Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Este posibil?

2015


Diseñan joyas que se clavan en las venas para generar electricidad

Naomi Kizhner es una diseñadora de joyas israelí que creó una serie de piezas que están diseñadas para ser insertadas en las venas de quienes las usen. Con la energía cinética del movimiento que genera la sangre, las joyas producen electricidad.
La colección se llama “Adictos de energía”, cuenta con joyas de oro que tienen agujas del mismo material en cada extremo, que se insertan en las venas de quienes las usen. El flujo continuo de sangre hace girar la rueda de oro dentro del accesorio, creando finalmente la energía cinética suficiente para producir una cantidad de electricidad suficiente como para iluminar un LED o cargar un celular.
Naomi creó las piezas como parte de su proyecto de graduación en la Universidad Hadassah de Jerusalén. Ella explicó que en realidad buscaba demostrar cómo los seres humanos pueden llegar a ser un recurso natural. “En nuestra vida moderna, la energía lo es todo”, dijo. “Es la fuerza que impulsa a las economías a nivel mundial, muchas veces sin tener en cuenta las consecuencias.”
“Quería explorar en mi investigación el enfoque post-humanista que ve el cuerpo humano como un recurso”, y agregó. “Me interesaba imaginar lo que la gente haría una vez que  se experimente un fuerte descenso de los recursos energéticos. Hay un montón de novedades de las fuentes de energía renovables, pero el cuerpo humano es un recurso natural en el que la energía se renueva constantemente cuando estamos vivos “.
La colección se compone de tres piezas: “Puente de sangre”, “Blinker”, y el “E-Pulse”. El “Puente de sangre” se introduce en las venas de la parte inferior del brazo, mientras que el “Blinker” encaja en el puente de la nariz, para el aprovechamiento de la energía creada mientras parpadea. Cada vez que el usuario parpadea, hay un aumento del flujo de sangre a la zona alrededor de los ojos, así la joya recoge esa energía. El conector E-pulso se ajusta en la nuca, recogiendo la energía de los nervios de la médula espinal.
Aunque no es muy probable que la gente empiece a usar tales joyas pronto, Naomi cree que “tecnológicamente no estamos demasiado lejos de que estas ideas se conviertan en realidad”. Así que su intención es provocar un debate: “¿Vamos a estar dispuestos a sacrificar nuestros cuerpos con el fin de producir más energía?”.
“Espero que el proyecto haga que la gente piense sobre la posibilidad de que este podría ser su futuro, y hacerles pensar sobre si es el futuro que quieren o si podemos hacer algo diferente hoy para evitarlo”, dijo.
periodismo
Menudo lío, si producimos energía suficiente ¿nos dejarán utilizarla las empresas que ahora se forran?, ¿es ético esto?, ¿es sano?, ¿la podemos vender?,- Aunque esto mal empieza si lo debemso hacer con joyas y no con metales sencillos

:)))

Alfiya Enaeva:
imaginea nu este afișată

Vizualizează postarea

Sa lasam deoparte pudibonderia


Ştiaţi că… clitorisul femeii a fost descoperit abia în 1559 de către Columb?


Într-o carte intitulată “A face sex” scrisă de Thomas Laqueur apare scris că clitorisul femeilor a fost descoperit de Renaldus Columb în anul 1559. Dar până la Columbus nimeni nu şi-a dat seama de acest organ sexual feminin? Şi, dacă e să vorbim astfel, cine a descoperit atunci penisul? Şi cine a fost Renaldus Columb? Are vreo legătură cu Cristofor Columb, descoperitorul Americii?
Se pare că Renaldus Columb a fost profesor de chirurgie la Universitatea din Padova (Italia). În 1559 (anul în care a şi murit), el a scris o carte de medicină, intitulată “De re anatomica”, în care a descris organele sexuale feminine, printre care şi clitorisul, despre care el spune: “Din moment ce nu l-a distins nimeni până în prezent, trebuie să-l denumim dragostea sau dulceaţa lui Venus”. Avea 43 de ani când acest profesor a proclamat lumii descoperirea…clitorisului!
Succesorul lui Columbus la Padova, Gabriel Fallopius, a pretins că el a descoperit clitorisul. Kasper Bartholin, un anatomist danez din secolul al XVII-lea, pune capăt discuţiei dintre cei doi bărbaţi, spunând că clitorisul a fost cunoscut încă din secolul al II-lea.

 lovendal.ro

Acesti papionati gusati stiu ca, la arabi clitorisul se extirpeaza conform religiei lor?
Citeam acum cativa ani ca au fost mutilate in acel an 1.000.000 de fete.
De ce nu le iau apararea in numele democratiei si interzicerii mutilarii impotriva vointei lor?
Acum cand au venit peste ei 2-3 barbati arabi acum s-au sesizat, ca li se calca hotarul democratiei lor?
Daca sunt asa de evoluati de ce nu isi arata muschii democratiei, pentru ca  fetele acelea sufera si de multe ori mor in urma infectiilor. Viata este facuta din maruntisuri existentiale pentru unii si  devoratoare pentru cei impliocati.
Poate nu este bine sa ne aplecam asupra acestor suferinte, la care nu luam parte si le dam la o parte din gandurile noastre, cu frisoane perfide.
Nu am vrut sa va supar dar, am vrut sa arat cat suntem de perversi nu atat noi romanii, cat acesti  domni evoluati, fini si perversi. Adevarul este ca nu-i intereseaza, nu fac parte din lumea lor si au probleme mult mai importante decat suferinta fizica si mutilarea a milioanelor de femei fara voia lor.
Sunt preocupati sa ne dea noua lectii de democratie cum ca, este bine sa fim slugile unor minoritati care  sunt certate cu legea si munca, au legea lor si ce este mai important este sa, nu faca nimic si sa traga pe prosti, prostiti si incorsetati prin interdictii de catre UE, sa li se accepte infractionalitatea in totalitatea ei.
 

Pofta buna !

Dia Daria:
e weekend, asa ca facem si-o prajitura..cu caise din compot, de data asta :)
http://www.retetelemeledragi.com/2013/07/prajitura-cu-caise-si-crema-de-gris-cu-mac.html/
imaginea nu este afișată
Prajitura cu caise si crema de gris cu mac - Retetele Mele Dragi
Prajitura cu caise si crema de gris cu mac

Vizualizează postarea

MansonIon Pribeagu:)))


Ion Pribeagu :)))


La masa falimentară

Din senin
O nenorocire mare,
A căzut vijelios
Peste vechiul magazin
Chic 
Berlin
Herman Woiss et. David Gross
Au venit toţi creditorii
???
Mărfuri
Catifele şi dantele
Şi diverse cifre grele
În registre au găsit

Weiss se plimbă agitat
Şi din cap îşi smulge părul
Când constată adevărul
Că în curând, imediat
Fi-vor amândoi la fel
Gross şi el,
Declaraţi într-un moment
În stare de faliment.

- Nu înţelegi deloc momentul
Bate-n uşă falimentul
Neîndois
(Zice Herman Weiss lui Gross)

- Eu mă zbucium ca să scap
Şi îmi smulg părul din cap
Şi tu stai ca un baron
Cu mâinile băgate-n buzunar
La pantalon –

- Îţi smulgi părul! Zise el –
Dar de unde ştii matale
În acest moment de jale
Că nu fac şi eu la fel?

Blocarea tiganilor


Blocarea avantului tiganilor prosti si lenesi dar violenti

Acum se vede clar de ce platim noi salarii babane cu buget  anual marit, la 7 servicii secrete. Serviciile secrete se calca pe picioare, pe noi pe nervi si ne golesc buzunarele. Tiganii in ROMANIA ISI FAC DE CAP SI CU COZILE DE TOPOR DIN ARMATA, POLITIE SI PRIMARIE.
CE SE FACE ATUNCI CAND TIGANII ORGANIZEAZA LUPTE INTRTE EI CHIAR ? NU SE FACE NIMIC! SUNT  ADMIRATI LA TV. CAT SUNT DE CURAJOSI.
NU SUNT CURAJOSI, SUNT LASI SI TREBUIE SA INTELEGEM CA ACESTE GLOATE  DE  ANIMALE PREISTORICE CARE, NU AU DECAT SIMTUL LUPTEI DEZVOLTAT TREBUIESC PUSI CU BOTUL PE LABE ODATA PENTRU TOTDEAUNA.
A sosit vremea si este randul nostru sa diminuam aceast cancer sustinut cu  voiosie de Politie.
Avem marele noroc ca tiganii nu sunt atat de dezvoltati mintal, comparativ cu arabii si nici nu pot discip-linati militar.Au simt de organizare dar, numai pana acolo unde sa-si puna poalele in cap, aratand  lumii ce n-a vazut Parisul:)))).
Problema tiganeasca pare minora dar, acesti antidemocrati care se folosesc de democratie, indoaie  otelul si face din orice  membru al societatii si organelor  statului carpa de sters la cur a lor.
Un singur tigan tine in loc zeci de ani pe cei chemnati sa controleze, alunga pe cei interesati si interzic luarea legaturii cu impricinati.
Asa cum sunt eu, sunt gata oricand sa pun umarul dupa puterile mele la eliminarea acestor creaturi, din  actiunile de decizie a urbei noastre.
Pana nu vom intelege ca aceste  fiinte preistorice, trebuiesc puse la munca sau, daca nu vor alungate in tarile bogate unde papionatii gusati traiesc in lumea lor, cea fara de raspundere pentru viitorul lumii ci, numai  pentru a estompa neajunsurile si a astepta c,a gravele probleme sa se regleze de la sine.
Apropo in vremurile staliniste de  munca voluntara obligatorie, toti locuitorii orasului erau scosi la munca chiar daca erau in carje(se spunea ca sunt folositori daca pageau bagajele celor care munceau), TBC-isti, diabetici,  doar tiganii nu, pentru ca se spunea ca nu muncesc si fac scandal perturband  munca in liniste si productiva a voluntarilor(obligati)buni de munca.
Nu mai trebuie sa ingaduim  cozilor de topor sa le fie slugi  fara nici o demnitate si fara raspundere fata de urmasii lor pe banii nostrii.
Nu au nici o mila si construiesc o lume platita de noi in defavoarea noastra.
Sa spunem un NU hotarat acestei depravari in toate formele ei, care nu se expun si se pun la cale pentru  generatiile urmatoare. Sa ne reconstruim demnitatea la care avem dreptul.
Tiganii nu sunt romani si nu ne reprezinta. Sunt numai  artificial pusi in capul mesei, de catre organele de ordine din Romania la ordinul papionatilor gusati din UE. Din comoditaate. si pentru a da onorabilitate lichelelor incurabile formate in stabilimentele comunistilor dinainte de 1989.
Daca nu voi mai scrie  nimic, asta  nu se va face din dorinta mea.

Alegerea graului din neghinaFoto Sherlock Holms interpretat de actorul Jeremy Brett(1933-1995).
    Asa sa fie institutiile statului si fiecare dintre noi, precum acest detectiv.

Ciocniri intre civilizatii (tigani si romani).

Sper din tot sufletul ca noul an sa nu ne mai cuprinda sclavi ai tiganilor, infractorilor de orice fel precum canaliile securisto-comuniste, diversionisti mai ales din randurile rezervistilor, care au pierdut de mult legatura cu pamantul si isi sacrifica viitorul baietilor lor, neintalegand progresul,  fiind ramasi insurubati in prostia dinainte de 1989, cand s-au implicat in tot felul de mizerii  bazandu-se pe diversiune, folosita in scurt, pentru prostirea  celor din preajma.
Dureros este ca si Politia se lasa implicata catadicsind sa aplice numai  o baza  nedemna pentru functia lor si pentru a se distra  prin prostia  cazaturilor tigano-rezerviste, imbratisati intr-o cauza murdara la buza unei haznale pline ochi cu caca.
Spun imbratisati pentru ca nu este nici o diferenta intre rezervisti si tigani ei fiind frati ded cruce in aplicarea rasismului fata de cei pe care trebuie sa-i apere punand in balanta securitatea familiilor lor.
Nimic nu le sta in cale pentru satisfacerea orgoliului lor mizerabil, nici compromiterea  lor si a familiilor lor cu strigate tunate, salbatice pentru a crea atmosfera necesata dispretuirii oricui.
Atitudinea slugarnica fata de cei de care are nevoie sa le semneze ca sunt de acord cu ei, cei vizati nestiind ce trecut au, cum au fost instruiti asa de vechile scoli securiste din  armata, care in zilele revolutiei nu pot justifica  ce au facut, daca au fost canaliile numite "teroristi" pe care se baza regimul furibund dar renascut ca passarea Phonix, din  propria cenusa cu ajutorul  bestiilor din randul2.
Aceste bestii sunt mui periculoase ca cei din generatia actuala, ca au trecut prin focul diversiunilor  de orice fel(amintiti-va diversiunile cu apa otravita, cu batrana care avea in coliva de la biserica un revorver si multe altele,)cu arma in mana si au fost baza  pentru cei care ne-au furat REVOLUTIA. ACESTE BESTII PRECUM ISPAS VASILE, NEGOITA, SI ACUM AJUTATI DE TIGANI CA MICU VASILE, AU LA BAZA SCOALA SECURISTO-COMUNISTA DIN ARMATA ROMANA, CARE ARE VINA CA A TRAS IN OAMERNI NEVINOVATI SI NEANARMATI.
Va reamintesc ca Gen. Milea Vasile a mers cu curaj la Ceausescu cand a primit ordin sa se traga in populatia civila neanrmata si i-a spus ca, a studiat toata noaptea regulamentele militare si nu a gasit aceasta  obligatie. Dar si-a semnat condamnarea la moarte si a fost inlocuit. Pentru asta nu merita  porecla Molea, in loc de Milea.
ACESTE BESTII CARE SI-AU GASIT UN LOC CALDUT PE LA AS.DE LOCATARI SUGAND DE LA 2 VACI, EXERSEAZA IN CONTINUARE DIVERSIUNEA LA SCARA MICA, PENTRU CA DE EI, CURVE BATRANE IN ALE POLITICII, SE POATE SA FIE NEVOIE IN CURAND.
De aceea nu se lasa si zilnic fac circ fara rusine si fara motiv pentru asi intretine in forma maxima intuitia,  asa cum au fost invatati si scoliti si la o adica s-au dovedit FOARTE UTILI CHIAR HOTARATOR DE UTILI.
Ne-au distrus idealurile pentru care au murit tineri nestiind ca, nemernicii care vor raul acestei tari pentru a nu fi pedepsiti asa crunt cum merita, sunt langa ei si ii saboteaza pe ei si urmasii lor.
Politia Romana mai ales cea din Ploiesti sa stie ca apasa pe umerii lor o mare raspundere.
Vigilenta mare si aruncarea din  randurile noastre a acestor  banditi care nu merita nici un scuipat.
Politistii nu au experienta acestor canalii dar, pot sa fie mai circumspect fara a le da un CEC in alb, la orice reclamatie. Minciunile lor si acuzatiile lor sa nu fie insusute din prima ci, verificate in mod temeinic.
Li se poate ingadui sa gresasca un an sau doi dar, nu 13 ani sau 11 ani.
Sa nu astepte sa ne faca tara si institutiile statului de ras.
Avem datoria sa nu mai ocrotim un Fecior, Visinescu si altii ca ei, pana depasesc suta de ani in liniste.Sa nu fie linistiti nici pana la 120 de ani.
Pentru a face rau, se folosesc de tigani nemernici si chiar de spalatoare de wc-uri din gara.
Vad atacuri armate la un  ziar de satira,soldat cu 10 morti pana acum in FRANTA, DIN CAUZA MAGREBIENILOR. ACTIUNEA ESTE IN DESFASURARE. ASA SE INTAMPLA CAND   CETATENILOR BASTINASI, LE SUNT IMPUSE  ETNII STRAINE, CU FORTA.
Inca odata infierez impunerea  cu forta  in Romania a etniei tiganilor  care se stie ca sunt violenti, organizati in clanuri militarizate si cu toate ca trebuiesc pusi la punct,  ni se  impun noua romanilor de catre organele statului precum POLITIA PLOIESTI SI PRIMARIA PLOIESTI CU AJUTORUL  SCURGERILOR DIN ARMATA AJUNSI  REZERVISTI SI A UNOR FEMEI USOARE.
De mirare este cum astfel de  cazaturi se pun la dispozitia tiganilor.
Incepand cu noul an sa ne impunem demnitatea, de a nega  mizeria morala umana prin fapte, la care suntem supusi fara voia noastra si asta cu ajutorul institutiilor de forta pe care le platim.

:)))


Voievodul tiganilorPrințesa și... “voevodul țiganilor”


Într-un articol anterior – Nistrul, al doilea Styx - vă relatam câteva dintre dramele refugiaților români transnistreni care  treceau în iarna anului 1932 Nistrul înghețat - amenițați de gloanțele bolșevice - ca să ajungă în România. Tot malul însângerat ale Nistrului a fost însă și martorul unei senzaționale povești de dragoste, relatată de reporterul Ion Tic în numărul din 9 ianuarie 1935 al revistei  “Ilustrațiunea română”. Eroii acesteia: Vasile Tandarescu , un lucrător pietrar din satul basarabean Ustea și o frumoasă prințesă fugită din Rusia comunistă:
Vasile Tandarescu din Ustea 
“ - Eram și eu, ca mai toți consătenii mei, un gospodar pașnic și muncitor în Ustea. Îmi duceam traiul acolo, pe malul Nistrului, liniștit cum nu mai era altul. Agonisisem o avere frumoasă și în singuratatea mea nu visam alta decât sănătate să pot duce cu bine mai departe cei 54 de ani pe care-i purtam în spinare. Când într'o zi, robotind prin grădină, zării spânzurată de craca unui pom, o femeie... Am alergat într'un suflet, am tăiat ștreangul și corpul femeii căzu ca un trunchi de stejar la picioarele mele... La început nu-mi venea să cred ochilor: o femeie tânără și frumoasă - cum nu mai văzusem în viata mea - o femeie care nu era din partea locului și care își curmase firul vieții în grădina mea, fără ca cineva s'o fi zărit…


Fără să pierd prea mult timp cu deslegarea acestei ciudate întâmplări, am ridicat trupul tinerei femei care mai era puțin cald și l-am dus în locuința mea. Am stropit-o cu oțet și am isbutit, după aproape două ceasuri de îngrijiri, s'o readuc în simțire. Când a redeschis ochii pe care-i văzusem la început groaznic holbați în fața morții, erau doi ochi frumoși, rugători, așa cum nu mai văzusem alții în viața mea. Mai bine nu-i mai deschidea niciodată! Femeia care în sbuciumul morții încercase clipe de spaimă și de durere, își revenise întratât încât ai fi crezut mai curând că s'a deșteptat dintr'un vis decât că s'a înapoiat din calătoria de unde nu se mai întoarce nimeni.
O văd și acum, făptură albă, dumnezeiască, de un farmec fără asemănare, întinsă pe patul meu; o femeie tânără care îmi cuprinsese cu brațele-i de marmoră grumajii și care mă privea drept în ochi. Ochii aceia care m'au străpuns de moarte, care m'au robit și m'au adus aici unde mă vedeți și dv. “Bronzul" oftă adânc.
- Trăiesc și acum în minte blestematele clipe în care femeia căreia îi salvasem viața, fără să scoată o singură vorbă, mă fermeca cu acea privire de dragoste și de ispită care rămâne, pentru tot restul vieții mele, o taină nedeslușită.
Recunoștință? Reculegere? Răzbunare? 0 ciudățenie sau un capriciu de femeie? Cine știe! Ceea ce știu sigur e faptul că în scurtă vreme, m'am îndrăgostit de frumoasa mea necunoscută.
Vedeam bine prăpastia: eu bătrân, muncitor, cu ea o femeie tânără, frumoasă și desigur dintr'o altă lume la care nu râvnisem nici prin vis. De aceea, rușinat, am încercat mult timp să-mi stăpânesc nebunia care mă cuprinsese. La început, frumoasa mea stăpână m'a dojenit că am oprit-o să-și curme firul unei vieți sbuciumate. Mai apoi și-a manifestat bucuria de a mă fi cunoscut, întrun fel destul de ciudat: o drăgălășenie care depășea cu mult marginile unui semn de firească recunoștință. Afecțiunea reciprocă creștea pe fiece zi. Și încă nu isbutisem să aflu cine este și ce împrejurare o hotărâse să-și aleagă grădina mea drept loc de sinucidere.
Întrun târziu, când frumoasa femeie se spovedi, aflai cu groază că prăpastia dintre noi era și mai mare: sinucigașa nu era alta decât Maria Constantinovna, prințesă de Cristi, născută dupa mamă prințesă de Trubetzkoi.
O prințesă ! Doamne Dumnezeule !
Am simțit că se scufundă pământul sub mine! Dar pe măsură ce mă rușinam mai tare de situațiunea în care mă găseam, pe atât creșteau semnele ciudatei afecțiuni pe care o manifesta prinșesa. Mai curând decât mi-am putut închipui, legătura noastră prinse rădăcini atât de adânci încât prințesa îmi declară că din acea clipă sunt și rămân pe viață soțul ei. Devenisem, așa, pe neașteptate, soțul unei prințese, ca în povești.

Vasile - pietrarul de "bronz"
Cu toată diferența de vârstă, trăiam ca doi însurăței, bucuria celor mai frumoase zile pe care și le poate închipui cineva. Prințesa uitase cu totul împrejurarea care o hotărâse să-și curme firul vieții. Cânta, râdea, juca, glumea ca o fetișcană fericită că și-a putut împlini visul. Dacă n'aș fi simțit în brațele mele toată fericirea și mulțumirea acestei femei care acum proslăvea bucuria vieții, aș fi crezut că trăiesc în vis o poveste ciudată, din altă, lume.
Mi-am cheltuit în acea vreme toate economiile unei întregi și trudnice vieți. Mi-aș fi sacrificat bucuros și viața, numai să pot aduce o singură bucurie prinșesei mele. Dar prințesa nu cerea alta nimic, decât dragostea mea curată...
Prințesa era întradevăr o femeie extraordinară: în coliba mea nu putea găsi nimic din ceea ce gusturile și rangul ei îi puteau cere. Și totuși Maria Constantinovna, prințesă de Cristi, era cea mai mulțumită dintre femei...
Până, întro zi... când apăru, ca întrun film de cinematograf, un tănăr ofițer din armata bolșevică... Ofițerul se instalase comod la masă și începu să povestească cum a fost fugărit de ai lui" până la Nistru și cum de frica morții a trecut apa sub o căpiță de fân... Cum pentru moment ofițerul refuza să se predea autorităților noastre, m'am repezit pe nesimțite să dau de veste în sat...

Când m'am reîntors, ofițerul dispăruse și cu el frumoasa mea prințesă.
Zadarnic am căutat-o. Păsărea zburase din cuib și cuibul văduvit de ceea ce-i dăruia o veșnică și zglobie primăvară, rămase pustiu. Atât de pustiu încât în primele zile simțeam cum mă topesc de urât și de dor...
Credeți că povestea se termină aici ? Vă înșelați ! Povestea continuă. Trebuie doar să reveniți pe blog zilele următoare ca să aflați deznodământul...Sursa: articolul “Dragostea unei prințese – Ciudata întâmplare din Ustea” – semnat Ion Tic – “Ilustrațiunea română din 9 ianuarie 1935 – citit din colecția Bibliotecii Digitale a Bucureștilor
deieri-deazi.blogspot.com

vineri, 9 ianuarie 2015

:)))

dorina huluta:
imaginea nu este afișată

Vizualizează postarea

Politia din Paris s-a facut de ras


AM RAS CU POFTA CAND LA TV. S-A SPUS CA  LA NOI IN ROMANIA, Politia este pregatita sa faca fata unei situatii asemanatoare cu cea din Franta.
Este de rasul curcilor cand vedem zilnic cum politistii romani sunt "ingenunchiasti" de tigani si alte scursori ale orasului Ploiesti.
Politistii in 13 ani nu au putut opri evolutia elaborata in ale infractiunii de toate felurile, inclusiv cea porcoasa.
Ei nu pot pune la punct  un tigan ordinar si un rezervist comunisto-securisto-diversionisto-terorist din vremea revolutiei care, fara a avea ce a furat de la poporului nostru nu ar fi avut ca avere,nici cotineata porcului.
Cum se impauneaza fara a intelege ca, mai devreme sau mai tarziu, vremea acestor bestii cu curve la purtator a apus.
Sa nu uitam si micul bordel masculin administrat de "papa" impreuna cu un transexual cu operatia neterminata, care nu isi plateste impozitele la fisc fiind clandestin, oplosit la mana politistilor, sau la.....
Sincer va spun dar numai dvs. ca, m-am bucurat cand am vazut politistii parizieni pe ploaie cum mergeau aplecat, unul in spatele altuia ca niste curci ploate.
Asta dovedeste ca,  cu cat sunt mai multi cu atat se incurca unii pe altii, adica se calca pe picioare.
3 barbati adevarati, bine antrenati au tinut cu sufletul la gura trei sferturi din glob.
Chiar s-a spus de catre  comentatori ca, acestia pot schimba structura politica a unei tari, adica pot face o revolutie adevarata.
Ce pacat ca i-au omorat pentru ca ii chemam la noi si ii PLATEAM CA PE NISTE MERCENARI, dar regeste, SA NE SCAPE NUMAI DE CLASA POLITICA DE CACAT, CARE NE CONDUCE  PENTRU BINELE LOR SI  INSUSIREA TUTUROR BOGATIILOR TARII NOASTRE.
Scapam foarte ieftin. Dar trebuie sa aparam democratia, bla, bla, bla...... 

Europa fragilizata din vina ei


Tot ce se intampla acum si la care suntem martori muti, nu se datoreste decat politicii  falimentare dusa de UE.
Mereu am spus ca acei papionati, nu fac altceva decat de asi proteja pretioasa lor fiinta, linistea lor si bunastarea lor. In rest pentru ei nu exista altceva.
Pun teoriile cele mai ridicole si de neimplinit la rang de  litera de evanghelie. Pun  fortat culturi diferite fata in fata pentru a se  ingenunchia si umili pentru a iesi deasupra cei mai puternici.
Aceste  gulere gusate trebuie sa inteleaga ca nu pot  impune  popoare barbare ca,  magrebienii si tiganii la aceeasi masa a culturii cu propriile lor popoare care, s-au  stricat de trai bun de  2 mii de ani.
 Ei au filozofat in timp ce altii duceau greul impotriva arabilor si tiganilor.
Acum ca prin farmec cuprind in mintea lor seaca ca pe niste jucarii, tot felul de ineptii, in timp ce aceia folositi ca un experiment, se comporta ca soldatelul de plumb.
Nu cred ca acum in  aceste momente dificile pentru democratia fragila totusi, acesti slabi la minte, vor lua o hotarare in care sa faca  un nou drum, pe care sa mergem cu totii impreuna, fiecare dupa putinta lui. Pe noi romanii ne-au dus cu 200 de ani inapoi impunandu-ne conducerea tiganeasca care, nu are nici o opreliste nici din opunct de vedere intelectual, moral, violent.
Poate acesta situatie va schimba si la noi abordarea paguboasa si jignitoare a impunerii vointei tiganilor  in fata romanilor, cu ajutorul organelor statului platite de noi.

Uciderea unui român nu este o infracţiune, ci un lucru bun. Homini lupus homi…

Ce vedeţi în titlu este un mesaj scris de un autor necunoscut pe un container pentru recoltarea hârtiei în Via Primo Maggio, la Fonte Nuova, o localitate de lângă Roma. Chiar în ziua în care a avut loc oribilul atac de la “Charlie Hebdo”, unde au murit oameni.

Ce indeamna sufletul unui francez sa  considere ucidedrea unui roman un lucru bun?
Am inteles ca s-a referit la tigano-romani, asa cum ne considera ei !
Raspunsul este ca in primul rand noi romanii suntem de vina si in al doilea rand  papionatii gusati care au stabilit sa suntem docili, de parca suntem spalati pe creier. Noi singuri ne-am inhamat sa slugarirea tiganilor cu ajutorul institutiilor statului platite tocmai pentru a ne apara demnitatea, daca nu suntem in stare sa o facem noi singuri.
Se pune intrebarea cum ni se va schimba viata noastra si legile tarii permisive dand dreptate tiganilor, tuturor dezaxatilor sexuali, dupa dusul rece  turnat cu bucati de ghiata in capul incins de  aberatii ale papionatilor. Doresc ca la noi la Ploiesti, Politia Ploiesti si Primaria Ploiesti sa nu mai apeleze la cei nedemni de a trai din banii nostrii, pentru confirmari futuriste si sa iasa la intronarea legii pentru care sunt platiti.
Vreau ca tiganii si hotii institutionalizati din Ploiesti sa isi gaseasca ispasirea dupa gratii.
In privinta carticaturistilor din Paris este demn de afirmat ca, atunci cand si-au expus caricaturile si-au arumat riscul pentru ca stiau atitudinea arabilor.Poate datorita varstei inaintate au considerat ca sunt protejati, dar nu a fost asa.
Cred ca UE-istilor le va servi  drept lectie pentru a nu mai amesteca in acelasi tarc oile cu lupii, asteptand sa se omogenizeze in simtaminte si in curand vazindu-i cum se pupa si se imbratisaza.
Sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu asa  se democratizeaza  mapamondul. Asa se distruge doar.

Nat King Cole

Indoiala

Îndoiala e ca o închisoare. Eliberați-va acum.

Postat Maria
Haideți sa spunem la revedere sinelui vechi limitat, îngrijorat, pierdut, confuz. Sa spunem la revedere îndoielii. De ce ați dori sa cărați după voi acea pătura grea a îndoielii? Îmi Spune-ți ca trebuie sa va îndoite puțin doar pentru a va asigura. Dar ce aveți de pierdut dacă nu va îndoiti? Credeți ca veți face ceva ciudat? Ca veți deveni un maestru? Îndoiala e ca o închisoare. Eliberați-va acum. Nu-i mai acordați credibilitate. Va stoarce de energie. Îndoiala va îngheață mintea si apoi nu mai faceți nimic. Sunteți cu adevărat pregătiți pentru iluminare in corp? Simțeați ca sunteți pregătiți apoi va îndoiati, apoi credeați din nou si va învârtiyi intr-un cerc. După un timp devine un fel bizar de a trai. Sa spunem la revedere acestui lucru. Voi întrebați: chiar pot spune la revedere? Asta e îndoiala. Eu văd prin ce treceti voi in fiecare zi: lupta, îndoiala a cine sunteți. Doar eliberați. Voi m-a întrebați: trebuie sa fac o terapie pentru a putea elibera? Nu. Taci. Doar eliberează. Nu e nimic in neregula cu vechiul sine. Spune-ți la revedere perspectivei voastre asupra trecutului.
Vechiul sine nu e mai fericit cu voi decatsunteti voi cu el. Si el a obosit de vechiul joc. Spune-ți la revedere trădării de sine si fata de alții. Nu trebuie sa gândiți. Doar Spune-ți la revedere. Permiteți o mare schimbare in conștiința. O conștiința pe care o aveți asupra trecutului e foarte limitată. Conștiința e o lumina care strălucește, e nedefinita. Conștiința trecutului vostru e plasata in eșec, in traume, in suferința. Nu e deloc adevărat. Aceste particule sunt separate de adevarata conștiința, de sinele divin. Sunt tot conștiința dar vine la voi ca memorie, intr-un fel pervers, sunt blocate, întunecate. Trecutul vostru nu vrea asta, nu vrea acea limitare, vrea lumina totala, nelimitata. Am spus-o in trecut si o voi repeta pana veți înțelege: trecutul vostru nu e ceea ce credeți voi ca este. Slava domnului! Acele povesti din trecut pe care le tot repetați, nu sunt adevărate. Eu văd doar Frumusețea eliberării trecutului. Sa respiram si sa spunem la revedere percepțiilor despre trecut. Mintea se va îndoi si va va combate. Va spune: dar eu știu ce s-a întâmplat, eram acolo. Nu. Mintea limitează evenimentele si le menține intr-un sertar si spune ca așa a fost. Asta nu înseamnă sa fiți in negare. In acei ani in care ați tot repetat ceor care au vrut si celor care nu au vrut sa audă acel eveniment pe care l-ari definit ca fiind rău, nu faceți decât sa-i acordați si mai multă putere. Trebuie sa va eliberați trecutul, sa simțiți.Nu mai este loc de îndoiala. Eliberați-va.
Adamus
eulinterior.blogspot.com

Pofta buna!

Cucina Economica Con Simo:
imaginea nu este afișată
Tiramisù senza uova | Cucina Economica Con Simo
Ricetta tiramisù senza uova - Ingredienti: pavesini, mascarpone, panna liquida da montare, zucchero per la crema, fragole, limone.

Vizualizează postarea

De ce ?

Uciderea unui român nu este o infracţiune, ci un lucru bun. Homini lupus homi…


Ce vedeţi în titlu este un mesaj scris de un autor necunoscut pe un container pentru recoltarea hârtiei în Via Primo Maggio, la Fonte Nuova, o localitate de lângă Roma. Chiar în ziua în care a avut loc oribilul atac de la “Charlie Hebdo”, unde au murit oameni.

joi, 8 ianuarie 2015

Astazi Elvis ar fi implinit 80 de aniÎn fiecare an, mii de fani vin în pelerinaj și aprind lumânări pentru "The King" la Graceland, ale cărei porți sunt străjuite de cele două avioane private ale lui Elvis scoase recent la licitație.

Printre evenimentele care vor marca această aniversare de care se ocupă Priscilla, cofondatoare a Elvis Presley Enterprises, figurează proiecții ale câtorva din filmele sale și o petrecere dansantă unde vor fi ascultate numeroasele sale hituri.

GreenpeaceRachel Rye Butler, Greenpeace webmaster@greenpeaceusa.org prin mta-c3poolb2.cluster3.convio.net 

12:00 (Acum 3 ore)
 
către mine
 
Greenpeace
Odorica -
This month marks the 5th anniversary of the Supreme Court decision that allows big polluters like the Koch Brothers to spendunlimited money in elections.
The 2014 election was the most expensive midterm in American history.

Backed by the Citizens UnitedSupreme Court decision, ultra-wealthy individuals like the Koch brothers and corporations like Shell and Monsanto unleashed an unprecedented flood of money to elect politicians who support their agendas.

Our democracy is under attack by the same people who are destroying our environment and climate without a second thought. And it is up to us to take it back.

On January 21st — the 5 year anniversary of Citizens United— Greenpeace, along with our allies, plans to make a statement by delivering 5 million signatures to Congress for a constitutional amendment to get money out of politics. 

Join this critical movement to save our democracy. Add your name now!

In 2010, the Supreme Court decided that corporations are allowed to make campaign contributions in a case called Citizens United vs. FEC. What happened next was exactly what you’d expect.

The decision made it even easier for the Koch brothers, coal companies, and oil-soaked execs to essentially buy politicians and push their anti-environment, anti-people agenda.

The solution to this catastrophe is a simple one in theory. A constitutional amendment. Only an amendment can undo this terrible decision and begin to build the democratic system we need: one where elected officials work on behalf of the people.

Already, over 500 towns and major cities, as well as 16 states, have passed resolutions to overturn the Citizens United decision and give control of our elections back to “We, the People.”

Our delivery of 5 million signatures is the next step, but we are still just over a million names short with just weeks left before we take a stand on Capitol Hill. Sign today and be a part of the movement for a stronger democracy.

While the solution — a constitutional amendment getting money out of politics — is simple, it certainly isn’t easy to obtain. It will take years to get to the point where an amendment is likely to pass.

That’s why I am asking for your support now. Together with our allies, we are building something new and transformative for this country, for our communities, and for the environment. A movement to take back our democracy.

When elected officials are no longer owned by corporations, the people’s demands for clean air, water, and a safe climate can come first. 

Please sign today and tell our nation’s leaders that we want our democracy back. And we are going to fight for it.

For our democracy,

Rachel Rye Butler
Democracy Campaigner, Greenpeace USA

P.S. This month marks the 5th anniversary of the Supreme Court decision that allows big polluters like the Koch Brothers to spend unlimited money in elections. Add your name in support getting money out of politics!

FrontPress


STOP JOC: FrontPress își încetează activitatea pentru o perioadă NEDETERMINATĂ

Author
adioProbabil mai toți cititorii noștri fideli au observat încă din ultimele zile ale anului 2014 o rărire a materialelor postate pe site. Acest lucru nu a fost decât un preambul la ceea ce suntem nevoiți să anunțăm cu regret acum, la început de ianuarie: FrontPress.ro, unul dintre cele mai importante site-uri de știri identitare din România, își întrerupe activitatea pentru o perioadă nedeterminată de timp. 
Explicația este una singură și ne simțim datori să o împărtășim cu voi, mai cu seamă pentru a nu lăsa loc speculațiilor inutile. Practic echipa redacțională s-a rărit atât de mult încât acest fapt nu a mai permis publicarea unui flux constant și consistent de informații. Menționăm că toți redactorii și colaboratorii FrontPress, destul de mulți preferând anonimatul, au făcut mereu muncă voluntară, fără a fi remunerați în niciun fel. Din diverse motive, care nu vor fi detaliate aici, marea majoritate au ales să contribuie tot mai rar sau aproape deloc la dezvoltarea acestui proiect mediatic. Alții s-au retras.
Am fi putut să alegem să menținem portalul activ prin postarea a câte 1-2 materiale pe zi sau chiar mai puține, dar acest lucru ar fi însemnat un compromis care nu a putut fi acceptat. La fel a existat varianta de a deschide accesul pentru postarea de materiale unui număr larg de persoane, dar această ”democratizare” ar fi dus cel mai probabil la scăderea nivelului general al site-ului și la lipsa de control asupra unor articole care nu ar face cinste imaginii FrontPress.
Mai ținem să precizăm că pentru nivelul la care ajunsese site-ul în ultimele luni era necesară o investiție zilnică de minim 6-8 ore de muncă de redacție, fără a fi adăugată aici și monitorizare, editarea și aprobarea comentariilor, lucru care se făcea de mai multe ori pe zi.
Cititorii mai vechi știu că am mai trecut printr-o experiență similară în trecut. Mai precis, între decembrie 2009 și februarie 2011 nu a mai fost postată nicio informație nouă pe site, arhiva articolelor putând fi însă accesată în continuare (așa cum se va întâmpla și acum). Din fericire atunci am putut reînchega o echipă care a relansat site-ul și chiar mai mult a reușit să-l impună, mai cu seamă în mediul identitar românesc, ca pe o adevărată ”agenție de presă” naționalistă. Acum rămâne de văzut dacă vom mai reuși o astfel de performanță în viitor.
În încheiere vă mulțumim sincer  acelora care ați fost zilnic alături de noi. Cu speranța că ne vom reîntâlni la un moment dat, vă dorim putere de muncă tuturor!

miercuri, 7 ianuarie 2015

:)))


:))))

 

Kiss
5xabYrMIwKJAxr0VRPyrcMVFQy6MKQpCZW1OpBnE

Pofta buna !

mihaela petrila:
De Sfantul Ioan tutror sarbatoritilor zilei va urez La Multi Ani ! sanatate , bucurii si impliniri
imaginea nu este afișată

Vizualizează postarea

Meteorit


Enigma “meteoritului” de deasupra României de la ora 3 noaptea… poate fi chiar şi o rachetă! Oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi de o “armată de asteroizi” care se îndreaptă spre Terra!

Miercuri 07 Ian 2015 /
meteorit RomaniaPrecum se ştie deja, mass-media din România a “înnebunit” deja despre ştirea conform căreia, o lumină extrem de puternică a fost observată câteva secunde pe cerul României, în jurul orei 3 dimineaţa. Citez de pe adevarul.ro:
Dispeceratul ISU Buzău a fost asaltat azi-noapte cu apeluri din partea unor persoane care au observat pe cer o lumină puternică, urmată de o bubuitură. Fenomenul, care ar putea fi un meteor, a fost observat chiar şi de către operatorii dispeceratului de la Pompieri, în jurul orei 3.00. „S-a observat de către angajaţii dispeceratului ISU o lumină puternică roşie-gălbuie pe cer, urmată la 5 minute de un zgomot puternic. La puţin timp după ora 3.00, au fost recepţionate patru apeluri din localităţile Pârscov, Râmnicelu, Cernăteşti şi Beceni, care relatau acelaşi lucru. S-a luat legătura cu ROMATSA de la care am aflat că nu au fost înregistrate date despre acest fenomen şi nici zboruri la acea oră”, a declarat plt. Vasile Prahoveanu, de la ISU Buzău. Şi în judeţul Vrancea a fost înregistrat un apel telefonic, care semnala fenomenul în zona de munte, la graniţa cu judeţul Buzău.
Acum… m-am uitat pe toate site-urile din România… peste tot se spune că ar fi vorba de meteorit! Cam uşoară această concluzie, fără să fie analizate toate datele. Mie mi se pare un fel de manipulare sau pur şi simplu este efectul oilor care se aruncă în prăpastie.
Interesant e faptul că acum 3 zile (pe 4 ianuarie 2015) am citit o ştire conform căreia oamenii de ştiinţă le este frică de efectul pe care l-ar putea avea asupra Pământului (în următoarele 3 luni) “armata de asteroizi” care se află între Terra şi Marte. Cică cel puţin 83 de obiecte gigantice se află în această zonă, iar 43 dintre ei se vor apropia mult de Pământ în perioada cuprinsă între 25 ianuarie şi 15 martie. Culmea… se pare că unii din asteroizi ar avea o traiectorie “inteligentă”, ca şi cum ar fi dirijaţi să se apropie de Pământ.
Pe de altă parte, cum toţi iau în considerare versiunea meteoritului, nimeni nu se gândeşte că ar putea fi vorba şi de un experiment cu o rachetă interbalistică care poate zbura la mari altitudini şi care poate crea acelaşi efect pe cerul nopţii. Mi se pare suspectă ora 3 noaptea această apariţie, când marea majoritate dintre noi se află în somnul cel mai adânc. Dacă ar fi fost ziua sau seară, martorii ar fi fost cu milioanele.
Nu e prima dată când un meteorit ar putea fi confundat cu o rachetă… am scris un articol pe această temă în decembrie 2013 (China a lansat două rachete nucleare lângă ţărmurile vestice ale Statelor Unite! Mass-media internaţională deghizează acest lucru, spunând că era vorba doar de “meteoriţi”…). Aparent, nişte meteoriţi banali văzuţi pe cerul Americii ar fi putut reprezenta nişte lansări de rachete nucleare din China. Deocamdată, nu deţin nicio informaţie pe această subiect… sunt doar nişte bănuieli de ale mele. Când o să am informaţii noi, promit că o să le public negreşit.
 

lovendal.ro

Pofta buna !

pasticcera pasticciata:
Un dolce veloce e profumato #rose di #mele alla cannella e limoncellohttp://blog.giallozafferano.it/pasticcerapasticciata/rose-di-mele/
imaginea nu este afișată

Vizualizează postarea