Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Anihilarea fiinţei umane de către Oculta Mondială: un român curajos a fost arestat de 5 ori pentru că a încercat să expună public Politica de Depopulare Globală a elitei mondiale!

Kevin Mugur Galalae este un activist pentru drepturile omului și exilat politic, care a renunțat atât la cetăţenia canadiană cât şi la cea română, în prezent fiind apatrid, în semn de protest față de încălcarea gravă a drepturilor și libertăților omului, în numele luptei împotriva terorismului. Deci, este un compatriot al nostru. El a acţionat în judecată guvernele din Canada și Marea Britanie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru încălcarea libertății academice și a libertăţii de exprimare în universități.
Domnul Galalae a expus planurile secrete ale Ocultei Mondiale de depopulare şi de folosire a mijloacelor chimice şi biologice pentru intoxicarea populaţiei; drept răzbunare, guvernele din Canada și Marea Britanie l-au arestat pe Kevin numai puţin de 5 ori, confiscându-i proprietatea sa intelectuală și materială, și despărţindu-l cu forța de copiii săi. Românul nostru a demonstrat clar că există un plan secret al elitelor lumii pentru a degrada intelectual şi fizic specia umană, până la dispariţia omenirii.
Kevin este autorul mai multor cărţi şocante, din care vom aminti: “Apă, sare şi lapte: ucigându-ne copiii” şi “Ucigându-ne uşor: cauzele şi consecinţele politicii de depopulare globală”. Această din urmă carte este poate cea mai cenzurată carte modernă din zilele noastre, o mare parte din guvernele occidentale pur şi simplu interzicând-o. Ea este prea periculoasă pentru public!
Citez câteva fragmente dintr-un articol scris pe 4 decembrie 2013 de către românul nostru pe site-ulThe Sleuth Journal şi intitulat “Aţi fost programaţi pentru anihilare”:
Una din 5 femei din Occident nu au capacitatea de a se reproduce, în comparaţie cu una din 20 de femei (în China) sau una din 30 de femei (în India). O asemenea diferenţă contrastantă nu are nimic de-a face cu normele culturale sau sexuale sau cu metodele de control ale populaţiei utilizate de aceste ţări.
Aproape un copil din 4 din Occident suferă de boli de dezvoltare, de alergii şi astm, comparativ cu unul din 20 de copii în ţările în curs de dezvoltare. Şi asta nu pentru că aceşti copii occidentali ar fi inferiori altor copii din alte părţi, ci pentru că guvernele occidentale au fost primele care au folosit agenţii chimici şi biologici pentru a submina fertilitatea umană şi a face un rău ireversibil genei umane. În plus, este afectată şi inteligenţa copiilor occidentali; de aceea, China au de trei ori mai multe persoane inteligente în rândul copiilor decât occidentalii.Mai mult de jumătate din adulţii ce locuiesc în ţările Occidentale suferă de boli atribuite unei diete sărace şi a unei lipse în activitatea fizică (diabet, obezitate şi cancer), dar toate acestea reprezintă efectul folosirii intenţionate a otrăvurilor în elementele principale ale vieţii: hrană şi apă.Însă, acestea reprezintă rezultatele Politicii de Depopulare Globală, pe care am expus-o în toată complexitatea sa ascunsă în cea mai recentă şi mai cenzurată carte a mea “Ucigându-ne uşor: cauzele şi consecinţele politicii de depopulare globală”. Guvernele britanice şi canadiene m-au închis de 5 ori în ultimii 2 ani, pentru a nu mă lăsa să expun cel mai bine secret păstrat al lumii: Politica de Depopulare Globală.
Acest om are completă dreptate: de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial şi până în prezent, Oculta Mondială a început o campanie ascunsă de otrăvire a fiinţei umane cu tot felul de chimicale introduse intenţionat în apa şi în alimentele noastre. Întâi ele au fost “însămânţate” în ţările din Occident (aflate cel mai mult sub controlul Ocultei Mondiale). Apoi, au urmat ţările din estul Europei (dintre care şi România), odată cu destrămarea blocului comunist şi acest proces începe cu paşi mărunţi şi în cele din Asia şi în ţările în curs de dezvoltare. Scopul este acesta: degradarea codului genetic al omului, distrugerea sa fizică şi spirituală şi transformarea omului într-o fiinţă bolnavă în permanenţă. Iar marile corporaţii petroliere, chimice, farmaceutice şi alimentare, aflate sub acelaşi control al Ocultei Mondiale, vor prospera din punct de vedere financiar…
Bravo românului Kevin Mugur Galalae pentru că a avut imensul curaj de a expune acest plan secret al elitei mondiale!
lovendal.net/

Dezbinarea

DEZBINAREA, “boala” NATIONALISMULUI romanesc (FOTO)

autor: FrontPress 07.12.2013

nÎn ciuda intenţiei preşedintelui PNL Crin Antonescu de a interzice organizaţiile “cu caracter legionar” şi a Institutului Naţional pentru Studiul Holocaustului în România “Elie Wiesel”, care a cerut nici mai mult nici mai puţin decât demolarea “troiţei legionare” de la Tâncăbeşti ridicată în memoria lui Corneliu Codreanu, naţionaliştii români şi-au dat întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute la marginea Bucureştiului pentru a omagia sacrificiului înaintaşilor lor ideologici. La fel însă ca în anii precedenţi, marşurile şi slujbele religioase comemorative din pădurea de la Tâncăbeşti, unde a fost asasinat fondatorul Legiunii Arganghelul Mihail, au avut loc separat.
Practic formaţiunile naţionaliste din România nu au reuşit să lase deoparte neînţelegerile devenite cronice şi să aducă un omagiu unitar întemeietorului Mişcării Legionare, Corneliu Codreanu. Noua Dreaptă, Partidul Totul pentru Ţară, grupul lui Şerban Suru şi membrii Fundaţiei George Manu, au mărşăluit, au rostit discursuri şi au organizat slujbe comemorative. Acţiuni diferite în memoria aceluia care a lăsat ca testament în “Cărticica şefului de cuib” următoarea “poruncă”: “Unde sunteţi numai trei legionari, trăiţi ca fraţii între voi: unire, unire şi iar unire”.
Chiar dacă atacurile făţişe dintre noii legionari nu au depăşit în general micile şicane exprimate după colţuri sau postate pe internet, de multe ori sub protecţia anonimatului, acestă stare de fapt, care nu se va remedia în viitorul apropiat, a condamnat naţionalismul românesc de după 1989, el devenind un fenomen marginal în cultura politică actuală. Din această cauză naţionaliştii români, alţii în afară de cei care şi-au tras seva din ideologia ceauşistă a naţional-comunismului (cum este cazul Partidului România Mare), nu au reuşit să acceadă la funcţii politice, nici măcar pe plan local, privind cu jind la omologii lor din Europa care sunt în plină ascensiune şi obţin procente însemnate la alegerile parlamentare şi locale din ţările lor.
Având în vedere situaţia de azi şi fără a intra în detaliile care îi dezbină pe naţionaliştii români, singura posibilitate ca acest curent să devină un element de luat în seamă pe scena politică din ţară este dezvoltarea organică şi puternică a uneia dintre aceste organizaţii, în detrimentul celorlalte, punându-i automat şi definitiv în umbră pe cei rămaşi în spate. O cale amară, rece şi cinică. Şi asta doar pentru că de unire sau alinaţă nici nu poate fi vorba. Orgolii, suspiciuni reciproce, acuze diverse sau perspective diferite asupra unor lucruri neînsemnate au făcut posibilă fărâmiţarea actuală.
După aceeaşi reţetă a “legii celui mai puternic” au reuşit să se impună şi naţionaliştii greci de la Zorii Aurii sau ungurii de la Jobbik.
Exact aşa s-a întâmplat şi România interbelică, bineînţeles păstrând proporţiile şi luând în calcul formele de manifestare specifice vremurilor. În România existau formaţiuni patriotice de dimensiuni mai mici sau mai mari: de la organizaţiile anticomuniste muncitoreşti, precum Garda Conştiinţei Naţionale din Iaşi, la cele studenţeşti sau la cele de inspiraţie fascistă, precum Fasciile Române, şi până la Liga Apărării Naţional Creştine a profesorului A.C.Cuza sau Legiunea Arhanghelul Mihail, desprinsă din cea din urmă. Dintre toate acestea, legionarii lui Codreanu au reuşit să polarizeze după ani de lupte şi sacrificii marea masă a naţionaliştilor români, chiar dacă nu în totalitatea lor.
În zilele noastre, cea mai activă mișcare naționalistă este Noua Dreaptă, cu filiale în majoritatea marilor oraşe din ţară, dar şi în Basarabia şi în diaspora românească. Cu toate acestea, organizația nu are încă magnetismul necesar pentru a atrage o masă mare de militanți, în principal din cauza unor conflicte interne cauzate de foști lideri regionali și vechi membri ai formațiunii și a eșecului primei tentative de formare a unei aripi politice, care să permită intrarea în lupta electorală. În viziunea conducerii Noii Drepte, un pas în față ar fi reușita celei de a doua încercări de formare a unui nou partid naționalist.
În loc de final, prezentăm câteva imagini de la acţiunile comemorative dedicate lui Corneliu Codreanu, desfăşurate săptămâna trecută la Tâncăbeşti, în apropiere de capitală, remarcându-se marşul Noii Drepte şi cel al Partidului Totul pentru Ţară. Sursa: FrontPress.ro
Marşul Noii Drepte din 30 noiembrie, la care au participat şi delegaţii străine din Spania, Italia, Danemarca, Suedia şi Germania
1bcdefghijklmopqrsMarşul celor de la Partidul Totul pentru Ţară
Tancabesti 3Tancabesti 1Tancabesti 2Parastasul organizat în 28 noiembrie de Fundaţia George Manu
tancabesti2013

Mici secrete nevinovateUn cartierul in care m-am nascut  erau multe familii de pocaiti cum se spune, cei care tin sambata zi de sarbatoare. Ei sustin ca adevarata zi de  odihna este sambata si nu duminica zi impusa de negustori pentru prosperitatea lor.
La scoala cu toate ca nu veneau sambata copii de pocaiti, erau ca niste babute intelepte. Aveau un discermanant mai mare ca noi ceilalti, erau mai maturizati.
Noi ne traiam copilaria fara grija  vietii de apoi, ne jucam si nu eram atat de afectati ca ei,  aveam o conduita poate mai libera, nu libertina.
Familia care in Ploiesti a avut meseria de fotograf, stiti ca se numeau BellAmy, a fost fondata la cumpana dintre secolele XIX-XX. Acum  nu mai sunt multi, au plecat in toate cele 4 vanturi.
Sta, stra, stramosul fotografilor era atunci un copil de pocaiti saraci, cu foarte multi copii.
El era sluga la un evreu care vindea  pe strada inghetata in vase mari, inconjurate de cuburi de ghiata.
Copilul mergea km. intregi prin  Ploiesti  toata ziua, tragand un carut, in picioarele goale si in zdrente.
De mila lui un prim fotograf din oras, i-a propus sa vina la el ucenic, sa il invete sa fotografiaze si sa execute fotografii. Ca sa scape de viata grea copilul a acceptat si asa a luat fiinta acest clan al pocaitilor din oras si care a fost de bun augur si cu prosperitate pentru ei.
Ei sunt cei care cred in ceea ce fac. Restul sunt numai interese. Mai ales dupa revolutie cand au fost finantati, din  toate colturile lumii.
Dar eu am vrut sa ma refer la cei care ca sa scape de saracie si de grija zilei de maine se casatoresc cu pocaiti sau pocaite.
Viata lor este grea caci, nu se pot integra intru totul in viata  plina de privatiuni.
Ei nu pot manca carne, nu pot bea bauturi alcoolice,  sambata sa nu lipseasca nemotivat de la casele de rugaciuni, etc....
Sunt obligati de conducatorii lor sa sustina material in totalitate, pe bolnavii incurabili ajunsi la pat.
Am vazut un  caz cu un barbat in jur de 30 de ani, care fiind electrician a cazut de pe stalp. A ramas la pat si fiecare dintre familiile de pocaiti din Ploiesti, au fost obligate ca pe rand, sa il ingrijasca cate o luna gratis. A stat la noi pe strada mai mult de un an fiind mutat  dupa fiecare luna, la alta familie si apoi a plecat in  tara.
Dar ceea  ce m-a revoltat pe mine a fost tot acum 20 de ani, un cuplu necasatorit, "el fugitivo", care tot asa stateau pe rand la fiecare familie de pocaiti cate o luna, in  schimb miorlaiau  melodiile religioase sambata la adunariler lor.
Eu am atras atentia fostei mele colege ca,  acestia sunt impostori si  profita de obligatiile  pocaitilor.
Ii vedeam zilnic, imbaiati, parfumati, eleganti, plecand telelei mando prin oras. Veneau numai la masa. Nu faceau nimic, se asezau numai la masa, imbracau numai lucruri spalate si calcate de gazde, dormeau linistiti si somnul de frumusete. Dar ce faceau aproape toata ziua in  oras? Poate mancau carne si beau tuica din banii pe cere ii dadeau gazdele. Colega mea a tacut si nu m-a contrazis dar, a spus ca asa au primit ordin de la sefii lor si nu au voie sa comenteze ci, numai sa execute. Tot asa  s-au preumblat un an, numai pe zona asta a orasului. Dar ei mergeau in  toata tara si in strainatate. Pentru atitudinea lor dubioasa  a spus ca  ii vede cel de sus si ii pedepseste, dar ei si-au facut datoria. Si pocaitii mai iau TEAPA !!!
Dar revin la viata cu care nu se pot impaca cei care prin forta imprejurarilor prin casatorie devin pocaiti.
Am vazut ca uitatul la tv.este mai secret ca toate secretele FBI, CIA,KGB la un loc. VIZIONAREA SE FACE IN  POD, INTR-UN LOC CAMUFLAT SI CU CABLUL ASCUNS IN  ZID. Dar numai de cei care nu se pot abtine.
SOTUL COLEGEI MELE LA ZIUA BILANTULUI ANUAL, CAND A TREBUIT FIECARE SA SPUNA CE GRESELI A FACUT, A FACUT-O DE OAIE:))).
Cand au fost intrebati ce au facut neplacut Domnului in  acel an, fiecare a spus nimicuri dar el. a spus ca a in selat nevasta. Si nu o data sau de 2 ori ca si cum s-a impiedicat si au picat cu bastonul intr-un loc interzis. Nu, a spus cand a fost intrebat de cate ori  a spus ca de asa de multe ori, incat nu-si mai aduce aminte.
Colega mea s-a suparat ca nu ia spus ei  si a spus  la toata lumea  incat a facut-o de rusine. Cati barbati i-am zis eu, din  acei pocaiti din sala au ras in barba ca, ce prost este  barbatul ei.
Dar ce sa faca ? Lucrurile au mers inainte cu promisiunea din  partea ei, catre marimile pocaitilor cum ca, nu ii va reprosa niciodata in  asa fel ca, familia sa mearga mai departe. Aveau 3 baieti.
Ce v-am spus a fost pentru a ridica numai un mic colt din  cearceaful, care  acopera viata lor cu bune si cu rele. Dar ei dau conducatorilor lor 10 % din  venitul declarat de ei pe propria raspundere, si care se reantoarce la cei care au nevoie, la o simpla solicitare.
Ei pot merge oriunde in  lume la pocaitii lor, care sunt obligati sa-i gazduiasca cat stau acolo in  localitatea si tara respectiva, fara a plati nici un ban.
Am scris cu restrictie fara nume, pentru a nu ii pune in situatii jenante si sa ma condemne pe mine.

Noua tentativa

Noua tentativa de INTERZICERE a celui mai mare partid NATIONALIST din Germania

autor: FrontPress 07.12.2013

NPDAutorităţile din landurile germane vor să interzică Partidul Naţional-Democrat German (NPD), cea mai mare formaţiune naţionalistă din ţară, care funcţionează legal încă din 1964 şi care are reprezentanţi în două parlamente regionale. Cererea a ajuns pe masa Curţii Constituţionale.
Reprezentanţii miniştrilor de interne ai celor 16 landuri consideră că demonstraţiile NPD-ului contra imigraţiei masive constituie o “dovadă clară” a neconstituţionalităţii partidului.
Pe de altă parte, ministrul federal de Interne, creştin-democratul Hans-Peter Friedrich, nu împărtăşeşte acelaşi optimism. Potrivit săptămânalului Der Spiegel, el ar fi spus: “de această dată, landurile vor pierde, bine mersi, de unele singure”, aluzie la tentativa eşuată de interzicere a partidului din 2003. Cert este că nici guvernul federal şi nici Bundestagul nu s-au alăturat demersului de scoatere în afara legii a NPD-ului.
Nici Claudia Luzar, profesor de politologie în cadrul Şcolii Superioare Dortmund, care a citit cele 244 de pagini ale cererii de scoatere în afara legii, nu crede că demersul va avea succes. “În cerere nu sunt elemente noi. De aceea nu cred că va avea urmări”, susţine aceasta, citată de Deutsche Welle.
Ultima tentativă guvernamentală de interzicere a NPD-ului a fost în 2003, atunci Curtea Constituţională respingând cazul pe motiv că multe acuzaţii se bazau pe date şi declaraţii oferite de informatori plătiţi de stat şi infiltraţi în funcţii de conducere, care numai de obiectivitate nu puteau fi bănuiţi. Sursa: FrontPress.ro

vineri, 6 decembrie 2013

Bancuri cu soldati...

Sergentul intreaba:
 - Bula, de ce tot te plimbi pe langa magazia de munitie?
 - Vreau sa ma las de fumat!


- Soldat, ce-ai facut inainte de a te inrola in armata?
 - Am facut un liceu si doua facultati !
 - Bravo, esti un om cu carte !
 - Nu, domnule, sunt inginer constructor!


Prezentarea tancului T-52 la garnizoana:
 - Tancul greu T-52 este mandria armatei ruse. E totul clar? intreaba sergentul.
 - Da!!! raspund soldatii in cor.
 - El este dotat cu un tun de 88mm. E totul clar?
 - Da!!!
 - El mai are pe el si un radio performant. E totul clar?
 - Pe ce e radioul, pe tranzistori sau electronic? intreaba un soldat.
 - Ba, pentru prosti ca tine, am sa mai repet odata: E PE TANC!!!


Stefan catre osteni:
 - Osteni, sa luptam pana la unu.
 - De ce pana la unu ?
 - Pentru ca la unu jumatate mergem la bingo

Nori negri la orizont


Sunt suparata ca va plictisesc cu articole care descriu marsavia celor care ne conduc si de care sunteti satui, stiindu-le pe deasupra. Dar merg pe principiul ca repetitia este mama invataturii si mai ales nu vreau sa se uite, cat rau ne fac aceaste  foste haimanale rupte in cur si acum mari mahari stapani ai Romaniei si ai robilor romani.
Dar eu nu sunt deznadajduita caci, am vazut in lunga perioada din primavara cand am fost in spital  si am vazut ca toata suflarea mai ales  batranii de la tara, stiu precis ce se intampla in Romania, le este scarba de banditi si daca ar fi  pusi la incercare, s-ar dovedi mai patrioti si chiar asa de putin vigurosi cum sunt, ar fi de mare ajutor.
Numai daca ar fi intrebati de ceva sau cineva dintre dusmanii neamului incotro au luat-o si ar da raspunsul gresit si  este o actiune de mare valoare.
Minciuna sta cu Betivache la masa si nu numai. Este o proba de machiavelism ajuns la forma de arta. Asta ne face numai scarba. Si pericolul este ca ei sa-si faca mendrele cu noi, pentru ca ne-a apucat LEHAMETEA.
Lehametea este cea mai periculoasa atitudine acum, pentru ca lasam garda jos si mirsaviile vor curge la intamplare, fara voia si opozitia noastra.
Degeaba ne vom pune tarana in cap, trebuie sa actionam sa prindem trenul pierdut si sa purtem pune frana  acestor manevre periculos de criminale, pentru natia noastra. Suntem principalii vinovati.
Orice fapta lasata din comoditate sau pentru ca noi spunem ca suntem sub vremuri, numai banditii sunt peste vremuri, va face  mult mai mari sacrificii umane, decat daca le-am lua din pripa, de cand apar mugurii nemern iciei.
Vedeti unde a ajuns lumea  cand au lasat fortele oculte conduse de evrei, mari mesteri in preluarea fraielor lumii financiare, ca de acolo incepe totul, sa actioneze  ???? La dezastru si la inrobirea popoarelor impreuna cu stergerea din memorie a trecutului lor. Important este sa fie in lume, numai niste vietuitoare ca sobolanii, sa nu stie cine sunt, de unde vin si incotro merg. Numai sa rontaie tot timpul toate  mizeriile  clonate, chimizate ale  celor care hotarasc in locul lor.
Poate unii gandesc ca asa este mai comod si nu implica nici o responsabilitate. Dar nu este in firea lucrurilor ca peste toate popoarele lumii, cu traditiile lor, cu nazuintele lor, sa treci cu tavalugul, si in final  sa fie ca o ciorba de peste de toate felurile si care sa fie supra fierte, ca sa arate ca o gelatina mocirlita.
Toate astea nu se vor intampla maine, poimaine dar, raspoimaine  precis.
In calea acestor fapturi abjecte numai nationalismul particular al  popoarelor, mai poate fi o bariera. Dar important este daca vor constitui o forta puternica, peste care nu se poate trece.Asta depinde numai de noi!

Progoana

Prigoana anti-nationalista continua in Grecia: Perchezitii la locuintele mai multor parlamentari

autor: FrontPress 06.12.2013

0Prigoana îndreptată împotriva partidului parlamentar Zorii Aurii din Grecia continuă în ciuda protestelor populare de solidaritate cu fomaţiunea naţionalistă. Joi dimineaţa, locuinţele a trei deputaţi au fost perceziţionate de forţele speciale ale poliţie. Stathis Boukouras, Giorgos Germenis şi Panayiotis Iliopoulos (foto) sunt acuzaţi că ar face parte dintr-o organizaţie criminală, vinovată de mai multe presupuse violenţe împotriva imigranţilor şi extremiştilor de stânga.
În luna octombrie, Parlamentul din Atena a ridicat imunitatea celor trei politicieni naţionalişti.
Mai mulți lideri ai partidului parlamentar grec au fost arestați la începutul lunii octombrie, aceştia fiind suspectați de implicarea în uciderea unui cântăreț anarhist de hip-hop. Doi inculpaţi, inclusiv liderul formaţiunii, Nikos Michaloliakos, se află în prezent în arest preventiv în penitenciarul Korydallos, situat în apropiere de Atena, după ce li s-a refuzat judecarea în libertate. Aceștia au negat orice legătură cu crima și susțin că ei sunt de fapt victimele unor înscenări și prigoane, cauzate de creșterea constantă în sondaje a partidului. Mai mult, reprezentanții Zorilor Aurii acuză autoritățile statului că închid ochii la atentatele teroriste îndreptate împotriva sediilor formațiunii și la tentativele de asasinat care i-au vizat pe mai mulți lideri de partid. Toate aceste fapte au fost puse pe seama grupărilor comuniste și anarhiste.
Un exemplu în acest sens este şi asasinarea în plină stradă a doi membri ai partidului Zorii Aurii, care au fost împușcaţi mortal în 1 noiembrie, în faţa sediului formaţiunii din Atena. Victimele sunt Manolis Kapelonis de 22 de ani și Giorgos Fountoulis de 26. O a treia persoană a fost grav rănită. Este vorba tot de un membru al partidului, în vârstă de 29 de ani. Toţi au fost împușcaţi de la mică distanţă. Cei trei atacatori, cel mai probabil extremiști de stânga, au fugit de la faţa locului pe o motocicletă. Tinerii greci ucişi păzeau sediul partidului în momentul atacului, după ce au fost primite în prealabil mai multe telefoane de amenințare. Un purtător de cuvânt al Zorilor Aurii, Ilias Kasidiaris, a declarat la vremea respectivă că aceste amenințări au fost dezvăluite autorităților și s-a solicitat protecția poliției, dar cererea naționaliștilor a fost refuzată. Aceștia au fost nevoiți să apeleze la aripa de tineret, grupuri de voluntari stând de gardă regulat în fața sediilor de partid.
Partidul Zorii Aurii a zguduit în luna iunie a anului 2012 sistemul politic din Grecia obţinând la alegerile parlamentare 7 la sută din voturi, revenindu-i astfel 18 locuri în Parlamentul din Atena. De atunci a crescut constant în sondaje, depășind constant 12-15 procente din opțiunile de vot. Sursa: FrontPress.ro

Tradare

TOKES reclamat de Noua Dreapta la Parchet pentru TRADARE

autor: FrontPress 06.12.2013

tudor ionescu marsEuroparlamentarul Laszlo Tokes a fost reclamat de organizaţia naţionalistă Noua Dreaptă pentru “trădare” la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acesta a fost citat să dea explicaţii pentru afirmaţiile provocatoare din această vară prin care a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, un sistem de cooperare prin care să ofere “protectorat” Transilvaniei.
Pastorul reformat a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă că a fost citat pentru a fi audiat ca făptuitor, într-un dosar în care este cercetat pentru trădare, în urma unei reclamaţii formulate de Noua Dreaptă. “Am primit citaţia pe 3 decembrie, într-un dosar care a fost iniţiat în septembrie şi despre care nu ştiu nimic. Am aflat că s-a depus o plângere de către Asociaţia Noua Dreaptă, pentru trădare. Mai multe nu ştiu”, a spus Tokeş, conform Mediafax. “Am avut vreo cinci dosare pentru trădare, în ultimii ani, însă în toate s-a dispus neînceperea urmăririi penale”, a mai precizat acesta.
tudor ionescuLiderul Noii Drepte, avocatul Tudor Ionescu, a precizat la rândul lui că a depus o plângere penală împotriva lui Laszlo Tokes “pentru săvârşirea infracţiunii de trădare, după declaraţiile acestuia făcute în vară, în prezenţa premierului Ungariei, Viktor Orban, în care a cerut protectoratul Ungariei pentru Transilvania”. “Mi s-a părut că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de trădare. Aşteptăm să fim informaţi despre mersul cercetărilor în acest dosar. Tőkés trebuie să dea socoteală faţă de declaraţiile făcute”, a spus Ionescu.
În 27 iulie, europarlamentarul Laszla Tokes i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, ca împreună cu Guvernul pe care îl conduce să construiască “un sistem de cooperare naţională”, astfel încât să ofere “protectorat” Transilvaniei, “aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”. Ulterior, după ce scandalul a degenerat, acesta a apreciat drept “grave” şi “neadevărate” acuzaţiile că ar fi cerut protectoratul Ungariei asupra Transilvaniei, Tokes susţinând că afirmaţiile sale au fost “denaturate într-o manieră inimaginabilă”. El a susţinut că în data de 27 iulie, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, s-a referit la o autonomie funcţională şi apreciată, cea a Tirolului de Sud din Italia. Sursa: FrontPress.ro
tokes

Raspuns

Un raspuns la ironiile englezesti despre romani

autor: FrontPress 06.12.2013

Fuck-off7Un flyer răspândit în mii de exemplare în Marea Britanie de către Partidul Independenţei îi transformă pe români în sperietoare publică, spunând despre noi că arătăm ciudat şi că acţionăm ca nişte lăcuste-gândaci. Dacă e să vorbim de frumuseţea englezilor şi mai ales a englezoaicelor, autorii flyerului ar trebui să se uite în oglindă mai bine. Cât despre invazia lăcustelor, cine a cotropit lumea şi a avut colonii pe care le-a supt până la sânge?
646x404Ironia englezească şi-a ratat grav ţinta nu doar pentru că a condamna comunităţi întregi şi a speria lumea că 29 de milioane de români şi bulgari vor invada Marea Britanie este absurd chiar şi în glumă. Ci pentru că a ataca felul în care arată românii când tu eşti englez şi arăţi ca englezii, asta chiar pare un banc reuşit… La fel stau lucrurile şi în cazul comparaţiei cu lăcustele-gândacii extratereşti. Când şi pe cine a invadat România? Se vorbeşte despre ”preluarea planetei” în flyer? La un moment dat în istorie, Imperiul Coroanei Britanice deţinea şi controla cea mai mare suprafaţă a planetei aflată vreodată în graniţele unei singure puteri. Dacă vorbim de invazie, hai să-i întrebăm pe indienii din Asia cum au trăit ei colonizarea britanică şi cum erau măcelăriţi de armata marelui imperiu civilizator atunci când au început revoluţia paşnică sub Gandhi. Cum rânduri, rânduri de protestatari paşnici erau doborâţi cu lovituri de bastoane, unii omorâţi în bătaie, deşi protestau cu mâinile goale şi fără să riposteze. Despre care alte colonii britanice să povestim? Credeţi că e vreun loc pe lume în care Imperiul britanic să se fi dus cu flori, iar lumea să îi primească de bunăvoie? Hai să ne amintim de Războiul de Independenţă al Statelor Unite atunci. Deci cine e lăcusta în toată această poveste?
UKIPMai uşor cu acuzaţiile şi cu ironiile, stimaţi politicieni sau formatori de opinie din Marea Britanie! Amintiţi-vă de Irlanda, dacă vreţi să faceţi comparaţii de comportament invaziv. Până şi Scoţia vrea să scape de voi. Aşa încât nu ar fi mai bine să ne vedem fiecare de neamul lui, urâţi sau frumoşi cum suntem? Nu am nicio ezitare dacă poporul român ar dori să participe la un concurs de frumuseţe cu cei care ne fac ciudaţi. După cum nici la un concurs de istorie, ca să vedem cine a cotropit pe cine şi cine a invadat în trecutul său alte neamuri şi le-a supt de vlagă şi de resurse. Problema este că aceste glume proaste au ajuns politică naţională şi că premierul britanic vorbeşte serios când anunţă că doreşte anularea regulilor UE pentru români. Iar tabloidele britanice nu mai ştiu cum să ne facă mai detestaţi de către populaţie. Ar trebui mai bine să întrebe prin lume cum sunt percepuţi britanicii lor ”frumoşi” când îşi afişează fiţele şi superioritatea. Au ceva de corectat la ai lor înainte să ne poarte nouă de grijă.
Nu avem voie să mai stăm cuminţi şi să încasăm jignirile nimănui. Putem răspunde cu aceeaşi monedă, dacă numai aşa popoarele ”civilizate” înţeleg să ne respecte. Putem face şi noi flyere cu tinerele britanice prăbuşite în comă alcoolică pe străzi şi cam dezgolite, în toată ”frumuseţea” lor, dacă e să ne jucăm de-a răul celorlalţi. Sau cu isprăvile soldaţilor britanici din diferite epoci, măcelărind populaţii nevinovate. Ş.a.m.d. Sunt siguri cei care demarează acest gen de campanii împotriva României că aceasta este calea către o Europă Unită? Sau, pentru voturi, au voie să împroaşte cu noroi pe oricine, cu scuza că aşa e când ai alegeri? De Bogdan Diaconu – Adevarul

joi, 5 decembrie 2013

:)))


Gogosi, gogosi....


Ce vedem zilnic la tv. in legatura cu conducerea de balamuc a tarii, ne face  sa fim si noi mai nebuni ca ei. Toate aceste  javre fara intelect, ne vorbesc despre toate mizeriile pe care ni le fac si pe care le  gasesc explicabile. Incep cu Abramburica, ministreasa partaita, ministrul justitiei de care nu se stie nimic, doar ne ia banii de pomana, de parca a dat peste el pamant, primul idiot al tarii care  ne spune ca nu mai avem decat un an de suferit in timp ce Betivache, trece cu plugul si razuie tot, tot timpul peste  brazda tarii ramanand in  urma numai pietris mare cat bolovani. Se foloseste de orice pentru indestularea lui si a camarilei lui de criminali.
Cine ne mai scoate din mocirla asta de cacat, cine mai recupereaza  pierderea nerecuperabila nici in  100 de ani?
Lor cine le va lua viata de  nababi, stapanitori ai unei tari de imbecili care nu stiu decat, sa le linga botinele pungasilor.
Vad ca ministreasa partaita este de acord ca cea mai mica pensie din tara este cea de 350 lei, care este mai mult indexata ca a celor care au muncit.
Dar nu spune ca nu au muncit nimic acesti oameni si nu sunt pensionari ci ajutorati social, care impreuna cu ajutoarele UE si ale primariilor de zeci de kg de ulei, zahar, faina, puii , zacusca, etc. ajung sa aiba mai mult ca cei care au muncit 20 de ani si care nu beneficiaza de toate aceste ajutoare. La ce sa mai muncim ?
Ne asigura aceasta baba partaita ca, nimeni nu va pierde nimic, ca se va da chiar si in martie, din urma in mai multe transe ce nu s-au putut da in ianuarie, de parca toti suntem ca ea, mincinoasa si care nu se gandeste decat la viata ei de babeta fara tinere de minte. Mereu spune ca nu stie, ca nu are acte la ea, ca nu mai stie. Astea sunt persoanele de care depinde viata noastra.
A inceput sa-mi para ca emisiunile de dezbateri au devenit numai o cacialma, acolo vedem de la Petre Roman la cei mai noi in ale minciunilor ca, trebuia sa se faca, bla, bla, bla  de parca  ar mai putea da timpul inapoi.
Moderatoarele la tv. tipa  intortocheat  frazele in mintea lor clarificate, dar sa  se gandeasca ca acele vorbe tipate raman  in mintea telespectatorilor si nu chirtanelile  soriceilor invitati gata matrafoxati.
Dar nu toti sunt asa insa, dar le pune talpa in gura incat  mie, imi vine sa le dau un sut in cur.
In rest rad intr-una de ce spun  ele,  incat crezi ca esti la o sueta la radio sant din  fata carciumei, intre betivi.
Primul Plavan al tarii spune posturilor straine ca, aici in Romania sunt cei mai putini someri din toata Europa, 7 %. Dar nu pune la socoteala ca romanii la varsta cand produc cel mai mult si mai bine, muncesc in  strainatate, ca in randul somerilor sunt trecuti numai cei in plata. Cei care au iesit din meandrele birocratie si se descurca cum  pot, nu se pun  la socoteala.
Ma bucur ca presa germana a confirmat, ce am spus eu mereu si stiu de cand sunt pe lume ca, cine vorbeste despre el la persoana a treia, nu sta bine la cutiuta de viteza.
Dupa teatrul de papusi de asta seara de la tv. vedem, putinatatea creierului primului Dovleac sec al tarii care ne-a asigurat ca, prin  coabitatea cu Betivache matrafoxat  este pentru binele Romaniei si al nostru al tuturor. V -am spus eu ca daca nu are cu ce gandi ce pretentie sa avem, la el ?
Si asta seara mi-a fost rusine ca acest imbecil care se numeste la persoana a treia, Seful Statului,  Presedintele  Romaniei, dar mai avem de suportat inca un an pentru ca, cineva fara minte care asa gadeste el, cel fara a avea cu ce gandi,  spune ca asta  face bine Romaniei si romanilor.
Dar daca ar fi numai aceasta anomalie numai dar, pe noi romanii si pe Romania, ne costa miliarde de euro pierderi plus cei 20 de miliarde de euro, cheltuiti in numele nostru pentru alegerea lui Betivache Presedinte si  pe Gogosica europarlamentara. Dar ce conteaza vorba acera  parafrazata, nu turcul plateste ci, romanul plateste, cu toate ca are pantalonii rupti in cur si burta lipita de sira spinarii. Trai Niniaca pe banii Babachii.
Unde este Cromwell, ca parca sunt pe cale sa ma indragostesc de el, asa urat cu a fost dar, macar a avurt curajul sa-i interzica pictorului, sa nu ii puna in tablou negii. A spus ca vrea sa ramana pentru posteritate asa cum a fost URAT. URATUUL nostru nu are caracter,  ci numai banditism unde exceleaza.
Asa cum am vazut in ultimii ani ca se pomeneste in  Parlamentul englez sa nu mai apara unul ca Cromwell, asa se va spune inca sute de ani de acum incolo, sa avem grija sa nu mai apara  inca un Betivache Matrafoxat.