi Statele Unite.
Pe 23 mai 2015, într-un alt articol tot de pe armstrongeconomics.com, acelaşi autor nu înţelege secretomania acestei întâlniri. Citez din articol:
Mi se pare uluitor că eu am fost singurul care a spus despre reuniunea secretă de la Londra. (…) Alţii m-au citat doar pe mine, dar nu am găsit nicio referinţă despre întâlnirea de la Londra, deşi sursele mele sunt directe.
Ceea ce mă îngrijorează este tăcerea pe acest subiect, atunci când există din ce în ce mai multe rapoarte despre cât de bună ar fi o societate fără existenţa banilor-gheaţă (…) Trebuie să fim cu ochii în patru cu privire la această naștere peste noapte a unei societăți fără numerar, care vine mult mai repede decât se aștepta. De ce întâlnirea e secretă? Ceva nu-mi miroase bine aici.
P.S. Reputatul analist Martin Armstrong a observat foarte bine ciudăţenia acestor întâlniri secrete, în care se vrea a se decide soarta economică a omenirii, fără ca să existe consultări publice sau populare cu privire la acest subiect. De fapt “noua ordine economică mondială” despre care vorbeşte analistul financiar nu este altceva decât un pas foarte important către “noua ordine mondială” a Ocultei Mondială. Am explicat pe larg într-un articol din 2012 (Care este adevăratul pericol al eliminării totale a banilor de hârtie din societate? Vom fi total controlaţi!) de ce nu e bine să fie eliminaţi banii de hârtie din circulaţie. Spuneam atunci următoarele:
Dar, totuşi trecerea la o societate fără bani de hârtie, ar ridica o mare problemă: ar exista un “ochi central” care ne-ar supraveghea toate activităţile…am fi urmăriţi ce am cumpăra în orice moment: fie că luăm o cameră la hotel, că achiziţionăm un Pepsi sau un pre*ervativ. Am spune “pa” vieţii private! În plus, se ştie că multe bănci pot fi sparte de diverşi hackeri: cine ne garantează că într-o zi nu ne putem trezi cu identitatea furată şi cu banii furaţi!? Iar cei care ne controlează acest uriaş sistem de bani electronici vor putea face ce vrea cu noi şi cu vieţile noastre…
Secretele lui Lovendal

...


Presstv Iran

 
Ministrul iranian apărării spune ca grupul Isil Takfiri nu are capacitatea de a reprezenta o amenințare la frontierele Republicii Islamice.
The Iranian defense minister says ISIL Takfiri group cannot pose a threat to the borders of the Islamic Republic.Presstv Yemen

 
At least two Saudi officers and several soldiers have been killed when Yemen's Ansarullah fighters, backed by tribesmen and allied army units, launched a series of new attacks on the Saudi border city of Najran in retaliation for Riyadh’s ongoing aggression against the impoverished Arab country.


At least two army officers and several troops are killed as Yemeni fighters hit Saudi cities.

Presstv Yemen

 
At least two Saudi officers and several soldiers have been killed when Yemen's Ansarullah fighters, backed by tribesmen and allied army units, launched a series of new attacks on the Saudi border city of Najran in retaliation for Riyadh’s ongoing aggression against the impoverished Arab country.


At least two army officers and several troops are killed as Yemeni fighters hit Saudi cities.

joi, 28 mai 2015

Luptator care arata compasiune


Betivul si nevastaSchimbă reciproc
Lovituri concrete:
Ea îi dă cu foc,
---Click pe poză---

.....


Pofta buna ! 
hai ca in final am reusit sa aduc si reteta completa...stiu ca o asteptati :)

miercuri, 27 mai 2015

Kuwait emir Muslim


    Good evening, Odorica
    Wednesday, May 27
  • Kuwait emir asks Muslim states to increase extremism fight
    AFP
    Muslim countries must increase measures to fight extremism, Kuwait's emir said Wednesday, at the start of a conference aimed at combatting the spread of jihadist organisations such as the Islamic State group. "We are required to intensify efforts with the world to combat terrorism being waged by terrorist organisations," Sheikh Sabah al-Ahmad Al-Sabah told attendees at a conference of the Organisation of Islamic Cooperation (OIC). Read More

ASTEPT DE 13 ANI

Nu mai vreau sa primesc  raspunsurile Politiei Ploiesti, la nemultumirile mele,  ultima 8758/21.05.2015 cu acelas raspuns  ca, au fost clasate. Aceste lucruri mi se intampla zilnic. 
1. Doresc ca infractorul Cristache Nicu nr.tel.0724409301 infractor periculos hot din apartamente care impreuna cu fiul sau tel.0727407288  valorifica piesele calculatoarelor la mag.Valmary93 in spatele Cinemascopului, ruda cu trei sferturi din Politia Ploiesti, sa-mi fie aduse urgent inapoi, prin girul Politiei Ploiesti,pentru ca am avut incredere si nu am timp de procese  cu anii.
2. Identificarea  travestitului de la bl. Bucuresti nr.22 Bl.B2 ap.7 sa fie identificat si oprit de a mai veni la blocul nostru inundand pe instalatia electrica si spunand cuvinte porcoase insotite de  stranbaturi cu limba scoasa si degetul mijlociu in sus.
3.stabilirea adevarului in prinvinta lui Ispas Vasile, care se tot "alege" dar nu asta este important insa, ce este mai grav tine  sub cheie intrarea in subsol, si opreste si firma specializata in reparatii si verificari sanitare sa isi desfasoare activitatea.
Vreau sa nu mai fie nici o suspiciune, prin verificarea de catre Politie a subsolului de unde vine un miros greu, precum ca, ar fi podofil sau zoofil. De fapt a spus ca acolo sunt si animale moarte. Pentru inceput  verificari la aceste 3 puncte rog sa faca Politia Ploiesti Sud, si apoi sa stabileasca diagnostice medicale, impreuna cu alti infractori. Daca nu mai pot sa repet acest anunt, asa cum vreau,  nu este  din vina mea ci, in mod fortuit.
In incheiere va supun atentie faptul ca pe aceste nemultumiri minore la prima vedere, cu tigani si rezervisti  facuti excentrici prin picanteri cu travestiti, se axeaza si fortele raului din  desert si acolo actioneaza. Trebuie si dvs. ca politisti si Primaria Ploiesti sa fiti patrioti, nu numai sa luati banii ca functionari ai statului si apoi sa ne functionariti pe noi, care nu avem nici o putere zeci de ani.
Cu incredere intarziata, Odorica Ion

IRGC

Comandantul forțelor navale ale islamice Revoluției de Gardă (IRGC) spune că forțele au testat bărci cu motor indigene care pot croazieră la 110 noduri (203 km) pe ora.

Mai multe detalii aici: http://ptv.io/1sgp
The IRGC’s naval forces test speedboats capable of cruising at 110 knots (203 kilometers) per hour.

marți, 26 mai 2015

....


CupleteDespre dame cochete în… cuplete

O seară în Bucureștiul de la sfârşitul secolului XIX – așa cum o vedea Eduard Marbeau – reporter al ziarului „Correspondent” din Paris – 1881:
Seara oraşul se însufleţeşte dinnou, mulțimea se adună prin cafenelele sau grădinile cu muzică unde se aud cântate mai toate ariile operetelor sau canţonetelor ce fac vâlvă la Paris... În mulțimea aceia pot fi văzuţi tinerii ofiţeri ai armatei româneşti cu piepturile împodobite cu decoraţii şi medalii, ca ale unor veterani.”
Terasa Oteteleşanu
Asemenea teatre de vară, aşa numitele grădini,  au fost  Grădina Racşa (în spatele Universităţii de azi), la Stavri,  la Casinoul Austro-Ungar ( pe locul pe care mai târziu se va construi Palatul Ministerului Afacerilor Interne) , la Orfeu, pe strada Câmpineanu , la vestitul Union – făcut celebru de marele  Caragiale sau în grădina teatrului Jigniţa din strada Negru Vodă.  Lumea bucureșteană se delecta cu acest gen de teatru stând la o masă cu o halbă de bere în faţă şi cu un pumn de alune prăjite, fiindcă ... ”era mai comod şi lăsa loc de petrecere în aer liber.” Tot pentru muzică şi petrecere se duceau bucureştenii în grădinile fabricilor de bere Luther şi Oppler. Ascultau aici muzică  consumând  „bere proaspătă, cu kremwurşti, cu șuncă , cu unt şi ridichi”. ( “Bucureştii vechiului regat” – George Costescu – 1944 ).
(citeşte şi:  “Grădinile de vară de la 1900” )

Imaginea acestor grădini care însufleţeau viaţa Bucureştiului de la începutul secolului trecut nu este însă completă dacă nu adaugăm un “ingredient”  important: cupletul. Pentru că în afară de mititei, de halba de bere şi de alunele prăjite, ceea ce dădea cu adevărat farmec unei seri petrecute la…  terasă erau cupletele vesele cântate de marii artişti ai vremii:
Ionescu în vilegiatură:
 Iată-mă în sfârşit în sânul naturii !
CÂNTECUL MIŢEI  TIRBUŞON
( cântat de d-na L. Brezeanu
 pe aria romanţei „Luna ştie...”)
Miţa ştie, dar nu spune
Multe taine de amor
Petrecute şi uitate
În tăcerea nopţilor.
   Miţa ştie că la dânsa
   Vin şi oameni însuraţi,
   Senatori, chiar foşti miniştri
   Vin ca să... Dar n’o să aflaţi.
Miţa ştie cum cei care
Bietul Stat la cale pun
Sunt ridicoli când... Cer scuze
Imposibil să vă spun.
   Miţa ştie câte drame
   În familii se petrec
   Bând şampanie cu Miţa
   Mulţi rămas-au... extra-sec!
Miţa ştie ce divorţuri
Zilnic sunt la Tribunal,
Câte căsnicii ea face
Să sfârşească în scandal.
   Miţa ştie cum minorii
   Pentru-o sută dau cinci mii
   Şi cum unii mai besmetici
   Comit chiar plastografii.
Miţa ştie chiar cucoane
Măritate şi cu rost,
Ce, ca nişte Tirbuşoane,
Prin hoteluri noapte-au fost.
   Căci sunt dame prea cochete,
   Cu jour-fix şi cu salon
   Ce spre-aşi face toalete
   Fac ca Miţa Tirbuşon.
Dar de Miţa n-aibe frică
Cei căzuţi în aşa hal,
Ea nu va spune nimica...
E... secret profesional.
   Miţa ştie, dar nu spune,
   D’aia are bani buluc,
   Toalete, cai de curse,
   Echipaj cu cauciuc.
Şi mai are Miţa blonda
Un puţ mare cu petrol;
Cine-i  însă cel cu sonda,
Miţa … nu-l va da de gol.
( Cyrano  – “Furnica
 4 septembrie 1905 )
deieri-deazi.blogspot.com

Ii recunoasteti?


MexicTraficanţii de droguri din Mexic sunt măcelăriţi de forţele guvernamentale! Pur şi simplu, guvernul îşi elimină concurenţa, nu luptă cu adevărat împotriva traficului de droguri! Aflaţi adevărul gol-goluţ!  trafic de droguriŞi dacă tot vorbim de Mexic ca în articolul precedent (Un halo de Soare “misterios” a apărut în capitala Mexicului! Unii locuitori cred că au venit extratereştrii după ei sau că e o conspiraţie guvernamentală…), voi comenta acum o ştire mai dramatică venită de pe plaiurile mexicane. Citez de pe stirile.tvr.ro:
42 de traficanţi de droguri dintr-o organizaţie care acţiona în vestul Mexicului au fost ucişi de forţele de ordine după o luptă care a durat mai bine de trei ore. A fost împuşcat mortal şi un agent al Poliţiei Federale. Este cel mai sângeros incident din Mexic din ultimii trei ani.
Forţele de ordine au fost alertate printr-un telefon anonim. Cineva a anunţat că la o fermă întinsă pe mai mult de 100 de hectare s-ar desfăşura activităţi suspecte şi a cerut intervenţia poliţiştilor. Când aceştia s-au apropiat au fost întâmpinaţi cu focuri de armă din toate direcţiile. Forţele de ordine intraseră într-o ambuscadă. Au cerut sprijin aerian.
Monte Alejandro Rubido, directorul Comisiei Naţionale de Securitate: “Erau membri unei organizaţii criminale a cărei principală zonă de acţiune era statul Jalisco”. Poliţiştii şi elicopterele au început o adevărată vânătoare pentru a-i prinde pe traficanţi. Nu au reuşit să aresteze decât trei persoane. În clădirea şi anexele fermei a fost găsit un adevărat arsenal.
P.S. Ştirea aceasta pare la prima vederea fi următoarea: guvernul unei mari ţări (Mexic) luptă împotriva traficanţilor de droguri! Nimic mai fals. Guvernele Mexicului, Columbiei şi ale altor state producătoare de droguri nu fac altceva decât să-şi elimine concurenţa. Nimeni nu luptă împotriva traficanţilor de droguri dintr-un principiu moral şi legal, ci pentru a scăpa de acei traficanţi care le fac competiţie. Şi asta pentru că marile servicii secrete ale lumii, împreună cu serviciile secrete naţionale din statele mai mici şi oficiali guvernamentali se află în spatele traficului de droguri.
Una din organizaţiile principale implicate în traficul ilegal de droguri este nimeni alta decât agenţia americană de spionaj CIA. Am scris despre acest lucru în mai multe rânduri:
- Frăţia drogurilor sau cum francmasonii şi politicienii controlează traficul de droguri: “În cărţile sale, devenite clasice, Politica heroinei în Asia de Sud-Est (1972) şi Politica heroinei – complicitatea CIA la comerţul global cu droguri (1991), profesorul Alfred McCoy descrie cum elicopterele CIA transportau drogurile de pe câmpuri către punctele de distribuţie, în timp ce opinia publică americană credea că ei se află acolo pentru a lupta împotriva comunismului. El afirmă că acest comerţ s-a realizat prin intermediul unei companii de îmbuteliere Coca-Cola, dar mass-media a suprimat această informaţie. 58.000 de americani şi numai Dumnezeu ştie câţi vietnamezi au fost ucişi în acest război şi cu greu ne putem imagina o lipsă mai mare de respect decât transportul drogurilor în sticle de plastic acunse de CIA în cadavrele soldaţilor morţi, pe care le aduceau acasă pentru a fi înmormântate de familiile lor.
Agentul CIA Gunthar Russbacher a povestit cum erau despicate şi umplute cadavrele cu droguri, iar apoi transportate în Statele Unite. Cadavrele purtau coduri secrete, care le permiteau celor de la baza aeriană Travi să le indentifice. În continuare, drogurile erau scoase din cadavre şi puse la dispoziţa tineretului american, pentru consum.”
- CIA se ocupă cu traficul de droguri pentru a-i finanţa ilegal pe terorişti şi a menţine lumea în teroare;
- Preşedinţii Clinton şi Bush, asociaţi în mafia CIA al traficului de droguri, de arme şi a crimei organizate: “CIA avea un departament propriu care se ocupa cu afaceri cu droguri, care, până în mijlocul anilor 80 colabora perfect cu celebrul cartel columbian al drogurilor Medellin, condus de Pablo Escobar. Apoi, din cauza unor neînţelegeri, CIA şi-a schimbat colaboratorul columbian, apelând la rivalul lui Medellin, cartelul Cali. Lucrurile nu sunt întâmplătoare, căci cartelul Medellin a fost destructurat în 1993 de către guvernul columbian, în colaborare cu forţele paramilitare de dreapta, cu membri ai cartelului Cali şi cu guvernul SUA. CIA se folosea de cartelul Cali pentru a omorî orice competiţie şi oricine ar fi ameninţat să dezvăluie identitatea înalţilor oficiali SUA implicaţi în traficul de droguri”.
Acum, să nu credeţi că doar CIA s-ar ocupa cu traficul de droguri. Acelaşi lucru îl fac şi serviciile secrete chinezeşti (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Nu doar CIA se ocupă cu traficul de droguri… Şi comuniştii chinezi au fost şi sunt mari traficanţi de droguri!).
Concluzia mea este următoarea: când mai vedeţi la televizor sau citiţi în mass-media o ştire asemănătoare, cum că forţele guvernamentale au anihilat o reţea de traficanţi de droguri, să ştiţi că pur şi simplu nu se elimină decât concurenţa. Nimeni nu luptă cu adevărat împotriva traficului de droguri, pentru că nu ar exista niciun interes. Marile servicii secrete îşi obţin bani negri pentru a-şi finanţa activităţile ilegale, iar tineretul e drogat cu aceste substanţe, menţinut într-o stare de confuzie, astfel încât să nu se revolte faţă de marile nedreptăţi sociale din lume.
Secretele lui Lovendal


luni, 25 mai 2015

SURF PE GAZON


.....


Scopul


Scopul scuză mijloacele

Dacă foamea îl mai scurmă,
Ca să lupte pentru-o pâine,
Omul, surclasând "o turmă",
---Click pe poză---

ISIS

 
Isil susține că are suficienți bani pentru a cumpăra o armă nucleară din Pakistan și să efectueze un atac in Statele Unite, anul viitor.

Obține detalii de poveste aici: http://ptv.io/1sdB
The ISIL terrorist group claims that it is planning to conduct a nuclear attack inside the United States next year.
 
Deci, Pakistan va vinde o bombă la ISIS lol

Indoctrinarea si antrenarea femeilor ISIS

....


Sunt adorabili


Acum de dimineata aflu de la tv. ca grecii nu mai au bani pentru urmatoarea transa din datorie de 1 miliarde de euro, catre FMI. Spun ca acesti bani nu exista.:)))Si pentru asta, ca sa-si plateasca  rata, cer 250 de miliarde de euro de la UE.
Sunt indragostita de ei incorpore. Mai ales ca au anuntat ca nu renunta la reforma pentru pensii si salarii:)))
Ce ni se spune pana ne obsedeaza si pe noi ca, sa nu ajungem ca grecii. Dar noi vrem salariile si pensiile grecilor!!!
 Vorba veche de sute de ani se adevereste:"sa nu faci afaceri cu grecii", ca ramai precis in pierdere.
Sper sa nu accepte solutia gusatilor si sa dea vreo insula, asa cum li s-a cerut si ei au refuzat cu demnitate. Asta inseamna atentat la istoria nu numai a grecilor, ci si a lumii.Excroci mari, gusatii papionati.
Sunt cei mai tari grecii, asa tupeu nu s-a mai vazut de cand este lumea, sa iei un imprumut, daca nu este vorba de datoria Germaniei catre ei(sau poate), pe care sa nu-l mai platesti niciodata, pe langa alte mii de miliarde de euro deja imprumutati incat, sa platesti numai un miliard la FMI, care reprezinta  probabil o parte din dobanzi.
Asa le trebuie la gusati din UE. Nu stiu cum se va termina sarabanda asta a "negocierilor" caci, grecii vor sa iasa din zona euro dar, mai bine gusatii finantelor ii iarta de toate datoriile si o iau de la 0. Este mai convenabil pentru ca si asa  marile trusturi financiare ale lumii, nu-si vor primi banii imprumutati inapoi, nici la sfarsitul pamantului.
Sunt tari grecii dar, gusatii UE nu vor sa dea astfel de solutii si altor tari. Nu, noi romanii suntem prostii lumii, noi platim tot pana la ultimul leut. Nu asa a facut Ceausescu, a platit toate datoriile, noi traind in lipsuri alimentare in continuare, ca doar asa ne invatasem?
Tari ca Polonia  care aveau de 5 ori mai mari datorii ca noi, nu au platit nimic si au fost absolviti de datorii la schimbarea regimului din 1989.
Asa ca  romanii nu sunt in pericol de a fi iertati de datorii pentru ca, noi suntem condusi de slugarnici de care gusatii se folosesc ca, de hartia igienica.
Bravo Grecia nu platiti nimic, sa va dea inca 250 miliarde de euro(probabil datoria Germaniei catre ei pe care si-o revendica), sa va stearga toate miile de miliardele de euro pe care le aveti de dat si recomandati-ma ca, custode pe mine, ca le platesc eu din buzunarul meu  spart de la spate:))).
Apropo, noi romanii nu cerem Germaniei, nici cele aproape 20 de miliarde de euro datorate de la imprumutul acordat lui Hitler din 1938. Ati vazut ce radea madam Angela cand Matrafoxatul ii spunea la ureche ca, renunta la datorie. Asa prost pe spinarea si cu pierderea unui popor, saracit de  excroci interni si internationali, mai rar.
Bravo Grecia sa vedem ce se va intampla in continuare dar,  noi romanii tot prosti ramanem caci, suntem prostiti ca, asa le sta bine conducatorilor, sa dovedeasca prin experiment cinic, cum poate un popor intreg sa fie pus pe branci, fara a putea riposta asa cum merita canaliile. Sa ripostam inselandu-le increderea in prostia noastra, la aceasta miselie de anihilare a neamului nostru, vechi pe aceste meleaguri de la inceputul lumii, pentru ca noi nu am venit de niciunde aici, sa ne tina minte zeci de generatii, ramanand in istorie ca oameni cu demnitate si care nu lasa nimic neplatit, cu varf si indesat.

Grecia cu 11,3 milioane de locuitori tine in sah la dispotitia lor(A PROTUBERANTEI DE MAI JOS DE BURIC) SUTE DE MILIOANE DE EUROPENI, CU GUSATII LOR CU TOT:)))

duminică, 24 mai 2015

Pofta buna !

COCINA BASICA Y FRESCA:
imaginea nu este afișată
ALBONDIGUITAS DE GAMBA CON MISO CBF
ALBONDIGUITAS DE GAMBA CON MISO CBF@ http://www.facebook.com/CocinaBasicaYFresca INGREDIENTES PARA CALDO.  1 puerro  1 patata  1 zan...

Vizualizează postarea

Viitor


 
Viitorul familiilor numeroase

Ni s-a născut un nou odor,
Prilej de veneraţie,
El este-al nostru viitor!
---Click pe poză---

Respect


Aceasta pasare colibri trebuie ocrotita dar, nu profitorii obraznici.

Am urmarit pana m-am enervat  dezbaterea in urma marsurilor din Bucuresti  contra si pro gay intre d-l Tudor Ionescu de la Noua Dreapta si altcineva.
Am vazut ca acolo se dezbatea faptul ca unii nu sunt respectati.
Nu spune nimeni ca nu sunt respectati, doar ca totul sa fie discret nu in vazul lumii, pentru ca asta inseamna a fi un om educat.
Dar mereu ni se spune sa respectam minoritatile sexuale, sa respectam tiganii, sa respectam canaliile securisto-comuniste, sa respectam handicapatii inchipuiti profitori, sa respectam ungurii, sa respectam in general toate minoritatile. Noi romanii de aceea am ajuns sa fim numai defaimati si nu respectati, pentru ca din tot respectul, noua ne-a ramas numai gaura de la covrig.
Aceasta democratie prost inteleasa care ne trage numai in jos suindu-ne in cap pe toti care au beneficiat de bunatatea noastra, ne va aduce pe ultim a treapta a societatii europene. Dai de la tine tot si camasa si pana la urma cum se compenseaza societatea asta de respectati, fata de tine?
Dandu-ti un sut in chiur.
Asta patim noi romanii acum. La tigani am dat si numele de roman pe jumatate, sa fim de rasul lumii.
Toate popoarele lumii spun la tigani, tigani, numai noi romanii suntem mai cu mot sa le zicem rom, sa se incurce cu romanii. Asta este o jignire directa la adresa noastra, a celor care i-am lasat sa ni se suie in cap sa mai faca si un caca moale si mai au pretentia sa si lingem.
Cine ne respecta cand ne considera tigani? Cine ne respecta, daca spunem ca suntem de acord si imbratisam comunitatea minoritatii gaylor? Aici este vorba de romani, nu de suedezi, finlandezi sau altii care au venitul pe locuitor cel mai mare din lume si le da bunastarea pe dinafara si nu mai au altceva de facut decat, sa se gayasca intre ei:)))
Este vorba aceea ce-i lipseste chelului, tichia de margaritar. Le-am rezolvat pe toate, suntem putrezi de bogati si acum din prinosul nostru daruim si ultima picatura de sange tuturor minoritatilor sa traiasca si ei bine pe grumazul nostru, adica sa mai faca un ultim gest si sa ne stranga grumazul, sa le mai dam si ultima suflare daca nu le mai trebuim. Vreau ca si noi romanii cu toate valorile noastre sa fim in frunte si sa facem acte de caritate, dupa ce ne-am ales drumul si care sa fie pavat cu margaritare. Nu zic sa nu aiba si minoritatile drepturi dar, sa le ceara in mod discret, nu in frunte la toate ca si tiganii. Totul am ingaduit, de aceea avem ce avem acum in parlament, un parlament al maimutelor care doar fura si nu produc nimic. Acceptam toate tampeniile impuse, in numele a ce(?) de catre papionatii Europei care din prea plinul lor accepta sa arunce un os la tigani dar, pun zid despartitor fata de ei, numai dupa ce au facut osanza de un lat de palma si din cauza ca, creierul inoata in osanza nu mai judeca corect.
Nu ca noi care, nici acum nu am iesit din comunism si nu am scapat de saracie. Vor sa ne vada neaparat ca niste animale carora sa le dea de mila un cort, sa nu ne ploua sau sa ne ninga si o coaja de paine mucegaita si sa le mai pupam si cazmaua.
Aceste dezbateri trebuiesc facute direct cu aplomb, daca se poate cu obraznicie superioara caci,am vazut ca daca esti politicos precum dl.Tudor Ionescu, celalat participant ii da cu gura, pana  enerveaza si partenerul si privitorii de la televizor.
Vreau ca noi romanii sa fim  primii la toate si apoi si ceilalti, la un pas in urma noastra. Asta pentru ca nu au nici o masura in toate, o iau pe aratura si iar ni se suie in cap. Altfel patim ce am patit pana acum si nu mai este timp de pudibonderii galante, gratuite. Nu ne foloseste la nimic daca, ne lasam prostiti de unii mai smecheri si mai dibaci in a ne spolia de tot.