Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 16 august 2014

Previziuni sumbre ?PREVAD CU OCHII MINTII HAUL CARE NE ASTEAPTA IN IMEDIAT URMATOAREA PERIOADA. NU AVEM NIMIC SOLID PE CE SA NE BAZAM.Cu cat intru in profunzimea previziunilor pentru viitor, cu atat nu vreau sa particip in nici un  fel la dezastrul Romaniei si romanilor.
Ce sperante a avut generatia noastra, mai ales dupa 1989 si cum s-a ales praful de ele!!! Cum poate un singur om sa aduca o societate intreaga in comuna primitiva, cum poate un neam intreg sa isi doreasca un Neica Nimeni cu,  cutia craniana goala, fara nici o gandire constructiva ci, numai indemnat la prostii de altii, sa se pregateasca sa preia fraiele atelajului,  pentru aruncarea lui in haul istoriei.
Cum nu facem noi nimic si doar  asistam pasivi de parca ar fi vorba de altcineva, alta tara, sau ca si cum am fi spectatori la un film in cinematograf si cand se vor aprinde lumina la sfarsit, ne vom scutura de  actiunea filmului  si ne vom intoarce la viata noastra patriarhala in timp ce, eroii si actiunea filmului vor fi uitati in scurt timp. Nu ne gandim ca toata actiunea se petrece in viata noastra, in  actualitate si ne va lovi in  scurt timp. Suntem pe marginea prapastiei din vina noastra. Toate aceste juguri puse de gatul nostru  subtirel, ne sleiesc si cand ar fi nevoie de puterea noastra sa intoarcem caruta istoriei transformand-o in masina de farmula 1, nu vom izbuti decat sa dam cateva rateuri.
Ma gandesc mereu la ce gandesc tinerii ramasi in tara despre situatia lor, despre viitorul lor in ceata.
Oare mai pot ei sa se ridice la inaltimea celor cu 2-3 generatii in urma ?
Exemplul actual care scoate in evidenta tarele noastre ancestrale dovedeste ca, noua constiinta are sub picioare, un teren de lut, care inca nu este asezat.
La cine sa gandim sa constuiasca o cale  dreapta si libera de tot felul de inconsecvente umilitoare pentru noi?
As vrea sa  sper ca  viitorul va fi luminos pentru urmasii nostrii, nu sabotati de tot ce are neamul nostru mai rusinos. Sa nu uitam ca pana acum in aceste zile hotaratoare pentru existenta neamului nostru, romanii in orice situatiei a istoriei noastre s-au aflat, s-au dovedit  patrioti, curajosi, mandri si demni.
Dar pentru ca datorita situatiei financiare a fiecarui roman, consider ca cei mai harnici, bine pregatiti  intelectual  si profesional au luat drumul pribegiei. Aici au ramas numai cei capabili sa aiba curajul sa gandeasca ca pot intoarce soarta Romaniei si romanilor. Sunt niste visatori cu ochii deschisi si niste aventurieri ai soartei.
As vrea sa mor putin si sa revuin la viata peste minimum 10 ani. Oare ce as vedea ? M-as bucura ? 

:)))


vineri, 15 august 2014

Grupari naziste

2014


Gruparile naziste lupta in prima linie in cadrul operatiunii militare din estul Ucrainei


azov1488

Batalioanele Azov si Donbass

„În operaţiunea militară din estul Ucrainei luptă de partea Kievului batalioanele Azov şi Donbass şi reprezentanţi ai Sectorului de Dreapta. De ce sunt consideraţi neofascişti putem înţelege dacă ne uităm la simbolica lor”, notează Vocea Rusiei – aparatul de propaganda al Moscovei.
Din aprilie, autorităţile kievene desfăşoară în estul ţării o operaţiune în forţă împotriva localnicilor nemulţumiţi de lovitura de stat din februarie. De partea Kievului luptă batalioanele cu destinaţie specială Azov şi Donbass şi reprezentanţi ai mişcării radicale Sectorul de Dreapta. „Patrioţii ucraineni sunt numiţi adesea neofascişti. Puteţi înţelege mai bine dacă vă uitaţi cu atenţie la simbolistica lor”, scrie Vocea Rusiei, care comentează în continuare cu cele ce urmează.
Batalionul Azov a fost înfiinţat în mai 2014. Uitaţi-vă la galonul batalionului. Emblema din prim plan reprezintă simbolul nazist Wolfsangel. El era folosit de unele detaşamente ale Waffen SS, de exemplu de divizia Reich. Pe automobil – emblema diviziei a doua de tancuri SS Das Reich.
Azov_Batallion_logo
Batalionul Donbass a fost înfiinţat în aprilie 2014, pentru a lupta împotriva susţinătorilor Republicii Populare Doneţk. Luptători din cadrul batalionului Donbass: La baza emblemei batalionului Donbass se află o acvilă nazistă cu aripile rotunjite, stilizată sub formă de trident. Acest simbol s-a folosit de Wehrmacht din 1935”, se precizează în comentariu. „Din Sectorul de Dreapta fac parte grupuri extremiste care au luat parte la primele proteste de pe Euromaidan, în noiembrie 2013”. Iniţiatoarea înfiinţării acestei mişcări a fost organizaţia naţionalistă Trizub (Trident) „Stepan Bandera”.
În mai anul curent, extremiştii din Sectorul de Dreapta şi susţinătorii lor au dat foc clădirii Casei Sindicatelor în timpul ciocnirilor de la Odessa. În timpul incendiului, zeci de activişti ai Antimaidanului şi-au pierdut viaţa.
„Susţinătorii Euromaidanului au folosit activ lozinca „Glorie Ucrainei!” şi răspunsul „Glorie eroilor!”. Această lozincă a apărut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

nationalisti.ro

McDonald's

McDonald’s a intrat in criza

autor: FrontPress 15.08.2014

macMcDonald’s, acest simbol al Statelor Unite ale Americii răspândit în întreaga lume, trece în prezent prin cea mai neagră perioadă a sa din ultimii zece ani.
Dincolo de vorbe sau de evenimente, cifrele vorbesc de la sine. Vânzările lunare comparabile la nivel mondial din luna iulie au scăzut cu 2,5%, marcând cea mai proastă performanță din lanțul fast-food din ultimul deceniu. Diminuarea vânzărilor a fost generată în special de Asia, Orientul Mijlociu și Africa, unde vânzările s-au prăbușit cu 7,3%, scrie publicația „Quartz”.
Cauza scăderii vânzărilor McDonald’s este scandalul cărnii expirate din China, unde autoritățile sanitare au suspendat vânzarea de carne de pui și vită de către Shanghai Husi Food, după ce s-a descoperit că firma a vândut carne expirată de un an de zile către McDonald’s și Yum Brands, care deține KFC și Pizza Hut.
O investigație a arătat că angajații Shanghai Husi Food „iau mâncare de pe jos și o aruncă în aparatele de procesare” și produsele McNuggets aruncate au fost reprocesate până când au reușit să treacă de inspecție.
OSI Group, companie cu sediul în SUA, deține Shanghai Husi Food și este cel mai mare furnizor de proteine pentru McDonald’s. „Rezultatele din China, Japonia și alte piețe au avut un impact negativ semnificativ”, a declarat, vineri, McDonald’s. „Piețele afectate reprezintă aproximativ 10% din vânzarile globale”, a mai precizat lanțul fast-food.
Compania mai are, de asemenea, și o problemă în SUA, unde vânzarile au scăzut cu 3,2%, în condițiile în care din ce în ce mai mulți consumatori renunță la fast-food. În plus, McDonald’s se confruntă cu o imagne negativă din cauza salariilor mici plătite unui mare număr de angajați ai săi.. Consiliul Național al Relațiilor cu Forța de Muncă a decis că societatea este responsabilă și de comportamentul din cadrul unităților deschise în franciză, marea majoritate a celor 14.000 de restaurante sunt operate în acest sistem.

McDonald’s speră să poată comercializa din nou cât mai repede produse cu carne de pui și vită în restaurantele sale din China. Însă pentru a repara prejudiciile pe care le-a suferit imaginea companiei va trebui să treacă mai mult timp. Lanțul fast-food a declarat că scandalul legat de carnea expirată din China pune sub semnul întrebării previziunile de vânzări din acest an ale întregii companii. „Mergând mai departe, McDonald’s are în vedere strategii de reparare a imagii pentru a restabili încrederea clienților”, a spus compania. De Cristina Popovici – Money.ro

George Manu

Cum am pierdut un Einstein al Romaniei: George Manu, rectorul din Zarca Aiudului

autor: FrontPress 15.08.2014

executionÎntr-o lume tot mai materialistă, lipsită de modele şi de idealuri, povestea vieţii eminentului fizician român care a ales să moară pentru crezul său pare un roman. George Manu a renunţat la o carieră strălucită la Paris pentru a se pune în slujba ţării sale, iar în faţa prigoanei comuniste a rămas neplecat, refuzând să lucreze pentru un regim criminal. A murit demn, aşa cum a şi trăit.
Filmul documentar ”George Manu. Rectorul din Zarca Aiudului”, în regia lui Nicolae Mărgineanu, prezentat luni la Cafeneaua Culturală La Vulturi, vorbeşte despre viaţa şi martiriul unuia dintre marii savanţi interbelici, care ar fi putut ajunge un Einstein al României, aşa cum au subliniat mai mulţi foşti deţinuţi politici prezenţi la eveniment. ”Un om cu dexterităţile lui George Manu ar fi putut ajuta întreg neamul românesc. Când răul se răsfrânge asupra neamului tău, este de neiertat”, a afirmat şi jurnalistul Claudiu Târziu.
film-George-Manu”Tot ce am făcut a fost ca să distrug comunismul. Îmi pare rău că n-am reuşit” – George Manu.
Puţin cunoscut în România de astăzi, George Manu a fost apreciat în Occident ca fizician şi mai ales în Franţa unde în 1933 şi-a susţinut teza de doctorat condusă de Marie Curie. Acesta a fost citat de multe lucrări de specialitate, iar numele său a devenit cunoscut în Franţa şi pe plan internaţional datorită contribuţiei sale la fizica nucleară.
George Manu a renunţat la o carieră strălucită la Paris pentru a reveni în România, chiar dacă aici nu avea mijloacele necesare pentru a face cercetare pe măsura pregătirii sale. Profesorii care l-au cunoscut au apreciat patriotismul său şi primul tratat de fizică nucleară pe care-l publică în România.
În 1937, fizicianul intră în Mişcarea Legionară din convingere, pe fondul unui val de simpatie provocat de moartea lui Moţa şi Marin. Potrivit filosofului Sorin Lavric, el rezonează cu ideile legionare potrivit cărora România era ameninţată de trei mari pericole: politicianismul şi corupţia clasei politice, pericolul bolşevic şi pericolul iudaic. ”Fiind un intelectual de interior, Manu n-a ieşit în faţă, n-a vrut şi n-a avut funcţii politice, dar a fost un reper ca intelectual de rasă”, mai spune Lavric în film, arătând că fizicianul n-a avut idei antisemite, ci se opunea monopolului economic al acestora şi faptului că au fost vectori ai bolşevismului. Vestea uciderii lui Nicolae Iorga de către legionari îl va afecta profund.
Cât timp Mişcarea Legionară a fost la guvernare, George Manu n-a manifestat interes pentru funcţii publice. El a preluat conducerea interimară a Mişcării doar în 1943-44 când vine armata sovietică în România. La sfârşitul războiului trece definitiv în clandestinitate, dedicându-se exclusiv mişcării naţionale de rezistenţă. În 1948 este condamnat, în procesul sumanelor negre, la muncă silnică pe viaţă. Din acel moment, el îşi pierde urma sub adrese şi nume false şi se dedică total luptei împotriva comunismului.
În primăvara anului 1947, intelectualul a redactat un amplu memoriu intitulat În spatele Cortinei de Fier – România sub ocupaţie rusească, semnat cu pseudonimul Testis Dacicus (martorul dac). Acesta descrie cum un popor mic este nimicit în mod sistematic de o mare putere. „El intenţionează să informeze pe orice persoană imparţială şi în special pe conducătorii celor două puteri occidentale, Statele Unite şi Marea Britanie. Aceste state şi-au asumat în mod voluntar obligaţii precise prin Carta Atlanticului, care a devenit acum Carta Naţiunilor Unite. Astfel, naţiunile ameninţate de invazie străină şi subjugare au fost îndreptăţite să spere într-un viitor mai bun”, se explică scopul acestuia în prefaţă.
Dactilografiată în mai multe exemplare, în limbile română şi engleză, lucrarea a fost transmisă, prin intermediul misiunilor civile şi militare americane şi britanice în România, puterilor occidentale. Datorită agenţilor KGB infiltraţi în serviciul secret britanic, ea a ajuns cunoscută şi conducerii sovietice. ”Cartea a ajuns şi pe masa lui Stalin care a fost intrigat de datele economice atât de exacte. Au crezut că are o reţea puternică de spionaj. Dar el se baza doar pe o reţea de relaţii. Pentru că n-a avut niciodată o abordare sectară şi politicianistă, a primit sprijin şi informaţii”, explică în film fostul deţinut politic Gheorghe Jijie.
Cel mai impresionant episod din viaţa lui Manu a fost însă întemniţarea sa la Zarca Aiudului, unde a continuat să împărtăşească cu dragoste din cultura sa enciclopedică colegilor de suferinţă. Un fost deţinut politic Demostene Andronescu care l-a cunoscut în închisoare povesteşte cum el şi colegii de suferinţă învăţau limba engleză de la fizicianul care era licenţiat şi în literatură engleză. Manu a fost supranumit rectorul universităţii din Aiud ”pentru că efervescenţa sa intelectuală era atât de mare încât ţinea adevărate seminarii şi conferinţe în închisoare pe teme de matematică, fizică, istorie, literatură şi limbi străine”.
Fostul deţinut politic şi luptător anticomunist Radu Ciuceanu povesteşte în film că profesorul era as în limbajul Morse, inventând noi mijloace de comunicare în închisoare, prin mesaje transmise prin noduri şi sfori.
george-manuUn caracter puternic
Dincolo de memoria extraordinară şi erudiţia sa, fizicianul este un model pentru noi astăzi datorită verticalităţii sale. Ultimele sale cuvinte au fost ”Să le spuneţi că n-am făcut nici un compromis”. Şi aşa a fost. ”Tot ce am făcut a fost ca să distrug comunismul. Îmi pare rău că n-am reuşit” , sunt cuvintele sale de testament. Când i s-a propus viaţa şi eliberarea, cu condiţia să lucreze pentru regimul comunist la centrul nuclear sovietic de la Dubna, el a refuzat ferm şi a preferat moartea, renunţării la idealurile şi crezurile sale. La fel a refuzat să-şi toarne colegii, să devină torţionar şi să se ”reeduce”, chiar dacă asta l-a costat viaţa.
După vizionarea filmului emoţionant al destinului unui român adevărat, fostul deţinut politic Marcel Petrişor a ridicat o întrebare: ”Câţi ar fi în stare să se mai sacrifice pentru un ideal, să renunţe la carieră şi la viaţă pentru nişte credinţe şi principii? El s-a adresat şi generaţiei tinere arătând cât de grea este mărturisirea în lumea actuală: ”Spusul adevărului costă. Să vedem ce vă aşteaptă şi pe voi că nu s-a terminat”. De Matei Dobrovie –Epoch Times

joi, 14 august 2014

Secretul lui Hitler
    Cel mai mare secret al lui Hitler, dezvăluit într-un documentar “History Channel”? Dacă ar fi adevărat, s-ar dovedi că evenimentele lumii sunt aranjate cu mulţi ani înainte!

secretele lui hitlerIstoria oficială este clară: Hitler a fost fiul unui vameş, Alois Schicklgruber, care era vameș și care lucra la frontiera dintre Germania și Austria. Alois și-a schimbat numele în Hitler, după numele de fată al bunicii, Hüttler, cât și după numele tatălui său vitreg, Johann-Georg Hiedler. Mama lui Hitler se numea Anna-Maria Hiedler. Dar, oare aşa să fie?
Într-un articol recent pe care l-am publicat în mai 2014 (Karen Hudes, o fostă angajată a Băncii Mondiale, aruncă “bomba”: Hitler a fost nepotul reginei Victoria! Familia regală britanică şi Hitler au acelaşi sânge: cel al lui Rothschild, creatorul Illuminati!), o fostă angajată a Băncii Mondiale susţine că Adolf Hitler ar fi fost nepotul reginei Victoria. Oricât de incredibilă ar fi fost această informaţie, ea nu este imposibilă. Într-un documentar realizat în 2005 pentru History Channel (o televiziune deţinută chiar de Oculta Mondială!) se afirmă că Hitler ar fi fost fiul lui Frida Kaufmann (născută în 1868), iar aceasta, la rândul ei, ar fi fost fiica secretă al prinţului Ernest Augustus, al treilea duce de Cumberland şi Teviotdale (1845-1923) şi a prinţesei Olga Petrovic-Njegos de Muntenegru (născută în 1859-1896).
Conform genealogiei, prinţul Ernest Augustus a fost fiul ultimului rege al Hanovrei, George V (1819-1878), acesta din urmă fiind nepotul regelui Marii Britanii, George al III-lea, care a stat pe tronul britanic timp de 60 de ani (între 1760 şi 1820). Cum regina Victoria era ea însăşi nepoata regelui George al III-lea, aceasta înseamnă că ambele surse (fosta angajată a Băncii Mondiale şi documentarul History Channel) susţin acelaşi lucru: faptul că Hitler se trage din regii britanici, chiar dacă sunt versiuni puţin diferite privind originea sa exactă.
Ideea este următoarea: dacă Hitler a fost fiul unor oameni obişnuiţi şi a ajuns conducătorul Germaniei naziste prin forţe proprii, atunci n-ar fi vorba de nicio conspiraţie; dar, dacă se dovedeşte că el ar fi nepotul sau strănepotul unor regi britanici, atunci lucrurile s-ar complica şi ar demonstra încă o dată că cel de-al doilea război mondial a fost un eveniment stabilit demult de către forţele oculte care conduc această lume.
lovendal.ro

:)))


Comemorare

18 ani de la moartea legionarului si marelui dirijor Sergiu Celibidache

autor: FrontPress 14.08.2014

1Acum 18 ani a murit în Neuville-sur-Essonne, Franţa, marele dirijor şi compozitor de origine română Sergiu Celibidache. De-a lungul vieţii a dirijat pe toate marile scene ale lumii şi a fost director al mai multor orchestre de prestigiu: Berlin, Stockholm, Stuttgart şi Munchen. Deasemenea a fost membru de onoare al Academiei Române din 1992, la puţin timp după prăbuşirea regimului comunist. Un fapt inedit al biografiei marelui artist este apartenenţa sa din tinereţe la Mişcarea Legionară.
3Sergiu Celibidache s-a născut în 28 iunie 1912 la Roman, județul Neamț, tatăl său fiind ofiţer de carieră. După ce termină liceul, pleacă la Iaşi unde studiază pianul, după care se înscrie la cursurile de filosofie și matematică ale Universității din București. Revine la prima sa iubire, în 1936, când pleacă la Berlin unde studiază la Academia de Muzică.
În anii ’30, tânărul Celibidache devine un activist politic în cadrul Mişcării Legionare.
Imediat după terminarea studiilor, în 1945, devine dirijor pro tempore al faimoasei Orchestre Filarmonice din Berlin, întrucât directorul acesteia, Wilhelm Furtwangler, fusese suspendat din funcție, fiind suspectat de a fi colaborat cu regimul naţional-socialist condus de fostul cancelar german, Adolf Hitler. Ocupă această funcţie până în 1952.
2În perioada următoare este invitat să dirijeze diverse mari orchestre europene. Deasemenea ţine şi cursuri de specialitate în Italia, Franţa şi Germania.
În 1979 primește funcția de director muzical general al orașului Munchen și de dirijor permanent al orchestrei filarmonice din acest oraș. Sub conducerea sa, Filarmonica din capitala Bavariei devine una din cele mai bune orchestre simfonice din lume.
Artistul român a fost şi un compozitor talentat. Sergiu Celibidache este autorul unui impresionant Requiem, a patru simfonii și al unui Concert pentru pian și orchestră.
Se stinge din viaţă în 14 august 1996, la reședința sa din comuna La Neuville-sur-Essonne, departamentul Loiret, în apropiere de Paris. Sursa: FrontPress.ro

:)))


Nationalistii ucrainieni

12 nationalisti ucrainieni ucisi intr-o ambuscada a separatistilor pro-rusi (ATENTIE, imagini explicite)

autor: FrontPress 13.08.2014

3Nu mai puţin de 12 membri ai mişcării naţionaliste radicale “Sectorul de Dreapta”, care colaborează cu Armata ucraineană în zona de conflict din estul ţării, au fost ucişi miercuri într-o ambuscadă la Doneţk.
“Au căzut într-o ambuscadă şi au fost atinşi de tiruri venind din apropierea gării, în cartierul Petrovski”, în partea de vest a oraşului Doneţk, un bastion al separatiştilor proruşi, a declarat pentru AFP Artem Skoropadski, un purtător de cuvânt al mişcării.
“Doisprezece soldaţi s-au alăturat Armatei Cerului (aluzie la camarazii lor care au murit în luptă). Este o tragedie pentru noi. Iar moartea patrioţilor este o catastrofă pentru Ucraina”, a scris, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Borislav Bereza, alt purtător de cuvânt al naţionaliştilor.
Potrivit Primăriei de la Doneţk, cartierul Petrovski a fost scena unor confruntări armate intense în noaptea de marţi spre miercuri, în urma cărora mai multe case au fost avariate. De asemenea, cinci civili au fost răniţi în aceste confruntări.
Potrivit insurgenţilor, cei 12 au încercat să se infiltreze în Doneţk, într-un microbuz cu draperii mate montate la geamuri. Când autoturismul a fost oprit la un punct de control al separatiştilor, cei de pe locurile din faţă au încercat să se prezinte ca turişti. Imediat a început un schimb de focuri, ucrainienii fiind lichidaţi pe loc. Rebelii au înregistrat un singur rănit.
Mişcarea “Sectorul de Dreapta” s-a închegat în timpul protestelor de stradă din Kiev, din iarnă şi primăvară, când în prima linie au fost mereu naţionaliştii radicali şi suporterii echipelor de fotbal, grupaţi în jurul organizaţiei umbrelă, tranformată ulterior în partid politic. După ce regimul fostului preşedinte pro-rus Ianukovici s-a prăbuşit în urma violenţelor, soldate cu zeci de morţi şi sute de răniţi, reprezentanţii “Sectorului de Dreapta” au căpătat o influenţă politică neaşteptată în marile oraşe din vestul ţării. Acuzaţi că ar fi “neo-nazişti”, militanţii organizaţiei au negat mereu acest lucru, întărind chiar colaborarea cu minoritatea evreiască din ţară, căreia i-a promis sprijin în combaterea actelor antisemite.
După prăbuşirea fostului regim, activiştii incomozi au început însă să fie eliminaţi, elocvent fiind cazul lui Aleksandr Muzychko, unul din liderii controversați mișcării, care a fost împușcat mortal în luna martie de polițiștii ucrainieni. Pe de altă parte, alţi militanţi au fost încadraţi în Garda Naţionala şi antrenaţi în mânuirea armelor de foc de ofiţieri ucrianieni sau specialişti străini trimişi de Occident. Unităţi din această structură au fost trimise să lupte în focarele separatiste din regiunile Doneţk şi Lugansk sau infiltrate în Peninsula Crimeea, teritoriu recent reunificat cu Rusia. Deasemenea militanţii “Sectorului de Dreapta” au mai fost folosiţi în “pacificarea” oraşelor din sudul Ucrainei, unde demonstranţii pro-ruşi au fost atacaţi de civili înarmaţi, cum a fost şi incidentul din Odesa, de la începutul lunii mai, soldat cu moartea a zeci de oameni din rândul susţinătorilor autonomiei faţă de Kiev.
Liderul naţionaliştilor ucraineni de la “Sectorul de Dreapta”, Dimitri Iaroş, a fost dat în urmărire generală de Organizaţia Internaţională de Poliţie Criminală (Interpol) pentru „instigarea la acţiuni teroriste prin intermediul mijloacelor de informare în masă”, la solicitatea organelor de anchetă ale Federaţiei Ruse. Sursa: FrontPress.ro


miercuri, 13 august 2014

DECLARATIE OFICIALA MARIUS TRANCA


DECLARATIE OFICIALA DIN PARTEA CAMARADULUI MARIUS TRANCA IN LEGATURA CU AZOV


Azov_Batallion_logo
Avand in vedere situatia din Ucraina, tocmai am luat legatura cu Azov Battalion si cu Ukrainian Interior Ministry atat prin intermediul Facebook cat si telefonic.
Am depus cere sa ma inrolez alaturi de camarazii din Batalionul Azov care este format inclusiv din persoane de alte nationalitati .
Sper sa fie aprobata si sa pelc in Ucraina sa lupt acolo (primul roman nationalist – dar nu asta conteaza).
M-am saturat de Romania unde nu pot face nimic MOMENTAN. Doresc sa-mi ajut camarazii Nationalisti pentru care conteaza doar Onoarea si Fidelitatea fata de Rasa Alba, rasa din care fac parte si ma mandresc cu ea a nu se intelege ca am ceva cu alte rase – nu sunt rasist/neo-nazist.
Cu toate ca voi adera la o miscare de acest gen, nu inseamna ca incalc vreo legislatie in Romania. Voi activa doar pe teritoriul Ucrainei unde este permisa si finantata de Ministerul de Interne. Legislatia din Romania nu o voi ignora si o voi respecta. Sunt patriot asa ca respect legile din tara natala.
Citeste si:
mariust2

Citez dintr-un articol anterior:

Gruparile Neo-Naziste sustinute de UCRAINA: Ultima Cruciada a Rasei Albe pentru Supravietuire

Gruparile neo-naziste lupta alaturi de Kiev impotriva separatistilor pro-rusi, scrie presa britanica, aratand ca unitatile, precum batalionul Azov, fac parte dintr-o serie de militii sustinute de catre Ministerul de Interne ucrainean si lanseaza atacuri asupra republicilor autoproclamate Donetk si Luhansk, situate in estul Ucrainei.
Batalioanele recent formate precum Donbas, Dnipro si Azov au in comanda mii de oameni
Cei din batalionul Azov folosesc simbolul nazist Wolfsangel pe emblema lor si sustin in mod deschis suprematia Rasei Albe.
“Eu sunt nazist. Nu-i urasc pe cei de alta nationalitate, dar cred ca fiecare natie trebuie sa aiba propria ei tara. Avem un scop: sa ne eliberam teritoriul de teroristi, a declarat Phantom, un fost avocat, in varsta de 23 de ani.
Inainte de a adera la respectivul batalion, fiecare recrut este supus unui antrenament, iar acesta le este furnizat de Ministerul de Interne sau de donatori a caror identitate nu a fost dezvaluita.
“Misiunea istorica a natiunii noastre in acest moment critic este de a conduce RasaAlba intr-o ultima cruciada pentru supravietuire”, a adaugat Biletsky, seful unui grup nationalist ucrainean denumit Adunarea Social Nationala.
Foarte multi dintre membrii batalionul sunt rusi din estul Ucrainei, dar isi ascund identitatea de teama ca rudele lor aflate in zonele controlate de rebeli sa nu fie persecutate.
Phantom este de origine rus, dar s-a opus sprijinului pe care Moscova l-a oferit teroristilor din tara sanatala. “M-am oferit voluntar si tot ceea ce am cerut a fost un pistol si posibilitatea de a-mi apara tara”.
Intrebat despre nazism, Phantom a declarat ca respecta ceea ce Hitler a facut pentru Germania.
“Dupa Primul Razboi Mondial, Germania se afla intr-un dezastru, dar Hitler a reconstruit statul: a construit strazi si case, a creat linii telefonice si a oferit locuri de munca. Respect asta. Homosexualitatea este o boala mintala, iar amploarea Holocaustului ramane sub semnul intrebarii”, potrivit lui.
Din Azov fac parte barbati din Irlanda, Italia, Grecia sau tarile scandinave.
“Cand am vazut protestele din Maidan, am recunoscut curajul si suferinta. Un suflet de razboi a fost trezit. Aveam putina experienta si m-am gandit ca as putea fi de ajutor. Acum lupt pentru libertatea Ucrainei impotriva imperialismului lui Putin”, a declarat si Mikael Skillt, fost lunetist al Armatei Suedeze.
De cealalta parte, astfel de batalioane sunt criticate si considerate extrem de periculoase.
“Aceste batalioane sunt alcatuite din mercenari, nu din voluntari. Sunt fascisti care omoara si rapesc civili”, potrivit lui Sergei Kavtaradze, terorist pro-rus si reprezentant al autoritatilor din Donetk.

Guvernul ucrainian nu regreta insa folosirea acestor trupe neo-naziste.
“Cel mai important este spiritul lor si dorinta lor de a face din Ucraina un stat liber si independent. O persoana care ia in propriile maini o arma si merge sa isi apere patria este un erou, opiniile sale politice il privesc”, a declarat Anton Gerashchenko, consilierul ministrului ucrainean de Interne Arsen Avakov.

azov2
Presidential and Mayoral Elections in Donetsk, Ukraine - 25 May
azov4
azov5

Ion Pribeagu

2011

Cu banii mei ??? de Ion Pribeagu


De la domnul Katz bancherul
Cerşetorul Moise Floi
Căpăta – ca o ofrandă
Zece lire în orice joi. Cum intră numai pe uşe
Casieru-în mod intim
Îi da zece lire în mînă
Şi-i spunea discret: poftim!
Da-ntr-o joi, venind la bancă
Casierul supărat
Nu i-a spus nimic şi-n grabă
Numai cinci lire i-a dat.
Floi îi numără şi rece
A întrebat ca un milog:
- Totdeauna mi-a dat zece
De ce astăzi cinci mă rog?
- Pentru că-şi mărită fata,
Domnul Katz cu socoteală,
A dat ordin să reducem
Orice fel de cheltuială.
- Îşi mărită fata?
Domnul verse-şi haru-asupra ei!
Înţeleg să şi-o mărite
Dar de ce cu banii mei?

Ion Pribeagu


De unde aţi cumpărat?

Din înaltul plin de boare rece,
Curg serpentine de carmin
Şi un domn – că-i zicem Toma – trece
Pe bulevardul Bolintin.

În urma lui, cu doi-trei motri
Cu pasul rar şi săltăreţ
Venea Manole zis al Petrei
Cu nasu-n vânt, cu părul creţ

Şi cum trecea prin filieră
Şi parc şi oameni şi decor
Lui Toma-i scapă-n atmosferă
Un pârţ urât mirositor.

Un aer greu, de neft, de varză,
Ce-i intră în nari, în gât, în oase
Şi împrăştie, până să se piarză
Suspecte gaze puturoase.

Manole adulmecând aroma
Ce întreaga-i fiinţă îi ispiteşte
Aleargă iute după Toma
Şi-l opreşte:
- Scuza-ţi, vă rog - a spus Manole
Vibrând cu vocea-i ca o strună
Dar, unde aţi cumpărat fasole
De-o calitate aşa de bună?

De frica incorporariiRomanii din Ucraina plecati in strainatate se intalnesc cu rudele pe teritoriul Romaniei de frica incorporariiRomânii din Ucraina plecaţi în străinătate se întâlnesc cu rudele pe teritoriul României de frica încorporării

Zeci de mii de tineri români din Bucovina de Nord şi Buceag care lucrează în Italia, Spania sau Germania se întâlnesc pe raza judeţelor Suceava sau Galaţi cu rudele lor din Ucraina de teama de a nu fi luaţi cu arcanul de armata regimului Poroşenko, ca să-i trimită la luptă împotriva separatiştilor pro-ruşi în Lugansk şi Doneţk. Nu rare au fost cazurile când tineri reîntorşi de la lucru din Italia să-şi vadă familia din Cernăuţi au fost ridicaţi noaptea cu forţa de poliţia militară ucraineană şi încorporaţi în armata ucraineană ca să fie trimişi pe front.
Până în prezent câteva sute de români au fost ucişi în confruntările din estul Ucrainei.
În satele româneşti din Ucraina au mai rămas doar femeile, copiii şi bătrânii, toţi bărbaţii fiind încorporaţi cu forţa în armata ucraineană să lupte şi să moară pentru o cauză care nu e a lor, ci în interesul unor politicieni de la Kiev subordonaţi intereslor economice americane. În legătură cu aceste abuzuri Bucureştiul tace complice.

NapocaNews

Noul Stalingrad

Voluntarii sarbi au respins un atac al Armatei Ucrainiene asupra “Noului Stalingrad”

autor: FrontPress 13.08.2014

0Orasul Donetk din estul Ucrainei, un bastion al separatistilor pro-rusi, este asediat de fortele loiale Kievului. In aceste conditii insurgentii ameninta ca acesta va deveni un “nou Stalingrad”, o aluzie la celebra victorie a Armatei Rosii din cel de al Doilea Razboi Mondial si una din cele mai mari infrangeri militare ale Germaniei. In acelasi timp rebelii au anuntat ca aliatii lor din cadrul unui corp de voluntari sarbi a respins cu succes zilele trecute o ofensiva asupra orasului, care avea ca obiectiv strapungerea unei baricade de acces de pe o autostrada.
1“Doua tancuri si un tun, impreuna cu echipajele lor, ca si un obuzier, au fost distruse in timpul luptei”, au raportat voluntarii sarbi, potrivit serviciului de presa al fortelor din Donetk citat de agentia de stiri Ria Novosti. In timpul luptei, doi sarbi au fost raniti.
61Bratislav Zivkovic
Voluntarii din batalionul Jovan Sevic se afla in Ucraina din luna mai si lupta alaturi de fortele pro-ruse. Nu se stie cati sarbi lupta in cadrul acestei grupari paramilitare, insa comandatul lor a fost identificat drept Bratislav Zivkovic. Denumirea unitatii este data dupa liderul unui regiment de cavalerie al husarilor sarbi, care a depus juramant de credinta Imperiului Tarist in 1751 si a creat regiunea autonoma Slavo-Serbia, pe teritoriul actual al provinciilor ucrainene Luhansk si Donetk.
Potrivit unor informatii publicate de presa bosniaca, Igor Strelkov, care conduce fortele de auto-aparare ale Donetkului, cunoaste contingentul sarb inca din anii ’90, cand rusul a luptat in razboiul din Balcani.
azov liderMikola Berezovi
Pe de alta parte un lider al “Batalionului Azov”, o unitate de voluntari nationalisti ucrainieni si europeni care lupta impotriva separatistilor, a fost ucis luni de un lunetist la aproximativ 50 de kilometri de Donetk, informeaza Fox News. Mikola Berezovi, in varsta de 37 de ani, era si un apropiat al noului primar al Kievului, fostul boxer Vitali Klitschko.
Mikola Berezovi s-a remarcat in timpul protestelor din Kiev impotriva fostului presedinte Ianukovici, care au culminat cu fuga acestuia in Rusia si instalarea la putere a unei aliante conjuncturale intre nationalisti si partidele pro-europene. Era casatorit cu jurnalista si activista Tetiana Ciornovil, care dezvaluise coruptia intretinuta de familia lui Ianukovici si care fusese batuta cu salbaticie de politie in timpul revoltelor de la inceputul anului.
De la inceputul ofesnivei militare a Kievului asupra punctelor de rezistenta ale insurgentilor, peste 530 de militari si voluntari ucrainieni au murit. Alti peste 2.200 au fost raniti. Sursa: FrontPress.ro

:)))


Minoritari

Premiera istorica in scolile publice din SUA: ALBII au devenit MINORITARI

autor: FrontPress 13.08.2014

scoalaOdată cu începerea din toamnă a noului an şcolar, va avea loc în sistemul educaţional de stat din SUA o premieră istorică: pentru prima oară elevii non-albi vor fi majoritari. Aceste estimări oficiale au fost oferite de Centrul Naţional pentru Statistici privind Educaţia (NCES).
Este estimat că doar 49,8 la sută din elevii americani care vor merge din toamnă pentru prima oară la o şcoală publică vor fi nativi albi non-hispanici. Cu toate că sunt pubţin sub jumătate, albii tot vor alcătui cel mai mare grup rasial din şcolile americane, dar nu vor mai fi majoritari.
Conform Associated Press, predicţiile NCES arată că din totalul “bobocilor” aproape 25 de procente vor fi hispanici, 15 procente vor proveni din familii de culoare iar alte 5 procente vor avea origini asiatice. Restul procentelor aparţin amerindienilor şi copiilor metişi, proveniţi din familii mixte.
Această ştire vine pe fondul unor schimbări demografice majore care au loc în SUA. Biroul Federal de Statistică estimează că minorităţile vor surclasa comunitatea albă, ca cel mai mare grup distinct din ţără, până în anul 2043. Deja din 2010-2011 majoritatea nou-născuților din Statele Unite sunt non-albi. Acest lucru se datorează în principal ratei scăzute a naşterilor în familiile americanilor albi şi a imigraţiei masive. Sursa: FrontPress.ro

Color-White-US-baby-minorit

marți, 12 august 2014

Ion Pribeagu


 
Foto: Sofia Loren

Tovarăşului meu întru mansardă

Aseară mi-a venit proprietara,
Madame Ecaterine Bobnăut,
Punându-mi în vedere să mă mut,
Că n-am plătit chiria toată vara.

Am opinat că timpul nu-i trecut,
Că dacă scriu romanul “Donna Clara”,
O să mă proslăvească toată ţara
Din Dorohoi şi până la Sascut

I-am spus, apoi, că noaptea-i aurită,
Că m-a trădat o damă din elită
Şi a fugit c-un prinţ din Slobozia ;

Şi-am plâns pe-altarul dragostei defuncte,
Şi m-a îmbrăţişat şi … puncte … puncte …
Şi m-a convins că mi-am plătit chiria.

:)))


Europa de est

Vicepresedintele Dumei de Stat: Europa de est va si STEARSA de pe fata pamantului

autor: FrontPress 12.08.2014

jiriExcentricul Vladimir Jirinovski, vicepreşedinte al Dumei de la Moscova (Camera inferioară a Parlamentului Federaţiei Ruse) şi liderul Partidului Liberal Democrat, cunoscut pentru ieşirile sale xenofobe şi provocatoare, s-a lansat într-o serie de ameninţări la adresa statelor din Europa de est. 
„Polonia şi statele baltice vor fi pur şi simplu şterse de pe faţa pământului, spulberate. Nimic nu va mai rămâne acolo. Şefii acestor state pitice ar trebui să se gândească mai bine cine sunt”, şi-a început politicianul rus seria de ameninţări într-o intervenţie la postul naţional de televiziune Russia 24.
„Toate problemele legate de război şi pace în general şi cele legate de Ucraina în particular vor fi rezolvate de o singură persoană, liderul Federaţiei Ruse”, a continuat Jirinovski, un susţinător al lui Vladimir Putin, informează un portal de ştiri polonez, citat de Mediafax.
„Desigur, nimic nu ameninţă America, pentru că este departe, dar ţările est-europene riscă să fie distruse complet. Aceasta din vina lor, pentru că nu putem accepta ca avioane şi rachete să fie lansate spre Rusia de pe teritoriul lor. Pentru a le distruge, ne sunt suficiente 30 de minute înainte de masa de prânz”, a adăugat liderul extremist rus, referindu-se la sistemele antirachetă amplasate de americani în Polonia şi în România, la Deveselu.
Jirinovski, al cărui tată era de origine evreu polonez, s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o serie de remarci xenofobe la adresa popoarelor care au făcut parte din fosta Uniune Sovietică şi nu numai. Stilul demagogic, agresiv şi fantezist al politicianului rus nu a făcut altceva decât să decredibilizeze discursul naţionalist din parlamentul de la Moscova. Printre “perlele” lui putem aminti propunerea ca bărbaţii ruşi să poată să aibă mai multe neveste în vederea creşterii demografice şi ideea conform căreia fostele republici sovietice, inclusiv Republica Moldova, ar trebui să intre în componenţa Rusiei ca districte federale. Deasemenea, la începutul anilor ’90, Jirinovski a afirmat despre România că este un stat artificial locuit de țigani italieni, care s-a format prin desprinderea de teritorii de la vecinii Rusia, Bulgaria și Ungaria.

Cu toate acestea, când interesul Rusiei a fost destabilizarea Ucrainei, Jirinovski s-a arătat mai “binevoitor” faţă de români. Acesta a declarat în primăvara acestui an că singura soluţie pentru “liniştirea” Ucrainei este cedarea teritoriilor ocupate din vest României, Poloniei şi Ungariei. “Aceste două părți ale Ucrainei, de Est și de Vest, sunt total incompatibile. Nu poate niciun fel de internaționalism să ajute în acestă situație. Vestul Ucrainei, care face acum cea mai mare gălăgie, am fost nevoiți să-l luăm de la Polonia pentru ca armata hitleristă să rămână cât mai departe. Transcarpatia am luat-o de la unguri din același motiv. Iar Bucovina și Basarabia am luat-o în 1939. Dacă nu era Hitler, nu atingeam aceste pământuri”, a spus la vremea respectivă politicianul de la Moscova. Sursa:FrontPress.ro

Arme laser


Israelul foloseşte în operaţiunile din Gaza împotriva palestinienilor arme avansate cu laser, utilizate şi în filmul SF “Star Wars”! 

 
laser IsraelMai multe rapoarte, inclusiv dovezi fotografice, arată că Israelul foloseşte oarmă energetică” pentru a ataca ținte din Gaza, în recentele confruntări cu palestinienii. Fasciculul distructiv, considerat a fi un laser de mare putere, este emis dintr-un avion identificat ca fiind un Boeing KC707 Re’em”, configurat inițial pentru războiul electronic.
Cei care au observat atacurile cu asemenea arme au relatat prezenţa unui fascicul, ce provenea dintr-un avion cu 4 motoare, care, după ce lovea ţinta, aceasta se transforma într-un “alb luminos”. După aceste atacuri, zona-țintă era apoi lovită fie de bombe, fie de artilerie, pentru a distruge dovezile de utilizare a unei arme energetice de construcţie americană, care a ajuns ilegal în mâinile statului Israel.
Arma folosită a fost identificată ca făcând parte din sistemul YAL 1, un laser COIL (Chemical Oxygen/Iodine Laser – Laser chimic cu oxigen şi iod), acesta fiind conceput inițial ca un sistem montat pe aeronave, pentru a doborî rachetele balistice intercontinentale. Boeing a abordat Departamentul American al Apărării încă din 2002, pentru montarea acestui sistem. Corporaţia americană l-a convins pe secretarul Apărării de atunci, Donald Rumsfeld, ca acest sistem, montat pe 7 avioane, ar putea survola (24 de ore din 24) Iranul și apăra lumea liberă” împotriva rachetelor continentale nucleare pe care Iranul le-ar fi putut folosi.

Boeing a testat sistemul în 2007; Departamentul Apărării a susţinut că acest sistem ar putea doborî sateliții mici ce orbitează Pământul, iar în cadrul testelor efectuate în 2010, s-au distrus mai multe rachete. Nu există nicio altă confirmare decât un comunicat de presă de atunci al secretarului apărării, Robert Gates.
Mai jos puteţi observa un videoclip al sistemului laser YAL-1 şi felul în care el poate doborî o rachetă. Parcă pare desprins din filmul “Star Wars / Războiul stelelor”.
lovendal.ro