Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 10 mai 2014

Fara grija !Mi-am luat de o grija

Spun asta ca s-au stricat toate televizoarele(4) si nu este disponibil d-l care se ocupa.
Mai bine ca, ma enervam mereu cand vedeam ca toti sunt cu fascistii in gura, pe la toate emisiunile de dezbateri tv.
Pe de o parte, pe de alta parte  radeam in  barba ca le fac reclama  gratuita.
Dar adevarul este ca numai fascisti nu suntem noi romanii. Suntem fascisti parati.
 Ce fascisti  seriosi suntem cand ni se caca in cap si ultimul tigan ?
Tiganul impune politica lui cu forta, prin frica cuibarita in sufletele romanilor. Este suficient ca numai unul sau, doi tigani sa  vrea ceva si infractiunea, crima este gata facuta. Profita de toate  defectele  romanilor tiganizati, de la  handicapati inventati si fosti slujbasi ai MAPN care uita de frica tiganilor, ca au mancat o viata intreaga  fara sa faca nimic din mana acestui popor,  care a fost harnic cand s-a meritat a munci si acum ne suge vlaga prin pensiile babane si o respectabilitate pe care nu o merita,  mai mult un caine maidanez.
El este coada de topor  in  ochii nemintosilor care sunt impresionati ca, a fost cadru militar mereu gata de lupta in razboi :))) si de uniforma si cizmele purtate  fara a  merita banii si acum cu pensia uriasa.  Totul pentru ce ? Pentru a face o afacere din  Adm.As. de locatari fiindu-i speculata frica de tigani, de care tremura ca o piftie(un exemplu).
Dar cel mai mult se teme de tigani care spun ca "nu-i mai dau buna ziua ":)))
Ce valoare are un "buna ziua de la un tigan "? Nici una decat un avertizment ca se va trece la violente?
Ce atitudine de fascisti avem noi fata de vre-o fleoarta de bozgoroaica care, se drept viitoare nora si devalizeaza casa si  minte despre proprietareasa, in lipsa ei. Apoi spune ca nu ai ce-i face ! Daca sunt asa de bune la pat, romani folositi-le ca pe un obiect de unica folosinta si aruncati-le in drum apoi( pe cele fara caracter si educatie). Asta a fost o soparla :)))
 Ce fascisti suntem noi care permitem unor maidanezi de cea mai joasa speta, sa ne conduca spre distrugerea noastra si a tarii ?
Daca am avut vreodata in vene sange de vipera inveninata, acum s-a diminuat pana la braga salcie, calda si veche?
Vad ca un rus suparat nevoie mare ne ameninta ca, ne va spune cine suntem. Noi stim cine suntem cu adevarat dar, am fost  transformati in cobai din vina alesilor. Sper ca invectivele ce ne vor fi adresate, fascisti si tigani, sa cutremure poporul pentru a lua masurile necesare fata de cei care ne-au adus aici.

Sa fim precum sarpele.
Iisus însuşi îndeamnă : „Fiţi înţelepţi ca şerpii”!
 
Cum sa fim noi asemuiti cu fascistii ? Facem de ras pe fascisti si ii coboram pe scara istoriei.
Dar trebuie sa fim multumiti ca, suntem ridicati mai sus decat meritam si speriem pe cineva poate!
Ce trebuie sa facem pentru, a schimba aceasta mincinoasa etichetare si sa fim cu adevarat ceea ce se spune despre noi ?
Niciodata in istoria noastra pana la nationalistii romani de acum, nu au fost etichetati ca adevarate fete de la pension.
Dar stiu ca nu sunt asa ci, sunt mult mai vigurosi dar, nu au fost solicitati inca. Lupta va fi grea, pentru ca nu exista motivatia. Oamenii  plini de tinerete si de vlaga au hotarat sa mearga pe alte meleaguri, unde vor fi mai bine rasplatiti pentru munca lor si isi vor asigura o pensie la batranete care, poate revenind in Romania, le va asigura o viata indestulata fara grija pensionarilor de astazi. Dar poate o incercare de a rasturna carul cu prostii inconstieni de ce li se poate intampla,  adica hotii care ne fura, mici copii fiind mafiotii adevarati, va da rezultate si noi vom trai zilele  cand putem sa spunem cu mandrie, da suntem nationalisti si chiar mai mult. Nationalistii au demnitate, dragoste de tara si  pedepsesc  tradatorii de tara la timpul potrivit si nu ii lasa pe mana justitiei care are mana scurta si cand te gaseste nu mai are ce recupera,  din tot ce au devastat si furat banditii.
Emblemna nationalistilor romani ar trebui sa fie sarpele caci, el reprezinta viclenia dublata de inteligenta.

Transformare1931 : Un senzaţional caz de transformare a unui bărbat în femeie


Vă mărturiseam în articolul anterior (“Cât trebuie să suferi ca să fii frumoasă?”)  surprinderea mea în fața numărului mare de articole și de reclame apărute în presa interbelică care vizau domeniul chirurgiei estetice.
Am scris articolul și credeam că am închis un subiect. 
Dar… am mai găsit un reportaj în revista “Ilustrațiunea română” – numărul din 30 aprilie 1931. Relateaza despre cazul unui pictor danez care trăia în Paris supus unei operații de schimbare de sex într-o clinică din Dresda. Nu uitați că vorbim despre anul…1931.
Nu vreau să stârnesc polemici pe aceasta temă. M-a interesat doar … senzaționalul relatării pentru noi, cei de azi. Așa că mă voi limita să vă ofer pasaje importante din articol, fără a face alte comentarii:

UN PICTOR NEFERICIT


Schimbare de sex - chirurgie estetica
Einar Wegener
“ La Paris trăia de multă vreme cunoscutul pictor danez Einar Wegener. Pictorul un om ca de 40 ani cu toată celebritatea numelui și cu toate bucuriile pe care i le procura arta sa îndelung  apreciată de admiratorii din metropola francezà, era totuși nefericit din pricina fizicului și’a impreciziunei sexului.
Desi însurat cu o tânără și frumoasă femeie, Einar Wegener nu era de cât un hermafrodit, cu vădite înclinatiuni spre sexul feminin, un om care trăia chinuit, mințindu-se pe sine și pe alții, pentru a masca ucigătoarea ironie a naturii care îl așezase între cele doua sexe.
Lucrurile ar fi mers poate așa, mai departe dacă starea sufletească a acestui pictor nu s'ar fi înrăutățit în așa fel, încât chinurile să devină cu totul de nesuportat.

Wegener, după ce consultase toate somitățile medicale,  ajunse la concluzia
 nimic pe lume nu i-ar putea ușura viața și că anomalia fizică îi distrusese întratat nervii încât chinurile nu puteau sfârși decât printr'o sinucidere mântuitoare.
Tocmai în momentul în care nefericitul pictor luase hotărârea sinuciderii, cunoscu pe medicul salvator, profesorul Kurt von Warnecross din Dresda”

UN BĂRBAT TRANSFORMAT ÎN FEMEIE PRIN OPERAȚIE CHIRURGICALĂ


“ Medicul Warnecross, examinând fizicul și predispozițiile pictorului constată că ele înclinau spre sexul femeesc și că numai un capriciu al naturei a făcut ca Einar Wegener să nu se nască femeie.
Wegener, internat într'un sanatoriu din Dresda fu supus unei îndrăznețe operații, desigur fără precedent. Chirurgul scoase cele două glande sexuale și în locul lor transplantă ovarele proaspete ale unei femei de 26 ani. Operațiunea fu urmată de alte manipulațiuni chirurgicale destul de anevoioase și de îndelungate. Dar în cele din urma, minunea reuși. Pe deplin : fostul pictor, deveni o femee în toată puterea cuvantului, având toate simțurile și însușirile sexului.
Einar Wegener transformat în femeie luă numele de Lili Elba. Cum Wegener era însurat, jusția pronunță divorțul fără nici o dificultate. Aceasta  nu împiedică pe fosta d-na Wegener  să conviețuiască mai departe cu fostul ei soț, trăind, ca și până acum de altfel, ca două bune și sincere prietene.

CE SPUNE BĂRBATUL TRANSFORMAT ÎN FEMEIE


Einar Wegener
Einar Wegener
Dreapta  în trecut ca bărbat ; stânga  astăzi...
( titlul original din: "Ilustrațiunea română" )
    -    Pictorul Einar Wegener spune d-na Lili Elbe a murit și chiar pentru totdeauna. Aceasta este ultima lui expoziție. Și toate tablourile sunt pictate atunci nd...
-      Dar de ce nu aveți de gând să continuați a picta ? Întrebarea aceasta e
cumva indiscretă ?
-      O, nu, dimpotrivă...
Și așezându-se cu grația și eleganța feminină în fotoliu, întinzând nu fără cochetarie un picior frumos, d-na Lili răspunde cu adevărată simplicitate :

-      Dimpotrivă, eu sunt foarte bucuroasă. Cred că știti că viața mea s'a format altfel decât  la oamenii ceilalți. 
    0 să încerc să vă explic. M'am născut la Veil, un mic orașel în Danemarca și preotul ce m'a botezat m'a declarat iat și mi-a pus numele Einar. Copilul se zice' a fost foarte frumos și mamei îi plăcea să-l îmbrace ca fetiță. Și în copilărie, chiar și mai târziu, copilul prefera să se joace cu păpuși. Apoi s'a ivit un interes față de artă și în academia de artă am întâlnit pe Gerda Wegener. 
    Einar și Gerda erau foarte tineri nd s'au hotărât să se căsătorească.Ei abia își dădeau seama de pasul acesta, însă n'au regretat niciodată. Ce a fost pentru cealaltă lume căsnicie la noi a fost în realitate o prietenie profundă însoțită de încredere reciprocă și colaborare pe tărâmul artei. Și de aceia ei niciodată nu s’au înșelat unul pe altul și de aceea și în viitor vor rămâne cele mai bune prietene care-și doresc numai binele și sunt gata să facă totul ca să'și vie într-ajutor una alteia.

D.na Lili Elbe, cu un gest obișnuit, își pudrează fața și continuă povestirea:

   -  Gerda Wegener de multe ori se folosea de Einar Wegener ca model pentru creația figurilor feminine și numai grație instinctului ei artistic, care accentua femininul în natura lui Einar, acesta din urmă  s'a putut găsi treptat pe sine însuși. El a înțeles că e mai mult femeie, decât bărbat. Și a început un șir de ani de depresiuni despre care, spun drept, mi-e greu să-mi aduc aminte. Einar Wegener simțea ca un om care este nevoit să se îmbrace în haină de carnaval și în care i se pare că este caraghios.
La suferințele morale s'au adăugat și cele fizice și în zadar căuta ajutor la medicii francezi. Nimeni n'a vrut să-l creadă ; îl calificau de isteric și-l puneau sub razele X care după cum s'a constatat mai târziu, i-au adus mai mult rău, decât bine. 
Se părea că nu există nici o salvare din această situație tragică Însă providența a vrut ca Einar Wegener să se întâlnească întâmplator la Paris cu celebrul ginecolog german, Profesorul Kurth von Warnecross. El m'a examinat și mi-a declarat că sunt mai mult femeie decât rbat. În urma propunerii lui am plecat la Drezda, unde la sanatoriul Warnecross a început
un șir întreg de operații complicate și periculoase, primele în genul lor ce au
fost făcute vreodată.

Schimbare de sex - chirurgie estetica
Gerda Wegener
- Și sunteți multumită acum de soarta D-vs. ?
- Mulțumită ! Nu, sunt fericită ! Fericită că am putut să fiu ceea ce am fost în adevăr în trecut. Sexul bărtesc a fost lipit de actul de naștere și sunt fericită că am scăpat de acest act. Vreau ca acest lucru să fie înțeles de
masa publicului. Împreună cu moartea lui Einar Vegener a murit și pictorul (…).
-      - i divortat de Gerda Wegener ?
-      Nu. Căsătoria noastră pe baza sentinței tribunalului fost recunoscută ca inexistentă. Noi n-am fost căsătoriți niciodată. Acesta este totul.
-      - Și ce planuri aveți pentru viltor ?
-      Nu știu încă nimic. Gerda Wegener pleacă în Maroc, eu deocamdată mă reîntorc la Paris, iar pe urmă probabil plec la Gerda căci am rămas cele mai bune prietene. Dar sunt fericită că mi-am găsit în sfârsșt "eul" meu (…).

Se zvonește că d-na Lili Elbe a primit mai multe oferte de căsătorie. Însă deocamdată ea este credincioasă prieteniei cu Gerda Wegener.”
Interesant interviu, nu-i așa? Ce nu putea știi însă reporterul “Ilustrațiunii române” este că Einar Wegener urma să moară peste doar câteva luni, în noiembrie 1931, probabil din cauză că organismul a respins transplantul. Medicina nu era pregătită încă pentru acest pas….

Sursa: revista “Ilustratiunea română” – numărul din 30 aprilie 1931 – răsfoită în Biblioteca Digitală a Bucureștilor

:)))


CaracatitaCARACATITA UE NE IMOBILIZEAZA

Foto: CARACATITA UE NE CUPRINDE SI NE TRANSFORMA INTR-O PASTA URAT MIROSITOARE.

Am fost captivata de o emisiune la tv., la care am intrat mai tarziu de inceperea ei, unde se dezbatea dar sumar  ce este fascismul, ce este nationalismul si  era raportata la INTALTUL PLAVAN AL TARII.
 Se spunea acolo ca el nu stie ce inseamna fascism, nationalism si ii da din gura dupa ureche si ca asa este la moda. Foarte adevarat !!!
Din ce am ascultat eu  cei ce dezbateau subiectul spuneau ca fascismul este un nationalism superior, nationalismului, care in acest caz este dus la extrem. Nu prea am inteles multe din discutia alambicata poate special, pentru a nu intelege nimeni nimic si pentru a ne baga pe toti in ceata. Vreau si eu informandu-ma sa dezbat  acest subiect  controversat si cel mai la moda. Este la moda dar, sa nu uitam ca este in plina ascensiune datorat faptului ca,  pentru oameni, pentru grupurile de populatie  din  tari diferite, nu se mai face nimic si  este normal ca  spiritul  patriotic nationalist sa iasa la iveala, vazandu-se ca se vrea calcarea lui in picioare, pentru a se nivela un neam intreg la a fi o hoarda barbara, fara identitate. Daca este asa ca  nationalismul insemmna fascism la o treapta mai jos eu ce sa zic ca sunt? Sunt mai sus de nationalista.
Nationalismul nu se va zdrobi nici prin forta, in 100 de ani de aici incolo.
 Vreau sa  nu mai fim supusi tiganilor si ungurilor. Vreau sa  luptam permanent pentru drepturile noastre si sa dovedim ca  actualii guvernanti, sunt numai niste tradatori de tara si neam. In Romania sa nu aiba prioritate pentru a fi crezuti si slujiti altii venetici, veniti acum sute de ani din  pusta  Asiei.
Vad ca multe tari precum Ungaria fac caca pe aceasta teorie ca, fascismul si nationalismul este de condamnat si ii da inainte cu o doctrina tot mai violenta. Si noi ce sa facerm ? Sa  privim la ciori ??? Sa asteptam sa ne pice un gainat in cap ??? Noi romanii suntem  tinuti pe loc, in timp ce tiganii si ungurii sunt lasati sa fure startul :)))
Trebuie sa ne aliniem curentului mai ales din zona caci, vedem cum rusii spun de ucrainieni ca sunt fascisti si dai si dai ! Asta trebuie sa constituie pentru noi romanii un dus rece, pentru ca pana acum de la al 2-lea razboi incoace, noi eram cap de lista la fascism. Acum au intors-o ca la Ploiesti dar, sa fim pregatiti ca acestia impreuna cu tutarii de la noi din tara,  vor relua avalansa de acuzatii. Fascismul si nationalismul contituie  demnitatea pe baricada care, trebuie sa stea de veghe caci,  lenesii conducatori ai UE nu vor sa fie deranjati de la ....:(((
Fascismul a aparut in anii '20 in Italia si a fost doctrina Partidului National Fascist(PNF).In fruntea acestui partid s-a aflat dictatorul Benito Mussolini(Il Duce).Doctrina fascista pune accentul pe natiune si virtutile acestuia.Ei fac apel la trecutul glorios al Romei.Atat fascistii cat si nazistii au imprumutat o serie de simboluri antice:cuvantul fascist provine de la fasccii romane;salutul fascist este preluat din Roma antica;acvila romana a fost preluata de catre fascisti;simbolul clasic al nazismului si anume svastica intoarsa,neagra intr-un cerc alb pe fond rosu a fost preluat din Antichitatea asiatica.Pentru a-si consolida putera fascismul a apelat la aparatul represiv.Aacesta era format din:camasile negre,Gestapo.Fascismul avea si un caracter corporatist.O corporatie este o uniune economica compusa din toti aceea(muncitori si patroni) care isi desfasoara activitatea intr-un anumit domeniu.
Adolf Hitler(dreapta),Benito Mussolini(stanga)
Pentru ca toti sunt membrii ai aceleiasi corporatii,intre ei nu pot exista conflicte. 

Cum scapam ?

Cum pot romanii scapa de extremistii de la UDMR

autor: FrontPress 10.05.2014

UDMR UEȘtim din date sigure că o mare majoritate a românilor cu drept de vot e supărată pe UDMR pentru felul în care luptă pentru autonomie teritorială chiar de la vârful Guvernului României, precum și din Parlamentul României, din Parlamentul European (de pe locurile țării noastre!) și din administrațiile locale pe care le controlează. Așadar, toate pârghiile statului român sunt folosite împotriva sa fără nicio jenă.
La întrebarea justificată a unui referendum național: doriți să opriți UDMR să destrame România, estimez că răspunsul ar fi DA în proporție de 97 la sută (restul ar reprezenta votanții UDMR, care însă nu sunt toți susținătorii enclavizării etnice), un procentaj zdrobitor. Și atunci de ce nu reușim să scoatem UDMR din jocul murdar al distrugerii statului român pe care îl practică tot mai obraznic?
Soluția se află, de fapt, la îndemâna românilor care dezavuează profund mașinațiunile UDMR împotriva propriei țări (UDMR considerând, probabil, că nu e țara lor, și stând cu ochii ațintiți spre Budapesta). Votul masiv la alegerile europarlamentare reprezintă cea mai la îndemână soluție pentru a ne scuti de rușinea de a auzi din nou în Parlamentul European cum reprezentanții oficiali ai României cer distrugerea ei. Tokes a intuit pericolul de a nu mai primi voturile necesare și s-a refugiat în Ungaria, urmând să ne scuipe în față de la Bruxelles sub drapelul Budapestei. Nicio problemă, vom avea astfel dovada (de care, de fapt, nu știu cine mai are nevoie) că Ungaria este un stat inamic al României, și o vom avea public pentru toată lumea, inclusiv pentru europeni. Dar dacă același lucru îl vor face din nou europarlamentarii UDMR, împotriva lor cum vom lupta? Ei vor avea justificarea că reprezintă România!
Îi invit așadar pe alegătorii români să pună capăt ascensiunii extremiste a UDMR-ului participând masiv la votul pentru europarlamentare pentru a ridica pragul de acces în așa fel încât Sogor Csaba, de exemplu, europarlamentarul UDMR care își susține activitatea la PE sub steagul secuiesc, să rămână acasă. Ar fi un semnal foarte puternic pentru UDMR că nu este dorit în această țară și ar fi o scoatere democratică și eficientă a extremiștilor maghiari din jocul lor pentru secesiune. E la îndemâna noastră, nu are nevoie de aprobarea nimănui și durează doar o zi. Într-o singură zi, putem să-i dăm UDMR-ului o lecție de patriotism pe care să nu o uite niciodată! Apoi putem repeta lecția și la următoarele alegeri parlamentare și, la fel, să-i scoatem pe potentații UDMR din Parlamentul României printr-un simplu vot. Atunci nu vor mai putea participa la nicio guvernare și vor scanda autonomie de pe margine. Nu o să-i mai bage nimeni în seamă, nici în țară, nici în Europa. Secretul succesului lor de până acum a constat în faptul că aveau funcții în statul român, așadar se prevalau de ideea că ei reprezintă pe cineva. Un vot masiv la europarlamentare o să dovedească clar că nu reprezintă pe nimeni decât propriile lor interese.
Așadar, vrem cu adevărat ca UDMR să stea pe banca de rezerve? Ieșiți la vot. Votați cu orice partid românesc sau cu independenții, nu contează, numai ieșiți la vot. Veți da UDMR-ului o lecție usturătoare pe care, vă asigur, nu o vor uita niciodată. Și va fi începutul sfârșitului pentru această organizație extremistă anti-românească. Ne datorăm nouă înșine această curățare a scenei politice de dușmanii din interior. Lasă că avem destui la granițe, nu e cazul să mai întreținem din banii noștri niște inamici periculoși și în propria ogradă! De Bogdan Diaconu

:)))


vineri, 9 mai 2014

Privilegiati ai sortii


CARMEN DUMITRESCU – Realizator TV, 1956 – 1992 A debutat la stiri, dar în scurt timp s-a dedicat emisiunilor literare. Ramâne consacrata în Televiziunea Româna ca unul dintre reporterii cei mai talentati. A realizat numeroase reportaje, anchete pentru ”Saptamâna”, „Reflector”, „Transfocator”, „Fotograme” – anii 1970, iar în anii 1990 transmitea dezbaterile furtunoase de la Parlament.
Nu va uitati ca arata asa, a fost o diva a televiziunii. Noi o vedeam ca pe Marilyn Monroe. Nu am mai gasit alta poza si nici data nasterii.Vreau sa spun ca toti lucratorii din mass media sunt niste privilegiati ai sortii. De aceea spun ca dansii trebuie sa stie ca, sunt alergatori de cursa lunga. Toti acesti nevolnici de politicieni mai ales, care constituie  materialul actual al muncii dansilor, vor trece si peste 5-8 ani, aproape nimeni nu-si va mai aduce aminte de ei.  VEDETI CE S-A INTAMPLAT NUMAI CU CAZUL CEL MAI RECENT SI TRAGIC, CU UN FOST PRIMAR AL CAPITALEI. Acesta si altii ca el in aceiasi cloaca de canalii, nu reprezinta nimic pentru nimeni, doar subiecte de cancanuri.
Cand m-am angajat in 1966, in biroul unde lucram s-a spus o vorba mare, pe care am tinut-o minte  pana acum. Cand esti intr-o situatie  fara iesire fi inteligent,  distanteaza-te si priveste lucrurile dinafara si vei gasi cel mai usort raspunsul. Asta spun eu lucratorilor  din mass media, sa priveasca lucrurile din afara situatiilor de orice fel, mai ales cele politice, pentru ca mai au inainte inca 40 de ani, sau peste cei 40 de ani de viata de pana acum, cand vor fi in permanenta in prim plan. Sunt pe cai mari si ei vor ramane in amintirea permanenta si peste 100 de ani. Cine era in acei ani, de tinerete ai mei, Carmen Dumitrescu? Ne uitam pe geam la ea ca si cum insasi Cleopatra ar fi coborat din cer. Ne uitam la tv. si mai ales cand venea la noi la rafinarie. Venea si Vornicu si Aristide Buhoiu care imi aduce aminte de un prestidigitator care a vorbit foarte urat despre sotia lui.Sa auzim numai de bine!!!

:)))


Bostan sec !

2014


Alt premier ! El se vede Presedintele Romaniei :)))Mi-am impus un  program spartan de vizionare a stirilor la tv. preferand  canalele  istorice.
Dar parca Naiba ma pune sa mai trag cu ochiul  cand zapez  si  am dat iar de dobitocul nostru national. Ce credeti ca zicea? Zicea: "Ce sa facem, trebuie sa-l mai acceptam cateva luni pe Betivache al nostru, sa ne conduca destinele !"
Cine il mai poate tine pe acest mamifer preistoric in functie?  Oare nu exista un  barbat mai adevarat decat acest  "barbat adevarat " in Romania ?
Pe el personal nu l-a ales nimeni, a ajuns p.m.,doar pentru ca s-a pus gaj programul USL(acum istorie). Asa ca noi pe acest Dovleac sec nu trebuie sa-l mai tinem in asa o functie importanta, in care sa saboteze interesele noastre si implicit ale tarii.
Magaria cuvintelor hi-ha hi-ha, cum ca trebuie sa-l tinem  pe Betivache la volanul tarii se intoarce contra lui. Pentru el nu avem, nici un fel de obligatie de a-l tine in carca noastra, ca cel mai prost roman. Daca vine altul la conducerea guvernului, acela nu are nici o obligatie de coabitare cu Betivache.
 Dar parca vreau sa cred ca, nu a patruns  umezeala la praful de pusca. Daca da, inseamna ca nu am fost atenti si nu am verificat asa cum spunea Cromwell:" sa tinem  praful de pusca la loc uscat". Daca s-a umezit praful de pusca, pana facem rost de altul ca sa fim siguri si nu pe acesta uscat, sa pregatim franghia tare  si sapunul moale.
Acest Dovleac sec, este cel care tine tara pe loc si pe noi implicit. Dobitocul acesta mincinos, care spune ca mai avem de asteptat putin, in timp de noi suntem nerabdatori,  sa dam foc la fitil, nu merita functia de care isi bate joc.
Acum se vrea presedinte.
 Fiecare slugarnicie fata de Betivache indracit, inseamna un  scuipat in obrazul fiecaruia dintre noi, nu numai in  obrazul celor 7,4 mil. de romani, care i-au cerut sa plece lui Betivache. Vad ca singura solutie pentru anularea coabitarii, fiecare zi fiind o tortura,  este schimbarea acestui dobitoc neales, cu altul mai istet, care sa inteleaga ce vrem si ce am vrut noi la alegeri. Nu vrem ca aceasta caricatura sa ne scuipe in fata de cateva ori pe zi, MAI ALES ACUM IN CAMPANIA ELECTORALA. Are numai  defecte:  mincinos, cretin, urat si prost, fara coloana vertebrala, fara sange in instalatie si carpa de sters pe jos a lui Betivache. Nu intelege ca el ESTE PIEDICA IMPOTRIVA VOINTEI NOASTRE SI DESCATUSAREA ROMANIEI DIN AGONIA MORTII. 7 luni este prea mult si prea tarziu pana la alungarea cu suturi in cur a Matrafoxatului, ducand la prabusirea fara putinta de intoarcere a Romaniei. Jos cu el ! Caci altul mai dobitoc ca el, in aceasta situatie de criza continua nu exista! Nu ne incalzeste cu nimic faptul ca ne pune si pe noi sa facem sluj la cretinismele lui.
Coabitarea a fost intre doua persoane  imorale, tradatoare de tara si popor. Nu ne angajaza nici pe noi romanii, nici Romania. Javrele acestea nu ne reprezinta !
Ce ne facem daca Matrafoxatul nu vrea sa plece de buna voie :(((( Dam cu tunul ????? 

:(((


Pofta buna !


joi, 8 mai 2014

:)))


SUNTEM PREGATITI ???

Este Romania in pericol din cauza unei posibile INSURGENTE armate? Militarii sunt gata sa raspunda in forta! (FOTO)

autor: FrontPress 08.05.2014

3După tema exerciţiilor militare efectuate de diverse state ale lumii se pot deduce temerile fiecărei ţări în parte, orientarea politică externă şi deasemenea pericolele la adresa siguranţei naţionale identificate de autorităţi. În cazul României, armata se pregăteşte intens pentru combaterea unor potenţiale focare insurgente. Urmărind raţionamentul logic amintit, rămâne întrebarea dacă aceste exerciţii vizează posibili inamici interni (precum extremiştii separatişti din aşa-zisul Ţinut Secuiesc sau membrii unor celule islamiste formate din cetăţeni străini stabiliţi în România) sau externi (întâlniţi în diverse teatre de operaţiuni din afara graniţelor unde militarii români participă în misiuni alături de aliaţii NATO).
În altă ordine de idei, militari din Batalionul 2 Infanterie “Călugăreni”, din Grupul 2 EOD şi de la Baza 90 Transport Aerian au executat miercuri un exerciţiu complex pe terenul de instrucţie Ghencea, din Bucureşti.
Conform unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale, scopul exerciţiului a fost “de a antrena militarii pentru planificarea şi executarea în timp scurt, împreună cu elemente de sprijin aerian, a unei acţiuni de cercetare a unui obiectiv unde există informaţii despre prezenţa unui lider insurgent”.
11Oficialii MApN mai susţin că scenariul e unul “fictiv”. Pe de altă parte, cei care au jucat rolul “personajelor negative” au fost costumaţi asemenea musulmanilor din Orientul Mijlociu (foto sus).
Pe de altă parte, reamintim că în Ucraina unităţile militare loiale puterii din Kiev sunt implicate în misiuni speciale îndreptate împotriva insurgenţilor rusofoni, care doresc federalizarea statului vecin sau chiar obţinerea independenţei totale a regiunilor din estul ţării. România a condamnat ferm violenţele din Ucraina şi s-a poziţionat, alături de statele UE şi NATO, în tabăra care susţine noua putere din Kiev, instalată după violenţele din această primăvară dintre forţele naţionaliste şi pro-europene şi cele loiale fostului preşedinte pro-rus Ianukovici. Sursa: FrontPress.ro

1 2 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 18 19

:)))


Campion

Timisoreanul Daniel Corbeanu campion european la kickbox

autor: FrontPress 08.05.2014

daniel ciobanuSportivul Daniel Corbeanu a pus Timişoara, la sfârşitul săptămânii trecute, pe harta kickbox-ului european. Luptătorul legitimat la clubul M-Box din oraşul de pe Bega a câştigat, în ciuda unor şicane din partea organizatorilor, titlul european SPF (Super Fight Federation), în cadrul Galei „Art of Fighters”, desfăşurată în Elveţia, la Zurich. 
Deplasarea din Elveția nu a fost lipsită de peripeţii pentru antrenorul Miki Viel şi Dani Corbeanu. Niciunul dintre ei nu fusese informat asupra faptului că sportivul că în joc era titlul european. Deasemenea românii au povestit că s-a mai recurs şi la alte metode de intimidare, dar peste care au trecut uşor.
ww„Am avut norocul să aflu că Dani Corbeanu se va lupta cu centura pe masă de la Dennis Krauweel, prietenul nostru din Olanda. Vestea m-a luat prin surprindere, mi-am dat seama că la mijloc e ceva necurat. Ar fi trebuit să fim anunţaţi din timp. Mi-am dat seama imediat de făcătură, pentru că organizatorii galei au fost albanezi, la fel ca şi adversarul lui Daniel Corbeanu. Intimidarea a continuat şi după aceasta. Am fost nevoiţi să aşteptăm să ne cazăm până la ora 1 noaptea, organizatorii invocând că nu sunt camere de hotel, în speranţa că sportivul meu va fi afectat de puţinele ore de somn”, povestește Miki Viel, proprietarul clubului M-Box, pentru DeBanat.
aÎn ziua galei însă, sportivul timişorean de 26 de ani şi-a dominat categoric adversarul în ring şi a câştigat titlul european. „Avantajul meu a fost că am pregătit evenimentul din Elveţia la superlativ alături de Miki Viel, antrenorul meu. Faţă de alte lupte, cea cu albanezul a fost şi una de ordin psihic, după toate ‘întâmplările’ neprogramate la care am fost supuşi de organizatori. Avizat de alte astfel de experienţe, am fost conştient că trebuie să câştig prin KO. Se ştie bine că la ei acasă, atunci când se luptă în ring sportivul lor, întâietate ai cu greu chiar şi atunci când conduci detaşat la puncte”, spune Dani Corbeanu.
“Luptele programate pentru titluri, fie ele naţionale, europene sau mondiale se dispută pe durata a cinci reprize de câte trei minute. Asta doar în clasa A, nu discutăm despre cele din România care abia dacă se ridică la nivelul B comparativ cu cele din străinătate”, a mai precizat pentru VoceaTimisului noul campion european SPF.
dsads„Dani Corbeanu este un sportiv complet. Inteligenţa, receptivitatea şi determinarea sunt principalele lui arme în ring. Cred că orice antrenor îşi doreşte să aibă elevi la nivelul lui. Ca antrenor, nu pot să spun decât că sunt mândru că am dat Timişoarei un campion european la kickbox, în persoana lui Daniel Corbeanu, un sportiv despre care veţi mai auzi şi în viitor”, concluzionează antrenorul Miki Viel. Sursa: FrontPress.ro

Executie

Palestinieni executati pentru spionaj in favoarea Israelului

autor: FrontPress 08.05.2014

executie spanzuratoareDoi bărbaţi au fost condamnaţi pentru trădare şi executaţi de islamiştii Hamas care controlează Fâşia Gaza pentru că ar fi furnizat informaţii Israelului, folosite ulterior în misiuni de bombardament ale aviaţiei evreieşti.
Autorităţile din Gaza au informat că execuţia a avut loc miercuri. Unul dintre bărbaţi a fost spânzurat iar cel de al doilea împuşcat.
“Cei doi au oferit Ocupaţiei (Israelului) informaţii care au dus la martirizarea mai multor cetăţeni”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului de Interne din Fâşia Gaza, care mai precizează că ambii au avut parte de un proces corect şi au beneficiat de dreptul la apărare.
Din anul 2007, când Hamas a preluat controlul în Gaza, cel puţin 19 persoane au fost condamnate la moarte şi executate, 10 dintre acestea pentru spionaj în favoarea Israelului, un stat nerecunoscut de islamiştii radicali. Sursa: FrontPress.ro:)))


TPT

Procurorul din procesul de dizolvare a singurului “partid legionar” din Romania: “N-ati invatat nimic din 1940!”

autor: FrontPress 08.05.2014

totul pentru taraIeri s-a judecat la Tribunalul Bucureşti un nou termen în cel de-al doilea proces de dizolvare a Partidului “Totul pentru Ţară”. Instanţa a respins administrarea probei cu martori, dar a precizat că va ţine cont de zecile de declaraţii pe proprie răspundere în care membrii şi simpatizanţii TPT au arătat presiunile care i-au determinat să renunţe a mai candida pe listele acestui partid.
Apărarea a susţinut că, faţă de obligaţia prevăzută de Legea 14/2003 de obţinere a minim 50.000 de voturi la scrutinele naţionale, în cazul TPT nu au fost îndeplinite condiţiile obiective în care un partid trebuie să îndeplinească aceste obligaţii. Avocatul a prezentat încă o dată modul în care Parchetul a deschis acţiuni de dizolvare a TPT în anii electorali 2008 şi 2012, acţiuni declarate de instanţe ca fiind nefondate, dar abia după terminarea alegerilor. Acuzaţii deosebit de grave, precum aceea de fascism, care este pedepsită aspru de codul penal, au intimidat membrii şi simpatizanţii TPT, aceştia refuzând să mai candideze pe listele unei formaţiuni politice incriminate în acest fel. S-a arătat că TPT a fost hărţuit sistematic, procuratura săvârşind abuzuri care au împiedicat participarea în condiţii normale a partidului la procesul electoral, pentru ca aeeaşi procuratură să invoce astăzi neîndeplinirea numpărului de voturi. S-a arătat, de asemenea, că este vorba de o încălcare a libertăţii de asociere, garantate de Constituţie şi de tratatele internaţionale, o asemenea legislaţie nefiind întâlnită în niciun alt stat european.
În replică, reprezentanta procuraturii a cerut din nou dizolvarea Partidului “Totul pentru Ţară”, strigând reprezentanţilor acestuia: “Şi n-aţi învăţat nimic din 1940!”.
Ieşirea pătimaşă a procuroarei a fost sancţionată de preşedintele executiv al TPT, prezent în sală, care a replicat: “În calitate de reprezentant al Ministerului Public, nu aveţi voie să faceţi aprecieri personale ostile la adresa unui partid!”.
“Da-i, domnule, declaraţia lui Horia Sima din 1990, să citească!”, a strigat un cetăţean cu părul alb, prezent în sală, în rumoarea publicului surprins de acest schimb de replici.
Instanţa a rămas în pronunţare.
Florin DobrescuDosar de dizolvare pierdut între Tribunal şi Curtea de Apel
După şedinţa publică de la Tribunalul Bucureşti, l-am contactat pe preşedintele executiv al Partidului “Totul pentru Ţară”, dl Florin Dobrescu, care ne-a declarat: “Sunt stupefiat de reacţia procurorului. Nu înţeleg ce legătură are 1940 cu ceea ce se judecă astăzi. Dacă am ajuns să facem justiţie după resentimentele ideologice de acum 70 de ani, atunci avem o problemă!”.
Liderul TPT consideră că, prin această ieşire, procurorul a arătat care este adevăratul motiv al acţiunilor îndreptate împotriva acestui partid în ultimii 7 ani, factorul politic şi ideologic fiind determinant.
Florin Dobrescu a relatat şi cazul unui alt proces de dizolvare, deschis de procuratură în iulie 2012, sub acuzaţia de fascism, în baza OUG 31 /2002, proces câştigat de TPT la Tribunalul Bucureşti pe 22 iunie 2013. Tribunalul refuză de 10 luni să legalizeze sentinţa ca definitivă, motivând că Parchetul a făcut apel. Cu toate acestea, nici până astăzi Curtea de Apel Bucureşti nu a pus pe rol acest dosar, motivând că nu a ajuns la ei. Şi în acest caz, au fost încălcate toate procedurile codului civil în vigoare, dispariţia unui dosar între instanţa de fond şi Curtea de Apel fiind ceva de neconceput într-un stat civilizat.
La fel se întâmplă cu dosarul penal deschis conducerii TPT, pe care Parchetul de pe langa Judecătoria Sectorului 5 amână să îl definitiveze, menţinând asupra formaţiunii politice stigmatul gravelor acuzaţii de fascism, antisemitism şi activitate contrară ordinii de stat. De Alexandru Onofrei - Buciumul

Pofta buna !


Hidos sau gustos? Pizza cu scorpioni face ravagii 

Publicat la 07 mai 2014
AUTOR: Florentina Ionescu
Oamenii sunt dispusi sa incerce orice pentru a atrage atentia si a-si face publicitate. De pilda, un festival cultural din Canada aduce, an de an, noi feluri de mancare, iar printre acestea se afla si vestita pizza... cu scorpioni.

Calgary Stampede este un rodeo anual si totodata un festival cultural din Calgary, Alberta. La fel ca alte targuri si evenimente de stat din Canada, acesta se remarca prin mancarurile exotice si inovatoare.

Atunci cand se va deschide festivalul din Calgary in acest an, intre 4 si 13 iulie, vizitatorii vor putea sa guste din cel putin 32 de noi feluri de mancare, inclusiv din aceasta pizza acoperita cu scorpioni.

Pentru amatorii de senzatii tari, acest lucru este grozav, deoarece acest produs alimentar condimentat este posibil sa ii intepe un pic la limba. Sursa: neatorama.com

miercuri, 7 mai 2014

:)))


Glumele bunicilorDin glumele bunicilorAm cules pentru voi câteva glume draguţe  publicate de revista   «Viaţa ilustrată» de-a lungul anului 1937. Iar pentru a completa atmosfera, am adăugat şi câteva reclame amuzante din presa vremii :

RESPECTUL CUVENIT

La un restaurant, un tânăr cam cu chef şi care făcuse gălăgie, fusese dat afară pe uşa din dos.
— O să vă pară rău, strigă el înfuriat. Nu ştiţi cu cine aveţi de-aface. Sunt de neam mare şi influent.
— Atunci scuzaţi, vă rog, răspunse chelnerul. Poftiţi încă o dată înăuntru, ca să vă putem da afară pe uşa din faţă.

BOLNAVUL

Când nu mă simt bine, mă duc la un doctor şi îi plătesc vizita, pentru că doctorii trebuie să trăiască.
De la doctor mă duc la farmacie de-mi fac reţeta şi plătesc farmacistului, pentru că şi farmacistul trebuie să trăiască.
Vin pe urmă acasă şi arunc medicamentele la gunoi, pentru că şi eu trebuie să trăesc.

ÎN SALA DE MESE

— Trăiţi don locotenent, mie mi-a dat în ciorbă un os.
— Păi bine, mă, tu ai văzut vacă fără oase ?
— Dar D-voastra aţi văzut vacă fără carne ?

INTRE EDITOR ŞI SCRIITOR

— Cum mai merg cărţile mele D-le editor ?
— Slăbuţ, slăbuţ! Dar nu descuraja. Colegul D-tale N. N. vindea şi mai puţin. Cum a murit însă a avut un succes extraordinar. N'avea nici o grijă: o să-ţi vie şi D-tale rândul.

 LOGICĂ DE ŢÂRCOVNIC


— De ce nu te-ai dus la înmormântarea lui Popescu ?
— Pentru că ştiu că nici el n'o să vină la înmormântarea mea.

LA LECŢIA DE ISTORIE NATURALĂ

 
— Câte picioare are măgarul?
— Patru, domnule profesor.
— Şi cum se numeşte?
— Patruped.
— Tu câte mâni ai?
— Două.
— Şi cum te numeşti ?
— Popescu Vasile.

OLIMPIADĂ

E: De ce fug aşa oamenii de colo?
A: Fiindcă este cursă, iar primul primeşte un trofeu.
E: Primul înţeleg, dar de ce mai şi fug nebunii ceilalţi?

RECLAMĂ

Pe poarta unui cimitir de pe coasta mării se pot citi următoarele cuvinte: „Aici se oferă morminte de prim rang, cu plantaţii frumoase şi admirabilă privelişte spre mare. Cei care le-au încercat nu au mai plecat de aici.

LA ŞCOALĂ

Profesorul întreabă pe elev:
— Ce este o hienă?
— Hiena este un animal sălbatic, care desgroapă morţii şi-i mănâncă de vii.

ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE

 
Băiatul: Mimi dragă, de când te iubesc mi-am pierdut capul.
Fetita : Ia-mă de nevastă – şi-o să-l regăseşti.

 LA RESTAURANT

— Chelner, te rog adu-mi o scobitoare.
— Dle - răspunde chelnerul - patronul nu mai ţine scobitori, de când a observat că onoraţii clienţi după folosire nu le mai dau înapoi.

ECONOMIE

— Tată, am economisit azi 5 Lei.
— Cum aşa ?
— Am alergat  la şcoală - în urma autobusului.
— De ce n'ai alergat în urma unui taximetru! ?

MIŞCARE

Popescu se plânge amicului său:
— Imposibil, dragă, să urmez cu sfinţenie sfaturile doctorului. Mi-a recomandat să fac mişcare, spunându-mi să mă urc cât mai des la etajul 5 şi după aceea să cobor. Şi uite ascensorul nu funcţionează.

ÎNTRE COPII

— Măi Mitică, tatăl tău e cismar şi tu n'ai ghete.
— Par'că tatăl tău nu e dentist şi fratele tău cel mic n'are decât trei dinţi, îi răspunde Mitică.

NU VORBEŞTE AZI UNA , MÂINE ALTA

— Câţi ani aveţi, doamnă?
— Treizeci, domnule doctor.
— Îmi aduc foarte bine aminte, că şi acum trei ani mi-aţi spus că aveţi treizeci.
— Aşa e, că eu nu sunt d'alea, cari azi spun una, şi mâine alta.

COPIL DEŞTEPT

Părintele către copil:
— Petrică să te duci la şcoală şi să spui d-lui profesor că n'o să te poţi duce mâne la şcoală pentru că ai primit doi frăţiori mici şi o să am nevoie de tine acasă.
— O să spun, că am primit numai un frate.
— De ce asta?
— De celălalt o să-i spun săptămâna viitoare.

CUSUR

Negustorul: Ce cusur găsiţi ouălor de găină?
Clienta: Sunt prea mici pentru vârsta lor.

ECHIVOC

El: Scumpa mea păpuşică, eşti de zahăr...
Ea: Cum, aşa de dulce ?
El: A, nu, aşa de rafinată!

LA ŞCOALĂ

La deschiderea şcolii după vacanţa mare, copii îşi arată cadourile pe cari părinţii le-au adus de la băi. Unul arată un pahar pe care-i scris Băile Slănic, altul o păpuşe pe care-i scris Techirghiol.
Tânărul Iţig arată cu mândrie un cuţit pe care era scris: „Restaurantul gării Ploieşti"

UNUL CARE ŞTIE CE FACE

 
— Se poate, măi Popescule, să ieşi cu pălăria asta veche pe stradă? Nu ţi-e ruşine?
— Ce ştiţi voi! Nevastă-mea mi-a spus acum şase luni: „Până când n'ai să-ţi cumperi o pălărie nouă, n'am să mai ies cu tine în oraş..."

PREA TÂRZIU

— Domnule comisar, am făcut ieri plângere la poliţie, că mi s'a furat punga cu bani. Şi am găsit-o acasă.
— Prea târziu. Hoţul e prins şi arestat.

MINUNEA

Anicuţa întreabă: Bunicule, ai fost tu în corabia lui Noe ?
— Nu drăguţă, n-am fost.
— Atunci, cum de nu te-ai înecat în potop ?

PĂRERE

— Soţul dumnitale a murit de moarte naturală ?
— Nu, domnule. A chemat întâi medicul...

N'A GĂSIT

— De ce nu ti-ai gasit, bărbate, o nevastă mai proastă decât mine, care să-ţi creadă toate minciunile! - strigă soţia supărată bărbatului.
— Dacă n'am găsit, ce să fac...

O MINUNE

— Ai auzit minunea cea straşnică?
— Nu.
— Intr'o cuşcă, la o menagerie, au fost închişi seara doi şerpi. Iar a doua zi dimineaţa - cuşca era goală.
— Ce s'a petrecut?
— Şerpii se 'nghiţiseră unul pe altul.

LAS' PE MINE!...

Fata mamii: Mamă, nu pot să mă căsătoresc în ruptul capului cu Robert, care este un ateu şi nu crede că există infernul.
Mama : Mărită-te cu el şi nu-ţi fie teamă, draga mamei. In cele din urmă, vom isbuti noi amândouă să-l convingem că există un infern...

E ADEVĂRAT

Soţia: Ioane, să fie adevărat că oile sunt dobitoacele cele mai proaste?


Ion : Adevărat, mieluşeaua mea!Citiţi şi...ZÂMBETE INTERBELICE