Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Dean Martin(1917-1995)nerecunoscand apartenenta la Mafia, spunand ca relatia este "favor contra favor"

Rokeri s moravu Senjorita por favor

Mafia americana, cateva concluziiNu vreau sa ma considerati o sustinatoare a Mafiei Americane dar,  nu se poate sa nu recunoastem si meritele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Doar nu traia Mafia numai din organizarea prostitutiei si a drogurilor, dar in  perioada  prohibitiei a dat un bum in afacerile  lor si de acolo si-au luat mafiotii avant. Ei detin o mare parte din economia americana, spre exemplu constructiile. Executiile la varful MAFIEI sunt pentru detinerea controlului si pedepsirea celor pe care ii considera ei vinovati. Daca le-ai platit cu un dolar mai putin Mafiei de cat te-ai angajat,   plateai si platesti cu viata.
Sa ne aducem aminte de  perioada crizei economice din  America(1929-1933),  de sustinerea cerintelor sindicatelor din constructii, ale soferilor camionagii, de  sustinerea  drepturilor femeilor. Nu puteau  muncitorii si nici sindicalistii in  frunte cu Hoffa prin  Sindicatul camionagiilor sa  isi impuna punctele de vedere. De unde apareau din  senin  grevele generale care paralizau toata  America pe  termen nelimitat si de unde credeti ca erau platiti grevistii?
Dar Mafia a fost implicata in toate constructiile din America.  Vedeti daca analizati cum cei care luau apararea Mafiei si se luau masuri impotriva lor, cine credeti ca fortau  lucrurile pana la o finalizare multumitoare ? Muncitorii lor din constructii, angajati ai Mafiei  cuprinzand peste un milion de muncitori constructori care amenintau cu oprirea lucrului si paralizarea  planificarii constructiilor.Mafia americata este implicata si in industria de armament.
Fara  interventia tatalui lui Kennedy la sefii Mafiei Americane, cu o seara inaintea alegerilor, sa-l sustina la presedentie prin voturi pe fiisu, nu mai ajungea Kennedy presedinte.
 Asa ca daca este sa fim sinceri trebuie sa amintim ca toate  organizarile sindicatelor si nu numai, vedeti si in muzica, jazzul , a fost dezvoltate sub  protectia mafiei  organizata  in mod militar.
Aceste lucruri sunt trecute sub tacere deoarece nu convine  societatii americane, sa recunoasca ca mafiotii au pumn de fier, isi exercita abilitatile  prin forta si  au fost mereu de partea muncitorilor.
Dar iubitorii de jazz de la inceputurile lui din Mafie au luat pe Louis Armstrong copil, sub aripa lor ocrotitoare si odata cu el a crescut, muzica de jazz si dezvoltarea ei. Pentru mafioti conta talentul nu culoarea.
Jazz nu se asculta decat in cluburile  unde se putea bea  in voie  in perioada de 10 ani prohibitiva (1919-1929) si Louis Armstrong canta acolo unde erau sefii cei mari din Mafie.Jazzul era considerat o muzica rafinata, savurata numai de urechile fine ale cunoscatorilor mafioti.
Aceasta  atentionare a fost facuta pentru a fixa  in mintea noastra,  o atitudine nepartinitoare. Si  Hoffa seful sindicatului camionagiilor, chiar daca a fost ucis si aruncat la baza unui bloc in constructie peste care s-au turnat tone de ciment si nu s-a mai auzit de el nici pana acum, la care de antreprenoriat se ocupa Mafia, a avut si el vina lui, a furat din banii sindicalistilor. Si mafiotii luatu bani de acolo si i-au cerut lui pentru verificare, dar Hoffa nu a mai avut ce sa arate. Sindicatele erau uriase cuprinzand fiecare peste un milion de oameni si grevele erau a la long  pe  luni de zile si ei trebuiau sa acopere salariile sindicalistilor, ca erau muritori de foame fara leafa.
Gasca de mafioti care conduce tara noastra acum, se gandeste la asta macar cat mafiotii americani?
Urmeaza sa pun pe al treilea mare cantaret care a facut parte din Mafia Americana. Dupa Frank Sinatra, Louis Armstrong urmeaza  cel care a spus ca relatia cu Mafia Americana a fost "favor por favor". Dar nu putem sa-l credem.
Ce v-am scris mai sus face parte din  concluziile trase de mine din literatura despre Mafia Americana. Si am fost o impatimita pe acest subiect.

Nationalistii sirieni

Documentar despre voluntarii sirieni care lupta de partea guvernului NATIONALIST contra terorismului islamist

autor: FrontPress 16.11.2013

Cantece patriotice dedicate “Leului natiunii”, presedintele sirian Bashar al Assad AICI

vineri, 15 noiembrie 2013

Louis Armstrong, descoperit si sustinut in permanenta de catre Mafia Americana. Copilul de suflet al Mafiei AmericaneMafia Americana mare iubitoare de jazz si-a adus contributia asupra dezvoltarii acestei muzici a negrilor.

A murit actorul Al Ruscio


Actorul Al Ruscio a încetat din viaţă la vârsta de 89 de ani. Publicul din lumea întreagă îl va ţine minte graţie rolurilor jucate în "Naşul III", unde l-a interpretat pe mafiotul Leo Cuneo, şi în "Seinfeld", serialul care a făcut furori în toate colţurile planetei. În serial, el l-a întruchipat pe proprietarul restaurantului Monk's.
Potrivit Mediafax, starul a murit marţi.
În cinci decenii de carieră, Al Ruscio a mai jucat, printre altele, în serialul TV "Bonanza", în "Seducţie la Las Vegas/ Showgirls", dar şi în producţiile de televiziune "Peter Gunn", "The Untouchables", "MCCloud", "Lou Grant", "Hill Street Blues" şi "NYPD Blue".
Pe lângă cariera de actor, a înfiinţat departamentul de dramă la Colegiul Midwestern din Denison, Iowa, şi a fost profesor de actorie la Universitatea Windsor din Canada.
FOTO: HEPTA

Nevoia de scursori ale societatii

Ministreasa noastra partaita nu se dezminte. Intrebata despre  banii pentru handicapati nu stie, nu-si aduce aminte.
Din aug.nu s-au mai facut platile catre handicapati ca:"nu sunt bani, atat poate tara acum ". Dar 520 mil.lei noi s-au dat inapoi ca nefolositi acum cateva zile, pentru a fi repartizati  catre serviciile secrete.
Aceast baboi tine locul ocupat degeaba, ca sa vedem cat este de batrana si ramolita si noi sa inchidem ochii si ....sa fim ingaduitori.
La intrebarea moderatoarei daca in cadrul guvernului se lupta pentru banii ministerului si ca sunt discutii dure intre 3 suspine si 2 parturi,  raspunde ca :"daaaaa":)))
Sa nu ne amagim ca,  Idiotul tarii ia de colo si pune dincolo, dupa cum crede el ca, este bine dupa cum gan deste el, cel fara de minte fara asi mai raci gura cu babeta.
Pe baba o platim degeaba, sa mearga acasa la cratita si la nepoti ca de  oameni de paie suntem satui, daca mai sunt si plosnite batrane, asta ne scoate din satite. Si cand te gandesti ce tineri capabili, nu sunt primiti la lucru in ministere. Le convine baboiul acesta imputit, intr-un post de mare importanta si  de unde nu se poate, face economie.Dar se poate, cu asa o ramolita si cu Dovleac sec care  asa a gandit el, fara sa-l puna nimeni sa gandeasca ca, nu are cu ce.
Baba asta partaita  le face pe plac, caci  se face o paralela intre ea si aceste dame din showbizul pornografic, care ocupa posturi importante in institutiile politice din tara si de peste hotare, ca reprezentante ale Romaniei. Trebuie sa aratam ca  exportam totul la cel mai inalt nivel, in toate directiile. Televiziunile fac rating din aratarea pana la ingretosare a  fufelor care fac  turul barbatilor taur, care  prin asta isi fac reclama.
Un exemplu actual este al unei dive  care  dupa o singura luna de casatoerie, divorteaza si urmeaza alta la rand. Circuitul acesta de la toate, pentru toti cred ca face greata.
De aceea se bat pe functiile de parlamentari toti pierde vara, fara meserie pentru toate facilitatile inclusiv  functia la dispozitia lor, de secretara  prostituata mascata.Daca se plictiseste, o concediaza si aduce alta mai proaspata pe post, cu apucaturi mai  rusinoase. Daca le da bice, pe mine nu ma multumeste numai cu acest tratament  protector:))))
Vad ca parlamentarii pe banii nostri au angajat concomitent si 16 persoane :(((la dispozitia lor personala.

Frank Sinatra((l9l5-l998)din conducerea mafiei, condamnat si gratiat de catre Mafia in ultimul moment

15 nov.1987

Respect 1987 – 26 de ani de la revolta anticomunista din Brasov

autor: FrontPress 15.11.2013

ceascaÎn urmă cu 26 de ani, în data 15 noiembrie 1987, a izbucnit revolta anticomunistă din Braşov, în plină dictatură ceauşistă şi zi de vot pentru deputaţii din consiliile populare locale.
Protestele de stradă au fost iniţiate de muncitorii de la întreprinderea de autocamioane “Steagul Roşu”, proletarii, care teoretic erau protejaţii societăţii comuniste, fiind nemulţumiţi de condiţiile de muncă, scăderea veniturilor şi de restricţiile de ordin material. Acţiunea, motivată social, s-a transformat repede într-o mişcare politică anticeauşistă.
wSute de muncitori, cărora li s-au alăturat şi tineri, au plecat din fabrică spre Primărie, incendiind câteva steaguri comuniste şi cântând “Deşteaptă-te române!”. Ajunşi în faţa Comitetului Județean de Partid şi a Primăriei, aceştia au pătruns în birouri şi au devastat unele încăperi, aruncând pe ferestre portretele lui Nicolae Ceauşescu şi alte matreiale propagandistice, un act de curaj greu de imaginat în acele vremuri.
Miliţienii, militarii şi securiştii s-au mişcat repede, circa 400 de persoane fiind arestate în urma împrăştierii prin forţă a mulţimii, spre orele serii. Unii au fost duşi la Bucureşti pentru anchetă. Majoritatea protestatarilor au fost bătuţi sau ameninţaţi de forţele de represiune.
A urmat un proces politic de amploare, 61 de muncitori fiind condamnaţi la închisoare cu executarea pedepsei la locul de muncă sau cu suspendarea condiţionată a pedepsei (între 6 luni şi 3 ani). Din cei 61 de oameni condamnaţi, 17 au fost trimişi la muncă în alte judeţe. Ei nu aveau voie să părăsească noile localităţi de reşedinţă fără acordul Miliţiei. Aceste cifre seci pecetluiesc însă şi drame ale părinţilor, soţiilor, prietenilor şi rudelor celor ostracizaţi. Sursa: FrontPress.ro
Brasov1987(9)

Apel la patriotismRevoluția de la 1848 a fost o revoltă naționalistă a burgheziei europene desfășurată în anii 1848 - 1849, îndreptată împotriva ordinii încă supranaționale stabilite de Congresul de la Viena (1814 - 1815). Revoluțiile de la 1848 au dat semnalul deșteptării naționalismului european, fiind cunoscute de aceea și sub denumirea de "primăvara popoarelor" (în franceză printemps des peuples, în italiană primavera dei popoli). Deși înăbușite, revoluțiile de la 1848 au fixat pe termen lung obiectivul creării statelor naționale în Europa, obiectiv definitivat cu ajutor american ( conform programului în 14 puncte al lui Wilson), abia după Primul Război Mondial.

Imi exprim o parere personala in care cred cu tarie.
Explicatia ca NATIONALISTII ROMANI NU SE COALIZEAZA, este ca se pun piedici si de ani de zile nu se legalizeaza PND. Este in ordinea firii din  perioada primitiva,ca un individ care este mai puternic, sa  adune in jurul  stindardului sau ca cel mai priceput, cel care si-a capatat respectul comunitatii prin inteligenta, prin spirit de organizare, prin vitejia si exemplul in lupta, pe cei mai buni luptatori. Dupa cum ati vazut si cainii se aduna in haita si au un sef de haita, cel mai viteaz si ataca la indemnul sau, care este mereu in frunte.
Cred ca asta este boala noastra ancestrala, care este o piedica insurmontabila in  adunarea sub aceiasi umbrala a ND prin   insistarea  la justitie, pentru legalizarea partidului.Daca nu se poate trebuie sa se mearga la  organele de justitie internationala si acolo a se apasa pe acceleratia ca romanii patrioti nu-si pot exercita dreptul de a avea partidul lor legalizat, unde sa-si exprime vointa. Daca si aceasta strategie nu da roade, atun ci trebuiesc  luate masuri mai dure  pe care lor le convine sa le  denumeasca extremisme. Asa a decazut societatea umana  din UE,  fiind  luata si societatea romanesca in virtutea inertiei incat ce era odata luat drept  elogiu si exemplu,  acum au ajuns  sa fie vanati ca infractori. S-a intors  totul cu fundul in sus  pentru a satisface pofta Masoneriei internationale, care doreste  sa  conduca aproape 10 miliarde de locuitoti ai planetei. Nu se va intampla maine dar, incet incet  prin cozile de topor din tarile  vizate incepand cu noi, romanii, mai ales ca  NATIONALISTII sunt dezbinati si energia le este fractionata  cu buna stiinta.Primul pas este sa rupem lanturile formarii unui partid NATIONALIST curat si format din  oameni  morali si care  vor trece prin foc, numai pentru  a finaliza  nazuintele romanilor de a fi in sfarsit liberi, fara rusi, fara UE si SUA. Poate pare un vis nerealist,  dar se poate daca vrem. Revolutia inceputa in 1989 a fost detuurnata si de acolo ni se trag toate ponoasele si ne luptam sa punem barca Romaniei pe linia de plutire, dar nu putem reusi ca sacalii  ne-au incoltit.
Numai daca va uitati in istoria omenirii, veti vedea ca in situatiile cele mai grele numai vitejia, dirzernia, daruirea  au fost cele care au miscat motorul societatii inainte. Inactivitatea si lasitatea  conduc la situatii asemenatoare cu cele din  Romanuia acestor ani. Dobitocii tradatori de tara si-au dat mana, pentru distrugerea noastra. Si noi ce facem ? Le facem pe plac si ne cufundam in discutii sterile, blocand NATIONALISMUL SA SE EXPRIME LIBER. Vrem sa iasa la atac ca sa-i casapim? Sa fie oaia neagra?
Avem datoria sa incurajam fortele NATIONALISTE, sa le asiguram de devotamentul nostru neconditionat.
Vor mai cadea dar, se vor ridica stiind ca ii urmam  pentru indeplinirea idelurilor romanesti de veacuri ! Nu mai vrem sa fim papusile de paie ale intereselor altor tari, care nu au nimic cu  Romania sau cu romanii, vor numai sa ne subjuge sa ne fure bogatiile si pe noi sa ne transforme in sclavi.
Ati vazut cum Tito si altii au fost trecuti la capitolul cei mai rai oameni din lume. Eu consider ca Tito  fiind numai intre partizanii sarbi in munti, le-a insuflat prin exemplul lui personal vraja vitejiei, chiar daca a fost comunist. In timp ce Charles De Gaulle care a ajuns Pres.Frantei, a condus partizanii francezi dar, din Anglia si  insuflandu-le rezistenta prin  radio. De aceea nu a fost trecut pe lista neagra.
V-am mai spus ca nu poti manca omleta daca nu spargi cojile de la oua. Sper ca m-ati inteles corect.
Cu rugaminti nu ne lasa acesti criminali in  pace si avem dorinta arzatoare,sa se duca la Dracul in  pasi de dans dar, lasandu-ne toate averile pe care le-au furat si sa-si plateasca traiul de nabab pe spinarea noastra.

Reactie

Reactia nationalistilor rusi la atacarea ambasadei Federatiei Ruse din Polonia

autor: FrontPress 15.11.2013

polAmbasada Rusiei din Varşovia a fost atacată luni de naţionaliştii polonezi, atacul fiind condamnat de autorităţi. Incidentele violente au stârnit şi reacţia naţionaliştilor ruşi, care au emis un comunicat de presă prin care condamnă “provocările” din 11 noiembrie şi asocierile eronate dintre Rusia şi fosta URSS.
“Naţionaliştii ruşi urmăresc cu atenţie mişcarea de rezistenţă a Europei albe şi salută ridicarea spiritului naţional în Europa, care este exprimat inclusiv prin demonstraţii de stradă şi alte activităţi politice, precum “Marşul pentru independenţă”, care a avut loc în Varşovia. Dar în acelaşi timp suntem îngrijoraţi de provocările antiruseşti care au avut loc luni, 11 noiembrie 2013, în capitala Poloniei. Regretăm faptul că polonezii încă ne privesc ca pe nişte duşmani, asociind eronat ruşii cu comuniştii şi Rusia cu Uniunea Sovietică”, se arată într-un comunicat al Mişcării Imperiale Ruseşti (MIR).
“Naţionaliştii din Rusia luptă astăzi pentru formarea unui stat naţional rusesc şi nu doresc invadarea Poloniei sau a altor state. Din contră, astăzi avem nişte duşmani comuni, precum sionismul, islamismul şi globalismul. Se doreşte să fim sclavi, se vrea distrugerea culturilor noastre tradiţionale, a valorilor religioase şi invadarea ţărilor noastre de către imigranţi din Asia. Aceste forţe ne învrăjbesc unii contra altora pentru a distruge redutele creştinismului slav, Polonia Catolică şi Rusia Ortodoxă. Astfel îi rugăm pe naţionaliştii polonezi să uite de animozităţile istorice şi de vechile conflicte, să renunţe la retorica antirusească şi să se gândească la cooperarea bilaterală în lupta pentru un ideal comun”, continuă reprezentanţii MIR.
Cei de la MIR mai ţin să mulţumească în încheiere polonezilor care au renunţat la şovinism şi au mărşăluit alături de ei la “Marşul Rusesc” din Moscova cu mesaje care propovăduiau o alianţă între forţele patriotice din cele două ţări (foto jos)
0Preşedintele polonez, Bronislaw Komorowski, a prezentat zilele trecute scuze Rusiei pentru violenţele care au avut loc în faţa Ambasadei, în urma cărora clădirea a fost atacată cu petarde şi sticle incendiare. „În numele statului polonez trebuie să ne cerem scuze”, a spus Komorowski, în timpul unei intervenţii la un post de radio local. Potrivit liderului de la Varşovia, din cauza Marşului independenţei, imaginea Poloniei în lume a avut de suferit. Sursa: FrontPress.ro

joi, 14 noiembrie 2013

Linistea dinaintea mortii


Nu m-am gandit niciodata ca am sa ajung in situatia ingrata sa spun ca sunt romanca.
Aici am ajuns acum.
Gasca asta care este la guvern preocupata doar de conservarea rechinilor, care ne  devalizeaza tara  ne-a adus pe fundul haznalei din care ne zbatem din greu sa iesim.
Nimeni nu face nimic. Dusmanii tarii care se ascund  in toate partidele, partiduletele, miscarile,  isi arata numai fata lor frumoasa pe dinafara dar, gaunoasa pe dinauntru. Eficienta lor este de a tine tara  si pe romani, pe burta,  sa fie furati si de dreptul la existenta.
In  loc sa  scoata economia neagra la liman ei prefera sa se puna  taxe pe orice, inclusiv pe intrarea  ca turisti in  Muntii Bucegi.  Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o minte bolnava, ar pune taxa pe excursionisti. Muntii nu sunt ai acestor bestii, ei sunt trecatori,dar muntii raman.
In anii 1950 leafa era de  300-400 de lei pe luna si alocatia era de 100 de lei. In vremuri grele dupa razboi, sub cizma ruseasca copii erau o prioritate. Acum se face tam-tam ca se da 1,8 lei in plus pe luna la alocatie.
Vad ca toate tarile  UE  ne dispretuiesc , fac glume si scheciuri cu romani si astfel ni se anuleaza orice  zvacnire a personalitatii noastre.
Dovleac  Sec , Somnorici si Betivache tin  atentia incordata asupra Romaniei cu glumite de  bodega, in timp ce romanii au nevoie de  masuri radicale,  care sa le aduca o bruma de bunastare.
 Noaptea Idiotul tarii nu poate dormi si se implica in miezul noptii in  alegerea Presedintelui L.P.F.
La calcularea Bugetului pe 2014 au fost cuprinse  macar 10 % din veniturile evazionistilor?
Dovleac sec ii da zor cu dobanzile mici la imprumuturi.Dar nu el a zis ca plateste totul, el cu muma-sa?
Parintilor neputinciosi, li se aduce la cunosctinta de catre copii ca nu exista lege in Romania, care sa-i oblige sa ii ingrijasca cand sunt in pericol de a fi eliminati din viata fortat.
Nici crematoriul nu le este pe plac, este prea scump. Dar inainte de asta, parintii sunt obligati sa hotarasca unde isi vor petrece ultimii ani de viata, la aziluil de batrani sau la balamuc, care le ofera siguranta banilor pentru urmasi, fara acceptul celui caruia i s-a luat totul. Cainosenia merge pana acolo cand aceste conceptii dementiale vin de la cei favorizati de soarta si sunt inconstieni de asta. Mizeria ungureasca se intinde peste tot si au abordarea de stapani pe care o exercita demential experimentand pe prosti. Trebuiesc legi  impotriva copiilor care din cauze diferite, hotarasc ca este mai bine de a se piti fara a fi dezvaluite adresele, oplositi de Politie pentru a nu divulga locatiile din tara si din strainatate unde pot fi gasiti. Aici lipseste o lege fooarte importanta pentru sanatatea morala a  celor care ne urmeaza. O lege care sa cuprinda ani grei de inchisoare. Nu trebuie sa ne multumim cu judecarea de catre Dumnezeu, sau cu  puscaria cu suspendare.
Brutalitatea prin macelarirea animalelor este o  lozinca pentru buna purtare privita ca  o fapta de vitejie si respect pentru toti, care ii imita pana in amanunt. Nu  a avut niciodata aceasta atitudine, concretizata prin fapte  la nimeni din neamul romanesc,  in  toata existenta lui de milenii.
Lipsa organelor  politienesti impreuna cu exemplul celor care ne-au pervertit sufletele, acum dau rezultate. In nici un loc in  lume nu ne gasim corespondentul, nici locul, fiind priviti ca ciumati.
Atata timp cat nu ne gasim locul putem sa ne putem capat zilelor, daca  nu facem nimic. Nu mai sunt romanii primiti ca intre cele 2 razboaie mondiale,  ca niste printi  platind oriunde in lume cu  leul romanesc, leu aur.Acum suntem niste salbatici ramasi cu mii de ani in urma, din care razbate  animalitatea sa-si impuna vointa si o noua conduita in pas cu timpul si cu mai marii vremii.
Dar in toata aceasta mizerie umana,  se vede clar mana serviciilor secrete, care tin pe loc  mugurii nation alismului din  interiorul sufletului romanilor. Ei sunt  supusi oprobiului public, transformati in tapi ispasitori, pentru oricine  nu are nici un bob de creier si se multumeste cu ce li se spune. Acei numiti legionari pe care i-am cunoscut personal, in familie, in randul vecinilor si in  randul colegilor de serviciu, erau monumente de moralitate, manierati cum nu se vede nici la conducatori, respectosi pana peste poate, pedanti, care nu aratau prin  nimic  suferintele prin care au trecut in anii grei de puscarie. Cred ca LASITATEA NE  CARACTERIZEAZA PE TOTI.
Daca consideram ca se mai poate face ceva trebuie sa iesim la lupta, impotriva acestor asazisi conducatori de mucava, la dispozitia dusmanilor nostri si  doar o simpla bricheta ii transforma in cenusa care ingrasa pamantul. Numai asa ne vor fi de folos.
Daca tara este saraca de unde sa dam mai mult ?spune Min.Sanatatii second-hand. Din  confiscarile  averilor tiganilor facute din furat si fara plata impozitelor, raspundem noi.

Plafon maxim

Venezuela impune un plafon maxim al profiturilor

autor: FrontPress 14.11.2013

nicolas_maduroDupă ce a scost armata pe străzi pentru a impune preţuri reduse la diverse produse, președintele socialist al Venezuelei, Nicolas Maduro, a anunţat că este pe cale să finalizeze o lege care limitează profitul comercianţilor, intenţionând s-o promulge de îndată ce va primi prerogative suplimentare din partea legislativului, lăsând astfel să se înţeleagă că legea respectivă nu va face obiectul unei dezbateri în parlament, după cum relatează joi agenţia rusă de presă ITAR-TASS.
“Voi stabili limite rezonabile și obiective pe profit și, respectiv, limite la prețuri”, a afirmat președintele venezuelean într-o declarație făcută miercuri, conform Agerpres. “Vom reduce prețurile la toate mărfurile. Comercianții trebuie să scadă prețurile mari cu cel puțin 50%”, a avertizat Maduro.
Deasemenea, Maduro și-a îndemnat concetățenii să boicoteze presa “burgheză”. “Nu cumpărați presă burgheză, care îi sprijină pe comercianții corupți și vă fură din buzunare”, a afirmat președintele venezuelean, într-un discurs difuzat miercuri de toate canalele de televiziune din țară. El a criticat în special ziarul El Universal, al cărui “proprietar trăiește la New York și vorbește cu greu limba spaniolă”.
Liderul de la Caracas susţine că măsurile populiste sunt o nouă fază a “revoluţiei bolivariene”, ideologia oficială a conducerii din Venezuela, opera fostului preşedinte Hugo Chavez. Denumirea acestui curent de gândire, care dă socialismului o amprentă locală, este un omagiu adus lui Simon Bolivar, un revoluţionar din America Latină din secolul al XIX-lea, care a luptat pentru independenţa faţă de Spania. Lozinca “Revoluţiei bolivariene” este  ”Socialism, Patrie şi Victorie”. Sursa: FrontPress.ro

Transilvania

Va da Rusia TRANSILVANIA Ungariei? Au invatat liderii politici lectia Dictatului de la Viena din 1940?

autor: FrontPress 14.11.2013

erdelyÎn urma Dictatului de la Viena, din anul 1940, România pierdea Transilvania de nord în favoarea Ungariei hortyste. Unii istorici, comuniști sau democraţi, i-au găsit drept principali vionvaţi pentru pierderea teritorială pe “fasciştii” unguri şi pe reprezentanţii Germaniei naţional-socialiste. Printre puţinii care au căutat vinovaţii în altă parte, anume în clasa politică românească de la București, au fost naţionaliștii, reprezentaţi în acele vremuri de Mișcarea Legionară. Aceștia susţineau că Dictatul a fost o consecinţă a lipsei de realism politic din partea clasei conducătoare, de la partidele de sistem până la regele Carol al II-lea. Este oare posibil ca din aceeași cauză a incompetenţei conducătorilor români, teritoriile vestice să redevină anexe ale Ungariei sau cel puţin să ajungă ”protectorate”, aşa cum solicita pastorul agitator Laszlo Tokeş? S-ar putea ca această teorie geopolitică să nu fie chiar atât ”nerealistă” cum ar crede aceia care se îmbată cu apă rece invocând mereu apartenenţa la NATO de fiecare dată când se discută despre siguranţa naţională şi “imposibilitatea” modificărilor de graniţe.
Transilvania_de_Nord1940: Chiar ne-au furat nemţii și ungurii Ardealul?
La începutul celui de al Doilea Război Mondial și în anii premergători conflagrației, în Europa continentală exista o singură mare putere aflată în ascensiune şi în ofensivă, atât militară cât și economică: Germania. Clasa conducătoare românească din acea perioadă, reprezentată regele Carol al II-lea și de marile partide ”democratice”, țărănist și liberal, au dat dovadă de o naivitate politică crasă. Bucureștiul, ignorând vântul schimbării care sufla în Europa, a preferat să caute aliați la Paris și Londra. Mai aproape, pentru a se pune la adăpost de pericolul revizionismului bulgăresc sau unguresc, manifestat permanent de Budapesta chiar imediat după semnarea Tratatului de la Trianon de la sfârșitul Primului Război Mondial, care a consfințit destrămarea Ungariei Mari. România și-a format o serie de alianțe regionale cu Iugoslavia și Cehoslovacia (Mica Antantă) și cu Iugoslavia, Grecia și Turcia (Înţelegerea Balcanică). Tot acest sistem de alianțe și amăgirile englezești și franțuzești, în ciuda eforturilor diplomatice, s-au prăbușit ca un castel din cărți de joc în 1940 când Italia lui Benito Mussolini și Germania lui Adolf Hitler au impus României cedarea Ardealului de Nord. Cum s-a ajuns la acest deznodământ?
În primul rând trebuie spus că România nu s-ar fi putut opune militar acestui Dictat, armata nefiind pregătită la acea vreme pentru un conflict de amploare cu Unagria, în alianță cu Italia și Germania. Opoziția armată ar fi dus doar la ocuparea întregii Transilvanii, a Banatului, Crișanei și Maramureșului, sau poate chiar a României întru totul sau dezmembrarea ei, așa cum s-a întâmplat cu Iugoslavia, un an mai târziu.
Deci, dacă România nu era o putere militară, de ce nu a salvat diplomaţia rupturile teritoriale? Din lipsă de realism politic, au afirmat la vremea respectivă legionarii, care propovăduiau în planul politicii externe o alianță imediată cu Axa Berlin-Roma, simțind ascensiunea celor două state naționaliste. Pe de altă parte, clasa politică a preferat să ignore noile realități geopolitice, îndepărtând Germania și Italia, prin acțiuni iresponsabile, forțând mâna celor două super-puteri să caute în regiune noi aliați. Ungaria atât a așteptat.
oCum a fost îndepărtată Italia? Regimul lui Benito Mussolini a fost inițial înclinat spre o colaborare cu România, datorită originii latine comune a celor două limbi și a potențialului economic al țării noastre. Relațiile bilaterale s-au răcit în 1936, când reprezentantul României la Liga Națiunilor (un organism premergător al ONU), masonul pro-sovietic Nicolae Titulescu, a criticat invazia italiană a Etiopiei și a jignit mai mulți jurnaliști din Peninsulă. Prin gestul său, poate de înțeles din punct de vedere uman, dar inacceptabil din partea unui diplomat și om politic realist, acesta a reușit să îndepărteze Italia de România, care nu avea nici un interes în conflictele coloniale din Africa.
Carol IIRegele Carol al II-lea şi Cancelarul Adolf Hitler
Dar cel mai grav lucru, care a și făcut posibil Dictatul de la Viena, a fost îndepărtarea Germaniei. Hitler, care se aștepta probabil la izbucnirea unui conflict militar, a căutat aliați în estul Europei, România fiind printre primele alegeri, datorită resurselor petroliere importante, a producției agricole, a populației numeroase și în creștere și a poziției strategice. Mai mult, în România trăia și o importantă minoritate cu origini germanice (șvabii din Banat și sașii din Transilvania). Toate premisele unei colaborări bilaterale erau pe masă. Germania a promis României în 1938, în urma vizitei regelui Carol al II-lea la Berlin, garantarea granițelor României Mari și a propus chiar schimburi economice avantajoase ambelor state, inclusiv asistență tehnică industrială și militară. Printre condiții a fost reorientarea externă a României spre Germania, în defavoarea Marii Britanii și a Franței. Regele dictator a refuzat, bazându-se pe promisiunile, dovedite a fi deșarte, din partea Parisului și Londrei. Mai mult, la întoarcerea în țară a dat ordin ca mai multe căpetenii legionare, inclusiv întemeietorul mișcării, Corneliu Zelea Codreanu, să fie asasinate fără proces. În acea perioadă Mișcarea Legionară era singura formațiune majoră care cerea o alianță imediată cu Germania.
Codreanu1Prin aceste provocări și gafe politice și diplomatice, România a rămas vulnerabilă pe plan extern, Italia și Germania căutând alți aliați regionali. Acest lucru a dus în final la pierderea Ardealului de nord, la presiunea Ungariei. Germania și Italia au sprijinit revizionismul revanşard în primul rând din cauza clasei politice de la București, care a forţat două mari puteri să caute alţi parteneri strategici în regiune. Marile puteri, dar și țările mai mici, se ghidează în politică după interese și nu după sentimente. Politicienii români nu au înțeles în anii care au dus la deznodământul din 1940 că interesul de moment al țării îndemna la o colaborare cu Germania, care ar fi garantat granițele României Mari.
rusia si UE2013: Dictatul de la Moscova?
Realismul politic a lipsit însă cu desăvârșire în rândul conducătorilor din 1940. Dar cum este situația actuală? Sunt oare partidele parlamentare de secol XXI la fel de naive? Se poate repeta scenariul pierderilor teritoriale în favoarea Ungariei, de data aceasta prin semnarea unui Dictat impus de Moscova?
Astăzi, la fel ca în perioada interbelică și în anii următori, în Ungaria sentimentul revizionist este puternic reprezentat în mentalul colectiv. Generațiile actuale încă nu au uitat frontierele Ungariei Mari, nostalgiile hegemonice fiind transmise din tată în fiu.
10Până aici nimic nou. Dar cine poate juca rolul Germaniei național-socialiste? Unele voci susțin că Rusia. Situația este pe alocuri similară cu cea din 1940. Rusia, ca și Germania de atunci, este în plină ascensiune politică, diplomatică și militară. Mai mult, o eventuală reușită a proiectului de Uniune Euro-Asiatică și o posibilă alianță cu China, ar însemna sfârșitul lumii unipolare, dominate exclusiv de SUA după destrămarea Uniunii Sovietice. La fel ca si Germania în anii premergători Dictatului de la Viena, Rusia caută aliați regionali în Balcani și în Europa de est.
Până acum România a răspuns cu ostilitate prin vocea politicienilor, în frunte cu Traian Băsescu, dar nu numai. Clasa politică de la București se mulțumește cu promisiunile americane, în timp ce SUA își mută interesul din Europa și chiar din Orientul Mijlociu, spre Oceanul Pacific, pentru a oferi o contragreutate creșterii influenței Chinei. Gafele politicienilor cu privire la Rusia împiedică practic o colaborare bilaterală temeinică, care ar oferi românilor în primul rând prețuri preferențiale la energie și apoi o piață de desfacere imensă pentru produsele fabricate în țară. Ba mai mult, o eventuală unire cu Republica Moldova (fără Transnistria), care ar putea deveni o enclavă similară Kaliningradului, nu ar mai părea atât de irealizabilă. Apropiindu-se de Rusia, rolul geostrategic al României ar crește și el, țara noastră transformându-se dintr-o simplă ”colonie” a Uniunii Europene, așa cum e catalogată de tot mai mulți analiști politici și economici, într-un stat care poate intermedia relațiile dintre Moscova și Bruxelles.
Printre statele care ar putea profita de imprundența politicienilor români este Ungaria. La Budapesta, premierul conservator Viktor Orban critică cu orice ocazie interferențele Uniunii Europene și ale Fondului Monetar Internațional în treburile interne ale țării. Naționaliștii de la Jobbik, al treilea partid ca mărime din țara vecină, merg până la a cere retragerea Ungariei din UE şi autonomia etnică în Ardeal, chiar cu riscul unui conflict cu România. Având în vedere curentul eurosceptic în creștere, Ungaria ar putea căuta alternative politice și financiare la Uniunea Europeană, Rusia fiind tot mai frecventabilă. Deasemenea, pe diverse căi, se caută şi alţi aliaţi regionali, precum Turcia, stat care recent a hotărât o reorientare spre Rusia după ce s-a săturat să aştepte la “porţile” Uniunii Europene.
Odată obţinut sprijinul Rusiei, Ungaria ar putea avea pretenţii făţișe pentru institurirea unui protectorat în Transilvania. Pretexte și diversiuni se pot organiza. Două, trei conflicte etnice, provocate de agenții unguri din ”secuime”, ar stârni reacția românilor și de aici lucrurile pot fi amplificate mediatic și prin relațiile bune pe care Budapesta le are cu câteva capitale Occidentale, inclusiv cu Berlinul.
125România, ca și în 1940, nu ar avea opţiunea ripostei militare. Țările europene vor prefera să nu intervină decisiv, mai ales că SUA își mută centrul de interes în Asia iar bazele americane (inclusiv faimosul scut antirachetă de la Deveselu) sunt în afara Transilvaniei. Mai mult, Ungaria ar fi privită ca fiind îndreptăţită să intervină în treburile interne ale României pentru a pune capăt ”violențelor antimaghiare și a politicii de asimilare a secuilor”. Armata română este prost înzestrată (devenind un fel de ”coș de gunoi” al NATO – a se vedea impunerea cumpărării de avioane americane second-hand, model F-16) și decimată de anii de tranziție de după 1989, nemaifiind un factor de intimidare pentru nimeni. Amăgindu-se cu apartenența la NATO, la fel ca politicienii români din 1940 care au văzut prăbușindu-se în doar câteva luni un întreg sistem de alianțe, clasa politică actuală care a neglijat armata va fi incapabilă de reacție.
Răspunsul militar împotriva pretenţiilor ungurești ar fi pe de altă parte descurajat și de deschiderea unui al doilea focar de conflict în est, de către Rusia, care ar reactiva tensiunile din Transnistria, tendințele separatiste găgăuze și provocările moldoveniștilor din Republica Moldova.
Răspunsul diplomatic ar fi și el unul slab și fără succes. România este privită ca o țară obedientă și neînsemnată. Lobby-ul unguresc, întărit de cel rusesc, ar avea o trecere mult mai mare în cancelariile europene și de peste ocean decât orice tentativă diplomatică românească.
1940 vs 2013Deci, în ipoteza unei alianțe politice dintre o Ungarie eurosceptică și revanșardă și o Rusie dornică de recâștigare a prestigiului de dinainte de 1989, prin promovarea sa ca o alterntivă tradiționalistă la Occidentul secularizat și sufocat de tensiunile etnice între nativi și străinii din enclavele din marile orașe, nici măcar granițele actuale ale României nu mai sunt chiar atât de sigure iar visul unei uniri cu Republica Moldova tot mai nerealist. În acest context, corșmarul din 1940 nu mai ține doar de domeniul fantasticului.
Clasa politică de la București nu ar trebui să ignore acest scenariu, care poate părea nerealist, dar în aceeași măsura în care nu multă lume prevedea destrămarea României Mari în nici un an de zile și fără ca un singur gonț să fie tras. În primul rând avem nevoie de o doză mare de realism politic, care să impună renunțarea la clișeele rusofobe, care în prezent nu aduc niciun beneficiu, nici pe termen mediu şi nici pe termen lung. În al doilea rând nu ar strica stoparea declarațiilor politicianiste și ”războinice” (justificabile poate din punct de vedere emoțional și istoric dar nu și politic) și nici căutarea de alternative pentru reînzestrarea armatei, prin identificarea de noi parteneri strategici, în cazul în care SUA nu mai pot sau nu mai doresc să se implice activ în acest colț de Europă. Lumea se schimbă sub ochii noștri, noi centre de putere devenind tot mai ușor de identificat. Rămâne de văzut dacă alegem din nou “somnul cel de moarte”, aşa cum s-a întâmplat în 1940…De S.D. - FrontPress.ro

Vona Gabor

Vona Gabor – o amanta cu nabadai

autor: FrontPress 14.11.2013

vona gaborPovestea de dragoste a occidentului cu maghiarii e veche. Afinitatea puterilor vest europene faţă de acest popor cu o înclinaţie naturală spre genocid, a costat viaţa a mii de români de-a lungul secolelor. Speram ca măcar ultimul genocid comis de trupele horthyste acum nici măcar 80 de ani să fi revelat occidentului o dată pentru totdeauna natura acestui popor.
Nu a fost cazul, dimpotrivă, occidentul, vasal al corectitudinii politice, vedea în declaraţiile şovine şi xenofobe ale liderilor maghiari o portavoce a propriilor frustrări. Discursul şi acţiunile profund nedemocratice ale guvernelor maghiare din ultimii ani, imixtiunea liderilor statului maghiar în aspecte de politică internă ale statelor vecine, toate aceste manifestări mustind de xenofobie, au făcut ca statele occidentale, prin partidele lor naţionaliste, să îşi strângă amanta cu drag la piept.
Italienii au uitat de vechile alianţe de „sânge”, germanii sunt mult prea fericiţi să apară la manifestări maghiare şi să în curteze pe liderii extremişti ai acestora. Iar exemplele ar putea continua.
Ce nu înţeleg aceşti occidentali, este agenda maghiară. Această agendă marcată de frustrarea unui popor lipsit de „Lebensraum” (oare unde am mai auzit de această supărare?). Ungurii trăiesc frustrarea, că o au prea mică (ţara, bineînţeles) şi din această frustrare inventează tot felul de pretexte pentru a încerca să se lipească de părţi din ţările vecinilor. Dacă nu sunt ajutaţi de unii, îşi caută sprijin la alţii.
Aşa s-a ajuns la declaraţiile liderului extremist maghiar, Vona Gabor: „Islamul este ultima speranţă a umanităţii!”. Iată o poziţionare surprinzătoare din punctul de vedere al aliaţilor occidentali, deloc şocantă pentru noi, cei din estul Europei.
gabor turciaVona Gabor are o singură agendă: ruperea de teritorii din statele vecine. De aceea a fost în Turcia. De aceea a pupat papucul sultanului. Din acest motiv preaslăveşte islamul şi devine amanta noii Porţi.
Istoria de paşalâc a Ungariei e veche, dar se pare că este îndrăgită, din moment ce ultra-naţionalistul îşi caută ajutor tocmai pe acolo, pentru autonomia unui ţinut imaginar din inima României.
Speram ca penibilul să fie resimţit şi în Germania, sau Italia, unde islamul generează tragedii. Speram ca măcar acum, trădarea amantei să îi fi trezit la realitate. Citind însă reacţiile, îmi dau seama de ce, decesul occidentului este clar şi ireversibil. Pretextul pentru alianţa cu islamul a Ungariei este o presupusă alianţă a naţionaliştilor occidentali cu Israelul. Şocant? Da. Absurd? Evident! Este un motiv real? Da, de unde!
Găluşca a fost însă înghiţită, şi iată cum, aşa zişi naţionalişti europeni, se solidarizează cu aşa zişi naţionalişti maghiari, care bat plecăciuni şi pupă conduri la Istambul.
Iar această struţo-cămilă, ce trage în zeci de direcţii, ar trebui să fie filonul naţional european. Suntem înconjuraţi de duşmani? Da, şi am fost dintotdeauna! Dar noi nu trebuie să ne căutăm justificarea în occident. Noi nu avem de ce să ne cerem dreptul la propria ţară de la Înalta Poartă sau de la oricare alt licurici.
Noi nu avem nevoie de islam, căci ortodocşi am fost de secole şi ortodocşi vom rămâne aici secole de acum înainte. Iar dacă Occidentul va fi vreodată interesat de adevăr, să vină şi aici să întrebe, şi le vom deschide noi ochii! De Remus Radoiu – Agonia Natiunii

miercuri, 13 noiembrie 2013

Taticul meu e la razboi

Bancuri...


Bărbaţii
Bărbații au două senzaţii: foame și excitaţie.
Dacă observaţi că nu are erecție, puteţi să-i faceţi un sandwich....
**************
Limba română
Iată cele cinci cuvinte care sunt cel mai greu de pronunțat în limba română:
1. diclordifeniltriclormetilmetan
2. Hexakosioihexekontahexaphobia (teama de cifra 666)
3. Hippopotomonstrosesquipedaliophobia (teama de cuvinte)
4. Difosfopiridinnucleotidpirofosfataza
5. Mulţumesc.
***************
"Vezi că poți, când vrei?!" i-a spus soția soțului, prinzându-l în pat cu vecina...
***************
Exemplu de devalorizare – atunci când soţia schimbă inima de aur a soţului cu penisul de fier al vecinului!...
****************
Divorț
Nevasta unui fermier vrea să divorţeze de soţul ei, motivând că acesta are "dorinţe sexuale excesive". Intrigat, judecătorul cere detalii.
— Onorată instanţă, zilele trecute verificam nişte pui şi, cum stăteam eu aplecată şi mă uitam la ei, soţul meu mi-a pus-o pe la spate!
— Aveţi pui la fremă? Parcă aveaţi o fermă de vaci.
— Eram în supermarket, domnule judecător!...
**************
30 februarie, data când Romania va ieşi din criză.
**************
Inflație
Afiş pe gardul unei unităţi militare:
"Din cauza inflației şi creșterii preţului la muniţie, nu va mai aşteptaţi la focuri de avertisment!"
***************
Ca să nu se mai laude aiurea, noile buletine ale românilor vor conţine şi dimensiunea penisului...
**************
La munte
Un tip căsătorit, pleacă cu amanta la munte.
— Iubito, ia tu rucsacul. În faţa cabanei e un coleg de serviciu.
— Vrei să creadă că nu ma cunoşti?
— Nu, dimpotrivă! Vreau să creadă că eşti nevastă-mea!
***************
La divorț
Un proces de divorţ. Reclamanta:
— Domnilor judecători! Nu se mai poate! Când ne-am luat, o făceam o dată seara, o dată dimineaţa. După un timp, a vrut de două ori seara,de două ori dimineaţa. La vreun an de la casatorie, ajunseserăm la de trei ori seara şi de trei ori dimineaţa. Ei! însă în ultimul timp, se învoieşte de la serviciu ca s-o facem şi ziua de trei ori! Nu se mai poate aşa!!!
Judecătorii, bărbaţi nu tocmai tineri, au înţeles perfect problema femeii, dar dreptul la apărare al bărbatului fiind garantat de constituţie, i-au dat cuvantul şi lui, soţului.
— Dumneata ce-ai de zis?
Acesta, unul mic, sfrijit, care îşi stergea de zor fruntea imbrobonată de sudoare zise:
— Păi, domnilor judecători, ce să zic?! Eu si acum aş vrea...!
*********
 
— Dragă, ştii că ginecologul meu este un bărbat? Într-un sens, el mă cunoaşte mai bine decât tine!
— Desigur, pentru că eu sunt un simplu utilizator, iar el este administrator de reţea...
**********
Am inventat o minge de golf care se duce automat în gaură dacă ajunge la 30 de centimetri de ea. A fost un succes, dar mare atenție, nu le țineți în buzunarul de la spate!!
***********
Totusi, sunt de apreciat Mayasii. Au reusit sa faca un calendar faimos, fara buci, fara țâte...
***********
Dragi vegetarieni, daca doriti sa salvati animalele de ce le mancati mancarea?

*********
Tinerii căsătoriţi
Ea:
— Dragă tu nu te gândesti toată ziua decât la sex; nu am putea să discutăm puţin şi despre artă, despre literatură?..
— Bine... l-ai citit pe Balzac?
— Nu.
— Care e ultima pictură a lui Luchian?
— Nu ştiu!
— OK, atunci hai în pat!...
Motto
Varsta este numai o stare de spirit pe care ne-o construim singuri si nu are nimic de-aface cu articulatiile.